Palson 30469 de handleiding

Categorie
Snelkookpannen
Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

2
1. Tapa de cristal
2. Válvula
3. Asa de la tapa
4. Cuerpo de la cacerola
5. Asa
6. Termostato de temperatura
7. Cable eléctrico
1. Glass lid
2. Valve
3. Lid handle
4. Hot plate body
5. Handle
6. Thermostat
7. Power cord
1. Couvercle en verre
2. Soupape
3. Poignée du couvercle
4. Corps de la sauteuse
5. Poignée de la sauteuse
6. Thermostat de température
7. Câble électrique
1. Tampa de vidro
2. Válvula
3. Pega da tampa
4. Corpo da panela
5. Asa da panela
6. Termóstato
7. Cabo eléctrico
1. Glasdeckel
2. Ventil
3. Deckelgriff
4. Pfannenkörper
5. Pfannengriff
6. Thermostat
7. Elektrokabel
1. Coperchio in vetro
2. Valvola
3. Ansa del coperchio
4. Corpo della casseruola
5. Ansa della casseruola
6. Termostato di temperatura
7. Cavo elettrico
1. Glazen deksel
2. Ventiel
3. Handvat van het deksel
4. Hoofdbestanddeel van de braadpan
5. Greep van de braadpan
6. Thermostaat
7. Elektrische snoer
1. Kapáki apo krústallo
2. Balbída
3. Ceroúli tou kapakíou
4. To kúrio sýma tou thganioú
5. Ceroúli tou thganioú
6. Qermostáthv rúqmishv thv qermokrasíav
7. Hlektrikó kalýdio trofodosíav
1. ɋɬɟɤɥɹɧɧɚɹ ɤɪɵɲɤɚ
2. Ʉɥɚɩɚɧ
3. Ɋɭɱɤɚ ɤɪɵɲɤɢ
4. Ʉɨɪɩɭɫ ɫɤɨɜɨɪɨɞɵ
5. Ɋɭɱɤɚ ɫɤɨɜɨɪɨɞɵ
6. Ɍɟɦɩɟɪɚɬɭɪɧɵɣ ɬɟɪɦɨɫɬɚɬ
7. Ʉɚɛɟɥɶ ɩɢɬɚɧɢɹ
1-ϲΟΎΟί ˯ΎτϏ
2-ϡΎϤλ
3-˯Ύτϐϟ΍ ξΒϘϣ
4-ΓϼϘϣ ϢδΟ
5- ΓϼϘϤϟ΍ ξΒϘϣ
6- Γέ΍ήΤϠϟ ΕΎΘγϮϣήΗ
7-ϲ΋ΎΑήϬϛ ϚϠγ
28
NL
BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN
Voor het gebruik van elektrische apparaten dienen er bepaalde regels in acht te worden genomen, om
de veiligheid van zowel het gekochte produkt als van de gebruiker te garanderen.
1. Lees alle aanwijzingen en aanbevelingen aandachtig door.
2. Raak geen warme oppervlaktes aan, maar GEBRUIK DE HANDVATEN aan de zijkant of onderkant
van het apparaat, welke hittebestendig zijn.
3. Om elektrische schokken tegen te gaan dient u ervoor te zorgen dat zowel de thermostaat als het
snoer en het apparaat helemaal droog zijn.
4. Voor het in werking stellen van het apparaat dienen de volgende stappen te worden opgevolgd:
EEN: druk de thermostaat stevig in het contact dat zich in het hoofdbestanddeel van het apparaat
bevindt, zodanig dat goed geplaatst is, met de temperatuurstand op "0".
TWEE: steek de stekker in het stopcontact.
5. Om de stekker of de thermostaat uit het contact te halen, mag niet aan het snoer worden getrokken,
maar alleen aan de stekker of de thermostaat.
6. Controleer of de stekker en het snoer zich in goede staat bevinden, om een goede werking te
garanderen.
7. Gebruik slechts originele producten en onderdelen.
8. Houd het snoer uit de buurt van warme oppervlaktes.
9. Gebruik het apparaat niet in de buurt van een gaskookplaat of een elektrische straalkachel. Zorg
ervoor dat de afstand tussen de grilplaat en het oppervlak of de muur minstens 15 cm. is.
10. Tijdens gebruik buiten bereik van kinderen houden.
11. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen in acht als u de grilplaat van de braadpan haalt.
12. Dit apparaat mag alleen gebruikt worden met inachtneming van de hierboven genoemde
aanwijzingen.
13. Indien het snoer beschadigd is dient het, om gevaar te voorkomen, te woren vervangen door de
fabrikant of een gekwalificeerde technische dienst.
14. Dit apparaat mag alleen worden gebruikt met de geschikte draagbare aansluiting.
GEBRUIKSAANWIJZING
Automatische Temperatuurregelaar:
De thermostaat is ingebouwd in het elektrische snoer, dat van het apparaat kan worden afgehaald. De
temperatuur kan worden afgesteld tussen 0ºC en 240ºC door middel van een kiezer met de waarden
van 0 t/m 10. Op deze wijze kan voor ieder gerecht de ideale temperatuur worden gekozen voor een
optimaal resultaat en met behoud van alle voedingswaarden.
De temperatuur kan worden afgesteld in overeenstemming met het gerecht.
Als de gekozen temperatuur is bereikt, gaat het lichtje van de thermostaat automatisch uit. Daalt de
temperatuur, dan gaat het lichtje weer aan.
Gebruik:
- Maak de grilplaat en de deksel van het apparaat voor elk gebruik schoon.
- Vet de braadpan na elk gebruik in met boter of olie.
In werking stellen:
1. Zet de temperatuurregelaar op stand "0" en doe de stekker van de thermostaat HELEMAAL EN
STEVIG in het contact.
Belangrijk: Als de thermostaat niet goed in het contact wordt geplaatst, kan er oververhitting
plaatsvinden, wat schade aan het apparaat en zelfs ongelukken kan veroorzaken. Zorg er daarom voor
dat de thermostaat stevig in het contact zit en zó dat hij niet verder kan.
2. Steek de stekker in het stopcontact.
Het controlelampje gaat branden als het snoer is aangesloten op het lichtnet.
3. De temperatuur kan op vijf standen worden ingesteld, afhankelijk van het gerecht dat u wilt
klaarmaken.
4. Het bereiden van een gerecht
1) Wacht, nadat het snoer is aangesloten, ongeveer 5 minuten. Het controlelampje gaat nu branden
en u kunt beginnen met koken.
Als het controlelampje uit gaat betekent het niet dat het kapot is, maar dat de gewenste
temperatuur is bereikt, waardoor het automatisch uitgaat.
Schrik niet als er tijdens het eerste gebruik een rare geur optreedt. Deze is niet schadelijk voor de
gezondheid. De geur wordt veroorzaakt door het warm worden van de beschermlaag van hars uit
de fabriek en verdwijnt na enkele minuten.
Raak de onderkant van het apparaat niet aan. Gebruik alleen de hittebestendige handvaten aan de
zijkant en aan de voet.
2) Met EVELYN kunt u de lekkerste gerechten bereiden met heel weinig vet, dat past in een
evenwichtig en gezond eetpatroon.
3) Het deksel van Pyrex-glas moet altijd worden gebruikt. Het is niet alleen hittebestendig, maar
behoudt en verdeelt ook de warmte aan de bovenkant. Bovendien blijft het voedsel zo knapperig.
Door het glazen deksel kunt u tijdens het koken ook in de braadpan kijken, zonder dat last te
hebben van geuren of spatten.
Het deksel is voorzien van een ventiel waardoor de stoom kan ontsnappen, hierdoor kan een teveel
aan vocht worden afgevoerd en blijven de gerechten mals en sappig.
4) Is het gerecht klaar, zet dan de thermostaat op stand "0". Kies stand "2" als u het eten wilt
warmhouden.
5) Zet de thermostaat weer op stand "0" als u gaat opdienen.
6) Haal de stekker uit het stopcontact en haal de thermostaat uit de braadpan. U kunt het gerecht op
tafel uit de schaal zelf opdienen.
Let op: Haal eerst de stekker uit het stopcontact. Haal daarna voorzichtig de thermostaat (het andere
uiteinde van het snoer) uit het contact in de basis van het apparaat. Als het apparaat is afgekoeld, kunt
u het contact met een schone en droge doek schoonmaken.
ONDERHOUD VAN DE ANTI-AANBAKLAAG.
Het oppervlak van de braadpan is voorzien van een anti-aanbaklaag van de hoogste kwaliteit en er kan
absoluut niets op aanbakken.
Om deze eigenschap te behouden, dienen de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te worden
genomen:
- Gebruik geen metalen spatels of lepels. Wij raden u aan om houten of plastic voorwerpen te
gebruiken.
- Indien u vlees, worst of vis wilt snijden is het raadzaam om deze levensmiddelen uit de braadpan
te halen en ze op een snijplank te snijden.
29
30
NL
- Zorg ervoor dat het elektrische snoer noch de thermostaat op de braadpan rust of tegen de
braadpan aankomt.
- Gebruik voor het schoonmaken van de braadpan geen harde nylon of metalen borstels.
- De braadpan dient na elk gebruik te worden schoongemaakt. Zodra de braadpan voldoende is
afgekoeld kunt u hem afnemen met een schone en droge doek. Wij raden u aan om keukenpapier
te gebruiken.
- Voor een gezondere en natuurlijke manier van koken het aan te bevelen om olie niet direct op de
anti-aanbak braadpan te gebruiken. Het is beter om vlees, groente en vis te marineren in
verschillende kruiden, boter, olie, citroen, wijn, mosterd, soja, etc...
- Bevroren producten kunnen worden gekookt door de temperaturen met 50%, te verlagen, volgens
de onderstaande tabel, en door de kooktijden te verlengen.
AANWIJZINGEN VOOR SCHOONMAKEN
Wij raden u aan om de volgende punten in acht te nemen bij het schoonmaken:
Grilplaat met anti-aanbaklaag, warm.
Na elk gebruik dient de grilplaat te worden schoongemaakt met een vochtig stukje keukenpapier. Indien
er etensresten op het oppervlak achterblijven, giet dan een beetje water in de grilplaat en verwarm hem
opnieuw om zo de resten te verdunnen. Maak zonodig gebruik van een rubberen of houten
keukenspatel.
Gebruik geen sterke schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen, zoals nylon of metalen borstels of
sponzen.
Dompel de grilplaat nooit onder in water en was hem niet af indien hij nog warm is.
Grilplaat met anti-aanbaklaag, koud.
Neem hem met een zacht sponsje en een beetje niet-schurend schoonmaakmiddel af. Zorg ervoor dat
er geen water kan binnendringen in de de binnenkant.
Deksel van Pyrex-glas.
Maak het deksel met een zacht sponsje met schoonmaakmiddel schoon. Zorg ervoor dat de
temperatuur van het deksel niet plotseling verandert (van warm naar koud). Houd een warm deksel
niet onder koud stromend water. Gebruik geen doekjes die gedrenkt zijn in chemische producten, noch
andere sterke schoonmaakmiddelen.
Thermostaat voor afstellen van de temperatuur.
Maak de thermostaat schoon met zachte papieren doekjes. Maak de opening voor de stekker van de
thermostaat nooit met vochtige doeken of papier schoon. Deze dient altijd droog te bliijven.
Nadat u het apparaat heeft schoongemaakt dient u het helemaal af te drogen met keukenpapier. Vet
het oppervlak van het apparaat tenslotte in met wat olie of boter.
31
TABEL MET KOOKTIJDEN VOOR DE EVELYN
GERECHT KOOKTIJD STAND TEMPERATUUR
Pasteitjes, croissant 1 min. per kant 2, 4 80ºC
Gebakken ei 2 min. 2, 4, 6 150ºC
Pannenkoeken 1-2 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Omelet 2 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Verse kaas 1 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Toast 1 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Sandwiches 2 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC
Courgette, knoflook,
paddestoelen, aubergine,
tomaten, paprika, ui, etc.
2 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Gesneden: aardappelen,
pompen, wortel
3 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Worstjes 2-3 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Entrecôte van kalfsvlees 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Kalfsfilet of varkensfilet 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Lamskoteletjes 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC
Varkenskarbonade 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC
Konijn (in stukjes) 3-4 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Visspies 2 min. per kant 2, 4, 6 160ºC
Tonijn, zalm
makreel, zwaardvis, etc.
2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Schaaldieren 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Inktvis, etc. 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Pizza’s 7-10 min. 2, 4, 6, 8, 10 240ºC
Paella 35-45 min. 2, 4, 6, 8, 10 160ºC-240ºC

Documenttranscriptie

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Tapa de cristal Válvula Asa de la tapa Cuerpo de la cacerola Asa Termostato de temperatura Cable eléctrico 1. Coperchio in vetro 2. Valvola 3. Ansa del coperchio 4. Corpo della casseruola 5. Ansa della casseruola 6. Termostato di temperatura 7. Cavo elettrico 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Glass lid Valve Lid handle Hot plate body Handle Thermostat Power cord 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Glazen deksel Ventiel Handvat van het deksel Hoofdbestanddeel van de braadpan Greep van de braadpan Thermostaat Elektrische snoer 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Couvercle en verre Soupape Poignée du couvercle Corps de la sauteuse Poignée de la sauteuse Thermostat de température Câble électrique 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Kapáki apo krústallo Balbída Ceroúli tou kapakíou To kúrio sýma tou thganioú Ceroúli tou thganioú Qermostáthv rúqmishv thv qermokrasíav Hlektrikó kalýdio trofodosíav 1. Tampa de vidro 2. Válvula 3. Pega da tampa 4. Corpo da panela 5. Asa da panela 6. Termóstato 7. Cabo eléctrico 1. ɋɬɟɤɥɹɧɧɚɹ ɤɪɵɲɤɚ 2. Ʉɥɚɩɚɧ 3. Ɋɭɱɤɚ ɤɪɵɲɤɢ 4. Ʉɨɪɩɭɫ ɫɤɨɜɨɪɨɞɵ 5. Ɋɭɱɤɚ ɫɤɨɜɨɪɨɞɵ 6. Ɍɟɦɩɟɪɚɬɭɪɧɵɣ ɬɟɪɦɨɫɬɚɬ 7. Ʉɚɛɟɥɶ ɩɢɬɚɧɢɹ 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. ϲΟΎΟί ˯ΎτϏ -1 ϡΎϤλ -2 ˯Ύτϐϟ΍ ξΒϘϣ -3 ΓϼϘϣ ϢδΟ -4 ΓϼϘϤϟ΍ ξΒϘϣ -5 Γέ΍ήΤϠϟ ΕΎΘγϮϣήΗ -6 ϲ΋ΎΑήϬϛ ϚϠγ -7 2 Glasdeckel Ventil Deckelgriff Pfannenkörper Pfannengriff Thermostat Elektrokabel NL BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Voor het gebruik van elektrische apparaten dienen er bepaalde regels in acht te worden genomen, om de veiligheid van zowel het gekochte produkt als van de gebruiker te garanderen. 1. Lees alle aanwijzingen en aanbevelingen aandachtig door. 2. Raak geen warme oppervlaktes aan, maar GEBRUIK DE HANDVATEN aan de zijkant of onderkant van het apparaat, welke hittebestendig zijn. 3. Om elektrische schokken tegen te gaan dient u ervoor te zorgen dat zowel de thermostaat als het snoer en het apparaat helemaal droog zijn. 4. Voor het in werking stellen van het apparaat dienen de volgende stappen te worden opgevolgd: EEN: druk de thermostaat stevig in het contact dat zich in het hoofdbestanddeel van het apparaat bevindt, zodanig dat goed geplaatst is, met de temperatuurstand op "0". TWEE: steek de stekker in het stopcontact. 5. Om de stekker of de thermostaat uit het contact te halen, mag niet aan het snoer worden getrokken, maar alleen aan de stekker of de thermostaat. 6. Controleer of de stekker en het snoer zich in goede staat bevinden, om een goede werking te garanderen. 7. Gebruik slechts originele producten en onderdelen. 8. Houd het snoer uit de buurt van warme oppervlaktes. 9. Gebruik het apparaat niet in de buurt van een gaskookplaat of een elektrische straalkachel. Zorg ervoor dat de afstand tussen de grilplaat en het oppervlak of de muur minstens 15 cm. is. 10. Tijdens gebruik buiten bereik van kinderen houden. 11. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen in acht als u de grilplaat van de braadpan haalt. 12. Dit apparaat mag alleen gebruikt worden met inachtneming van de hierboven genoemde aanwijzingen. 13. Indien het snoer beschadigd is dient het, om gevaar te voorkomen, te woren vervangen door de fabrikant of een gekwalificeerde technische dienst. 14. Dit apparaat mag alleen worden gebruikt met de geschikte draagbare aansluiting. GEBRUIKSAANWIJZING Automatische Temperatuurregelaar: De thermostaat is ingebouwd in het elektrische snoer, dat van het apparaat kan worden afgehaald. De temperatuur kan worden afgesteld tussen 0ºC en 240ºC door middel van een kiezer met de waarden van 0 t/m 10. Op deze wijze kan voor ieder gerecht de ideale temperatuur worden gekozen voor een optimaal resultaat en met behoud van alle voedingswaarden. De temperatuur kan worden afgesteld in overeenstemming met het gerecht. Als de gekozen temperatuur is bereikt, gaat het lichtje van de thermostaat automatisch uit. Daalt de temperatuur, dan gaat het lichtje weer aan. Gebruik: - Maak de grilplaat en de deksel van het apparaat voor elk gebruik schoon. - Vet de braadpan na elk gebruik in met boter of olie. In werking stellen: 1. Zet de temperatuurregelaar op stand "0" en doe de stekker van de thermostaat HELEMAAL EN STEVIG in het contact. 28 Belangrijk: Als de thermostaat niet goed in het contact wordt geplaatst, kan er oververhitting plaatsvinden, wat schade aan het apparaat en zelfs ongelukken kan veroorzaken. Zorg er daarom voor dat de thermostaat stevig in het contact zit en zó dat hij niet verder kan. 2. Steek de stekker in het stopcontact. Het controlelampje gaat branden als het snoer is aangesloten op het lichtnet. 3. De temperatuur kan op vijf standen worden ingesteld, afhankelijk van het gerecht dat u wilt klaarmaken. 4. Het bereiden van een gerecht 1) Wacht, nadat het snoer is aangesloten, ongeveer 5 minuten. Het controlelampje gaat nu branden en u kunt beginnen met koken. Als het controlelampje uit gaat betekent het niet dat het kapot is, maar dat de gewenste temperatuur is bereikt, waardoor het automatisch uitgaat. Schrik niet als er tijdens het eerste gebruik een rare geur optreedt. Deze is niet schadelijk voor de gezondheid. De geur wordt veroorzaakt door het warm worden van de beschermlaag van hars uit de fabriek en verdwijnt na enkele minuten. Raak de onderkant van het apparaat niet aan. Gebruik alleen de hittebestendige handvaten aan de zijkant en aan de voet. 2) Met EVELYN kunt u de lekkerste gerechten bereiden met heel weinig vet, dat past in een evenwichtig en gezond eetpatroon. 3) Het deksel van Pyrex-glas moet altijd worden gebruikt. Het is niet alleen hittebestendig, maar behoudt en verdeelt ook de warmte aan de bovenkant. Bovendien blijft het voedsel zo knapperig. Door het glazen deksel kunt u tijdens het koken ook in de braadpan kijken, zonder dat last te hebben van geuren of spatten. Het deksel is voorzien van een ventiel waardoor de stoom kan ontsnappen, hierdoor kan een teveel aan vocht worden afgevoerd en blijven de gerechten mals en sappig. 4) Is het gerecht klaar, zet dan de thermostaat op stand "0". Kies stand "2" als u het eten wilt warmhouden. 5) Zet de thermostaat weer op stand "0" als u gaat opdienen. 6) Haal de stekker uit het stopcontact en haal de thermostaat uit de braadpan. U kunt het gerecht op tafel uit de schaal zelf opdienen. Let op: Haal eerst de stekker uit het stopcontact. Haal daarna voorzichtig de thermostaat (het andere uiteinde van het snoer) uit het contact in de basis van het apparaat. Als het apparaat is afgekoeld, kunt u het contact met een schone en droge doek schoonmaken. ONDERHOUD VAN DE ANTI-AANBAKLAAG. Het oppervlak van de braadpan is voorzien van een anti-aanbaklaag van de hoogste kwaliteit en er kan absoluut niets op aanbakken. Om deze eigenschap te behouden, dienen de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te worden genomen: - Gebruik geen metalen spatels of lepels. Wij raden u aan om houten of plastic voorwerpen te gebruiken. - Indien u vlees, worst of vis wilt snijden is het raadzaam om deze levensmiddelen uit de braadpan te halen en ze op een snijplank te snijden. 29 NL - - - Zorg ervoor dat het elektrische snoer noch de thermostaat op de braadpan rust of tegen de braadpan aankomt. Gebruik voor het schoonmaken van de braadpan geen harde nylon of metalen borstels. De braadpan dient na elk gebruik te worden schoongemaakt. Zodra de braadpan voldoende is afgekoeld kunt u hem afnemen met een schone en droge doek. Wij raden u aan om keukenpapier te gebruiken. Voor een gezondere en natuurlijke manier van koken het aan te bevelen om olie niet direct op de anti-aanbak braadpan te gebruiken. Het is beter om vlees, groente en vis te marineren in verschillende kruiden, boter, olie, citroen, wijn, mosterd, soja, etc... Bevroren producten kunnen worden gekookt door de temperaturen met 50%, te verlagen, volgens de onderstaande tabel, en door de kooktijden te verlengen. AANWIJZINGEN VOOR SCHOONMAKEN Wij raden u aan om de volgende punten in acht te nemen bij het schoonmaken: Grilplaat met anti-aanbaklaag, warm. Na elk gebruik dient de grilplaat te worden schoongemaakt met een vochtig stukje keukenpapier. Indien er etensresten op het oppervlak achterblijven, giet dan een beetje water in de grilplaat en verwarm hem opnieuw om zo de resten te verdunnen. Maak zonodig gebruik van een rubberen of houten keukenspatel. Gebruik geen sterke schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen, zoals nylon of metalen borstels of sponzen. Dompel de grilplaat nooit onder in water en was hem niet af indien hij nog warm is. Grilplaat met anti-aanbaklaag, koud. Neem hem met een zacht sponsje en een beetje niet-schurend schoonmaakmiddel af. Zorg ervoor dat er geen water kan binnendringen in de de binnenkant. Deksel van Pyrex-glas. Maak het deksel met een zacht sponsje met schoonmaakmiddel schoon. Zorg ervoor dat de temperatuur van het deksel niet plotseling verandert (van warm naar koud). Houd een warm deksel niet onder koud stromend water. Gebruik geen doekjes die gedrenkt zijn in chemische producten, noch andere sterke schoonmaakmiddelen. Thermostaat voor afstellen van de temperatuur. Maak de thermostaat schoon met zachte papieren doekjes. Maak de opening voor de stekker van de thermostaat nooit met vochtige doeken of papier schoon. Deze dient altijd droog te bliijven. Nadat u het apparaat heeft schoongemaakt dient u het helemaal af te drogen met keukenpapier. Vet het oppervlak van het apparaat tenslotte in met wat olie of boter. 30 TABEL MET KOOKTIJDEN VOOR DE EVELYN GERECHT KOOKTIJD STAND TEMPERATUUR Pasteitjes, croissant 1 min. per kant 2, 4 80ºC Gebakken ei 2 min. 2, 4, 6 150ºC Pannenkoeken 1-2 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC Omelet 2 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC Verse kaas 1 min. per kant 2, 4, 6 150ºC Toast 1 min. per kant 2, 4, 6 150ºC Sandwiches 2 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC Courgette, knoflook, paddestoelen, aubergine, tomaten, paprika, ui, etc. 2 min. per kant 2, 4, 6 150ºC Gesneden: aardappelen, pompen, wortel 3 min. per kant 2, 4, 6 150ºC Worstjes 2-3 min. per kant 2, 4, 6 150ºC Entrecôte van kalfsvlees 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC Kalfsfilet of varkensfilet 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC Lamskoteletjes 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC Varkenskarbonade 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC Konijn (in stukjes) 3-4 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC Visspies 2 min. per kant 2, 4, 6 160ºC Tonijn, zalm makreel, zwaardvis, etc. 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC Schaaldieren 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC Inktvis, etc. 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC Pizza’s 7-10 min. 2, 4, 6, 8, 10 240ºC Paella 35-45 min. 2, 4, 6, 8, 10 160ºC-240ºC 31
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44

Palson 30469 de handleiding

Categorie
Snelkookpannen
Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor