Whirlpool AKZ 168 NB Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

AKZ 168 PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL BE
5019 310 53431
Eerste-Laatste...
steunhoogten
1.Het bedieningspaneel
2.Ventilator* (niet zichtbaar)
3.Verwarmingselement bovenwarmte (kan worden verlaagd)
4.Ovenlampje
5.Behuizing voor draaispit
6.Ventilator
7.Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar)
8.Scharnieren ovendeur
9.Ovenkoeldeur
*N.B.:
De ventilator wordt alleen ingeschakeld als de oven een bepaalde
temperatuur heeft bereikt.
Nadat de oven is uitgeschakeld, kan de ventilator echter nog een
bepaalde tijd blijven draaien om voor goede koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
 Rooster Druipbak Draaispit (alleen te gebruiken met de Gril-functie)
 Bakplaat Katalytische panelen
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR DE BESCHRIJVING VAN HET GEBRUIK
VAN DE OVEN.
OVENFUNCTIETABEL
Functiesymbool Functie
Voorinstelling
temperatuur/hoogte
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
0OVEN UIT --
OVENLAMPJE - De ovenlamp inschakelen.
MLTF
(Warm houden)
35C
Om een constante temperatuur op 35°C of op
60°C te handhaven.
STATISCH 200C
Om voedsel op één hoogte te bereiden.
Voorverwarming.
GEBAK
(Statisch+Ventilator)
175C
Om op twee hoogten voedsel te bereiden, op
dezelfde temperatuur.
GRILL 3
Voor het grillen van kleine stukjes vlees, toast,
enz...
TURBOGRILL
(Grill+Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
PROGRAMMA P1 Voor het bakken van pizza, brood, focaccia.
BOOSTER 200C Voor snel voorverwarmen van de oven.
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt aangesloten na een
stroomuitval, verschijnt op het display .
Om de oven aan te zetten:
draai
knop 1
op
0
.
druk op
toets 2
. Op het display verschijnt --:--.
1. Keuzeknop: om de ovenfuncties in te stellen.
2. Knop voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen (steeds opnieuw indrukken).
3. Knop voor instelling van: de tijd, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding beëindigd moet worden, de
temperaturen, de verwarmingsniveaus (Functie
P
).
2
13
Eerste
Laatste
OPMERKING: bij het bereiden van vlees met ventilatie- of statische
functies, is het ook raadzaam de bruiningsfunctie te gebruiken
(niveau 1 t/m 3).
BEREIDINGSTABEL VOOR DE GRILL-FUNCTIE
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf
de
bodem)
Tempe-
ratuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
VLEES
Lamsvlees,
geitenvlees,
schapenvlees
X 2 200 60 - 80
X 2 190 60 - 80
Braadstuk
(Lamsvlees,
varkensvlees,
rundvlees)
(kg. 1)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
Kip,
konijn,
eend
X 2 200 70 - 80
- 2 190 70 - 80
Kalkoen
(kg. 6) + niveau 3
bruinen
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
Gans (2 Kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 110 - 120
VIS (HELE)
(1-2 kg)
Brasem, baars,
tonijn, zalm, forel
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 60 - 70
VIS (MOTEN)
(1 kg.)
Zwaardvis,
tonijn, zalm,
kabeljauw
X 2 200 45 - 55
X 2 190 45 - 55
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf
de
bodem)
Tempe-
ratuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
GROENTEN
Gevulde paprika's
X 2 190 35 - 45
- 2 190 50 - 60
Gevulde tomaten
X 2 200 50 - 55
- 2 190 35 - 45
Gebakken
aardappelen
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
Rauwe
gegratineerde
groenten
(b.v. venkel,
kool, asperges,
selderij)
X 2 200 35 - 45
- 2 190 40 - 50
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf
de
bodem)
Tempe-
ratuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
DESSERTS,
GEBAK, ENZ.
Cakes
(biscuitdeeg)
X 2 160 30 - 40
- 3 160 30 - 40
Gevulde
pasteien
(met kaas)
- 2 180 90 - 95
- 2 170 90 - 95
Taarten
X 2 180 25 - 35
- 2 180 30 - 40
Appelstrudel
X 2 200 40 - 45
- 2 180 45 - 50
Koekjes
X 2 180 20 - 30
- 2 - 4 180 25 - 35
Roomsoesjes
X 2 - 4 190 25 - 35
X 2 - 4 190 30 - 40
Pastei
X 2 200 50 - 55
X 2 200 40 - 50
Lasagne X 2 200 45 - 55
Gevulde
vruchtentaarten
b.v. Ananas,
perzik
X 2 200 35 - 45
- 2 180 40 - 50
Schuimgebak
X 2 90 120 - 150
- 2 - 4 100 120 - 150
Pasteitjes
X 2 200 15 - 25
X 2 - 4 200 20 - 30
Soufflé
X 2 190 30 - 40
X 2 190 40 - 50
VOEDSEL Functie
Voorverwarming
(5 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Niveau
voor
bruinen
Bereidingstijd
(minuten)
Lendestuk X 4 5 35 - 45
Koteletten X 4 5 30 - 40
Worstjes X 4 5 30 - 40
Varkenskarbonade X 4 5 25 - 35
Vis X 4 5 30 - 40
Kippenpoten X 4 5 35 - 40
Kebab X 4 5 30 - 35
Magere
varkensribbetjes
X 4 5 20 - 35
Halve kip X 3 5 45 - 50
Halve kip - 3 5 45 - 55
Hele kip - 3 5 60 - 70
Braadstuk
(varkensvlees,
rundvlees)
- 3 5 75 - 90
Eend - 2 5 80 - 90
Lamspoot - 3 5 90 - 120
Rosbief - 3 5 90 - 120
Gebakken
aardappelen
- 3 5 40 - 50
Moten zwaardvis - 3 5 35 - 45
BEREIDINGSTABELLEN
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKZ 168 NB Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor