Whirlpool AKP 309/01 AP Program Chart

Type
Program Chart
AKP 309 PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL
5019 310 56559
1.
Bedieningspaneel
2.
Koelventilator (niet zichtbaar)
3.
Verwarmingselement bovenwarmte
4.
Ovenlampje achter
5.
Verwarmingselement onderwarmte
(niet zichtbaar)
6.
Ovendeur
ACCESSOIRES
BEDIENINGSPANEEL
1. Functieknop
2. Thermostaatknop
3. Rood lampje thermostaat
4. Bedieningsknoppen kookplaat
Eerste
Laatste
steunhoogte
steunhoogte
Rooster:
Aluminium bakplaat
voor zoet gebak:
3
1
2
4
DE OVEN GEBRUIKEN
Draai de knop voor het selecteren van functies op de gewenste functie.
Het ovenlampje gaat aan.
Draai de thermostaatknop naar rechts op de gewenste temperatuur. Het rode thermostaatlampje gaat
branden en gaat uit als de geselecteerde temperatuur bereikt is.
Op het einde van de bereidingstijd:
Draai de knoppen op stand
“0”
.
DE KOOKPLAAT GEBRUIKEN
Op het bedieningspaneel bevinden zich 4 knoppen (van 0 tot 6) voor de bediening van de
kookplaat.
Gebruik van de elektrische kookplaten:
Draai de bedieningsknop van de betreffende kookzone naar rechts op de gewenste stand
(raadpleeg de gebruiksaanwijzing die bij de kookplaat wordt geleverd).
Belangrijk:
Draai de knoppen bij het eerste gebruik van de kookplaten op de stand 6 en laat ze ongeveer 3 minuten
werken om geurtjes te verwijderen. Zet op elk van de kookplaten een pan met een geschikte diameter die
voor de helft met water is gevuld.
Laat de kookplaten niet werken zonder pannen.
Wij bevelen het gebruik van kookgerei met een platte en dikke bodem aan dat speciaal geschikt is voor
elektrische kookplaten.
De diameter van de bodem van de pan moet gelijk of iets groter zijn dan die van de elektrische kookplaat.
Ta b e l o v e n f u n c t i e s
Functie Beschrijving functie
0OVEN UIT
-
OVENLAMPJE
Inschakeling van het ovenlampje.
VERWARMINGSELEMENT
ONDERWARMTE
Voor het afmaken van de bereiding van vruchten- of kwarktaarten of voor het
indikken van sauzen.
Gebruik deze functie de laatste 10/15 minuten van de bereidingstijd.
STATISCH
Voor het braden van vlees, vis en gevogelte op één steunhoogte.
Verwarm de oven voor op de gewenste bereidingstemperatuur en plaats het
gerecht in de oven wanneer het rode lampje van de thermostaat uitgaat.
Aanbevolen wordt de tweede of derde steunhoogte te gebruiken.
VERWARMINGSELEMENT
BOVENWARMTE
Voor het afmaken van de bereiding van vruchten- of kwarktaarten of voor het
indikken van sauzen.
Gebruik deze functie de laatste 10/15 minuten van de bereidingstijd.
BEREIDINGSTABEL
GERECHTEN Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
(vanaf bodem)
Te m p e r a t u u r
(°C)
Bereidingstijd
(min).
VLEES
Lams-, geiten-,
schapenvlees
X 2 200 90 - 110
Kalfsvlees, rundvlees,
varkensvlees
X 2 200 90 - 110
Kip,
konijn,
eend
X 2 200 70 - 80
Kalkoen
(3-5 kg)
X 2 210 160 - 180
Gans (
2kg)
X 2 210 100 - 130
VIS
(1 kg)
Goudbrasem, zeebaars,
tonijn, zalm, kabeljauw
X 2 200 60 - 80
VIS
(<1 kg - moten)
Zwaardvis, tonijn
X 2 190 50 - 60
GROENTE
Paprika's, tomaten,
aardappels
X 2
190
50 - 60
GEBAK, TAART ETC.
Luchtig gebak
X 2
180 40 - 50
Taarten
(met kaasvulling)
X 2
190 60 - 90
Korstgebak, vlaaien
X 2
190 40 - 50
Strudel, crêpes
X 2
200 50 - 60
Koekjes, kransjes,
zandkoekjes
X 2
180 20 - 30
Soesjes, gevuld
bladerdeeg
X 2
180 35 - 45
N.B.:
de bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief.
GERECHTEN Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
(vanaf bodem)
Te m p e r a t u u r
(°C)
Bereidingstijd
(min).
Hartige taarten,
vruchtentaarten met bv.
ananas, perziken
X 2
200 50 - 60
Lasagne, gegratineerde
aardappels, cannelloni,
pastatimbaaltjes
X 2
200 40 - 50
Brood
X 2
210 30 - 40
Pizza
X 2
225 15 - 20
Pasteitjes
X 2
210 20 - 30
Soufflé
X 2
200 40 - 50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKP 309/01 AP Program Chart

Type
Program Chart