Bauknecht BLZH 5500 AL-SW Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

BLZH 5500 PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL
5019 410 54591
Eerste-Laatste...
steunhoogten
1. Het bedieningspaneel
2. Ventilator* (niet zichtbaar)
3. Verwarmingselement bovenwarmte (kan worden verlaagd)
4. Ovenlampje
5. Circulair verwarmingselement (niet zichtbaar)
6. Ventilator
7. Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar)
8. Standaardlampjes zijkant
9. Scharnieren ovendeur
10. Ovenkoeldeur
*N.B.:
De ventilator schakelt alleen in wanneer de oven een
bepaalde temperatuur heeft bereikt. Nadat de oven is
uitgezet, kan de ventilator echter nog een bepaalde tijd
blijven draaien, om voor goede koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
Push-pushknoppen
Om dit soort knoppen te gebruiken, moet er in het midden op worden gedrukt.
Draai de knop in de gewenste stand.
Draai de knop na de bereiding terug in de stand 0 en druk hem opnieuw in om de aanvankelijke instelling te herstellen.
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR DE
BESCHRIJVING VAN HET GEBRUIK VAN DE OVEN.
OVENFUNCTIETABEL
Functie
Functie
Vooraf ingesteld(e)
temperatuur/
niveau
Beschrijving van de functie
(zie de details in de
gebruikshandleiding)
Symbool Nr.
 OVEN UIT
--
OVENLAMPJE
- Het ovenlampje inschakelen.
2
MLTF
(Warm houden)
35C
Om een constante temperatuur op 35°C of
op 60°C te handhaven.
3 STATISCH
200C
Om voedsel op één hoogte te bereiden.
Voorverwarming.
4
GEBAK
(Statisch + Ventilator)
175C
Om op twee hoogten voedsel te bereiden,
op dezelfde temperatuur.
5 VENTILATOR
160C
Om voedsel op meer dan één hoogte te
bereiden, op dezelfde temperatuur.
6 TURBOVENTILATOR
160C
Voor bereiding van: grote vruchtencakes,
gevulde groenten, pasteitjes, gevogelte.
7GRILL
3
Voor het grillen van kleine stukjes vlees,
toast, enz.
8
TURBOGRILL
(Grill + Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
9 PROGRAMMA
P1
Voor het bakken van pizza, brood,
focaccia.
10 BOOSTER
200C Voor het snel voorverwarmen van de oven.
Eerste
Laatste
Rooster
Opvangbak
Bakplaat
Vetfilter
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt
aangesloten na een stroomuitval, verschijnt op
het display  .
Om de oven aan te zetten:
draai
knop 1
met het wijzertje naar boven zoals in afbeelding 1 van het informatieblad van het
programmeerapparaat.
druk op
toets 3
.
Op het display verschijnt --:--
.
1. Keuzeknop: om de ovenfuncties in te stellen.
2. Knop voor instelling van de klok, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding moet eindigen, de
temperatuur en de stroominstellingen (Functie
P
).
3. Knop voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen (steeds opnieuw indrukken).
4. Knop voor keuze van speciale functies:
Bruinen
en
Warm houden
.
BEREIDINGSTABEL VOOR DE GRILLFUNCTIE
BEREIDINGSTABELLEN
OPMERKING:
bij het bereiden van vlees met ventilatie- of statische functies, is het raadzaam ook de
bruiningsfunctie te gebruiken (niveau 1 t/m 3).
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(5 min.)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Niveau voor
bruinen
Bereidingstijd
(minuten)
Lendestuk 7 X 4 5 35 - 45
Koteletten 7 X 4 5 30 - 40
Worstjes 7 X 4 5 30 - 40
Varkenskarbonade 7 X 4 5 25 - 35
Vis 7 X 4 5 30 - 40
Kippenpoten 7 X 4 5 35 - 40
Kebab 7 X 4 5 30 - 35
Magere varkensribbetjes 7 X 4 5 20 - 35
Halve kip 7 X 3 5 45 - 50
Halve kip 8 - 3 5 45 - 55
Hele kip 8 - 3 5 60 - 70
Braadstuk
(varkensvlees, rundvlees)
8 - 3 5 75 - 90
Eend 8 - 2 5 80 - 90
Lamspoot 8 - 3 5 90 - 120
Rosbief 8 - 3 5 90 - 120
Gebakken aardappelen 8 - 3 5 40 - 50
Moten zwaardvis 8 - 3 5 35 - 45
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
VLEES
Lamsvlees, geitenvlees,
schapenvlees
3 X 2 200 60 - 80
5 X 2 190 70 - 90
4 X 2 190 60 - 80
Braadstuk
(Lamsvlees, varkensvlees,
rundvlees)
(1 kg)
3 X 2 200 70 - 90
5 - 2 190 60 - 80
4 - 2 190 60 - 80
Kip, konijn,
eend
3 X 2 200 70 - 80
5 - 2 190 60 - 70
4 - 2 190 70 - 80
Kalkoen (6 kg) + niveau 3
bruinen
3 X 1 200 160 - 180
5 X 1 190 150 - 180
4 X 1 190 150 - 180
Gans (2 kg)
3 X 2 200 120 - 130
5 X 2 190 100 - 120
4 X 2 190 110 - 120
VIS (HELE)
(1-2 kg)
Brasem, baars, tonijn, zalm,
forel
3 X 2 200 60 - 70
5 - 2 - 3 190 65 - 75
4 - 2 - 3 190 60 - 70
VIS (MOTEN)
(1 kg)
Zwaardvis, tonijn, zalm,
kabeljauw
3 X 2 200 45 - 55
5 - 3 190 50 - 55
4 X 2 190 45 - 55
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
GROENTEN
Gevulde paprika's
6 X 2 200 50 - 60
3 X 2 190 35 - 45
5 - 2 180 55 - 60
4 - 2 190 50 - 60
Gevulde tomaten
3 X 2 200 50 - 55
5 - 2 180 50 - 60
4 - 2 190 35 - 45
Gebakken aardappelen
3 X 2 200 40 - 50
5 - 2 190 45 - 50
4 - 2 190 45 - 50
Rauwe gegratineerde
groenten (b.v. venkel, kool,
asperges, selderij)
3 X 2 200 35 - 45
5 - 3 180 40 - 50
4 - 2 190 40 - 50
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
DESSERTS, GEBAK, ENZ.
Cakes (biscuitdeeg)
3 X 2 160 30 - 40
5 - 3 150 35 - 45
4 - 3 160 30 - 40
Gevulde pasteien
(met kaas)
3 - 2 180 90 - 95
5 - 2 160 70 - 80
4 - 2 170 90 - 95
Taarten
3 X 2 180 25 - 35
5 - 3 180 45 - 50
4 - 2 180 30 - 40
Appelstrudel
3 X 2 200 40 - 45
5 X 3 200 45 - 50
4 - 2 180 45 - 50
Koekjes
3 X 2 180 20 - 30
5 - 1 - 3 160 30 - 40
4 - 2 - 4 180 25 - 35
Roomsoesjes
3 X 2 - 4 190 25 - 35
5 X 1 - 3 180 40 - 50
4 X 2 - 4 190 30 - 40
Pastei
3 X 2 200 50 - 55
5 X 3 180 55 - 60
4 X 2 200 40 - 50
Lasagne
3 X 2 200 45 - 55
5 - 2 190 45 - 55
6 - 2 190 45 - 55
Gevulde vruchtentaart
b.v. Ananas, perzik
3 X 2 200 35 - 45
5 - 2 180 45 - 50
4 - 2 180 40 - 50
Schuimgebak
3 X 2 90 120 - 150
5 - 1 - 3 80 150 - 180
4 - 2 - 4 100 120 - 150
Pasteitjes
3 X 2 200 15 - 25
5 X 1 - 3 190 25 - 30
4 X 2 - 4 200 20 - 30
Soufflé
3 X 2 190 30 - 40
5 - 2 180 55 - 65
4 X 2 190 40 - 50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht BLZH 5500 AL-SW Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor