Kenwood IM280 Handleiding

Categorie
Ijsmachines
Type
Handleiding
English 2 - 5
Nederlands 6 - 10
Français 11 - 15
Deutsch 16 - 20
Italiano 21 - 25
Português 26 - 30
Español 31 - 35
Dansk 36 - 39
Svenska 40 - 43
Norsk 44 - 47
Suomi 48 - 51
Türkçe 52 - 56
Ïesky 57 - 61
Magyar 62 - 66
Polski 67 - 71
Русский 72 - 77
Ekkgmij 78 - 83
UNFOLD
´¸∂w
84
- 87
veiligheid
Trek de stekker uit het stopcontact,
voordat u onderdelen aanbrengt of
verwijdert of het apparaat reinigt.
Houd kinderen uit de buurt van het
apparaat. Laat nooit het snoer
omlaaghangen waar kinderen het
kunnen vastpakken.
Gebruik nooit een beschadigd
apparaat. Laat mankementen
nakijken of repareren: zie paragraaf
‘klantenservice’.
Dompel het motorblok nooit onder in
water en laat het snoer of de stekker
nooit nat worden – u zou anders een
elektrische schok kunnen krijgen.
Gebruik nooit een ongeautoriseerd
accessoire.
Raak geen bewegende delen aan.
Houd uw handen, haar, kleding,
spatels en ander gereedschap uit de
buurt van het apparaat terwijl het in
bedrijf is, om de kans op letsel bij
personen en/of schade aan het
apparaat te verkleinen.
Gebruik het apparaat niet
buitenshuis.
Laat het apparaat nooit onbeheerd
achter.
Laat zieke personen het apparaat
niet zonder toezicht gebruiken.
Laat kinderen niet met het apparaat
spelen.
Gebruik het apparaat uitsluitend voor
het beoogde huishoudelijke doel.
Zorg altijd dat alles helemaal schoon
is, voordat u ijs of sorbet maakt.
Laat nooit ijs bevriezen dat geheel of
gedeeltelijk is ontdooid.
Ijs, sorbet, enz. dat rauwe
ingrediënten bevat, moet binnen één
week worden geconsumeerd. Maak
ijs niet te lang van tevoren, omdat ijs
het best smaakt als het vers is.
IJs of sorbet, enz. bereid met rauwe
of gedeeltelijk gekookte eieren, mag
niet aan jonge kinderen, zwangere
vrouwen, ouderen of zieke mensen
gegeven worden.
Zorg altijd dat bij het hanteren van
de kom uw handen zijn beschermd
om brandwonden door
bevriezing te voorkomen, vooral
wanneer u de kom voor het eerst uit
de vriezer haalt.
Gebruik de kom niet meer, als er
koelvloeistof uit lekt. De gebruikte
koelvloeistof is niet giftig.
Zet het apparaat niet op een heet
oppervlak, zoals een fornuis of
kookplaat, of in de buurt van een
open gasvlam.
voordat u de stekker in het
stopcontact steekt
Controleer of de netspanning
overeenkomt met de waarde
vermeld op de onderzijde van het
motorblok.
Dit apparaat voldoet aan EG-richtlijn
89/336/EEG.
vóór het eerste gebruik
1 Verwijder alle verpakking.
2 Was de onderdelen; zie ‘reiniging’.
3 Plaats de vrieskom vierentwintig
uur van tevoren in de diepvries.
4 Bereid het ijs- of sorbetmengsel (zie
de recepten). Laat het mengsel in de
koelkast afkoelen.
sleutelwoorden
handvat voor motorelement
aan/uitschakelaar
motorelement
deksel
agitator
vrieskom
buitenste kom
hoe de ijsmachine moet
worden gebruikt
1 Klik het motorelement vast in het
deksel.
2 Maak de agitator aan het
motorelement vast.
3 Haal de vrieskom uit de diepvries en
plaats hem in de buitenste kom.
6
Nederlands
Vouw de voorpagina a.u.b. uit voor
dat u begint te lezen. Op deze manier
zijn de afbeeldingen zichtbaar
4 Laat het gemonteerde
deksel/motorelement/agitator-
element in de vrieskom zakken en
draai hem naar rechts op zijn plaats
vast.
5 Zet het apparaat aan.
HET APPARAAT MOET AANSTAAN
VOORDAT HET IJS- OF
SORBETMENGSEL WORDT
TOEGEVOEGD, OM TE
VOORKOMEN DAT HET MENGSEL
DIRECT OP DE BINNENKANT VAN
DE KOM BEVRIEST.
6 Gebruik de trechter en giet de ijs- of
sorbetmix in de vrieskom.
Stop met het gieten van het mengsel
in de kom altijd zodra het oppervlak
minimaal 2,5 cm onder de rand is,
omdat het mengsel tijdens het
bevriezen zal uitzetten.
7 Roer de mix totdat het bevroren is,
of totdat de gewenste dikte is
bereikt. Dit kan wel 15 - 30 minuten
duren, maar de meeste recepten zijn
eerder klaar.
belangrijk
Het apparaat tijdens het bevriezen
niet uitzetten en weer aanzetten,
omdat het mengsel anders in
contact met de kom kan bevriezen
en de roerspaan in zijn beweging
kan belemmeren.
Om te voorkomen dat de motor
oververhit raakt, wordt de
draairichting veranderd als het
mengsel te dik wordt. Zet het
apparaat uit als de draairichting
herhaaldelijk wordt veranderd, omdat
het mengsel dan klaar is.
In het onwaarschijnlijke geval dat de
motor oververhit raakt, wordt de
motor door een veiligheidsinrichting
uitgezet. Als dit gebeurt, zet het
apparaat dan uit, trek de stekker uit
het stopcontact en laat het
motorblok afkoelen.
8 Zet het apparaat uit en verwijder de
motorblok/deksel-combinatie door
deze linksom te draaien. Het ijs is nu
klaar om te serveren.
Het ijs hoort zo zacht te zijn dat je
het kunt oplepelen. Het ijs kan in een
afzonderlijke bak worden
overgebracht voor bewaring in de
vriezer of om het ijs vóór consumptie
vast te laten worden, als u dat
wenst.
belangrijk
Gebruik geen metalen
gereedschap om het mengsel uit
de kom te verwijderen.
Haal de vrieskom niet uit de
diepvries, totdat u klaar bent om het
ijs te maken.
tips
Wij raden aan om de vrieskom in de
diepvries te laten, zodat hij altijd
klaar is om gebruikt te worden.
Plaats de kom in een plastic zak,
voordat u hem in de diepvries
plaatst. Zet de kom rechtop in de
diepvries.
Zorg er altijd voor dat de vrieskom
goed droog is, voordat u hem in de
diepvries plaatst.
Geen gaten in de vrieskom boren en
de kom nooit verwarmen.
De vrieskom moet 24 uur vóór het
gebruik in een diepvries geplaatst
worden bij een temperatuur van -
18°C of lager.
Om optimale resultaten te behalen
moeten de ingrediënten vóór het
maken van ijs in de koelkast worden
gezet.
Als aan mengsels alcohol is
toegevoegd, bevriezen ze niet goed.
reiniging
Voordat het apparaat wordt
gereinigd, moet het altijd worden
uitgezet, moet de stekker uit het
stopcontact worden getrokken en
moet het apparaat uit elkaar worden
gehaald.
7
Dompel het motorblok nooit onder in
water en laat het snoer en de
stekker nooit nat worden.
Was onderdelen niet in de
afwasmachine.
vrieskom
Haal de vrieskom uit de buitenste
kom.
Laat de vrieskom eerst op
kamertemperatuur komen, voordat u
hem gaat schoonmaken.
1 Was de binnenkant van de kom en
maak hem goed droog. Dompel de
kom niet onder in water.
agitator, buitenste kom
Haal de agitator van het
motorelement af.
1 Was hem en droog hem goed af.
deksel
Druk op het handvat om het deksel
van het motorelement af te halen.
1 Was het deksel en droog hem goed
af.
motorblok
Met een vochtige doek afvegen en
dan drogen.
onderhoud en
klantenservice
Als het snoer is beschadigd, moet
het om veiligheidsredenen door
KENWOOD of een bevoegde
KENWOOD-monteur worden
vervangen.
Indien u hulp nodig heeft bij:
het gebruik van de ijsmachine
onderhoud of reparaties
neem dan contact op met de zaak
waar u het apparaat heeft gekocht.
8
recepten
bananenijs
ingrediënten IM250-serie IM280-serie
een grote rijpe banaan 1 1
1
2
halfvolle melk 175 ml 250 ml
slagroom 75 ml 125 ml
poedersuiker 50 gr 75 gr
Pureer de banaan. Voeg de melk, de slagroom en de suiker eraan toe. Giet de
mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen,
totdat de gewenste dikte is bereikt.
frambozenyoghurtijs
ingrediënten IM250-serie IM280-serie
verse frambozen 200 gr 300 gr
poedersuiker 75 gr 125 gr
natuurlijke yoghurt 250 ml 375 ml
Pureer de frambozen. Voor een glad resultaat, zeeft u de pitjes eruit. Voeg er de
suiker en de yoghurt aan toe. Goed roeren. Giet de mengeling in de vrieskom,
terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is
bereikt.
muntchocoladeijs
ingrediënten IM250-serie IM280-serie
halfvolle melk 200 ml 300 ml
poedersuiker 50 gr 75 gr
slagroom 225 ml 325 ml
pepermuntextract een paar druppeltjes een paar druppeltjes
geraspte chocolade 50 gr 75 gr
Doe de melk en de suiker in een steelpan. Zachtjes laten opwarmen en roeren,
totdat de suiker is opgelost. Laten afkoelen. Roer de slagroom en het
pepermuntextract in de afgekoelde melk. Giet de mengeling in de vrieskom, terwijl
de agitator ronddraait. Zodra de mengeling begint te bevriezen, voegt u er de
geraspte chocolade via de trechter aan toe. Laat het geheel invriezen, totdat de
gewenste dikte is bereikt.
aardbeienijs
ingrediënten IM250-serie IM280-serie
verse aardbeien 300 gr 450 gr
poedersuiker 75 gr 125 gr
slagroom 100 ml 150 ml
citroensap het sap van een
1
2 het sap van een
1
2
kleine citroen grote citroen
Pureer de aardbeien en voeg er de overige ingrediënten aan toe. Giet de
mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen,
totdat de gewenste dikte is bereikt.
citroensorbet
ingrediënten IM250-serie IM280-serie
kristalsuiker 200 gr 300 gr
water 200 ml 300 ml
sinaasappelsap het sap van
1
2 medium het sap van 1 kleine
sinaasappel sinaasappel
citroensap 175 ml 250 ml
eiwit het wit van
1
2 medium ei het wit van
1
2 groot ei
Doe de suiker en het water in een steelpan. Zachtjes laten opwarmen, totdat de
suiker is opgelost. Breng het geheel aan de kook en laat het 1 minuut lang koken.
Haal de pan van het vuur en laat de mengeling afkoelen.
Voeg er de sinaasappelsap en de citroensap aan toe. Klop het eiwit, totdat het
bijna helemaal stijf is en roer dit door het sap. Giet de mengeling in de vrieskom,
terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is
bereikt.
9
vanilleijs met custard
ingrediënten IM250-serie IM280-serie
eigeel 2 4
poedersuiker 50 gr 100 gr
halfvolle melk 150 ml 300 ml
slagroom 150 ml 300 ml
vanille-extract een paar druppeltjes 2,5 ml
Doe het eigeel en de suiker in een glazen kom en klop het op. Giet de melk in een
steelpan en breng het langzaam aan de kook. Giet de melk al roerend over de
eimix. Giet alles terug in de pan en blijf roeren, totdat de mengeling dik wordt en
een dun laagje over de achterkant van de lepel vormt. Niet laten koken, anders
beginnen de ingrediënten te schiften. Haal de pan van het vuur af en laat het
geheel afkoelen. Roer er de slagroom en het vanille-extract doorheen. Giet de
mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen,
totdat de gewenste dikte is bereikt.
10
Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK
www.kenwood.co.uk
55680/1

Documenttranscriptie

Nederlands 2-5 6 - 10 Français 11 - 15 Deutsch 16 - 20 Italiano 21 - 25 Português 26 - 30 Español 31 - 35 Dansk 36 - 39 Svenska 40 - 43 Norsk 44 - 47 Suomi 48 - 51 Türkçe 52 - 56 Ïesky 57 - 61 Magyar 62 - 66 Polski 67 - 71 Русский 72 - 77 Ekkgmij 78 - 83 w∂¸´ 78 - 48 UN FO LD English Nederlands Vouw de voorpagina a.u.b. uit voordat u begint te lezen. Op deze manier zijn de afbeeldingen zichtbaar ● veiligheid ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● Trek de stekker uit het stopcontact, voordat u onderdelen aanbrengt of verwijdert of het apparaat reinigt. Houd kinderen uit de buurt van het apparaat. Laat nooit het snoer omlaaghangen waar kinderen het kunnen vastpakken. Gebruik nooit een beschadigd apparaat. Laat mankementen nakijken of repareren: zie paragraaf ‘klantenservice’. Dompel het motorblok nooit onder in water en laat het snoer of de stekker nooit nat worden – u zou anders een elektrische schok kunnen krijgen. Gebruik nooit een ongeautoriseerd accessoire. Raak geen bewegende delen aan. Houd uw handen, haar, kleding, spatels en ander gereedschap uit de buurt van het apparaat terwijl het in bedrijf is, om de kans op letsel bij personen en/of schade aan het apparaat te verkleinen. Gebruik het apparaat niet buitenshuis. Laat het apparaat nooit onbeheerd achter. Laat zieke personen het apparaat niet zonder toezicht gebruiken. Laat kinderen niet met het apparaat spelen. Gebruik het apparaat uitsluitend voor het beoogde huishoudelijke doel. Zorg altijd dat alles helemaal schoon is, voordat u ijs of sorbet maakt. Laat nooit ijs bevriezen dat geheel of gedeeltelijk is ontdooid. Ijs, sorbet, enz. dat rauwe ingrediënten bevat, moet binnen één week worden geconsumeerd. Maak ijs niet te lang van tevoren, omdat ijs het best smaakt als het vers is. IJs of sorbet, enz. bereid met rauwe of gedeeltelijk gekookte eieren, mag niet aan jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen of zieke mensen gegeven worden. ● ● ● ● Zorg altijd dat bij het hanteren van de kom uw handen zijn beschermd om brandwonden door bevriezing te voorkomen, vooral wanneer u de kom voor het eerst uit de vriezer haalt. Gebruik de kom niet meer, als er koelvloeistof uit lekt. De gebruikte koelvloeistof is niet giftig. Zet het apparaat niet op een heet oppervlak, zoals een fornuis of kookplaat, of in de buurt van een open gasvlam. voordat u de stekker in het stopcontact steekt Controleer of de netspanning overeenkomt met de waarde vermeld op de onderzijde van het motorblok. Dit apparaat voldoet aan EG-richtlijn 89/336/EEG. vóór het eerste gebruik 1 Verwijder alle verpakking. 2 Was de onderdelen; zie ‘reiniging’. 3 Plaats de vrieskom vierentwintig uur van tevoren in de diepvries. 4 Bereid het ijs- of sorbetmengsel (zie de recepten). Laat het mengsel in de koelkast afkoelen. sleutelwoorden        handvat voor motorelement aan/uitschakelaar motorelement deksel agitator vrieskom buitenste kom hoe de ijsmachine moet worden gebruikt 1 Klik het motorelement vast in het deksel. 2 Maak de agitator aan het motorelement vast. 3 Haal de vrieskom uit de diepvries en plaats hem in de buitenste kom. 6 8 Zet het apparaat uit en verwijder de motorblok/deksel-combinatie door deze linksom te draaien. Het ijs is nu klaar om te serveren. ● Het ijs hoort zo zacht te zijn dat je het kunt oplepelen. Het ijs kan in een afzonderlijke bak worden overgebracht voor bewaring in de vriezer of om het ijs vóór consumptie vast te laten worden, als u dat wenst. belangrijk ● Gebruik geen metalen gereedschap om het mengsel uit de kom te verwijderen. ● Haal de vrieskom niet uit de diepvries, totdat u klaar bent om het ijs te maken. 4 Laat het gemonteerde deksel/motorelement/agitatorelement in de vrieskom zakken en draai hem naar rechts op zijn plaats vast. 5 Zet het apparaat aan. ● HET APPARAAT MOET AANSTAAN VOORDAT HET IJS- OF SORBETMENGSEL WORDT TOEGEVOEGD, OM TE VOORKOMEN DAT HET MENGSEL DIRECT OP DE BINNENKANT VAN DE KOM BEVRIEST. 6 Gebruik de trechter en giet de ijs- of sorbetmix in de vrieskom. ● Stop met het gieten van het mengsel in de kom altijd zodra het oppervlak minimaal 2,5 cm onder de rand is, omdat het mengsel tijdens het bevriezen zal uitzetten. 7 Roer de mix totdat het bevroren is, of totdat de gewenste dikte is bereikt. Dit kan wel 15 - 30 minuten duren, maar de meeste recepten zijn eerder klaar. belangrijk ● Het apparaat tijdens het bevriezen niet uitzetten en weer aanzetten, omdat het mengsel anders in contact met de kom kan bevriezen en de roerspaan in zijn beweging kan belemmeren. ● Om te voorkomen dat de motor oververhit raakt, wordt de draairichting veranderd als het mengsel te dik wordt. Zet het apparaat uit als de draairichting herhaaldelijk wordt veranderd, omdat het mengsel dan klaar is. ● In het onwaarschijnlijke geval dat de motor oververhit raakt, wordt de motor door een veiligheidsinrichting uitgezet. Als dit gebeurt, zet het apparaat dan uit, trek de stekker uit het stopcontact en laat het motorblok afkoelen. ● ● ● ● ● ● tips Wij raden aan om de vrieskom in de diepvries te laten, zodat hij altijd klaar is om gebruikt te worden. Plaats de kom in een plastic zak, voordat u hem in de diepvries plaatst. Zet de kom rechtop in de diepvries. Zorg er altijd voor dat de vrieskom goed droog is, voordat u hem in de diepvries plaatst. Geen gaten in de vrieskom boren en de kom nooit verwarmen. De vrieskom moet 24 uur vóór het gebruik in een diepvries geplaatst worden bij een temperatuur van 18°C of lager. Om optimale resultaten te behalen moeten de ingrediënten vóór het maken van ijs in de koelkast worden gezet. Als aan mengsels alcohol is toegevoegd, bevriezen ze niet goed. reiniging ● 7 Voordat het apparaat wordt gereinigd, moet het altijd worden uitgezet, moet de stekker uit het stopcontact worden getrokken en moet het apparaat uit elkaar worden gehaald. ● ● Dompel het motorblok nooit onder in water en laat het snoer en de stekker nooit nat worden. Was onderdelen niet in de afwasmachine. ● motorblok Met een vochtige doek afvegen en dan drogen. onderhoud en klantenservice vrieskom ● Haal de vrieskom uit de buitenste kom. ● Laat de vrieskom eerst op kamertemperatuur komen, voordat u hem gaat schoonmaken. 1 Was de binnenkant van de kom en maak hem goed droog. Dompel de kom niet onder in water. ● ● ● agitator, buitenste kom ● Haal de agitator van het motorelement af. 1 Was hem en droog hem goed af. ● Als het snoer is beschadigd, moet het om veiligheidsredenen door KENWOOD of een bevoegde KENWOOD-monteur worden vervangen. Indien u hulp nodig heeft bij: het gebruik van de ijsmachine onderhoud of reparaties neem dan contact op met de zaak waar u het apparaat heeft gekocht. deksel Druk op het handvat om het deksel van het motorelement af te halen. 1 Was het deksel en droog hem goed af. ● recepten bananenijs ingrediënten een grote rijpe banaan halfvolle melk slagroom poedersuiker IM250-serie 1 175 ml 75 ml 50 gr IM280-serie 11⁄2 250 ml 125 ml 75 gr Pureer de banaan. Voeg de melk, de slagroom en de suiker eraan toe. Giet de mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is bereikt. frambozenyoghurtijs ingrediënten verse frambozen poedersuiker natuurlijke yoghurt IM250-serie 200 gr 75 gr 250 ml IM280-serie 300 gr 125 gr 375 ml Pureer de frambozen. Voor een glad resultaat, zeeft u de pitjes eruit. Voeg er de suiker en de yoghurt aan toe. Goed roeren. Giet de mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is bereikt. 8 muntchocoladeijs ingrediënten halfvolle melk poedersuiker slagroom pepermuntextract geraspte chocolade IM250-serie 200 ml 50 gr 225 ml een paar druppeltjes 50 gr IM280-serie 300 ml 75 gr 325 ml een paar druppeltjes 75 gr Doe de melk en de suiker in een steelpan. Zachtjes laten opwarmen en roeren, totdat de suiker is opgelost. Laten afkoelen. Roer de slagroom en het pepermuntextract in de afgekoelde melk. Giet de mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Zodra de mengeling begint te bevriezen, voegt u er de geraspte chocolade via de trechter aan toe. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is bereikt. aardbeienijs ingrediënten verse aardbeien poedersuiker slagroom citroensap IM250-serie 300 gr 75 gr 100 ml het sap van een 1⁄2 kleine citroen IM280-serie 450 gr 125 gr 150 ml het sap van een 1⁄2 grote citroen Pureer de aardbeien en voeg er de overige ingrediënten aan toe. Giet de mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is bereikt. citroensorbet ingrediënten kristalsuiker water sinaasappelsap citroensap eiwit IM250-serie 200 gr 200 ml het sap van 1⁄2 medium sinaasappel 175 ml het wit van 1⁄2 medium ei IM280-serie 300 gr 300 ml het sap van 1 kleine sinaasappel 250 ml het wit van 1⁄2 groot ei Doe de suiker en het water in een steelpan. Zachtjes laten opwarmen, totdat de suiker is opgelost. Breng het geheel aan de kook en laat het 1 minuut lang koken. Haal de pan van het vuur en laat de mengeling afkoelen. Voeg er de sinaasappelsap en de citroensap aan toe. Klop het eiwit, totdat het bijna helemaal stijf is en roer dit door het sap. Giet de mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is bereikt. 9 vanilleijs met custard ingrediënten eigeel poedersuiker halfvolle melk slagroom vanille-extract IM250-serie 2 50 gr 150 ml 150 ml een paar druppeltjes IM280-serie 4 100 gr 300 ml 300 ml 2,5 ml Doe het eigeel en de suiker in een glazen kom en klop het op. Giet de melk in een steelpan en breng het langzaam aan de kook. Giet de melk al roerend over de eimix. Giet alles terug in de pan en blijf roeren, totdat de mengeling dik wordt en een dun laagje over de achterkant van de lepel vormt. Niet laten koken, anders beginnen de ingrediënten te schiften. Haal de pan van het vuur af en laat het geheel afkoelen. Roer er de slagroom en het vanille-extract doorheen. Giet de mengeling in de vrieskom, terwijl de agitator ronddraait. Laat het geheel invriezen, totdat de gewenste dikte is bereikt. 10 Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK www.kenwood.co.uk 55680/1
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90

Kenwood IM280 Handleiding

Categorie
Ijsmachines
Type
Handleiding