Documenttranscriptie
Cocktails
SOMMAIRE - INHOUDSOPGAVE - CONTENTS
MODE D’EMPLOI
Recettes
Descriptif
Utilisation de la Centrifugeuse
Utilisation du Presse-coulis
Nettoyage
Recommandations - Comment lire les recettes
Jus de fruits et légumes
Pomme, fraise
Orange, mandarine
Fruits rouges
Ananas, mangue kiwi
Ananas, brocoli
Passion, orange, banane, citron
Abricot, carotte
Pomme, carotte, orange
Salade, concombre, raids, céleri, tomate
Carottes, betterave, céleri
Plaisirs sucrés
Yaourt aux framboises
Tisane revitalisante
Lassi au melon
Mousse au chocolat blanc passion
Petits flans pamplemousse
Sorbet myrtille
Granité menthe, citron vert
Confiture de fraises
Gelée de groseilles
Coulis et soupes
Coulis de tomates classique
Coulis de légumes au basilic
Gaspacho
Velouté de concombre à la grecque
2
3
4
5
6
7
8
8
8
9
9
9
9
10
10
10
11
12
12
12
13
13
14
14
16
16
17
18
18
19
19
GEBRUIKSAANWIJZING
Beschrijving
Gebruik van de Sapcentrifuge
Gebruik van de Sap-sauspers
Schoonmaken
Aanbevelingen - Toelichting bij de recepten
Recepten
Vruchten- en groentesappen
Appel, aardbeien
Sinaasappel, mandarijn
Rode vruchten
Ananas, mango, kiwi
Aardbeien, frambozen, meloen
Rode biet, appel, venkel
Tomaat, peer, citroen
Appel, wortel, sinaasappel
Sla, komkommer, radijs, selderij, tomaat
20
21
22
23
24
25
26
26
26
27
27
27
28
28
28
JUS DE FRUITS ET LEGUMES
7
PLAISIRS SUCRÉS
11
COULIS ET SOUPES
17
BESCHRIJVING
Sapcentrifuge
Sap-sauspers*
• Aanduwer
• Aanduwer
• Trechter
• Deksel
• Deksel
• Schoep
• Sapcentrifuge
Voor stevige vruchten of groenten: appels,
wortels, meloen, komkommer...
20
• Sapcentrifuge
voor zachte (of gekookte) vruchten of
groenten: frambozen, zwarte bessen,
tomaten,...
* hang van model af
GEBRUIK VAN DE SAPCENTRIFUGE
1
2
Schuif de centrifugezeef op de aandrijfas.
Het deksel op de kom plaatsen en draaien
totdat het blokkeert.
3
4
De vruchten en groenten voorbereiden:
wassen en in stukken snijden. Het is niet
nodig vruchten en groenten met een dunne
schil te schillen of de pitjes te verwijderen.
De stukken fruit en groenten in kleine
hoeveelheden invoeren. Met behulp van de
aanduwer omlaag duwen. Aan het eind de
machine uitschakelen.
5
• Steek nooit voorwerpen of uw vingers
in de invoerbuis. Gebruik uitsluitend de
hiervoor bestemde aanduwer.
• Wacht tot de centrifugeerzeef volledig stil
staat, voordat u het deksel ontgrendelt.
• Gebruik de centrifuge niet als de zeef
beschadigd is.
L E T
O P !
U kunt allerlei vruchten- en groentesappen
maken: appels, ananas, rode bieten,
worteltjes, selderij, komkommer enz.
Als het apparaat begint te trillen, schakel het dan uit en leeg de sapcentrifuge.
Voor optimaal rendement het fruit (of de groente) zachtjes aandrukken om de rasp goed zijn
werk te laten doen.
Aan het eind van de bereiding, het apparaat nog enkele seconden laten draaien om het laatste
beetje sap uit de ingrediënten te onttrekken.
21
GEBRUIK VAN DE SAP-SAUSPERS
1
2
Schuif de centrifugezeef op de aandrijfas.
Zet de schoep in de sapcentrifuge.
3
4
Plaats de deksel op het mengkom en draai
hem totdat hij blokkeert.
Plaats de trechter op de invoerbuis. Druk op
en laat de machine onafgebroken draaien
totdat u klaar bent met de bereiding.
L E T
5
O P !
• Steek nooit voorwerpen of uw vingers in de
invoerbuis. Gebruik uitsluitend de voor dit
doel bestemde aanduwer.
• Wacht totdat de sapcentrifuge volledig tot
stilstand is gekomen voordat u de deksel opent.
• Doe nooit harde vruchten of groenten in het
apparaat.
Voer de vruchten of groenten bij kleine
hoeveelheden tegelijk toe en duw ze met de
aanduwer omlaag. Schakel het apparaat uit.
Als het apparaat begint te trillen, schakel het dan uit en leeg de sapcentrifuge.
Bij sommige zachte vruchten (bv. frambozen) kan het nodig zijn het apparaat iets langer
te laten draaien om een optimaal rendement te krijgen.
22
SCHOONMAKEN
Alle elementen zijn verwijderbaar, om ze gemakkelijk te kunnen schoonmaken.
Was de losneembare delen onmiddellijk na gebruik af in water met afwasmiddel.
Opgedroogd vruchtvlees is namelijk moeilijk te verwijderen.
Bepaalde voedingsmiddelen, zoals worteltjes, kleuren het kunststof. U kunt deze verkleuring
verminderen met behulp van keukenpapier gedrenkt in plantaardige olie.
1
2
Sapcentrifuge: steek de korte kant van
de spatel in de zeef en schraap er zoveel
mogelijk pulp uit.
houd de korf verticaal onder een waterstraal.
Schraap met de spatel eerst de buitenkant
en daarna de binnenkant schoon. Houd de
korf vervolgens schuin onder de stromende
kraan, om alle fruitresten te verwijderen.
Het is noodzakelijk om bepaalde voorwaarden in acht te nemen om ernstige beschadiging
van de losneembare onderdelen te voorkomen. Gebruik van de vaatwasser verkort de
levensduur van het kunststof
• Vaatwasmachine: kies de laagste temperatuuren sla de droogcyclus over (meestal
≥ 60°C).
• Met de hand afwassen: laat de onderdelen niet te lang weken in water met
reinigingsmiddel.
• Reinigingsmiddelen: verifieer op de gebruiksaanwijzing of ze geschikt zijn voor
kunststof artikelen.
23
AANBEVELINGEN
Varieer vruchten en groenten, want elke vrucht of groente bevat weer andere stoffen, die op
verschillende manieren een heilzame werking op de gezondheid uitoefenen.
Hoe verser de vruchten en groenten, hoe meer vitamines ze bevatten en hoe meer
sap ze geven. Neem zo mogelijk biologische producten, vooral voor de vruchten en
groenten die u met schil en al kunt gebruiken, want de schil is over het algemeen rijk aan
voedingswaarde.
Als u sap wilt verdunnen, gebruik hiervoor mineraalwater. Dit geldt ook voor het maken van
ijsblokjes voor uw cocktails.
Drink of gebruik sappen zo mogelijk onmiddellijk na het persen, want sommige vitamines
gaan door lucht en licht verloren. Als u sap moet bewaren, voeg dan enkele druppels
citroensap toe om het beter te conserveren en zet het in de koelkast. Verdun sappen van
groene of rode groenten altijd, want het zijn zeer krachtige bloedzuiverende middelen.
Vruchten zijn rijk aan fructose (natuurlijke suiker), dus als u niet tegen suiker kunt pas dan
goed op.
Het spijsverteringsstelsel van kinderen is gevoeliger dan dat van volwassenen, daarom
dient u sappen voor kinderen te verdunnen, om hun organen langzaam te gewennen aan
dit soort geconcentreerde voeding. Neem voor kinderen sappen van verse vruchten met
een lichte smaak.
TOELICHTING BIJ DE RECEPTEN
Moeilijkheid
van het recept:
Maten:
zeer gemakkelijk -
gemakkelijk -
moeilijker
theel. = theelepel - eetl. = eetlepel
Gebruik de citruspers*
Gebruik de sapcentrifuge
Gebruik de sap-sauspers
Wanneer u voor eenzelfde recept de keus heeft tussen 2 hulpstukken, zetten we de meest
geschikte altijd op de eerste plaats.
Afhankelijk van het recept wordt het apparaat gedurende 1 à 5 minuten in werking gesteld.
24
*Standaard geleverd bij bepaalde modellen. De citruspers kan als optionele accessoire
worden gekocht.
JUS DE FRUITS ET LEGUMES
25
VRUCHTEN- EN GROENTESAPPEN
Appel, aardbeien
Bloedzuiverend en hongerstillend
of
Voor 2 glazen
2 appels
200 g aardbeien
• Bereidingstijd: 5 min.
Was de aardbeien en verwijder de steeltjes. Bewaar er 2
voor de decoratie. Was de appels en snijd ze in stukken.
Pers ze uit met de sapcentrifuge of met de sap-sauspers,
eerst de aardbeien en dan de appels. Doorroeren en
onmiddellijk serveren.
Decoratietip: snijd de aardbeien in en zet een aardbei
op de rand van elk glas.
Sinaasappel, mandarijn
Een glas van dit sap dekt vrijwel geheel de dagelijks behoefte aan vitamine C
• Bereidingstijd: 5 min.
Voor 2 glazen
2 sinaasappels
4 mandarijnen
Snijd de sinaasappels en mandarijnen doormidden.
De vruchten persen en het sap meteen opdrinken.
Rode vruchten
Een subtiel mengsel: de zoete druiven compenseren de zure smaak van de bessen
• Bereidingstijd: 5 min.
Voor 2 glazen
200 g aardbeien
200 g bessen (aalbessen,
frambozen, bramen e.d.)
200 g blauwe druiven
26
De vruchten voorzichtig wassen. De steeltjes van de
aardbeien verwijderen en de druiven afristen.
Maak een saus: te beginnen met de bessen, gevolgd
door de aardbeien en tot slot de druiven.
VRUCHTEN- EN GROENTESAPPEN
Ananas, mango, kiwi
Een heerlijke natuurlijke kick
of
Voor 2 glazen
½ middelgrote ananas
1 kleine mango
1 kiwi
• Bereidingstijd: 5 min.
Schil de vruchten en ontpit de mango. Snijd ze in
grote stukken. Pers alle vruchten met de sap-sauspers,
met de ananas als laatste. U kunt dit sap ook met de
sapcentrifuge maken, maar het rendement zal dan
minder zijn.
Aardbeien, frambozen, meloen
Een fantastische oppepper die ook bij kinderen zeer in de smaak valt
• Bereidingstijd: 5 min.
Voor 2 glazen
½ meloen
100 g aardbeien
100 g frambozen
Verwijder de pitjes en de schil van de meloen en snijd
hem in stukken. Was de aardbeien en verwijder de
steeltjes. Pers eerst de aardbeien en de frambozen en
vervolgens de meloen met de sap-sauspers. Heel koud
serveren. Eventueel aanlengen met een beetje water.
Rode biet, appel, venkel
Een heerlijk zoet en voedzaam sap en een uitstekend bloedzuiverend middel
• Bereidingstijd : 5 min
Voor 2 glazen
1 kleine gekookte biet
1 Granny Smith appel
1 kleine venkelknol
Schil de gekookte biet. Was de appel en de venkel
en snijd ze in stukken. Bewaar eventueel wat
venkelpluimpjes voor de decoratie. Pers vervolgens alle
ingrediënten met de sapcentrifuge.
Onmiddellijk serveren en opdrinken.
27
VRUCHTEN- EN GROENTESAPPEN
Tomaat, peer, citroen
Een origineel aperitief, rijk aan mineralen
• Bereidingstijd: 5 min.
Voor 2 glazen
4 tomaten
1 peer
½ citroen
Was de tomaten en de peer en droog ze af. Snijd ze in
stukken en pers ze uit met de sap-sauspers. Het sap van
een halve citroen toevoegen en vermengen. Heel koud
serveren.
Appel, wortel, sinaasappel
Een succescocktail die bij iedereen in de smaak valt. Opwekkend en goed voor de lever
en
Voor 2 glazen
1 appel
2 sinaasappels
2 worteltjes
• Bereidingstijd: 5 min.
Was de vruchten en groenten. Verwijder de uiteinden
van de worteltjes en snijd de appel in stukken. Pers
ze uit met de sapcentrifuge. Bewaar het sap. Pers de
sinaasappels met de citruspers. Meng de twee soorten
sap in een shaker, en voeg eventueel wat gestampt ijs
toe. Ogenblikkelijk, heel koud opdrinken.
Sla, komkommer, radijs, selderij, tomaat
Heel goed voor de huid
• Bereidingstijd: 5 min
Voor 2 glazen
6 slabladeren
2 tomaten
100 g radijs
1 selderijsteel
½ komkommer
bieslook
28
Was alle groenten. De komkommer grof schillen en de
steeltjes van de tomaten verwijderen. Snijd de grote
groenten in stukken. Pers met de sapcentrifuge: de
samen opgerolde slabladeren, de tomaten, de radijsjes,
de selderij en tot slot de komkommer. Bestrooi met
gehakte bieslook.
Nagerechten
29
Nagerechten
Fuchsiaroze
of
Voor 4 glazen
¼ watermeloen
6 grote aardbeien
1 limoen
20 cl koude Earl Grey thee
muntblaadjes
• Bereidingstijd: 10 min.
Maak een kop slappe Earl Grey thee en laat deze
afkoelen. Schil de watermeloen en snijd deze in stukken
(het is niet nodig de pitjes te verwijderen). Schil de
limoen met inbegrip van het witte velletje en snijd hem
in vieren. Veeg de aardbeien voorzichtig af met vochtig
absorberend papier en pers ze met de sapcentrifuge of
de sap-sauspers (voor een romiger resultaat), gevolgd
door de watermeloen en de limoen. De ijskoude thee
toevoegen en mengen. Over de glazen verdelen en
garneren met muntblaadjes.
Yoghurt met frambozen
Een heerlijk nagerecht of tussendoortje om gifstoffen af te voeren
• Bereidingstijd: 10 min.
Voor 4 glazen
300 g frambozen
1 mooie tros blauwe
druiven
300 g romige yoghurt
100 ml melk
½ theel. witte peper
2 theel. honing
Meloenlassi
Maak saus van de frambozen (bewaar enkele
frambozen voor de garnering). De druiven wassen,
afristen en ook met de sap-sauspers uitpersen.
Ongeveer 100 ml van de frambozen-druivensaus
bewaren en de rest met een klopper met de yoghurt,
de melk, de peper en de honing vermengen.
De frambozensaus over de 4 glazen verdelen en
vervolgens het yoghurtmengsel er voorzichtig bovenop
schenken.
Lassi is een Indiase drank die vaak bij gekruide gerechten wordt geserveerd
• Bereidingstijd: 5 min.
Voor 4 glazen
½ meloen
1 bekertje romige yoghurt
20 cl water
1 theel. honing
1 eetl. citroensap
30
Snijd de meloen in tweeën en verwijder de pitjes.
Schil de meloen, snijd hem in stukken en pers
hem uit met de sapcentrifuge. De yoghurt, het
water, de honing en het citroensap toevoegen en
met een klopper door elkaar mengen.
Onmiddellijk goed koud serveren.
Nagerechten
Snelle aardbeienmousse
• Bereidingstijd: 15 min.
Voor 6 personen
300 g aardbeien
400 g magere kwark
3 eiwitten
125 g kristalsuiker
Veeg de aardbeien voorzichtig af met vochtig
absorberend papier, verwijder de steeltjes en pers ze
uit met de sap-sauspers. In een kom de saus vermengen
met de suiker en de kwark. De eiwitten stijf kloppen
en voorzichtig door de bereiding scheppen.
De mousse over schaaltjes verdelen en onmiddellijk
opdienen.
U kunt de aardbeien vervangen door frambozen of
zwarte bessen.
Mousse van witte chocolade met passievruchten
Voor 6 personen
200 g witte chocolade
5 passievruchten
4 eieren
125 g opgeklopte room
75 g suiker
muntblaadjes
• Bereidingstijd: 15 min. • Kooktijd: 5 min.
• Rusttijd: 4 uur
Snijd 4 passievruchten in tweeën, schep de inhoud eruit
met een lepeltje en pers dit uit met de sap-sauspers.
Laat de witte chocolade smelten in een pannetje in
een warmwaterbad. Neem het pannetje van het vuur
af en voeg 60 g van de passievuchtenmoes toe en 4
eierdooiers. Goed mengen. Schep de opgeklopte room
erdoorheen. De eiwitten heel stijf kloppen en 75 g suiker
toevoegen. Schep de gezoete stijfgeklopte eiwitten
voorzichtig door de bereiding. Verdeel de zo verkregen
mousse onmiddellijk over schaaltjes en zet deze
gedurende minstens 4 uur in de koelkast. Vlak voor het
opdienen de resterende vruchtenmoes over de schaaltjes
verdelen en garneren met muntblaadjes.
Decoratietip: verdeel de passievruchtenmoes (met de
pitjes) tussen 2 lagen witte chocolademousse.
31
Nagerechten
Meloenijs met kiwisaus
of
Voor 6 personen
1 mooie meloen
5 cl muskaatwijn
30 g suiker
1 limoen
4 kiwi’s
• Bereidingstijd: 15 min. + 25 min.
• Kooktijd: 5 min.
In een pan de suiker en 30 cl water verwarmen. Zodra
het aan de kook komt, van het vuur nemen en laten
afkoelen. Snijd de meloen in tweeën, verwijder de pitjes
en de schil. Snijd hem in stukken die in de invoerbuis
passen en pers hem uit met de sapcentrifuge. Voeg het
limoensap, de muskaatwijn en de suikersiroop toe. Doe
het mengsel vervolgens in een ijsmachine en laat het
gedurende ongeveer 25 minuten bevriezen.
Pel ondertussen de kiwi’s, snijd ze in stukken en pers ze
uit met de sapcentrifuge of de sap-sauspers. Vlak voor
het opdienen de kiwisaus in schaaltjes gieten en op elk
schaaltje 2 bolletjes meloenijs leggen.
Eventueel garneren met rode vruchten en muntblaadjes
Bosbessenijs
Voor ongeveer 1 liter
600 g bosbessen
50 g kristalsuiker
32
• Bereidingstijd: 10 min. + 25 min.
• Kooktijd: 5 min.
In een pan 30 cl water met de suiker tot een siroop laten
koken en van het vuur afnemen. De bosbessen wassen en
in de nog warme siroop leggen. Het geheel met de sapsauspers verwerken en het mengsel laten afkoelen. De
saus vervolgens in een ijsmachine gieten en gedurende
ongeveer 25 minuten laten bevriezen.
Nagerechten
Aalbessengelei
Voor 4 potten
1,5 kg aalbessen
800 g suiker
20 g geleermiddel voor
vruchtengelei
• Bereidingstijd: 15 min.
• Kooktijd: 10 min.
De aalbessen wassen en afristen. De vruchten met de
sap-sauspers persen en het sap wegen. In een kom het
geleermiddel met 2 soeplepels suiker vermengen. Het sap
in een confituurpan doen en onder voorzichtig roeren
met een houten lepel met het geleermiddel bestrooien.
Aan de kook brengen en gedurende ongeveer 2
minuten onder voortdurend roeren aan de kook houden.
Hetzelfde gewicht aan suiker toevoegen, opnieuw aan
de kook brengen en gedurende 2 minuten op hoog vuur
onder voortdurend roeren laten doorkoken. Het schuim
afscheppen en de gelei onmiddellijk in potten gieten.
Appel-kaneelgelei met citrusvruchten
en
Voor 3 tot 4 potten
1,5 kg Granny Smith
appels
1 kg suiker
40 g geleermiddel voor
vruchtengelei
1 citroen
1 sinaasappel
1 theel. kaneel
• Bereidingstijd: 15 min. • Kooktijd: 10 min.
Pers de helft van de appels uit met de sapcentrifuge,
leeg de zeef en pers de rest van de appels uit. Pers
de sinaasappel en de citroen uit met de citruspers en
voeg het sap toe aan dat van de appels. Weeg het sap.
Weeg hetzelfde gewicht aan suiker af en bewaar dit.
In een kom het geleermiddel mengen met 2 eetlepels
suiker. Doe het sap in een pan en bestrooi het met het
geleermiddel terwijl u voorzichtig roert met een houten
lepel. Aan de kook brengen en gedurende 3 minuten
onder voortdurend roeren aan de kook houden. De
rest van de suiker en een theelepel kaneel toevoegen.
Weer aan de kook brengen en gedurende 3 minuten
onder voortdurend roeren op hoog vuur laten inkoken.
Onmiddellijk in potten doen.
Om te controleren of de gelei indikt: een druppel gelei
op een heel koud bord laten vallen, de druppel moet
meteen opstijven.
34
Sauzen en soepen
35
Sauzen en soepen
Klassieke tomatensaus
• Bereidingstijd: 5 min. • Kooktijd: 30 min.
Voor ½ liter saus
(na inkoken)
1 kg tomaten
2 eetl. olijfolie
2 theel. suiker
2 teentjes knoflook
tijm of verse basilicum
zout, peper
De tomaten wassen, in stukken snijden, met de sapsauspers uitpersen en bewaren. De olijfolie in een grote
pan doen, de tomatensaus, de geplette knoflookteentjes,
de tijm of basilicum en de suiker toevoegen. Met zout en
peper op smaak brengen. Op laag vuur gedurende ca.
30 minuten laten inkoken. Eventueel nog wat zout en
peper toevoegen.
Tip: maak tijdens het tomatenseizoen een grote
hoeveelheid van deze saus en vries hem in.
Saus van gegrilde paprika’s met olijfolie
Voor 30 cl.
1 rode paprika
2 gele paprika’s
2 eetl. olijfolie
1 teentje knoflook
zout, peper
• Bereidingstijd: 10 min.
• Kooktijd: 45 min.
De oven voorverwarmen op de stand: grill. De paprika’s
wassen en afdrogen. Leg ze op een stuk aluminiumfolie
op de bakplaat en schuif deze in het midden van de oven.
Draai de paprika’s regelmatig om totdat ze rondom goed
bruin zijn (ongeveer 45 minuten). Neem de paprika’s
uit de oven en laat ze tot lauw afkoelen. Verwijder de
steeltjes. Snijd de paprika’s in grote stukken, zonder
de zaadjes of de schil te verwijderen (behalve als de
schil verkoold is) en pers ze uit met de sap-sauspers.
Voeg olijfolie en een uitgedrukt knoflookteentje toe en
breng het geheel met zout en peper op smaak. Goed
mengen.
Warm eten bij gebraden vlees of koud bij gehakte zalm
bijvoorbeeld.
36
Sauzen en soepen
Gazpacho
of
Voor 4 personen*
600 g goed rijpe tomaten
¼ komkommer
¼ rode paprika
½ knoflookteentje
2 eetl. olijfolie
zout, peper
• Bereidingstijd: 10 min. • Rusttijd: 3 uur
De groenten wassen. De komkommer grof schillen, de
steel van de paprika en de steeltjes van de tomaten
verwijderen. Snijd de groenten in stukken die klein
genoeg zijn om door de invoerbuis te kunnen. Pel de
knoflook. Pers alle groenten uit met de sap-sauspers
voor een romig uitziende soep (of met de sapcentrifuge
voor een meer vloeibaar resultaat). Op smaak brengen
met zout, peper en olijfolie. Minstens 3 uur koelen.
Voor een uitgebreider voorgerecht kunt u op het moment
van serveren kleine dobbelsteentjes groenten toevoegen
* Met de functie sapcentrifuge krijgt u minder rendement (2-3
personen)
Romige Griekse komkommersoep
of
Voor 40 cl
½ komkommer
2 bakjes Griekse yoghurt
bieslook
munt
zout, peper
1 scheutje citroensap
• Bereidingstijd: 10 min.
De komkommer wassen en grof schillen. In stukken snijden
en uitpersen met de sapcentrifuge of de sap-sauspers.
Het komkommersap met een klopper door de yoghurt
kloppen en naar smaak gehakte munt en bieslook, zout,
peper en een scheutje citroensap toevoegen.
Suggestie: bij het aperitief, serveer deze soep heel koud
in kleine glaasjes, gegarneerd met een toefje bieslook.
37
DESCRIPTION
JUICER
COULIS MAKER*
• Pusher
• Pusher
• Funnel
• Lid
• Lid
• Paddle
• Juice extractor
For firm-fleshed fruit and vegetables, such
as apples, carrots, melons and cucumbers.
38
• Juice extractor
For soft (or cooked) fruit and vegetables,
such as raspberries, blackcurrants and
tomatoes
* according to models
FRUIT AND VEGETABLE JUICES
43
JUST DESSERTS
47
Nous nous réservons le droit de modifier à tout moment et sans préavis les caractéristiques techniques de cet
appareil. Les informations figurant dans ce document ne sont pas contractuelles et peuvent être modifiées à tout
moment.
© Tous droits réservés pour tous pays par Magimix.
Wij behouden ons het recht voor de technische kenmerken van dit apparaat op elk moment en zonder
voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
De in dit document vermelde informatie is niet contractueel bindend en kan op elk moment worden gewijzigd.
© Alle rechten voorbehouden voor alle landen door Magimix.
We reserve the right to alter at any time without notice the technical specifications of this appliance.
None of the information contained in this document is of a contractual nature. Modifications may be made at
any time.
© All rights reserved for all countries by : Magimix.
56
www.magimix.com
Ref. 460 321 - 12/2008