8
DE ROERTOREN GEBRUIKEN
3
Zet de roertoren na het bereiden op
0 (Uit) en gebruik ovenwanten om het
deksel van de kookpot te verwijderen�
OPMERKING: De mengarm kan heet
worden tijdens het bereiden�
4
Druk op de ontgrendelingshendel en
breng de mengarm omhoog voordat u
de kookpot verwijdert�
De roertoren reinigen
Verwijder de roertoren van de multicooker
voordat u hem reinigt�
• Laat de roertoren en de onderdelen
volledig afkoelen voordat u ze reinigt�
• Gebruik geen schuurmiddelen of metalen
schuursponsjes� Die kunnen krassen in het
oppervlak veroorzaken�
• De
mengarm heeft een keramische antikleef-
laag en is dus gemakkelijk schoon te maken�
• Veeg de buitenkant van de roertoren
af met een schone, vochtige doek en
droog grondig af�
OPMERKING: De roerstaaf en het
schraapmes zijn vaatwasbestendig maar
het wordt toch aanbevolen ze in een
heet sopje te wassen�
Tips
• Voor de meeste gerechten krijgt u de beste
resultaten wanneer u alleen de roerstaaf
gebruikt� Voor grotere hoeveelheden (bijna
het aangegeven maximum) of gerechten
als soepen en stoofpotjes kunt u ook het
schraapmes gebruiken om het voedsel
beter te mengen�
• Voor het roeren van risottorijst (arboriorijst),
wordt het aanbevolen om ten minste
380 à 760 g rijst te gebruiken voor de
beste roerprestaties�
• De roerstaaf is ontworpen om 0,75-1,0 L
ingrediënten per keer te roeren�
• Het wordt niet aanbevolen om de
roertoren te gebruiken wanneer u kleinere
hoeveelheden lichte of tere ingrediënten,
zoals champignons, wilt bereiden�
• De roerstaaf is ideaal om ingrediënten zoals
ui, wortel, broccoli, aardappel (in blokjes),
vleesballetjes (40 à 60 g per stuk), kleine tot
middelgrote garnalen en (eventueel in blokjes)
gesneden vlees en gevogelte te bereiden�
ONDERHOUD EN REINIGING