Steba FO 1.1 de handleiding

Categorie
Fondues, fijnproevers
Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

20
21
Algemeen
Dit toestel is alleen voor huishoudelijk gebruik bestemd en niet voor handelsgebruik.
Gelieve de gebruiksaanwijzing aandachtig te lezen en deze zorgvuldig te bewaren.
De gebruiksaanwijzing dient samen met het toestel aan andere personen te worden
doorgegeven. Gebruik het toestel zoals in de gebruiksaanwijzing wordt beschreven
en neem de veiligheidsinstructies in acht. Wij staan niet in voor schade en ongevallen,
die ontstaan door het niet opvolgen van de aanwijzingen in de handleiding.
Veiligheidsinstructies
Apparaat uitsluitend in overeenstemming met gegevens op het typeaanduiding-
plaatje aansluiten en gebruiken.
Uitsluitend gebruiken indien voeding en apparaat geen beschadigingen vertonen.
Telkens vóór gebruik controleren.
Dit apparaat is niet voor het gebruik van personen (met inbegrip van
kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of psychische capacitei-
ten of met een gebrekkige ervaring of kennis voorzien, tenzij ze door een voor hun
veiligheid verantwoordelijke persoon op het vlak van het gebruik van het apparaat
geïnstrueerd of door een dergelijke persoon geobserveerd worden.
Kinderen moeten worden gesurveilleerd om te garanderen dat zij van niet gespeel
het apparaat of met verpakking zijn.
Het apparaat mag niet met een tijdschakelklok of met een apart, op afstand be-
diend systeem bediend worden!
Telkens na gebruik of in geval van (een) fout(en) stekker uittrekken.
Ruk niet aan het netaansluitsnoer. Laat dit niet tegen raden schuren of knel het
niet in.
Voeding op een veilige afstand van hete onderdelen houden.
Laat het apparaat tijdens de werking nooit zonder toezicht.
Bewaar het apparaat niet in de open lucht of in een vochtige ruimte.
Dompel het apparaat niet in water.
Gebruik het apparaat nooit na een verkeerde werking, bijvoorbeeld wanneer het
op de grond gevallen is of op een andere manier beschadigd werd.
De fabrikant kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van een foutief gebru-
ik, dat door veronachtzaming van de gebruiksaanwijzing tot stand komt.
Reparaties aan het apparaat, zoals bijvoorbeeld een uitwisseling van een be-
schadigde voeding, mogen uitsluitend door een klantenserviceafdeling uitgevoerd
worden om gevaren te vermijden.
Waarschuwing! De buhuizing en de glazen deur worden heet:
Verbrandingsgevaar. Plaats het apparaat niet op een kwetsbare ondergroud
(bijvoorbeeld meubels met een laklaag) en houd het apparaat op een afstand van
tenminste 70 cm ten opzichte van brandbaar materiaal (bijvoorbeeld gordijnen).
Uitsluitend na afkoeling transporteren. Tijdens de werking kan de temperatuur van
de aanraakbare oppervlakken zeer hoog zijn.
Werkplaats
Belangrijk: Het apparaat nooit op of naast een heet oppervlak (bijvoorbeeld kook-
plaat) zetten, maar uitsluitend op een effen, stabiele en temperatuurbestendige on-
derlaag gebruiken. Gelieve erop te letten dat er zich geen ontvlambare voorwerpen
in de nabijheid bevinden. Omdat het tot spatten kan komen, dient men het tafelop-
pervlak met een hittebestendige siliconenmat af te dekken.
Vóór het eerste gebruik
Het elektrische gedeelte binnen en buiten met een vochtig doekje schoonvegen en
nadrogen. De pot met heet water en een beetje afwasmiddel grondig reinigen en
ook drogen. Alle andere onderdelen zoals fonduering en vorken kunnen in de vaat-
wasmachine gedaan worden.
Opgelet: het elektrische gedeelte niet in water dompelen!
Vet en olie
vet moet uiterst verhitbaar zijn. Het meest geschikt is frituurolie. Olie in het onver-
warmde reservoir vullen. Friteuse nooit leeg of met te weinig olie bedienen!
Belangrijk: nooit olie en vet mengen, de friteuse zou schuimend kunnen overlopen.
De niveau-indicator bevindt zich binnen het reservoir. Het maximale vulpeil
mag niet overschreden en er mag niet onder het minimale vulpeil gebleven
worden (zie markering in het oliereservoir)
Geen water in hete olie of vet brengen!
Opdat de temperatuur tijdens de fondue niet al te zeer afneemt, mag men de vorken
niet al te zeer van het levensmiddel voorzien.
Men kan de opwarmtijd van het vet of van de bouillon verkorten doordat men deze
vooraf op het fornuis verhit en dan in de gietijzeren pot doet.
Pot
De gietijzeren pot is ideaal geschikt voor bouillon of vetfondue. Gebruik nooit de
keramische pot van de kaasfondue (FO 1.2) als vetfondue, omdat deze bij
beschadiging door de hoge vettemperaturen kan breken.
22
23
Frituren
Sluit het apparaat aan.
Zet de thermostaat op “-min” en schakel het apparaat in.
Wanneer u de vloeistof ingegoten hebt, zet u de regelaar op de gewenste tempe-
ratuur. De minimale/maximale vulhoeveelheid in acht nemen!
De lamp gaat branden. Wanneer de ingestelde temperatuur (na ca. 5-7 minuten)
bereikt is, dooft deze lamp.
U kunt nu de vorken van het levensmiddel voorzien en voorzichtig in het vet dom-
pelen.
Zorg ervoor dat de bouillon bij bouillonfondue niet borrelend kookt.
De lamp is verlicht, het apparaat verwarmt.
Gevaar door spatten
Om spatten en het schuimende overlopen van het vet te vermijden, waterarm te
frituren producten gebruiken, goed afdrogen, bij diepgevroren ijskristallen uit-
schudden. Langzaam in het vet dompelen. Als het vet te sterk schuimt, de maand
herhaaldelijk optillen.
De met heet vet gevulde pot niet samen met het verwarmingsgedeelte dragen
gevaar voor brandwonden!
Het best het vet een beetje laten afkoelen.
Apparaatonderdelen, zoals bijvoorbeeld de rand van het reservoir en de vrijkomen-
de damp kunnen zeer heet zijn.
Gelieve erop te letten dat er niemand in de kabel blijft hangen en het apparaat van
de tafel trekt. Het verlengsnoer eventueel aan de tafelpoot vastbinden.
Belangrijke opmerking
Volgens de nieuwe, door onderzoek verworven kennis dienen de hierna volgende
maximale frituurtemperaturen in acht genomen en mogen alle levensmiddelen maxi-
maal goudbruin gefrituurd worden:
170°C Voor alle aardappelproducten, gepaneerde levensmiddelen en overige zet-
meelbevattende producten
190°C Voor vlees en gevogelteproducten zonder panade
Tegenstrijdig met enkele verpakkingsinstructies raden wij aan, levensmiddelen vóór
het frituren te ontdooien.
Na het frituren
Resten van panade of frituurproducten dienen regelmatig uit de olie verwijderd te
worden.
Na het frituren in eerste instantie het vet laten afkoelen, vervolgens het vet in een
schotel overgieten en het lege apparaat en de mand reinigen. Daarna een koffiefil-
ter in de mand doen en het vet voorzichtig in het apparaat wegfilteren.
Bij vis en vlees kan het vet 5 tot 10 keer gebruikt worden.
Bij aardappelgerechten wordt het vet minder belast en is het vaker bruikbaar.
Opgepast! Oud c.q. vervuild vet vat vlam bij oververhitting – daarom tijdig verver-
sen. In geval van brand netstekker uittrekken en het brandende vet blussen door het
deksel te sluiten. Gebruik nooit water om te blussen!
Het te frituren product vervangen als het onaangenaam ruikt, heel bruin is of vroeg-
tijdig rookt.
Reiniging
Het apparaat niet in water dompelen!
Een beetje zeepsop in het inwendige reservoir doen en voorzichtig uitwassen.
Om het deksel te verwijderen, opent u dit en trekt u het met een lichte zijdelingse
kanteling loodrecht naar boven.
Kaas- of chocoladefondue
De keramische pot met speciale broodvorken is bij Steba verkrijgbaar:
art.nr. 99.22.00, EAN 40 11 833 400 536
24
25
Basisrecepten vetfondue:
De klassieker - fondue à la Bourguignon:
Rund-, varkens- en kalkoenvlees van pezen ontdoen. In hapklare blokjes snijden en
droog deppen. Het vlees op de vorken prikken en in het vet gaar laten worden.
Op het bord doen en met een dip consumeren. (Opgelet! Niet van de hete vork eten!)
Voor caloriebewuste personen – De bouillonfondue:
In plaats van vet kan men ook een gekruide bouillon nemen. Hierbij de regelaar op
100°C instellen. Na het eten kan men de geconcentreerde bouillon drinken. Men
neemt verschillende vleessoorten, vastkokende vis, krabben en groente zoals cham-
pignon of broccoli, prikt deze op en kookt ze een paar minuten lang. Daarbij eet men
dips en wit brood.
Dips:
Dip met appel en kerrie:
1 beker zure room
1/2 glas yoghurtmayonaise
1 yoghurt natuur
geraspte appel
scheut citroensap
1 eetlepel mierikswortel uit het glas
1 eetlepel rozijnen
op smaak brengen met kerrie, zout
en een snufje suiker
Balkan-dip:
1 kleine fles ketchup
1 gehakte ui
1 teentje knoflook geperst
Kleingesneden augurk
en paprikavrucht
gehakte kappertjes en peterselie
met een beetje suiker, zout, paprika en
chilipoeder pittig op smaak brengen
Eiersaus
1 glas lichte mayonaise
1 beker zure room
4 hardgekookte, gehakte eieren
2 eetlepels gehakte augurken in het zuur
telkens 1 eetlepel mosterd, ketchup,
cognac (buiten het bereik
van kinderen houden),
paprikapoeder, kerriepoeder
en bieslook
op smaak brengen met zout en peper
Kant-en-klare sauzen
zoals knoflooksaus,
zoetzure saus,
kerriesaus
kunnen natuurlijk ook
gebruikt worden.
Correcte afvalverwijdering van dit product:
Versleten apparaten onmiddellijk onbruikbaar maken.
Binnen de Europese Unie duidt dit symbool erop dat dit product niet samen
met huishoudelijk afval verwijderd mag worden. Oude apparaten bevatten
waardevolle, recycleerbare materialen, die aan recycling onderworpen
moeten worden om het milieu c.q. de menselijke gezondheid niet door een
ongecontroleerde afvalverwijdering te schaden. Gelieve oude apparaten daarom via
geschikte inzamelsystemen te verwijderen of het apparaat met het oog op de
afvalverwijdering terug naar de afzender (waar u het product gekocht hebt) te
zenden. De afzender zal dan het apparaat aan een stoffelijke recycling onderwerpen.
Evacuatie van de verpakking
Verpakkingsmateriaal niet gewoon wegwerpen, maar aan recycling onderwerpen.
Verpakking van het apparaat:
Verpakkingen van papier, karton en gegolfd karton in verzamelcentra voor oud
papier afgeven.
Onderdelen van kunststofverpakkingen en folie dienen eveneens in de daarvoor
bestemde verzamelbakken gedeponeerd te worden.
In de voorbeelden voor de kunststofbenaming staat: PE voor
polyethyleen, het kencijfer 02 voor PE-HD, 04 voor PE-LD, PP voor
polypropyleen, PS voor polystyreen.
Klantenserviceafdeling:
Indien uw apparaat tegen de verwachting in dan toch al eens de klantenserviceaf-
deling nodig heeft, gelieve u dan tot onderstaand adres te richten. Wij zullen dan
in geval van garantie voor de afhaling zorgen. Het apparaat moet transporteerbaar
verpakt zijn.
Ongefrankeerde pakjes kunnen niet aanvaard worden!
STEBA Elektrogeräte GmbH & Co KG
Pointstr. 2, 96129 Strullendorf / Germany
Verkopen-Tel.: 09543 / 449-17 / -18, Service-Tel.: 09543 / 449-44, Fax: 09543 / 449-19
e-Mail: elektro@steba.com Internet: http://www.steba.com
Opgelet! Elektrische apparaten mogen uitsluitend door vakkundig geschoolde elek-
triciens gerepareerd worden, omdat er door ondeskundige reparaties aanzienlijke
gevolgschade kan ontstaan.

Documenttranscriptie

Algemeen Dit toestel is alleen voor huishoudelijk gebruik bestemd en niet voor handelsgebruik. Gelieve de gebruiksaanwijzing aandachtig te lezen en deze zorgvuldig te bewaren. De gebruiksaanwijzing dient samen met het toestel aan andere personen te worden doorgegeven. Gebruik het toestel zoals in de gebruiksaanwijzing wordt beschreven en neem de veiligheidsinstructies in acht. Wij staan niet in voor schade en ongevallen, die ontstaan door het niet opvolgen van de aanwijzingen in de handleiding. Veiligheidsinstructies ∙∙ Apparaat uitsluitend in overeenstemming met gegevens op het typeaanduidingplaatje aansluiten en gebruiken. ∙∙ Uitsluitend gebruiken indien voeding en apparaat geen beschadigingen vertonen. Telkens vóór gebruik controleren. ∙∙ Dit apparaat is niet voor het gebruik van personen (met inbegrip van kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of psychische capaciteiten of met een gebrekkige ervaring of kennis voorzien, tenzij ze door een voor hun veiligheid verantwoordelijke persoon op het vlak van het gebruik van het apparaat geïnstrueerd of door een dergelijke persoon geobserveerd worden. ∙∙ Kinderen moeten worden gesurveilleerd om te garanderen dat zij van niet gespeel het apparaat of met verpakking zijn. ∙∙ Het apparaat mag niet met een tijdschakelklok of met een apart, op afstand bediend systeem bediend worden! ∙∙ Telkens na gebruik of in geval van (een) fout(en) stekker uittrekken. ∙∙ Ruk niet aan het netaansluitsnoer. Laat dit niet tegen raden schuren of knel het niet in. ∙∙ Voeding op een veilige afstand van hete onderdelen houden. ∙∙ Laat het apparaat tijdens de werking nooit zonder toezicht. ∙∙ Bewaar het apparaat niet in de open lucht of in een vochtige ruimte. ∙∙ Dompel het apparaat niet in water. ∙∙ Gebruik het apparaat nooit na een verkeerde werking, bijvoorbeeld wanneer het op de grond gevallen is of op een andere manier beschadigd werd. ∙∙ De fabrikant kan niet aansprakelijk gesteld worden in geval van een foutief gebruik, dat door veronachtzaming van de gebruiksaanwijzing tot stand komt. ∙∙ Reparaties aan het apparaat, zoals bijvoorbeeld een uitwisseling van een beschadigde voeding, mogen uitsluitend door een klantenserviceafdeling uitgevoerd worden om gevaren te vermijden. Waarschuwing! De buhuizing en de glazen deur worden heet: ∙∙ Verbrandingsgevaar. Plaats het apparaat niet op een kwetsbare ondergroud (bijvoorbeeld meubels met een laklaag) en houd het apparaat op een afstand van tenminste 70 cm ten opzichte van brandbaar materiaal (bijvoorbeeld gordijnen). ∙∙ Uitsluitend na afkoeling transporteren. Tijdens de werking kan de temperatuur van de aanraakbare oppervlakken zeer hoog zijn. 20 Werkplaats Belangrijk: Het apparaat nooit op of naast een heet oppervlak (bijvoorbeeld kookplaat) zetten, maar uitsluitend op een effen, stabiele en temperatuurbestendige onderlaag gebruiken. Gelieve erop te letten dat er zich geen ontvlambare voorwerpen in de nabijheid bevinden. Omdat het tot spatten kan komen, dient men het tafeloppervlak met een hittebestendige siliconenmat af te dekken. Vóór het eerste gebruik Het elektrische gedeelte binnen en buiten met een vochtig doekje schoonvegen en nadrogen. De pot met heet water en een beetje afwasmiddel grondig reinigen en ook drogen. Alle andere onderdelen zoals fonduering en vorken kunnen in de vaatwasmachine gedaan worden. Opgelet: het elektrische gedeelte niet in water dompelen! Vet en olie vet moet uiterst verhitbaar zijn. Het meest geschikt is frituurolie. Olie in het onverwarmde reservoir vullen. Friteuse nooit leeg of met te weinig olie bedienen! Belangrijk: nooit olie en vet mengen, de friteuse zou schuimend kunnen overlopen. De niveau-indicator bevindt zich binnen het reservoir. Het maximale vulpeil mag niet overschreden en er mag niet onder het minimale vulpeil gebleven worden (zie markering in het oliereservoir) Geen water in hete olie of vet brengen! Opdat de temperatuur tijdens de fondue niet al te zeer afneemt, mag men de vorken niet al te zeer van het levensmiddel voorzien. Men kan de opwarmtijd van het vet of van de bouillon verkorten doordat men deze vooraf op het fornuis verhit en dan in de gietijzeren pot doet. Pot De gietijzeren pot is ideaal geschikt voor bouillon of vetfondue. Gebruik nooit de keramische pot van de kaasfondue (FO 1.2) als vetfondue, omdat deze bij beschadiging door de hoge vettemperaturen kan breken. 21 Frituren ∙∙ Sluit het apparaat aan. ∙∙ Zet de thermostaat op “-min” en schakel het apparaat in. ∙∙ Wanneer u de vloeistof ingegoten hebt, zet u de regelaar op de gewenste temperatuur. De minimale/maximale vulhoeveelheid in acht nemen! ∙∙ De lamp gaat branden. Wanneer de ingestelde temperatuur (na ca. 5-7 minuten) bereikt is, dooft deze lamp. ∙∙ U kunt nu de vorken van het levensmiddel voorzien en voorzichtig in het vet dompelen. ∙∙ Zorg ervoor dat de bouillon bij bouillonfondue niet borrelend kookt. ∙∙ De lamp is verlicht, het apparaat verwarmt. Gevaar door spatten ∙∙ Om spatten en het schuimende overlopen van het vet te vermijden, waterarm te frituren producten gebruiken, goed afdrogen, bij diepgevroren ijskristallen uitschudden. Langzaam in het vet dompelen. Als het vet te sterk schuimt, de maand herhaaldelijk optillen. ∙∙ De met heet vet gevulde pot niet samen met het verwarmingsgedeelte dragen – gevaar voor brandwonden! ∙∙ Het best het vet een beetje laten afkoelen. ∙∙ Apparaatonderdelen, zoals bijvoorbeeld de rand van het reservoir en de vrijkomende damp kunnen zeer heet zijn. ∙∙ Gelieve erop te letten dat er niemand in de kabel blijft hangen en het apparaat van de tafel trekt. Het verlengsnoer eventueel aan de tafelpoot vastbinden. Belangrijke opmerking Na het frituren Resten van panade of frituurproducten dienen regelmatig uit de olie verwijderd te worden. ∙∙ Na het frituren in eerste instantie het vet laten afkoelen, vervolgens het vet in een schotel overgieten en het lege apparaat en de mand reinigen. Daarna een koffiefilter in de mand doen en het vet voorzichtig in het apparaat wegfilteren. ∙∙ Bij vis en vlees kan het vet 5 tot 10 keer gebruikt worden. ∙∙ Bij aardappelgerechten wordt het vet minder belast en is het vaker bruikbaar. Opgepast! Oud c.q. vervuild vet vat vlam bij oververhitting – daarom tijdig verversen. In geval van brand netstekker uittrekken en het brandende vet blussen door het deksel te sluiten. Gebruik nooit water om te blussen! Het te frituren product vervangen als het onaangenaam ruikt, heel bruin is of vroegtijdig rookt. Reiniging Het apparaat niet in water dompelen! Een beetje zeepsop in het inwendige reservoir doen en voorzichtig uitwassen. Om het deksel te verwijderen, opent u dit en trekt u het met een lichte zijdelingse kanteling loodrecht naar boven. Kaas- of chocoladefondue De keramische pot met speciale broodvorken is bij Steba verkrijgbaar: art.nr. 99.22.00, EAN 40 11 833 400 536 Volgens de nieuwe, door onderzoek verworven kennis dienen de hierna volgende maximale frituurtemperaturen in acht genomen en mogen alle levensmiddelen maximaal goudbruin gefrituurd worden: 170°C Voor alle aardappelproducten, gepaneerde levensmiddelen en overige zetmeelbevattende producten 190°C Voor vlees en gevogelteproducten zonder panade Tegenstrijdig met enkele verpakkingsinstructies raden wij aan, levensmiddelen vóór het frituren te ontdooien. 22 23 Basisrecepten vetfondue: Correcte afvalverwijdering van dit product: De klassieker - fondue à la Bourguignon: Rund-, varkens- en kalkoenvlees van pezen ontdoen. In hapklare blokjes snijden en droog deppen. Het vlees op de vorken prikken en in het vet gaar laten worden. Op het bord doen en met een dip consumeren. (Opgelet! Niet van de hete vork eten!) Voor caloriebewuste personen – De bouillonfondue: In plaats van vet kan men ook een gekruide bouillon nemen. Hierbij de regelaar op 100°C instellen. Na het eten kan men de geconcentreerde bouillon drinken. Men neemt verschillende vleessoorten, vastkokende vis, krabben en groente zoals champignon of broccoli, prikt deze op en kookt ze een paar minuten lang. Daarbij eet men dips en wit brood. Dips: Dip met appel en kerrie: 1 beker zure room 1/2 glas yoghurtmayonaise 1 yoghurt natuur geraspte appel scheut citroensap 1 eetlepel mierikswortel uit het glas 1 eetlepel rozijnen op smaak brengen met kerrie, zout en een snufje suiker Balkan-dip: 1 kleine fles ketchup 1 gehakte ui 1 teentje knoflook geperst Kleingesneden augurk en paprikavrucht gehakte kappertjes en peterselie met een beetje suiker, zout, paprika en chilipoeder pittig op smaak brengen Eiersaus 1 glas lichte mayonaise 1 beker zure room 4 hardgekookte, gehakte eieren 2 eetlepels gehakte augurken in het zuur telkens 1 eetlepel mosterd, ketchup, cognac (buiten het bereik van kinderen houden), paprikapoeder, kerriepoeder en bieslook op smaak brengen met zout en peper Kant-en-klare sauzen zoals knoflooksaus, zoetzure saus, kerriesaus kunnen natuurlijk ook gebruikt worden. Versleten apparaten onmiddellijk onbruikbaar maken. Binnen de Europese Unie duidt dit symbool erop dat dit product niet samen met huishoudelijk afval verwijderd mag worden. Oude apparaten bevatten waardevolle, recycleerbare materialen, die aan recycling onderworpen moeten worden om het milieu c.q. de menselijke gezondheid niet door een ongecontroleerde afvalverwijdering te schaden. Gelieve oude apparaten daarom via geschikte inzamelsystemen te verwijderen of het apparaat met het oog op de afvalverwijdering terug naar de afzender (waar u het product gekocht hebt) te zenden. De afzender zal dan het apparaat aan een stoffelijke recycling onderwerpen. Evacuatie van de verpakking Verpakkingsmateriaal niet gewoon wegwerpen, maar aan recycling onderwerpen. Verpakking van het apparaat: ∙∙ Verpakkingen van papier, karton en gegolfd karton in verzamelcentra voor oud papier afgeven. ∙∙ Onderdelen van kunststofverpakkingen en folie dienen eveneens in de daarvoor bestemde verzamelbakken gedeponeerd te worden. In de voorbeelden voor de kunststofbenaming staat: PE voor polyethyleen, het kencijfer 02 voor PE-HD, 04 voor PE-LD, PP voor polypropyleen, PS voor polystyreen. Klantenserviceafdeling: Indien uw apparaat tegen de verwachting in dan toch al eens de klantenserviceafdeling nodig heeft, gelieve u dan tot onderstaand adres te richten. Wij zullen dan in geval van garantie voor de afhaling zorgen. Het apparaat moet transporteerbaar verpakt zijn. Ongefrankeerde pakjes kunnen niet aanvaard worden! STEBA Elektrogeräte GmbH & Co KG Pointstr. 2, 96129 Strullendorf / Germany Verkopen-Tel.: 09543 / 449-17 / -18, Service-Tel.: 09543 / 449-44, Fax: 09543 / 449-19 e-Mail: [email protected] Internet: http://www.steba.com Opgelet! Elektrische apparaten mogen uitsluitend door vakkundig geschoolde elektriciens gerepareerd worden, omdat er door ondeskundige reparaties aanzienlijke gevolgschade kan ontstaan. 24 25
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14

Steba FO 1.1 de handleiding

Categorie
Fondues, fijnproevers
Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor