Diepe ovenschaal
Plaats deze ovenschaal onder het ovenrooster om
braadvet en braadsap op te vangen (in de stand
"sterke grill" of "grill + hetelucht").
U kan deze ovenschaal ook als bakplaat gebrui-
ken. Let er wel op dat de grootte van het te bak-
ken gerecht aangepast is (bv. gevogelte met een
groentenkrans bij een matige temperatuur).
Plaats de ovenschaal nooit op de ovenbodem, behalve in de stand GRILL.
45
Oventoebehoren
Plaats deze ovenschaal onder het ovenrooster om braadvet en braadsap op te
vangen. U kan deze braadslee ook voor de helft met water vullen om een
gerecht in bain-marie te bereiden. Leg nooit te roosteren of te braden vlees in
de braadslee. De braadslee zal dan sterk spatten op de ovenwanden.
Multifunctionele ovenschaal
(
patisserieplaat of braadslee)
Deze ovenschaal dient als bakplaat en heeft een
gebogen rand. Gebruik deze bakplaat voor de
bereiding van patisserie zoals soezen, meringue,
madeleinekoekjes, gebak van bladerdeeg...
• Schuif een eerste braadvork op het spit, plaats
vervolgens het te braden vlees tegen de vork op het spit en schuif tenslotte de
tweede braadvork op het spit. Schuif het vlees met de twee vorken tot in het midden
van het braadspit en draai de twee vorken vast.
• Plaats het braadspit op het draagkader.
•Druk de punt van het braadspit voorzichtig in de opening achteraan in de oven om het
spit vast te zetten (6).
• Verwijder het handvat door het los te schroeven. Na de bereiding kan u dit handvat
opnieuw op het spit vastschroeven zonder zich te verbranden.
Draaispit
Hoe gebruik ik het draaispit?
• Plaats de diepe ovenschaal in de eerste
inschuifsleuf vanaf de ovenbodem om
braadsappen op te vangen. Indien u een
zeer groot stuk vlees dient te bereiden, kan u
de diepe ovenschaal op de ovenbodem plaatsen.
Ovenrooster met kantelbeveiliging
Op dit rooster kan u alle soorten schotels en
bakvormen met het te bereiden of te
gratineren gerecht plaatsen. Dit rooster wordt
gebruikt voor grillgerechten (plaats het gerecht
op het rooster).
Achterzijde
Voorzijde
8
9
11
10
NL