Zanussi ZCV6602MW Handleiding

Type
Handleiding
NL
Gebruiksaanwijzing
Fornuis
ZCV6602M
Inhoud
Veiligheidsinformatie _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 2
Veiligheidsvoorschriften _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 3
Beschrijving van het product _ _ _ _ _ _ _ _ _ 6
Voor het eerste gebruik _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 7
Kookplaat - Dagelijks gebruik _ _ _ _ _ _ _ _ 7
Kookplaat - Handige aanwijzingen en tips _ _ 8
Kookplaat - Onderhoud en reiniging _ _ _ _ _ 9
Oven - Dagelijks gebruik _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 9
Oven - Handige aanwijzingen en tips _ _ _ 10
Oven - Onderhoud en reiniging _ _ _ _ _ _ 20
Problemen oplossen _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 22
Montage _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 22
Milieubescherming _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 24
Wijzigingen voorbehouden.
Veiligheidsinformatie
Lees zorgvuldig de meegeleverde instructies voor installatie en ge-
bruik van het apparaat. De fabrikant is niet verantwoordelijk voor let-
sel en schade veroorzaakt door een foutieve installatie. Bewaar de
instructies van het apparaat voor toekomstig gebruik.
Veiligheid van kinderen en kwetsbare mensen
Waarschuwing! Gevaar voor verstikking, letsel of permanente
invaliditeit.
Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en ou-
der en door mensen met beperkte lichamelijke, zintuiglijke of ver-
standelijke vermogens of een gebrek aan ervaring en kennis, in-
dien zij onder toezicht staan van een volwassene of van iemand
die verantwoordelijk is voor hun veiligheid.
Laat kinderen niet met het apparaat spelen.
Houd alle verpakkingsmaterialen uit de buurt van kinderen.
Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van het apparaat als het
in werking is of afkoelt. Het apparaat is heet.
Als het apparaat is uitgerust met een kinderbeveiliging, raden wij
aan dit te activeren.
Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd door kinde-
ren zonder toezicht.
Algemene veiligheid
Het apparaat en de toegankelijke onderdelen ervan worden heet
tijdens gebruik. De verwarmingselementen niet aanraken.
2
www.zanussi.com
Bedien het apparaat niet met een externe timer of een apart af-
standbedieningssysteem.
Zonder toezicht koken op een kookplaat met vet of olie kan ge-
vaarlijk zijn en brandgevaar opleveren.
Probeer brand nooit met water te blussen, maar schakel in plaats
daarvan het apparaat uit en bedek de vlam, d.w.z. met een deksel
of blusdeken.
Bewaar geen voorwerpen op de kookplaten.
Gebruik geen stoomreiniger om het apparaat schoon te maken.
Metalen voorwerpen, zoals messen, vorken, lepels en deksels mo-
gen niet op de kookplaat worden geplaatst, aangezien ze heet
kunnen worden.
Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen of scherpe metalen
schrapers om de glazen deur schoon te maken, deze kunnen
krassen veroorzaken op het oppervlak, waardoor het glas zou kun-
nen breken.
Wees voorzichtig als u de opslaglade aanraakt. Deze kan heet
worden.
Als de glaskeramische oppervlakte gebarsten is, schakel het ap-
paraat dan uit om het risico op elektrische schokken te voorko-
men.
Veiligheidsvoorschriften
Montage
Waarschuwing! Alleen een erkende
installatietechnicus mag het apparaat
installeren.
Verwijder alle verpakkingsmaterialen.
Installeer en gebruik geen beschadigd appa-
raat.
Volg de installatie-instructies op die zijn mee-
geleverd met het apparaat.
Wees voorzichtig met het verplaatsen van
het apparaat, het is zwaar. Draag altijd veilig-
heidshandschoenen.
Trek het apparaat nooit aan de handgreep
van zijn plaats.
Houd de minimumafstand naar andere appa-
raten en units in acht.
Zorg ervoor dat het apparaat onder en naast
veilige installaties wordt geïnstalleerd.
De zijkanten van het apparaat moeten naast
apparaten of units staan van dezelfde hoog-
te.
Installeer het apparaat niet op een platform.
Installeer het apparaat niet naast een deur of
onder een raam. Dit voorkomt dat hete pen-
3
www.zanussi.com
nen van het apparaat vallen als de deur of
het raam wordt geopend.
Waarschuwing! Installeer een stabilisator
om te voorkomen dat het apparaat kantelt.
Raadpleeg de installatiegids.
Aansluiting op het elektriciteitsnet
Waarschuwing! Gevaar voor brand en
elektrische schokken.
Alle elektrische aansluitingen moeten door
een gediplomeerd elektromonteur worden
gemaakt.
Dit apparaat moet worden aangesloten op
een geaard stopcontact.
Controleer of de elektrische informatie op het
typeplaatje overeenkomt met de stroomvoor-
ziening. Zo niet, neem dan contact op met
een elektromonteur.
Gebruik altijd een correct geïnstalleerd,
schokbestendig stopcontact.
Gebruik geen meerwegstekkers en verleng-
snoeren.
Zorg dat u de hoofdstekker en kabel niet be-
schadigt. Neem contact op met de service-
afdeling of een elektromonteur om een be-
schadigde hoofdkabel te vervangen.
Laat de stroomkabel niet in aanraking komen
met de deur van het apparaat, met name niet
als deze heet is.
De schokbescherming van delen onder
stroom en geïsoleerde delen moet op zo'n
manier worden bevestigd dat het niet zonder
gereedschap kan worden verplaatst.
Steek de stekker pas in het stopcontact als
de installatie is voltooid. Zorg ervoor dat het
netsnoer na installatie bereikbaar is.
Sluit de stroomstekker niet aan op een losse
stroomaansluiting.
Trek niet aan het netsnoer om het apparaat
los te koppelen. Trek altijd aan de stekker.
Gebruik alleen de juiste isolatie-apparaten:
stroomonderbrekers, zekeringen (schroefze-
keringen moeten uit de houder worden ver-
wijderd), aardlekschakelaars en contactge-
vers.
De elektrische installatie moet een isolatieap-
paraat bevatten waardoor het apparaat volle-
dig van het lichtnet afgesloten kan worden.
Het isolatieapparaat moet een contactope-
ning hebben met een minimale breedte van 3
mm.
Gebruik
Waarschuwing! Gevaar op letsel,
brandwonden of elektrische schokken
Gebruik dit apparaat in een huishoudelijke
omgeving.
De specificatie van het apparaat mag niet
worden veranderd.
Zorg ervoor dat de ventilatieopeningen niet
geblokkeerd zijn.
Laat het apparaat tijdens het gebruik niet on-
beheerd achter.
Schakel het apparaat telkens na gebruik uit.
Van binnen wordt het apparaat heet als het
in werking is. Raak de verwarmingselemen-
ten in het apparaat niet aan. Gebruik altijd
ovenhandschoenen om accessoires of kook-
gerei te plaatsen of verwijderen.
Wees voorzichtig met het openen van de
deur van het apparaat als het apparaat aan
staat. Er kan hete lucht ontsnappen.
Bedien het apparaat niet met natte handen of
als het contact maakt met water.
Oefen geen kracht uit op een geopende
deur.
Bedien het apparaat niet met een externe ti-
mer of een apart afstandbedieningssysteem.
Houd de deur van het apparaat altijd dicht
als het apparaat in werking is.
Leg geen bestek of pandeksels op de kook-
zones. Ze worden heet.
Zet de kookzone op "uit" na elk gebruik.
Het apparaat mag niet worden gebruikt als
werkblad of aanrecht.
Sluit het apparaat direct af van de stroom-
toevoer als het oppervlak van het apparaat
gebroken is. Dit om elektrische schokken te
voorkomen.
4
www.zanussi.com
Waarschuwing! Brand- of
explosiegevaar.
Verhitte vetten en olie kunnen ontvlambare
damp afgeven. Houd vlammen of verwarmde
voorwerpen uit de buurt van vet en olie als u
er mee kookt.
De dampen die hete olie afgeeft kunnen
spontane ontbranding veroorzaken.
Gebruikte olie die voedselresten bevat kan
brand veroorzaken bij een lagere temperatuur
dan olie die voor de eerste keer wordt ge-
bruikt.
Plaats geen ontvlambare producten of items
die vochtig zijn door ontvlambare producten
in, bij of op het apparaat.
Houd vonken of open vlammen uit de buurt
van het apparaat bij het openen van de deur.
Open de deur van het apparaat voorzichtig.
Als u alcoholische toevoegingen gebruikt,
kan er alcohol-luchtmengsel ontstaan.
Probeer een brand niet te blussen met water.
Haal het apparaat uit het stopcontact en dek
de vlammen af met een deksel of blusdeken.
Waarschuwing! Risico op schade aan
het apparaat.
Om schade of verkleuring van het email te
voorkomen:
Zet geen kookgerei of andere voorwerpen
direct op de bodem van het apparaat.
Leg geen aluminiumfolie op de bodem van
het apparaat.
Plaats geen water direct in het hete appa-
raat.
haal vochthoudende schotels en eten uit
het apparaat als u klaar bent met koken.
Wees voorzichtig bij het verwijderen of be-
vestigen van accessoires.
Verkleuring van het email heeft geen onge-
wenst effect op de werking van het apparaat.
Dit is geen defect dat geldt voor het recht op
garantie.
Gebruik een diepe braadpan voor vochtige
taarten. Fruitsappen kunnen permanente
vlekken maken.
Zet geen hete pannen op het bedieningspa-
neel.
Laat kookgerei niet droogkoken.
Laat geen voorwerpen of kookgerei op het
apparaat vallen. Het oppervlak kan beschadi-
gen.
Activeer de kookzones niet met lege pannen
of zonder pannen erop.
Geen aluminiumfolie op het apparaat leggen.
Pannen van gietijzer, aluminium of met be-
schadigde bodems kunnen krassen veroor-
zaken in het glaskeramiek. Til deze voorwer-
pen altijd op als u ze moet verplaatsen op het
kookoppervlak.
Onderhoud en reiniging
Waarschuwing! Gevaar voor letsel,
brand en schade aan het apparaat.
Schakel het apparaat uit en trek de stekker
uit het stopcontact voordat u onderhouds-
handelingen verricht.
Zorg ervoor dat het apparaat is afgekoeld. Er
bestaat een risico dat de glasplaten kunnen
breken.
Vervang direct de glazen deurpanelen als de-
ze beschadigd zijn. Neem contact op met de
service-afdeling.
Wees voorzichtig bij het verwijderen van de
deur uit het apparaat. De deur is zwaar!
Reinig het apparaat regelmatig om te voorko-
men dat het materiaal van het oppervlak ach-
teruitgaat.
Resterend vet of voedsel in het apparaat kan
brand veroorzaken.
Maak het apparaat schoon met een vochtige,
zachte doek. Gebruik alleen neutrale schoon-
maakmiddelen. Gebruik geen schuurmidde-
len, schuursponsjes, oplosmiddelen of meta-
len voorwerpen.
Raadpleeg als u een ovenspray gebruikt
eerst de aanwijzingen op de verpakking.
Reinig niet het katalytisch emaille (indien van
toepassing) met een schoonmaakmiddel.
5
www.zanussi.com
Binnenverlichting
De gloeilampen of halogeenlampen in dit ap-
paraat zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik in
huishoudelijke apparaten. Gebruik deze niet
voor andere doeleinden.
Waarschuwing! Gevaar voor elektrische
schokken!
Voordat u het lampje vervangt, dient u de
stekker van het apparaat uit het stopcontact
te halen.
Gebruik alleen lampjes met dezelfde specifi-
caties.
Servicedienst
Contact opnemen met de klantenservice
voor reparatie van het apparaat. Wij raden
uitsluitend het gebruik van originele onderde-
len aan.
Verwijdering
Waarschuwing! Gevaar voor letsel of
verstikking.
Haal de stekker uit het stopcontact.
Snijd het netsnoer van het apparaat af en
gooi dit weg.
Verwijder de deurgreep om te voorkomen dat
kinderen en huisdieren opgesloten raken in
het apparaat.
Beschrijving van het product
Algemeen overzicht
5
4
3
2
1
1 32
5
4
6
7
8
1
Knop voor de ovenfuncties
2
Knop voor de temperatuur
3
Temperatuurweergave
4
Toetsen voor de kookplaat
5
Verwarmingselement
6
Ovenlampje
7
Ventilator
8
Inzetniveaus
6
www.zanussi.com
Indeling kookplaat
180
mm
180
mm
145
mm
145
mm
6 5
1 32
4
1
Kookzone 1200 W
2
Stoomuitlaat
3
Kookzone 1800 W
4
Kookzone 1200 W
5
Restwarmte-indicatie
6
Kookzone 1800 W
Accessoires
Ovenrek
Voor servies, bak- en braadvormen.
Vlakke bakplaat
Voor gebak en koekjes
Bewaarlade
Onder de ovenruimte bevindt zich een be-
waarlade.
Voor het eerste gebruik
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
Eerste reiniging
Verwijder alle onderdelen van het apparaat.
Reinig het apparaat voor het eerste gebruik
Belangrijk! Zie het hoofdstuk 'Onderhoud en
reiniging'.
Voorverwarmen
1.
Stel de functie
en de maximumtempera-
tuur in.
2. Laat de lege oven ongeveer 45 minuten
werken.
3.
Stel de functie
en de maximumtempera-
tuur in.
4. Laat de lege oven ongeveer 15 minuten
werken.
Dit is om eventuele restanten van het ovenop-
pervlak weg te branden. De accessoires kun-
nen heter worden dan bij normaal gebruik. Ge-
durende deze periode kunnen geurtjes en rook
worden afgegeven. Dit is normaal. Zorg dat er
voldoende luchtcirculatie is.
Kookplaat - Dagelijks gebruik
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
Kookstanden
Bedienings-
knop
Functie
Uit-stand
7
www.zanussi.com
Bedienings-
knop
Functie
1-9
Kookstanden
(1 = laagste kookstand; 9 =
hoogste kookstand)
1. Draai de bedieningsknop in de gewenste
kookstand.
2.
Zet de bedieningsknop op de
-stand
om het kookproces te voltooien.
Restwarmte-indicatie
De restwarmte-indicatie gaat branden wanneer
een kookzone heet is.
Waarschuwing! Verbrandingsgevaar
door restwarmte!
Kookplaat - Handige aanwijzingen en tips
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
Kookgerei
De bodem van het kookgerei moet zo
dik en vlak mogelijk zijn.
Kookgerei gemaakt van geëmailleerd
staal of met aluminium of kopperen bo-
dems, kunnen tot verkleuringen leiden
van de glazen keramische kookplaat.
Energie besparen
Plaats, indien mogelijk, altijd een deksel
op het kookgerei.
Plaats het kookgerei altijd op de kook-
zone voordat u deze inschakelt.
Schakel voor het einde van de berei-
dingstijd de kookzones uit, om gebruik
te maken van de restwarmte.
De bodems van de pannen en kookzo-
nes dienen dezelfde afmeting te heb-
ben.
Voorbeelden van kooktoepassingen
De gegevens in de volgende tabel dienen
slechts als richtlijn.
Ver-
war-
mings-
stand
Gebruik om: Time
(Tijd)
Tips
1 Bereide gerechten warmhouden naar be-
hoefte
Afdekking
1-2 Hollandaisesaus, smelten: boter, chocolade,
gelatine
5-25 min Tussendoor mengen
1-2 Stollen: luchtige omeletten, gebakken eier-
en
10-40
min
Met deksel bereiden.
2-3 Zachtjes aan de kook brengen van rijst en
gerechten op melkbasis, reeds bereide ge-
rechten opwarmen
25-50
min
Voeg minstens tweemaal zoveel vloei-
stof toe als rijst; melkgerechten tijdens
het bereiden tussendoor roeren
3-4 Stomen van groenten, vis en vlees 20-45
min
Voeg een paar eetlepels vocht toe
4-5 Aardappelen stomen 20-60
min
Gebruik max. ¼ l water voor 750 g
aardappelen
8
www.zanussi.com
Ver-
war-
mings-
stand
Gebruik om: Time
(Tijd)
Tips
4-5 Bereiden van grotere hoeveelheden voed-
sel, stoofschotels en soepen
60-150
min
Tot 3 l vloeistof plus ingrediënten
6-7 Lichtjes braden: kalfsoester, cordon bleu
van kalfsvlees, koteletten, rissoles, worstjes,
lever, roux, eieren, pannenkoeken, donuts
naar be-
hoefte
Halverwege de bereidingstijd omdraai-
en.
7-8 Door-en-door gebraden, rösties, lenden-
biefstukken, steaks
5-15 min Halverwege de bereidingstijd omdraai-
en.
9 Aan de kook brengen van grotere hoeveelheden water, pasta koken, aanbraden van vlees (gou-
lash, stoofvlees), frituren van patat
Kookplaat - Onderhoud en reiniging
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
Reinig het apparaat na elk gebruik.
Gebruik altijd kookgerei met een schone bo-
dem.
Krassen of donkere vlekken in de glaskera-
miek hebben geen invloed op de werking
van het apparaat.
Vuil verwijderen:
1. Verwijder direct:gesmolten plastic, ge-
smolten folie en suikerhoudende gerech-
ten. Anders kan het vuil het apparaat be-
schadigen. Gebruik een speciale schra-
per voor de glazen plaat. Plaats de
schraper schuin op de glazen plaat en
verwijder resten door het blad over het
oppervlak te schuiven.
Verwijder nadat het apparaat vol-
doende is afgekoeld:kalkvlekken, wa-
terkringen, vetvlekken, glimmende me-
taalachtige verkleuringen. Gebruik een
speciaal schoonmaakmiddel voor glas-
keramiek of roestvrij staal.
2. Reinig het apparaat met een vochtige doek
en een beetje afwasmiddel.
3. Wrijf het apparaat ten slotte droog met
een schone doek.
Oven - Dagelijks gebruik
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
Koelventilator
Als het apparaat in werking is, wordt de koel-
ventilator automatisch ingeschakeld om de op-
pervlakken van het apparaat koel te houden. Na
het uitschakelen van het apparaat blijft de venti-
latie doorgaan om het apparaat af te koelen en
schakelt daarna vanzelf uit.
Het apparaat aan- en uitzetten
1. Zet de functieknop van de oven op een
ovenfunctie.
2. Zet de temperatuurknop op de gewenste
temperatuur.
Het temperatuurlampje gaat aan zolang de
temperatuur in het apparaat stijgt.
3. Draai om het apparaat uit te schakelen de
functieknop van de oven en de thermo-
staatknop op de uit-stand.
9
www.zanussi.com
Ovenfuncties
Ovenfunctie Applicatie
Uitstand Het apparaat staat UIT.
Ovenlampje Gebruik deze functie om de binnenkant van de oven te verlichten.
Gecirculeerd koken
Voor het braden of braden en bakken van gerechten waarvoor de-
zelfde bereidingstemperatuur nodig is, op meer dan één steunhoog-
te, zonder dat er smaken worden overgebracht van het ene naar het
andere gerecht.
Traditionele bereiding Bakken en braden op één ovenniveau.
Onderwarmte
Voor het bakken van taarten met een knapperige bodem en het
goedhouden van de vulling.
Ontdooien Voor het ontdooien van diepvriesvoedsel.
Grill
Voor het roosteren van plat voedsel in het midden van het rooster
en voor het maken van toast.
Grill intens
Voor het roosteren van plat voedsel in grote hoeveelheden en voor
het maken van toast.
Circulatiegrill
Voor het braden van grotere stukken vlees of gevogelte op één ni-
veau. Ook om te gratineren en te bruineren.
Oven - Handige aanwijzingen en tips
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken.
De temperaturen en baktijden in de tabel-
len zijn slechts als richtlijn bedoeld. Deze
zijn afhankelijk van de recepten en de kwaliteit
en de hoeveelheid van de gebruikte ingrediën-
ten.
Let op! Gebruik voor cakes met veel
vocht een diep bakblik. Vruchtensappen
kunnen het emaille beschadigen.
Bakken
Algemene aanwijzingen
Uw nieuwe oven kan een andere bak-/braad-
verhouding hebben dan het apparaat dat u
tot nu toe gebruikt heeft. Pas uw normale in-
stellingen (temperatuur, gaartijden) en de
ovenniveaus aan de tabelwaarden aan.
Bij langere baktijden kunt u de oven ca. 10
minuten voor het einde van de baktijd uit-
schakelen, om te profiteren van de restwarm-
te.
Wanneer u diepgevroren levensmiddelen
gebruikt, kunnen de platen in de oven tij-
dens het bakken vervormen. Wanneer de
platen afkoelen, verdwijnt de vervorming.
Aanwijzigen bij de baktabellen
Wij raden aan om de eerste keer de lagere
temperatuur in te stellen.
Als u geen concrete aanwijzingen kunt vin-
den voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een
soortgelijk product.
10
www.zanussi.com
Bij het bakken van gebak op meerdere ni-
veaus kan de baktijd ca. 10-15 minuten lan-
ger zijn.
Als het gebak niet overal even hoog is, wordt
het gebak in het begin van het bakproces
niet overal even bruin. Verander in dit geval
de temperatuurinstelling niet. De verschillen
verminderen tijdens het bakproces.
Baktips
Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing
De onderkant van de cake is te
licht van kleur.
Verkeerde rekstand. Plaats de cake lager.
De cake zakt in (wordt klef, klonte-
rig, streperig).
De oventemperatuur is te hoog.
De volgende keer dat u een cake
bakt, stelt u de baktemperatuur la-
ger in.
De cake zakt in (wordt klef, klonte-
rig, streperig).
Te korte baktijd.
Baktijd verlengen. Baktijden
kunnen niet worden verkort
door hogere baktemperatu-
ren.
De cake zakt in (wordt klef, klonte-
rig, streperig).
Er zit te veel vloeistof in het meng-
sel.
Minder vocht gebruiken. Let op de
kneedtijden, vooral bij het gebruik
van keukenmachines.
De cake is te droog. De oventemperatuur is te laag.
De volgende keer dat u een cake
bakt, stelt u de baktemperatuur
hoger in.
De cake is te droog. Te lange baktijd.
De volgende keer dat u een cake
bakt, gebruikt u een kortere bak-
tijd.
De cake wordt ongelijkmatig bruin.
De oventemperatuur is te hoog en
de baktijd te kort.
De baktemperatuur lager instellen
en de baktijd verlengen.
De cake wordt ongelijkmatig bruin.
Het deeg is niet gelijkmatig ver-
deeld.
Verdeel het deeg gelijkmatig over
de bakplaat.
De cake wordt niet gaar binnen de
aangegeven baktijd.
De oventemperatuur is te laag.
De volgende keer dat u een cake
bakt, stelt u de baktemperatuur
een beetje hoger in.
Gecirculeerd koken
Bakken op één gebruiksniveau
Bakken in vormen
Verwarmingssoort Rekstand Temperatuur °C Tijd in min.
Tulband of brioche 2 150 - 160 50 - 70
Zandgebak/vruchtencake 1 - 2 140 - 160 50 - 90
Fatless sponge cake 3
150 - 160
1)
25 - 40
Taartbodem van zand-
taartdeeg
2
170-180
1)
10 - 25
11
www.zanussi.com
Verwarmingssoort Rekstand Temperatuur °C Tijd in min.
Taartbodem - roerdeeg 2 150 - 170 20 - 25
Apple pie (2 vormen
Ø20cm, diagonaal ge-
plaatst)
2- 3 160 60 - 90
1) Oven voorverwarmen
Cakes/pastei/broden op bakblik
Verwarmingssoort Rekstand Temperatuur °C Tijd in min.
Kruimeltaart (droog) 3 150 - 160 20 - 40
Vruchtentaart (bereid
met gistdeeg/roerdeeg)
1)
3 150 35 - 55
Vruchtentaart met krui-
meldeeg
3 160 - 170 40 - 80
1) Gebruik diepe pan
Koekjes
Verwarmingssoort Rekstand Temperatuur °C Tijd in min.
Zandkoekjes 3 150 - 160 10 - 20
Short bread / Pastry Stri-
pes
3 140 20 - 35
Roerdeegkoekjes 3 150 - 160 15 - 20
Eiwitgebak, schuimgebak 3 80 - 100 120 - 150
Bitterkoekjes 3 100 - 120 30 - 50
Klein gerezen gebak 3 150 - 160 20 - 40
Klein bladerdeeggebak 3
170 - 180
1)
20 - 30
Broodjes 3
160
1)
10 - 35
Small cakes (20 per
plaat)
3
150
1)
20 - 35
1) Oven voorverwarmen
Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten
Schotel Rekstand Temperatuur °C Tijd in min.
Stokbroden bedekt met
gesmolten kaas
1
160 - 170
1)
15 - 30
Gevulde groente 1 160 - 170 30- 60
1) Oven voorverwarmen
Bakken op meerdere niveaus
Cakes/pastei/broden op bakblik
12
www.zanussi.com
Verwarmingssoort
Rekstand
Temperatuur °C Tijd in min.
2 niveaus
Roomsoezen/tompoezen 2/4
160 - 180
1)
25 - 45
Kruimeltaart
2/4
150 - 160
1)
30 - 45
1) Oven voorverwarmen
Klein gebak/cakejes/gebak/broodjes
Verwarmingssoort
Rekstand
Temperatuur °C Tijd in min.
2 niveaus
Zandkoekjes 2/4
150 - 160
1)
20 - 40
Short bread/ Pastry Stri-
pes
2/4
140
1)
20 - 45
Roerdeegkoekjes 2/4
160 - 170
1)
25 - 45
Eiwitgebak, schuimgebak 2/4 80 - 100 130 - 170
Bitterkoekjes 2/4
100 - 120
1)
40 - 80
Klein gerezen gebak 2/4
160 - 170
1)
30 - 60
Klein bladerdeeggebak 2/4
170 - 180
1)
30 - 50
1) Oven voorverwarmen
Bakken op één niveau:
Bakken in vormen
Verwarmingssoort Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Tulband of brioche 2 160 - 180 50 - 70
Zandgebak/vruchtencake 1 - 2 150 - 170 50 - 90
Fatless sponge cake 3
170
1)
25 - 40
Taartbodem van zand-
taartdeeg
2
190 - 210
1)
10 - 25
Taartbodem - roerdeeg 2 170 - 190 20 - 25
Apple pie (2 vormen
Ø20cm, diagonaal ge-
plaatst)
1 - 2 180 60 - 90
Hartige taart (bijv. quiche
lorraine)
1 180 - 220 35- 60
Kwarktaart 1 - 2 160 - 180 60 - 90
1) Oven voorverwarmen
Gebak op bakplaat
13
www.zanussi.com
Verwarmingssoort Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Vlechtbrood/broodkrans 2 170 - 190 40 - 50
Kerststol 2
160 - 180
1)
50 - 70
Brood (roggebrood):
1. Eerste deel van het
bakproces.
2. Tweede deel van het
bakproces.
1 - 2
1.
230
1)
2.
160 - 180
1)
1. 20
2. 30 - 60
Roomsoezen/tompoezen 3
190 - 210
1)
20 - 35
Koninginnenbrood (op-
gerolde cake met jam)
3
180 - 200
1)
10 - 20
Kruimeltaart (droog) 3 160 - 180 20 - 40
Amandelcake/suikertaart 3
190 - 210
1)
20 - 30
Vruchtentaart (op gist-
deeg/roerdeeg)
2)
3 170 35 - 55
Vruchtentaart met krui-
meldeeg
3 170 - 190 40 - 60
Plaatkoek met kwetsbare
garnering (bijv. kwark,
room, puddingvulling)
3
160 - 180
1)
40 - 80
Pizza (met veel garne-
ring)
2)
1 - 2
190 - 210
1)
30 - 50
Pizza (dunne korst) 1 - 2
220 - 250
1)
15 - 25
Ongedesemd brood 1 230 - 250 10 - 15
Vlaaien (CH) 1 210 - 230 35 - 50
1) Oven voorverwarmen
2) Gebruik diepe pan
Koekjes
Verwarmingssoort Inzetniveaus Temperatuur °C Tijd in min.
Zandkoekjes 3 170 - 190 10 - 20
Short bread/ Pastry Stri-
pes
3
160
1)
20 - 35
Roerdeegkoekjes 3 170 - 190 20 - 30
Eiwitgebak, schuimgebak 3 80 - 100 120- 150
Bitterkoekjes 3 120 - 130 30 - 60
Klein gerezen gebak 3 170 - 190 20 - 40
Klein bladerdeeggebak 3
190 - 210
1)
20 - 30
Bolletjes 3
190 - 210
1)
10 - 55
14
www.zanussi.com
Verwarmingssoort Inzetniveaus Temperatuur °C Tijd in min.
Small cakes (20 per
plaat)
3 - 4
170
1)
20 - 30
1) Oven voorverwarmen
Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten
Schotel Inzetniveaus Temperatuur °C Tijd in min.
Pastaschotel 1 180 - 200 45 - 60
Lasagne 1 180 - 200 35 - 50
Groentegratin 1
180 - 200
1)
15 - 30
Stokbroden bedekt met
gesmolten kaas
1
200 - 220
1)
15 - 30
Zoete ovenschotels 1 180 - 200 40 - 60
Visschotels 1 180 - 200 40 - 60
Gevulde groente 1 180 - 200 40 - 60
1) Oven voorverwarmen
Braden
Braadservies
Gebruik hittebestendig servies om te braden
(lees de instructies van de fabrikant).
Grote braadstukken kunt u direct in de diepe
braadpan braden (indien aanwezig) of op een
rooster boven de braadpan.
Braad mager vlees in een braadpan met dek-
sel. Op die manier blijft het vlees sappiger.
Alle soorten vlees, die een korst moeten krij-
gen, kunt u in de braadschaal zonder deksel
braden.
Braden met boven- en onderwarmte
Rundvlees
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Stoofvlees 1-1,5 kg 1 200 - 230 105 - 150
Rosbief of osse-
haas: rood
per cm dikte 1
230 - 250
1)
6 - 8
Rosbief of osse-
haas: medium
per cm dikte 1 220 - 230 8 - 10
Rosbief of osse-
haas: gaar
per cm dikte 1 200 - 220 10 - 12
1) Oven voorverwarmen
Varkensrug
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Schouderstuk, nek-
stuk, hamlap
1-1,5 kg 1 210 - 220 90 - 120
15
www.zanussi.com
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Kotelet, ribbetje 1-1,5 kg 1 180 - 190 60 - 90
Gehaktbrood 750 g -1 kg 1 170 - 190 50 - 60
Varkensschenkel
(voorgekookt)
750 g -1 kg 1 200 - 220 90 - 120
Kalfsvlees
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Geroosterd kalfs-
vlees
1)
1 kg 1 210 - 220 90 - 120
Kalfsschenkel 1,5-2 kg 1 200 - 220 150 - 180
1) gebruik een afgesloten braadpan
Lamsvlees
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Lamsbout, geroo-
sterd lamsvlees
1 - 1,5 kg 1 210 - 220 90 - 120
Lamsrug 1 - 1,5 kg 1 210 - 220 40 - 60
Wild
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Hazenrug, hazen-
bout
tot 1 kg 1
220 - 240
1)
30 - 40
Reerug, hertenrug 1,5-2 kg 1 210 - 220 35 - 40
Reebout, herten-
bout
1,5-2 kg 1 200 - 210 90 - 120
1) Oven voorverwarmen
Gevogelte
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Stukken gevogelte 200-250g elk 1 220 - 250 20 - 40
Halve kip 400-500 g elk 1 220 - 250 35 - 50
Kip, haantje 1-1,5 kg 1 220 - 250 50 - 70
Eend 1,5-2 kg 1 210 - 220 80 - 100
Gans 3,5-5 kg 1 200 - 210 150 - 180
Kalkoen 2,5-3,5 kg 1 200 - 210 120 - 180
Kalkoen 4-6 kg 1 180 - 200 180 - 240
Vis
16
www.zanussi.com
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd in min.
Hele vis 1-1,5 kg 1 210 - 220 40 - 70
Braden met circulatiegrill
Rundvlees
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd min.
Rosbief of osse-
haas: rood
per cm dikte 1
190 - 200
1)
5 - 6
Rosbief of osse-
haas: medium
per cm dikte 1 180 - 190 6 - 8
Rosbief of osse-
haas: gaar
per cm dikte 1 170 - 180 8 - 10
1) Oven voorverwarmen
Varkensrug
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd min.
Schouderstuk, nek-
stuk, hamlap
1-1,5 kg 1 160 - 180 90 - 120
Kotelet, ribbetje 1-1,5 kg 1 170 - 180 60 - 90
Gehaktbrood 750 g -1 kg 1 160 - 170 50 - 60
Varkensschenkel
(voorgekookt)
750 g -1 kg 1 150 - 170 90 - 120
Kalfsvlees
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd min.
Geroosterd kalfs-
vlees
1 kg 1 160 - 180 90 - 120
Kalfsschenkel 1,5-2 kg 1 160 - 180 120 - 150
Lamsvlees
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd min.
Lamsbout, geroo-
sterd lamsvlees
1-1,5 kg 1 150 - 170 100 - 120
Lamsrug 1-1,5 kg 1 160 - 180 40 - 60
Gevogelte
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd min.
Stukken gevogelte 200-250 g elk 1 200 - 220 30 - 50
Halve kip 400-500 g elk 1 190 - 210 35 - 50
Kip, haantje 1-1,5 kg 1 190 - 210 50 - 70
17
www.zanussi.com
Soort vlees Hoeveelheid Plaathoogte Temperatuur °C Tijd min.
Eend 1,5-2 kg 1 180 - 200 80 - 100
Gans 3,5-5 kg 1 160 - 180 120 - 180
Kalkoen 2,5-3,5 kg 1 160 - 180 120 - 150
Kalkoen 4-6 kg 1 140 - 160 150 - 240
Grillen
Gebruik de grilfunctie altijd met maximale
temperatuurinstelling
Belangrijk! Tijdens het grillen moet de
ovendeur altijd gesloten zijn
Lege oven met grilfuncties altijd 5 minuten
voorverwarmen.
Rooster op inschuifhoogte plaatsen, zoals
aangeraden in grilleertabel.
Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen
op de eerste inschuifhoogte.
Alleen platte stukken vlees of vis grillen.
Het grilgedeelte is ingesteld in het midden van
het rooster.
Grill
Voedselsoorten
voor de grill
Rekstand Temperatuur °C
Grilltijd in min.
1e kant 2e kant
Rosbief, medium 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Runderfilet, medium 3 230 20 - 30 20 - 30
Varkensrug 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Kalfsrug 2 210 - 230 30 - 40 30 - 40
Lamsrug 3 210 - 230 25 - 35 20 - 35
Hele vis, 500 -
1000g
3 - 4 210 - 230 15 - 30 15 - 30
Grillen
Voedingssoorten
voor grillen
Plaathoogte Temperatuur °C
Grilltijd in min.
1e kant 2e kant
Burgers 4
Maximaal
1)
9 - 15 8 - 13
Varkenshaas 4 Maximaal 10 - 12 6 - 10
Worstjes 4 Maximaal 10 - 12 6 - 8
Runderfilet, kalfs-
biefstukken
4 Maximaal 7 - 10 6 - 8
Geroosterd brood 4 - 5
Maximaal
1)
1 - 4 1 - 4
18
www.zanussi.com
Voedingssoorten
voor grillen
Plaathoogte Temperatuur °C
Grilltijd in min.
1e kant 2e kant
Brood met iets er-
op
4 Maximaal 6 - 8 -
1) Oven voorverwarmen
Inmaken
Let op:
Gebruik alleen weckflessen van dezelfde af-
metingen.
Gebruik geen wekglazen met een draai- of
bajonetsluiting en metalen bakken.
Gebruik het eerste rek van de bodem van
deze functie.
Zet niet meer dan zes wekflessen van één li-
ter op het bakrooster.
Vul de flessen tot hetzelfde niveau en sluit ze
af met een klem.
De flessen mogen elkaar niet raken.
Vul ca. 1/2 liter water op de plaat, zodat er
voldoende vocht in de oven ontstaat.
Zodra de vloeistof in de eerste wekglazen
begint te borrelen (na. ca. 35-60 minuten bij
1 liter glazen) de oven uitschakelen of de
temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel).
Bessen
In te maken eetwaar Temperatuur in °C
Bereidingstijd tot sud-
deren in min.
Doorkoken bij 100 °C
in min.
Aardbeien, bosbessen,
frambozen, rijpe kruis-
bessen
160 - 170 35 - 45 -
Steenvruchten
In te maken eetwaar Temperatuur in °C
Bereidingstijd tot sud-
deren in min.
Door blijven koken bij
100 °C in min.
Peren, kweeperen, prui-
men
160 - 170 35 - 45 10 - 15
Groenten
In te maken eetwaar Temperatuur in °C
Bereidingstijd tot sud-
deren in min.
Door blijven koken bij
100 °C in min.
Wortels
1)
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Komkommers 160 - 170 50 - 60 -
Gemengde augurken 160 - 170 50 - 60 5 - 10
Koolrabi, erwten, asper-
ges
160 - 170 50 - 60 15 - 20
1) In de uitgeschakelde oven laten staan
Ontdooien
Haal het voedsel uit de verpakking. Doe het
voedsel op een bord.
Gebruik voor het afdekken geen borden of
schotels. Hierdoor kan de ontdooitijd worden
verlengd.
19
www.zanussi.com
Gebruik de eerste rekstand van de oven. Het
inzetniveau onderaan.
Schotel
Ontdooitijd in
min.
Verdere ontdooitijd in
min.
Opmerking
Kip 1000 g 100 - 140 20 - 30
Kip op een omgedraaid schotel-
tje in een groot bord leggen,
halverwege de tijd omdraaien
Vlees, 1000 g 100 - 140 20 - 30
Halverwege de bereidingstijd
omdraaien
Vlees, 500 g 90 - 120 20 - 30
Halverwege de bereidingstijd
omdraaien
Forel, 150g 25 - 35 10 - 15 -
Aardbeien, 300g 30 - 40 10 - 20 -
Boter, 250g 30 - 40 10 - 15 -
Room, 2 x 200 g 80 - 100 10 - 15
Room kan ook met nog licht be-
vroren deeltjes goed worden
geklopt
Taart, 1400 g 60 60 -
Oven - Onderhoud en reiniging
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
Maak de voorkant van het apparaat schoon
met een zachte doek en een warm sopje.
Gebruik voor de metalen oppervlakken een
universeel reinigingsmiddel.
Reinig de binnenkant van de oven na elk ge-
bruik. Verontreinigingen laten zich dan het
makkelijkst verwijderen en kunnen dan niet
aanbranden.
Verwijder hardnekkig vuil met een speciale
ovenreiniger.
Maak alle oventoebehoren na elk gebruik
schoon met een zachte doek en een warm
sopje en een reinigingsmiddel en laat ze dro-
gen.
Toebehoren met antiaanbaklaag mogen niet
worden schoon gemaakt met een agressieve
reinigingsmiddel, voorwerpen met scherpe
randen of afwasautomaat. Hierdoor kan de
antiaanbaklaag onherstelbaar worden be-
schadigd!
Apparaten van roestvrij staal of alu-
minium:
Reinig de ovendeur alleen met een natte spons.
Droog hem af met een zachte doek.
Gebruik geen staalwol, zuren of bijtende mate-
rialen, omdat deze het ovenoppervlak kunnen
beschadigen. Reinig het bedieningspaneel van
de oven net zo voorzichtig
De ovendeur reinigen
Het deurvenster van uw product kan ver-
schillen in type en vorm van wat u in de di-
agrammen ziet. Het aantal vensters kan ver-
schillen.
Waarschuwing! Zorg dat het glas is
afgekoeld voordat u de glazen deur
schoonmaakt. Het glas zou kunnen barsten.
Waarschuwing! Als de glasplaten
beschadigd raken of bekrast worden,
worden ze zwak en kunnen ze breken. Om dit
te voorkomen, moet u ze vervangen. Voor meer
informatie, neemt u contact op met de service
afdeling.
20
www.zanussi.com
Het glas verwijderen:
1. Open de deur helemaal
2. Verplaats de schuif tot u een klik hoort.
3. Sluit de deur tot de schuif blokkeert.
1
2
4. Deurafdekking aan de bovenkant van de
deur aan beide kanten vastpakken en naar
binnen drukken om de klemsluiting te ont-
grendelen.
5. Trek de deur naar voor om deze te verwijde-
ren.
6. Verwijder de glasplaten.
1
2
1
Om de platen te installeren volgt u de procedu-
re in omgekeerde volgorde.
Let op! De verwijderbare glasplaten
hebben een markering aan één zijde. Zorg
ervoor dat de markering zich in de
linkerbovenhoek bevindt.
Ovenlampje
Waarschuwing! Gevaar voor elektrische
schokken!
Voordat u het ovenlampje vervangt:
Schakel de oven uit.
Verwijder de zekeringen in de zekeringenkast
of schakel de stroomonderbreker uit.
Leg een doek op de bodem van de oven
om het ovenlampje en het afdekglaasje te
beschermen.
Het ovenlampje vervangen
1. Het afdekglas van het lampje bevindt zich
in de achterkant van de ovenruimte.
Draai het afdekglas van de lamp naar
rechts en verwijder het.
2. Reinig het afdekglas.
3. Vervang de ovenlamp met de relevante te-
gen 300°C warmte bestendige ovenlamp.
Belangrijk! Gebruik hetzelfde ovenlamptype.
4. Plaats het afdekglas terug.
De lade verwijderen
De lade onder de oven kan worden verwijderd
om gemakkelijker te worden schoongemaakt.
1. Trek de lade volledig naar buiten, tot deze
niet verder kan.
1
2
2. Til de lade iets schuin omhoog en verwijder
de lade uit de steunrails.
21
www.zanussi.com
De lade plaatsen
1. Plaats de lade op de steunrails. Zorg er-
voor dat de uitsparingen goed in de rails
vallen.
2. Laat de lade tot horizontale stand zakken
en duw de lade naar binnen.
Waarschuwing! Wanneer de oven in
gebruik is, kan de lade heet worden.
Bewaar geen ontvlambare dingen in de oven
(bijv. schoonmaakmiddelen, plastic zakken,
ovenhandschoenen, papier, reinigingssprays,
enz).
Problemen oplossen
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing
De restwarmte-indicator gaat niet
aan.
De kookzone is niet heet, omdat
hij slechts kortstondig is bediend
Als de kookzone heet moet zijn,
neem dan contact op met de klan-
tenservice
Het apparaat werkt helemaal niet. De zekering in de zekeringkast is
doorgeslagen.
Controleer de zekering. Als de ze-
kering meer dan een keer door-
slaat, raadpleeg dan een bevoeg-
de elektricien.
De oven wordt niet warm. De oven is niet ingeschakeld. Schakel de oven in.
De oven wordt niet warm. De benodigde kookstanden zijn
niet ingesteld.
Controleer de kookstanden.
Het ovenlampje brandt niet. Het ovenlampje is kapot. Vervang het ovenlampje.
Stoom en condens slaan neer op
de gerechten en in de ovenruimte.
Het gerecht heeft te lang in de
oven gestaan.
Laat gerechten na het bereiden
niet langer dan 15-20 minuten in
de oven staan.
Als u niet zelf het probleem kunt verhelpen,
neem dan contact op met uw verkoper of de
klantenservice.
De contactgegevens van het servicecentrum
staan op het typeplaatje. Het typeplaatje be-
vindt zich aan de voorkant van de binnenkant
van de oven.
Wij adviseren u om de gegevens hier te noteren:
Model (MOD.) .........................................
Productnummer (PNC) .........................................
Serienummer (S.N.) .........................................
Montage
Waarschuwing! Zie de
veiligheidshoofdstukken .
22
www.zanussi.com
Technische gegevens
Afmeting
Hoogte 847 - 867 mm
Breedte 596 mm
Diepte 600 mm
Ovencapaciteit 69 l
Locatie van het apparaat
U kunt uw vrijstaand apparaat met kasten aan
een of twee zijden en in de hoek plaatsen.
A
A
B
Minimum afstanden
Afmeting mm
A 2
B 685
Waterpas zetten
Gebruik de pootjes aan de onderkant van het
apparaat om het op gelijke hoogte te brengen
met andere meubels
Anti-kantelbescherming
Let op! U moet de anti-kantelbescherming
installeren. Als u dat niet doet, kan het
apparaat kantelen.
Uw apparaat is vorozien van het symbool
weergegeven in de afbeelding (indien van
toepassing) om u te herinneren aan de
montage van de anti-kantelbescherming.
Belangrijk! Zorg dat u de anti-
kantelbescherming op de correcte hoogte
installeert.
1. Stel de correcte hoogte in en bepaal waar
op het apparaat u de anti-kantelbescher-
ming gaat plaatsen.
2. Installeer de anti-kantelbescherming 77
mm onder het bovenvlak van het apparaat
en 49 mm van de linkerkant van het appa-
raat in de ronde opening op een steun (zie
afb.). Schroef de beveiliging stevig in soli-
23
www.zanussi.com
de materiaal of gebruik geschikte verstevi-
ging (muur).
3. U vindt het gat aan de linkerachterkant van
het apparaat (zie afb.).
Til de voorkant van het apparaat op (1) en
plaats dit in het midden van de ruimte tus-
sen de kastjes (2). Als de afstand tussen
de aanrechtkastjes groter is dan de breed-
te van het apparaat, moet u de zijmetingen
aanpassen als u het apparaat wilt centre-
ren.
Zorg ervoor dat het oppervlak achter het
apparaat glad is.
1
2
49 mm
77 mm
Elektrische installatie
De fabrikant is niet verantwoordelijk indien
u deze veiligheidsmaatregelen uit hoofd-
stuk 'Veiligheidsinformatie' niet opvolgt.
Dit apparaat wordt geleverd zonder stekker en
netsnoer.
Geschikte kabelsoorten: H07 RN-F, H05 RN-F,
H05 RRF, H05 VV-F, H05 V2V2-F (T90), H05
BB-F.
Milieubescherming
Het symbool op het product of op de
verpakking wijst erop dat dit product niet als
huishoudafval mag worden behandeld, maar
moet worden afgegeven bij een verzamelpunt
waar elektrische en elektronische apparatuur
wordt gerecycled. Als u ervoor zorgt dat dit
product op de juiste manier wordt verwijderd,
voorkomt u mogelijke negatieve gevolgen voor
mens en milieu die zich zouden kunnen
voordoen in geval van verkeerde
afvalverwerking. Voor gedetailleerdere
informatie over het recyclen van dit product,
kunt u contact opnemen met de gemeente, de
gemeentereiniging of de winkel waar u het
product hebt gekocht.
Verpakkingsmateriaal
Het verpakkingsmateriaal is milieuvriende-
lijk en geschikt voor hergebruik Kunststofonder-
delen worden aangeduid met internationale af-
kortingen, zoals PE, PS, etc. Gooi het verpak-
kingsmateriaal weg in de daarvoor bestemde
containers van uw vuilnisophaaldienst.
24
www.zanussi.com
25
www.zanussi.com
26
www.zanussi.com
27
www.zanussi.com
www.zanussi.com/shop
892957384-A-412012
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28

Zanussi ZCV6602MW Handleiding

Type
Handleiding