IKEA obi 600 de handleiding

Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

OBI 600 PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL BE
5019 610 54941
Eerste-Laatste...
steunhoogten
1. Het bedieningspaneel
2. Ventilator* (niet zichtbaar)
3. Verwarmingselement bovenwarmte (kan worden verlaagd)
4. Ovenlampje
5. Circulair verwarmingselement (niet zichtbaar)
6. Ventilator
7. Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar)
8. Scharnieren ovendeur
9. Ovenkoeldeur
*N.B.:
de ventilator wordt alleen ingeschakeld wanneer de oven een
bepaalde temperatuur heeft bereikt. Nadat de oven is uitgezet, kan de
ventilator echter nog een bepaalde tijd blijven draaien, om voor goede
koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
Push-push-knoppen
Om dit soort knoppen te gebruiken moet er in het midden op worden gedrukt.
Draai de knop in de gewenste stand.
Draai de knop na de bereiding terug in de stand 0 en druk hem opnieuw in om de eerdere instelling te herstellen.
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR DE BESCHRIJVING VAN HET
GEBRUIK VAN DE OVEN.
OVENFUNCTIETABEL
Functie
symbool
Functie
Vooringestelde
temperatuur/niveau
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
0
OVEN UIT
--
OVENLAMPJE
- De ovenlamp inschakelen.
MLTF
(Warmte handhaving)
35C
Om een constante temperatuur van 35°C of van 60°C te
handhaven.
STATISCH
200C Om voedsel op één hoogte te bereiden. Voorverwarming.
GEBAK
(Statisch + Ventilator)
175C
Om op twee hoogten voedsel te bereiden, op dezelfde
temperatuur.
VENTILATOR
160C
Om voedsel op meer dan één hoogte te bereiden, op
dezelfde temperatuur.
TURBOVENTILATOR
160C
Voor bereiding van: grote vruchtencakes, gevulde
groenten, pasteitjes, gevogelte.
GRILL
3 Voor het grillen van kleine stukjes vlees, toast, enz.
TURBOGRILL
(Grill + Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
PROGRAMMA
P1 Voor het bakken van pizza, brood, focaccia.
BOOSTER
200C Voor snel voorverwarmen van de oven.
Eerste
Laatste
Rooster
Bakplaat
Opvangbak
Katalysatorpanelen
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt aangesloten na een
stroomuitval, verschijnt  op het display.
Om de oven aan te zetten:
draai
knop 1
op 0.
druk op
toets 3
. Op het display verschijnt --:--.
1. Keuzeknop: om de ovenfuncties in te stellen.
2. Knop voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen (steeds éénmaal indrukken).
3. Knop voor instelling van de klok, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding moet eindigen, de temperatuur en de
stroominstellingen (Functie
P
).
1
2
3
BEREIDINGSTABEL VOOR DE GRILL-FUNCTIE
BEREIDINGSTABELLEN
OPMERKING: bij het bereiden van vlees met ventilatie- of statische functies, is het raadzaam om tevens de bruiningsfunctie te
gebruiken (niveau 1 t/m 3).
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(5 minuten)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Niveau voor
bruinen
Bereidingstijd
(minuten)
Lendestuk X 4 5 35 - 45
Koteletten X 4 5 30 - 40
Worstjes X 4 5 30 - 40
Varkenskarbonade X 4 5 25 - 35
Vis X 4 5 30 - 40
Kippenpoten X 4 5 35 - 40
Kebab X 4 5 30 - 35
Magere varkensribbetjes X 4 5 20 - 35
Halve kip X 3 5 45 - 50
Halve kip - 3 5 45 - 55
Hele kip - 3 5 60 - 70
Braadstuk (varkensvlees,
rundvlees)
- 3 5 75 - 90
Eend - 2 5 80 - 90
Lamspoot - 3 5 90 - 120
Rosbief - 3 5 90 - 120
Gebakken aardappelen - 3 5 40 - 50
Moten zwaardvis - 3 5 35 - 45
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
VLEES
Lamsvlees, geitenvlees,
schapenvlees
X 2 200 60 - 80
X 2 190 70 - 90
X 2 190 60 - 80
Braadstuk
(Lamsvlees, varkensvlees,
rundvlees)
(1 kg)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
- 2 190 60 - 80
Kip, konijn,
eend
X 2 200 70 - 80
- 2 190 60 - 70
- 2 190 70 - 80
Kalkoen (6 kg) + niveau 3
bruinen
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
X 1 190 150 - 180
Gans (2 kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 100 - 120
X 2 190 110 - 120
VIS (HELE)
(1-2 kg)
Brasem, baars, tonijn, zalm, forel
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 65 - 75
- 2 - 3 190 60 - 70
VIS (MOTEN)
(1 kg)
Zwaardvis, tonijn, zalm,
kabeljauw
X 2 200 45 - 55
- 3 190 50 - 55
X 2 190 45 - 55
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
GROENTEN
Gevulde paprika's
X 2 200 50 - 60
X 2 190 35 - 45
- 2 180 55 - 60
- 2 190 50 - 60
Gevulde tomaten
X 2 200 50 - 55
- 2 180 50 - 60
- 2 190 35 - 45
Gebakken aardappelen
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
- 2 190 45 - 50
Rauwe gegratineerde groenten
(b.v. venkel, kool, asperges, selderij)
X 2 200 35 - 45
- 3 180 40 - 50
- 2 190 40 - 50
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
DESSERTS, GEBAK, ENZ.
Cakes (biscuitdeeg)
X 2 160 30 - 40
- 3 150 35 - 45
- 3 160 30 - 40
Gevulde pasteien
(met kaas)
- 2 180 90 - 95
- 2 160 70 - 80
- 2 170 90 - 95
Taarten
X 2 180 25 - 35
- 3 180 45 - 50
- 2 180 30 - 40
Appelstrudel
X 2 200 40 - 45
X 3 200 45 - 50
- 2 180 45 - 50
Koekjes
X 2 180 20 - 30
- 1 - 3 160 30 - 40
- 2 - 4 180 25 - 35
Roomsoesjes
X 2 - 4 190 25 - 35
X 1 - 3 180 40 - 50
X 2 - 4 190 30 - 40
Pastei
X 2 200 50 - 55
X 3 180 55 - 60
X 2 200 40 - 50
Lasagne
X 2 200 45 - 55
- 2 190 45 - 55
- 2 190 45 - 55
Gevulde vruchtentaarten
bv. Ananas, perzik
X 2 200 35 - 45
- 2 180 45 - 50
- 2 180 40 - 50
Schuimgebak
X 2 90 120 - 150
- 1 - 3 80 150 - 180
- 2 - 4 100 120 - 150
Pasteitjes
X 2 200 15 - 25
X 1 - 3 190 25 - 30
X 2 - 4 200 20 - 30
Soufflé
X 2 190 30 - 40
- 2 180 55 - 65
X 2 190 40 - 50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

IKEA obi 600 de handleiding

Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor