Russell Hobbs 20810-56 Handleiding

Categorie
Frituurpannen
Type
Handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

13
[
Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een
derde geeft. Verwijder alle verpakkingsmaterialen voor gebruik.
A BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Volg de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen, zoals:
1 Dit apparaat kan gebruikt worden door kinderen van 8 jaar en
ouder en personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke en
verstandelijke vaardigheden of die onvoldoende ervaring of
kennis hebben, indien zij onder toezicht staan of goed
geïnformeerd zijn en zij de risico’s begrijpen. Kinderen mogen niet
met het apparaat spelen. Schoonmaak en gebruikersonderhoud
mag niet door kinderen uitgevoerd worden, tenzij ze ouder dan 8
zijn en onder toezicht staan. Houd het apparaat en de kabel
buiten het bereik van kinderen van jonger dan 8 jaar.
¬ De oppervlakken van het apparaat zullen heet worden.
2 Gebruik het apparaat niet in de buurt van of onder brandbare
materialen (bijv. gordijnen).
3 Sluit het apparaat niet via een timer- of een
afstandsbedieningsysteem aan.
4 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een
technicus of een ander deskundige persoon vervangen worden
om eventuele risicos te vermijden.
H Dompel het apparaat niet onder in vloeistof.
5 Zet het apparaat op een stabiele, vlakke, hittebestendige ondergrond.
6 Laat tenminste 50mm ruimte vrij rondom het apparaat.
7 Rooster vlees, gevogelte en vergelijkbare producten (gehakt, hamburgers e.d.) tot het sap
dat eruit loopt kleurloos is. Rooster vis totdat deze overal ondoorzichtig is.
8 Gebruik geen metalen of scherpe voorwerpen; dit beschadigt de anti-aanbaklagen.
9 Houd de ventilatieopeningen van het apparaat vrij aangezien er hete lucht uit zal komen.
10 Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan het grillen van etenswaren.
11 Gebruik het apparaat niet bij beschadigingen of storingen.
uitsluitend voor huishoudelijk gebruik
U VOOR HET EERSTE GEBRUIK
•Was de afneembare onderdelen met de hand.
•In het begin kan een beetje stoom uit het element komen.
•Dit kan een lichte geur verspreiden, maar hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Zorg
voor goede ventilatie.
instructies
afbeeldingen
1 timer
2 stroomlampje
3 thermostaatlampje
4 temperatuurregelaar
5 hoofdeenheid
6 schaal
7 voedselscheider
8 mand
9 handvat
10 klep
11 vergrendeling (druk)
` vaatwasmachinebestendig
14
d HOE HET WERKT
1 Het gelijkt op een heteluchtoven die met hete lucht en stralingswarmte bakt.
2 Giet een laagje olie over het voedsel en niet in de schaal.
3 Als u de voedselscheider in de gleuven van de mand plaatst, kunt u verschillende etenswaren
tegelijk bakken, zoals scampi's en frietjes (beide ingevroren). Bak de frietjes gedurende 5
minuten, verwijder de schaal, voeg de scampi's toe, plaats de schaal opnieuw en bak
nogmaals gedurende 15 minuten.
4 Zorg ervoor dat u ovenhandschoenen (of een doek) bij de hand hebt, en een hittebestendige
mat of bord om de schaal op te plaatsen na het koken.
C HET HANDVAT
5 Het handvat draagt de schaal en de mand.
6 Zo verwijdert u de schaal van de hoofdeenheid:
a) Houd de bovenkant van de hoofdeenheid vast.
b) Houd het handvat vast met de andere hand.
c) Haal de schaal uit de hoofdeenheid.
d) Plaats de schaal op een isolerende onderlegger.
7 Zo haalt u de mand uit de schaal:
a) Verschuif de klep in de richting van de hoofdeenheid om de vergrendeling grotendeels
weer te geven.
b) Druk op de vergrendeling om het handvat los te maken van de schaal
c) Til het handvat en de mand op uit de schaal.
C VOORVERWARMEN
8 Steek de stekker in het stopcontact.
9 Stel de temperatuurregeling in op de benodigde temperatuur.
10 Stel de timer in op 5.
11 Het stroomlampje licht nu op
12 Het thermostaatlampje zal oplichten als het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt.
13 Het zal vervolgens aan- en uitgaan terwijl de thermostaat de temperatuur in stand houdt
14 Wanneer de timer op 0 staat, wordt het apparaat uitgeschakeld.
C GEBRUIK
15 Verwijder de schaal uit de hoofdeenheid.
16 Plaats indien nodig de voedselscheider
17 Plaats het eten in de mand maar doe de mand niet te vol.
18 Laat ruimte tussen de etenswaren voor de circulatie van hete lucht.
19 Plaats de schaal opnieuw in de hoofdeenheid.
20 Stel de timer naar wens in.
C SCHUD MET DE SCHAAL
21 Halverwege het bakken verwijdert u de schaal, schudt u ermee en/of draait u de etenswaren
om. Plaats vervolgens de schaal opnieuw in de hoofdeenheid.
22 Het apparaat wordt uitgeschakeld wanneer u de schaal verwijdert. Schakel het dus opnieuw
in wanneer u de schaal opnieuw plaatst.
23 De timer blijft aftellen.
24 Wanneer de timer op 0 staat, wordt het apparaat uitgeschakeld.
25 Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
26 Als u het apparaat handmatig wilt uitschakelen, zet u de timer op 0.
C KLAAR?
27 Verwijder de schaal uit de hoofdeenheid.
28 Controleer of het eten is gebakken. Bij eventuele twijfel bakt u een beetje langer.
29 Plaats de schaal op een bord.
15
[
30 Druk op de vergrendeling en til het handvat en de mand op uit de schaal.
C ZORG EN ONDERHOUD
31 Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen.
32 Neem alle oppervlakken af met een schone vochtige doek.
33 Was de afneembare onderdelen met de hand.
` U kunt deze onderdelen in een vaatwasmachine wassen.
34 Wanneer u de vaatwasmachine gebruikt, zal dit de afwerking van de oppervlakten
beïnvloeden.
35 De schade is normaal uitsluitend esthetisch en heeft geen invloed op de werking van het
apparaat.
W
MILIEUBESCHERMING
Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en
elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden
weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen,
opnieuw gebruikt of gerecycled.
receptjes
T = eetlepel (15 ml) g = gram E = ei, groot (63-7 3 g)
p = snue s = takje c = teentje(s)
uienringen
ui melk
gekruide bloem plantaardige olie
Verwarm voor op 180. Snijd de ui in sneetjes. Scheid de ringen. Dompel het eten onder in melk.
Rol het eten door gekruide bloem. Besprenkel het eten met olie. Bak gedurende 15-20 minuten
op 180.
viskoekjes
½ ui 2 s peterselie
1 p chilipoeder 1 visfilet
6 T broodkruimels 1 E
gekruide bloem zout en peper
Verwarm voor op 180. Meng de ui en peterselie gedurende 5 seconden, voeg de vis, chili, zout
en peper toe en meng gedurende 10 seconden. Breng over naar een schaal en bestrooi in 2 T
paneermeel. Deel het mengsel in 10 kleine porties of 4 grote porties. Maak een bol met elke
portie. Wentel het eten door gekruide bloem. Wentel het eten door losgeklopt ei. Wentel het
eten door paneermeel. Druk de porties plat. Bak kleine porties gedurende 10-15 minuten, grote
porties gedurende 15-20 minuten. Halfweg het bakken, draait u het eten om.
kip Kiev
2 kipfilet 2 c look
50 g boter 2 s peterselie
1 E broodkruimels
1 p zwarte peper
Verwarm voor op 180. Meng het look, de peterselie en de peper gedurende 10-20 seconden,
voeg de boter toe en meng gedurende 15 seconden. Snijd de kippenborst in de lengte en vouw
deze open. Bedek de kippenborst met plasticfolie en sla het plat. Doe een lepel van het mengsel
in het midden van elke kippenborst en wikkel het mengsel met de kippenborst. Wentel het eten
door gekruide bloem. Wentel het eten door losgeklopt ei. Wentel het eten door paneermeel.
Bedek met vetvrij papier. Leg de bereiding voor een uur in de koelkast. Bak het eten gedurende
30-35 minuten. Halfweg het bakken, draait u het eten om.
16
klassieke Victoria cake van biscuitdeeg
100 g zelfrijzend bakmeel 100 g boter
100 g rietsuiker 2 E
Verwarm voor op 155. Vermeng alles met een mixer gedurende 2 minuten. Plaats een groot
papieren omhulsel in de mand. Schep het mengsel op het papieren met een lepel. Maak een
kleine deuk in het midden om te vermijden dat het te veel reist. Bak het eten gedurende 15-20
minuten. Laat het apparaat gedurende 10 minuten ongestoord werken zodat het gerezen deeg
niet inzakt.
Schotse eieren
500 g gehakt ½ ui
2 s tijm 2 s peterselie
1 p Cayennepeper zout en peper
5 E broodkruimels
gekruide bloem plantaardige olie
Verwarm voor op 170. Meng de ui, het zout, de peper, de cayennepeper en de kruiden. Vermeng
het mengsel met het gehakt. Maak 4 zachtgekookte eieren. Pel de eieren. Wentel de eieren
in bloem en bedek deze volledig met het gehakt. Wentel het eten door losgeklopt ei. Wentel
het eten door paneermeel. Besprenkel het eten met olie. Bak het eten gedurende 15 minuten.
Halfweg het bakken, draait u het eten om.
varkenslende met mosterd, honing en gegrilde groenten
2 wortel varkenslende, met een dikte van 4 koteletten
2 pastinaak 2 rode ui
6 kerstomaatjes 2 courgette
2 T sterke mosterd 1 T honing
1 T plantaardige olie zout en peper
Verwarm voor op 170. Snijd de wortels, pastinaken, courgettes en ui in stukjes. Roer de groenten
in een schaal met de olie, het zout en de peper. Zorg ervoor dat ze allemaal een goede laag
hebben. Meng de mosterd en de honing op een schotel en smeer dit mengsel op het lendestuk.
Plaats het lendestuk in het midden van de mand en schep rondom de groenten met een lepel.
Bak het eten gedurende 40-60 minuten. Duur hangt af van de grootte van het voedsel. Draai
elke 15 minuten het lendestuk om en roer de groenten.
kipschnitzel
2 kipfilet 1 E
2 T gekruide bloem 75 g broodkruimels
1 T citroenschil, geraspt 15 g geraspte parmezaan
1 s peterselie 1 T plantaardige olie
zout en peper
Verwarm voor op 180. Snijd de kippenborst in de lengte en vouw deze open. Bedek de
kippenborst met plasticfolie en sla het plat. Meng het paneermeel, de geraspte citroenschil,
de parmezaan en de peterselie. Wentel het eten door gekruide bloem. Wentel het eten door
losgeklopt ei. Wentel het eten door het mengsel van het paneermeel. Besprenkel het eten met
olie. Bak het eten gedurende 15-20 minuten. Halfweg het bakken, draait u het eten om.
kalfs/varkensschnitzel
Gebruik het recept van kipschnitzel maar vervang de 2 stukken kippenborst met vetvrije kalfs-
of varkensvlees zonder beenderen.
17
f
t
T
(min)
Halfweg het bakken, draait u het eten om.
frietjes 200 20
spoel, droog met een handdoek, voeg zout, peper en 1
theelepeltje olie toe
bevroren frietjes 200 12-20
één laag – 12 minuten
mand halfvol – 15 minuten
mand vol (niet volgepropt) – 20 minuten
aardappelpartjes 200 20
spoel, droog met een handdoek, voeg zout, peper en 1
theelepeltje olie toe
ingevroren
aardappelpartjes
200 12-20
aardappels in de schil 180 30-40 wrijf in met olie voor een krokante schil
gepofte aardappelen 180 25-35
spoel, droog met een handdoek, voeg zout, peper,
gemalen rozemarijn (optioneel) en 1 theelepeltje olie
toe
samosa's 180 10-15
ingevroren samosa's 180 20
loempia's 180 10-15
ingevroren loempia's 180 20
viskoekjes, grote 180 15-20
viskoekjes, kleine 180 10
ingevroren viskoekjes,
grote
180 20-25
ingevroren viskoekjes,
kleine
180 15-20
ingevroren scampi's 180 10-15
ingevroren uienringen 180 15
voorgevormde
kipingrediënten zonder
beenderen (ingevroren)
180 15
visgoujons 180 10
snijd de vis in repen, rol door ei en daarna door gekruid
paneermeel
kipgoujons 180 10-15
snijd de kip in repen, rol door ei en daarna door gekruid
paneermeel
schnitzel (kippen-/kalf-/
varkensvlees)
180 15
sla het vlees plat, haal door ei en daarna door gekruid
paneermeel
kipkarbonade 180 25-30 duur hangt af van de grootte van het voedsel
tortilla's 200 5-10 wrijf in met olie voor een krokant resultaat
Schotse eieren 170 15-20 duur hangt af van de grootte van het voedsel
roerbak 180 25-30
voeg zout, peper en 1 theelepel olie toe, voeg 5
minuten voor het einde een klein beetje saus toe (chili,
zoete chili, look, enz.)
sauzen 180 10 het vet druppelt in de schaal
C KOOKTIJDEN & VOEDSELVEILIGHEID
•Gebruik deze tijden uitsluitend als aanwijzing.
•Rooster vlees, gevogelte en vergelijkbare producten (gehakt, hamburgers e.d.) tot het sap
dat eruit loopt kleurloos is. Rooster vis totdat deze overal ondoorzichtig is.
•Bij het koken van voorverpakte voedingsmiddelen, volg de richtlijnen op de verpakking of
het label.

Documenttranscriptie

A BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Volg de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen, zoals: 1 Dit apparaat kan gebruikt worden door kinderen van 8 jaar en ouder en personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke en verstandelijke vaardigheden of die onvoldoende ervaring of kennis hebben, indien zij onder toezicht staan of goed geïnformeerd zijn en zij de risico’s begrijpen. Kinderen mogen niet met het apparaat spelen. Schoonmaak en gebruikersonderhoud mag niet door kinderen uitgevoerd worden, tenzij ze ouder dan 8 zijn en onder toezicht staan. Houd het apparaat en de kabel buiten het bereik van kinderen van jonger dan 8 jaar. ¬ De oppervlakken van het apparaat zullen heet worden. 2 Gebruik het apparaat niet in de buurt van of onder brandbare materialen (bijv. gordijnen). 3 Sluit het apparaat niet via een timer- of een afstandsbedieningsysteem aan. 4 Indien het snoer beschadigd is, moet het door de fabrikant, een technicus of een ander deskundige persoon vervangen worden om eventuele risico’s te vermijden. H Dompel het apparaat niet onder in vloeistof. 5 Zet het apparaat op een stabiele, vlakke, hittebestendige ondergrond. 6 Laat tenminste 50mm ruimte vrij rondom het apparaat. 7 Rooster vlees, gevogelte en vergelijkbare producten (gehakt, hamburgers e.d.) tot het sap dat eruit loopt kleurloos is. Rooster vis totdat deze overal ondoorzichtig is. 8 Gebruik geen metalen of scherpe voorwerpen; dit beschadigt de anti-aanbaklagen. 9 Houd de ventilatieopeningen van het apparaat vrij aangezien er hete lucht uit zal komen. 10 Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan het grillen van etenswaren. 11 Gebruik het apparaat niet bij beschadigingen of storingen. uitsluitend voor huishoudelijk gebruik U VOOR HET EERSTE GEBRUIK • Was de afneembare onderdelen met de hand. • In het begin kan een beetje stoom uit het element komen. • Dit kan een lichte geur verspreiden, maar hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Zorg voor goede ventilatie. 13 [ instructies afbeeldingen 5 hoofdeenheid 10 klep 1 timer 6 schaal 11 vergrendeling (druk) 2 stroomlampje 7 voedselscheider ` vaatwasmachinebestendig 3 thermostaatlampje 8 mand 4 temperatuurregelaar 9 handvat Lees de instructies, bewaar ze goed en geef ze met het apparaat mee wanneer u deze aan een derde geeft. Verwijder alle verpakkingsmaterialen voor gebruik. d HOE HET WERKT 1 Het gelijkt op een heteluchtoven die met hete lucht en stralingswarmte bakt. 2 Giet een laagje olie over het voedsel en niet in de schaal. 3 Als u de voedselscheider in de gleuven van de mand plaatst, kunt u verschillende etenswaren tegelijk bakken, zoals scampi's en frietjes (beide ingevroren). Bak de frietjes gedurende 5 minuten, verwijder de schaal, voeg de scampi's toe, plaats de schaal opnieuw en bak nogmaals gedurende 15 minuten. 4 Zorg ervoor dat u ovenhandschoenen (of een doek) bij de hand hebt, en een hittebestendige mat of bord om de schaal op te plaatsen na het koken. C HET HANDVAT 5 Het handvat draagt de schaal en de mand. 6 Zo verwijdert u de schaal van de hoofdeenheid: a) Houd de bovenkant van de hoofdeenheid vast. b) Houd het handvat vast met de andere hand. c) Haal de schaal uit de hoofdeenheid. d) Plaats de schaal op een isolerende onderlegger. 7 Zo haalt u de mand uit de schaal: a) Verschuif de klep in de richting van de hoofdeenheid om de vergrendeling grotendeels weer te geven. b) Druk op de vergrendeling om het handvat los te maken van de schaal c) Til het handvat en de mand op uit de schaal. C VOORVERWARMEN 8 Steek de stekker in het stopcontact. 9 Stel de temperatuurregeling in op de benodigde temperatuur. 10 Stel de timer in op 5. 11 Het stroomlampje licht nu op 12 Het thermostaatlampje zal oplichten als het apparaat de juiste temperatuur heeft bereikt. 13 Het zal vervolgens aan- en uitgaan terwijl de thermostaat de temperatuur in stand houdt 14 Wanneer de timer op 0 staat, wordt het apparaat uitgeschakeld. C GEBRUIK 15 Verwijder de schaal uit de hoofdeenheid. 16 Plaats indien nodig de voedselscheider 17 Plaats het eten in de mand maar doe de mand niet te vol. 18 Laat ruimte tussen de etenswaren voor de circulatie van hete lucht. 19 Plaats de schaal opnieuw in de hoofdeenheid. 20 Stel de timer naar wens in. C SCHUD MET DE SCHAAL 21 Halverwege het bakken verwijdert u de schaal, schudt u ermee en/of draait u de etenswaren om. Plaats vervolgens de schaal opnieuw in de hoofdeenheid. 22 Het apparaat wordt uitgeschakeld wanneer u de schaal verwijdert. Schakel het dus opnieuw in wanneer u de schaal opnieuw plaatst. 23 De timer blijft aftellen. 24 Wanneer de timer op 0 staat, wordt het apparaat uitgeschakeld. 25 Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact. 26 Als u het apparaat handmatig wilt uitschakelen, zet u de timer op 0. C KLAAR? 27 Verwijder de schaal uit de hoofdeenheid. 28 Controleer of het eten is gebakken. Bij eventuele twijfel bakt u een beetje langer. 29 Plaats de schaal op een bord. 14 30 Druk op de vergrendeling en til het handvat en de mand op uit de schaal. C ZORG EN ONDERHOUD 31 Verwijder de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. 32 Neem alle oppervlakken af met een schone vochtige doek. 33 Was de afneembare onderdelen met de hand. ` U kunt deze onderdelen in een vaatwasmachine wassen. 34 Wanneer u de vaatwasmachine gebruikt, zal dit de afwerking van de oppervlakten beïnvloeden. 35 De schade is normaal uitsluitend esthetisch en heeft geen invloed op de werking van het apparaat. W MILIEUBESCHERMING Om milieu- en gezondheidsproblemen als gevolg van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische producten te vermijden, mogen apparaten met dit symbool niet worden weggegooid met niet-gesorteerd gemeentelijk afval, maar moeten ze worden teruggewonnen, opnieuw gebruikt of gerecycled. receptjes T = eetlepel (15 ml) p = snufje g = gram s = takje E = ei, groot (63-7 3 g) c = teentje(s) uienringen ui melk gekruide bloem plantaardige olie Verwarm voor op 180. Snijd de ui in sneetjes. Scheid de ringen. Dompel het eten onder in melk. Rol het eten door gekruide bloem. Besprenkel het eten met olie. Bak gedurende 15-20 minuten op 180. viskoekjes ½ ui 2 s peterselie 1 p chilipoeder 1 visfilet 6 T broodkruimels 1E gekruide bloem zout en peper Verwarm voor op 180. Meng de ui en peterselie gedurende 5 seconden, voeg de vis, chili, zout en peper toe en meng gedurende 10 seconden. Breng over naar een schaal en bestrooi in 2 T paneermeel. Deel het mengsel in 10 kleine porties of 4 grote porties. Maak een bol met elke portie. Wentel het eten door gekruide bloem. Wentel het eten door losgeklopt ei. Wentel het eten door paneermeel. Druk de porties plat. Bak kleine porties gedurende 10-15 minuten, grote porties gedurende 15-20 minuten. Halfweg het bakken, draait u het eten om. kip Kiev 2 kipfilet 2 c look 50 g boter 2 s peterselie 1 E broodkruimels 1 p zwarte peper Verwarm voor op 180. Meng het look, de peterselie en de peper gedurende 10-20 seconden, voeg de boter toe en meng gedurende 15 seconden. Snijd de kippenborst in de lengte en vouw deze open. Bedek de kippenborst met plasticfolie en sla het plat. Doe een lepel van het mengsel in het midden van elke kippenborst en wikkel het mengsel met de kippenborst. Wentel het eten door gekruide bloem. Wentel het eten door losgeklopt ei. Wentel het eten door paneermeel. Bedek met vetvrij papier. Leg de bereiding voor een uur in de koelkast. Bak het eten gedurende 30-35 minuten. Halfweg het bakken, draait u het eten om. 15 [ klassieke Victoria cake van biscuitdeeg 100 g zelfrijzend bakmeel 100 g boter 100 g rietsuiker 2E Verwarm voor op 155. Vermeng alles met een mixer gedurende 2 minuten. Plaats een groot papieren omhulsel in de mand. Schep het mengsel op het papieren met een lepel. Maak een kleine deuk in het midden om te vermijden dat het te veel reist. Bak het eten gedurende 15-20 minuten. Laat het apparaat gedurende 10 minuten ongestoord werken zodat het gerezen deeg niet inzakt. Schotse eieren 500 g gehakt ½ ui 2 s tijm 2 s peterselie 1 p Cayennepeper zout en peper 5 E broodkruimels gekruide bloem plantaardige olie Verwarm voor op 170. Meng de ui, het zout, de peper, de cayennepeper en de kruiden. Vermeng het mengsel met het gehakt. Maak 4 zachtgekookte eieren. Pel de eieren. Wentel de eieren in bloem en bedek deze volledig met het gehakt. Wentel het eten door losgeklopt ei. Wentel het eten door paneermeel. Besprenkel het eten met olie. Bak het eten gedurende 15 minuten. Halfweg het bakken, draait u het eten om. varkenslende met mosterd, honing en gegrilde groenten 2 wortel varkenslende, met een dikte van 4 koteletten 2 pastinaak 2 rode ui 6 kerstomaatjes 2 courgette 2 T sterke mosterd 1 T honing 1 T plantaardige olie zout en peper Verwarm voor op 170. Snijd de wortels, pastinaken, courgettes en ui in stukjes. Roer de groenten in een schaal met de olie, het zout en de peper. Zorg ervoor dat ze allemaal een goede laag hebben. Meng de mosterd en de honing op een schotel en smeer dit mengsel op het lendestuk. Plaats het lendestuk in het midden van de mand en schep rondom de groenten met een lepel. Bak het eten gedurende 40-60 minuten. Duur hangt af van de grootte van het voedsel. Draai elke 15 minuten het lendestuk om en roer de groenten. kipschnitzel 2 kipfilet 1E 2 T gekruide bloem 75 g broodkruimels 1 T citroenschil, geraspt 15 g geraspte parmezaan 1 s peterselie 1 T plantaardige olie zout en peper Verwarm voor op 180. Snijd de kippenborst in de lengte en vouw deze open. Bedek de kippenborst met plasticfolie en sla het plat. Meng het paneermeel, de geraspte citroenschil, de parmezaan en de peterselie. Wentel het eten door gekruide bloem. Wentel het eten door losgeklopt ei. Wentel het eten door het mengsel van het paneermeel. Besprenkel het eten met olie. Bak het eten gedurende 15-20 minuten. Halfweg het bakken, draait u het eten om. kalfs/varkensschnitzel Gebruik het recept van kipschnitzel maar vervang de 2 stukken kippenborst met vetvrije kalfsof varkensvlees zonder beenderen. 16 C KOOKTIJDEN & VOEDSELVEILIGHEID • Gebruik deze tijden uitsluitend als aanwijzing. • Rooster vlees, gevogelte en vergelijkbare producten (gehakt, hamburgers e.d.) tot het sap dat eruit loopt kleurloos is. Rooster vis totdat deze overal ondoorzichtig is. • Bij het koken van voorverpakte voedingsmiddelen, volg de richtlijnen op de verpakking of het label. f frietjes bevroren frietjes aardappelpartjes ingevroren aardappelpartjes aardappels in de schil gepofte aardappelen samosa's ingevroren samosa's loempia's ingevroren loempia's viskoekjes, grote viskoekjes, kleine ingevroren viskoekjes, grote ingevroren viskoekjes, kleine ingevroren scampi's ingevroren uienringen voorgevormde kipingrediënten zonder beenderen (ingevroren) t T (min) Halfweg het bakken, draait u het eten om. spoel, droog met een handdoek, voeg zout, peper en 1 theelepeltje olie toe één laag – 12 minuten 200 12-20 mand halfvol – 15 minuten mand vol (niet volgepropt) – 20 minuten spoel, droog met een handdoek, voeg zout, peper en 1 200 20 theelepeltje olie toe 200 20 200 12-20 180 30-40 wrijf in met olie voor een krokante schil spoel, droog met een handdoek, voeg zout, peper, 180 25-35 gemalen rozemarijn (optioneel) en 1 theelepeltje olie toe 180 10-15 180 20 180 10-15 180 20 180 15-20 180 10 180 20-25 180 15-20 180 10-15 180 15 180 15 visgoujons 180 10 kipgoujons 180 10-15 schnitzel (kippen-/kalf-/ varkensvlees) kipkarbonade tortilla's Schotse eieren 180 25-30 200 5-10 170 15-20 roerbak 180 25-30 sauzen 180 180 15 10 snijd de vis in repen, rol door ei en daarna door gekruid paneermeel snijd de kip in repen, rol door ei en daarna door gekruid paneermeel sla het vlees plat, haal door ei en daarna door gekruid paneermeel duur hangt af van de grootte van het voedsel wrijf in met olie voor een krokant resultaat duur hangt af van de grootte van het voedsel voeg zout, peper en 1 theelepel olie toe, voeg 5 minuten voor het einde een klein beetje saus toe (chili, zoete chili, look, enz.) het vet druppelt in de schaal 17
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124

Russell Hobbs 20810-56 Handleiding

Categorie
Frituurpannen
Type
Handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor