Bauknecht BLZH 4009 SW Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

Eerste-Laatste...
steunhoogten
1. Het bedieningspaneel
2. Ventilator* (niet zichtbaar)
3. Verwarmingselement bovenwarmte
(kan worden verlaagd)
4. Ovenlampje
5. Circulair verwarmingselement (niet
zichtbaar)
6. Ventilator
7. Verwarmingselement onderwarmte
(niet zichtbaar)
8. Zijlampje
9. Deurscharnier
10.Ovenkoeldeur
*N.B.:
De ventilator schakelt alleen in wanneer de
oven een bepaalde temperatuur heeft bereikt.
De ventilator kan echter nog een bepaalde tijd
blijven draaien nadat de oven uitgezet is, om voor
een goede koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
Rooster
Druipplaat
OVENFUNCTIETABEL
Functie
Functie
Voorinstelling
temperatuur/
hoogte
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
Symbool Nr.
OVEN UIT - -
1 OVENLAMPJE - De ovenlamp inschakelen.
2
MLTF
(Warmhouden)
35C
Om een constante temperatuur te
handhaven, op 35°C of op 60°C.
3 STATISCH 200C
Om voedsel te bereiden op één hoogte.
Voorverwarming.
4
GEBAK
(Statisch + Ventilator)
175C
Om op twee hoogten voedsel te bereiden,
op dezelfde temperatuur.
5 VENTILATOR 160C
Om voedsel op meer dan een hoogte te
bereiden, op dezelfde temperatuur.
6 TURBOVENTILATOR 160C
Voor bereiding van: grote vruchtencakes,
gevulde groenten, pasteitjes, gevogelte.
7GRILL 3
Voor het grillen van kleine stukjes vlees,
toast, enz.
8
TURBOGRILL
(Grill + Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
9 PROGRAMMA P1
Voor het bakken van pizza, brood,
focaccia.
10 BOOSTER 200C Voor snelle voorverwarming van de oven.
Eerste
Laatste
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR
DE BESCHRIJVING VAN HET GEBRUIK VAN DE OVEN.
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw
wordt aangesloten na een stroomuitval,
verschijnt op het display
“”
.
Om de oven aan te zetten:
Draai
knop 1
met de wijzer naar boven, zoals op afb. 1 van het programmeringsblad.
druk
op toets 3
.
Op het display verschijnt --:--.
5019 100 55921
PRODUCTINFORMATIEBLAD
BE
BLZH 4009
1. Keuzeknop: om de ovenfuncties in te stellen.
2. Knop voor instelling van: de tijd, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding
beëindigd moet worden, de temperaturen en de verwarmingsniveaus
(Functie P)
.
3. Knop voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen
(steeds opnieuw indrukken).
4. Knop voor keuze special functie: Bruinen en (Warmhouden) .
OPMERKING:
bij het bereiden van vlees met ventilatie- of statische
functies, is het ook raadzaam de bruiningsfunctie te gebruiken (niveau 1
t/m 3).
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidings-
tijd
(minuten)
VLEES
Lamsvlees,
geitenvlees,
schapenvlees
3
X 2 200 60 - 80
5
X 2 190 70 - 90
4
X 2 190 60 - 80
Braadstuk
(Lamsvlees,
varkensvlees,
rundvlees)
(kg. 1)
3
X 2 200 70 - 90
5
- 2 190 60 - 80
4
- 2 190 60 - 80
Kip,
konijn,
eend
3
X 2 200 70 - 80
5
- 2 190 60 - 70
4
- 2 190 70 - 80
Kalkoen
(kg. 6) + niveau3
bruinen
3
X 1 200 160 - 180
5
X 1 190 150 - 180
4
X 1 190 150 - 180
Gans (2 Kg)
3
X 2 200 120 - 130
5
X 2 190 100 - 120
4
X 2 190 110 - 120
VIS (HELE)
(1-2 kg)
Brasem, baars,
tonijn, zalm, forel
3
X 2 200 60 - 70
5
- 2 - 3 190 65 - 75
4
- 2 - 3 190 60 - 70
VIS (MOTEN)
(1 kg.)
Zwaardvis,
tonijn, zalm,
kabeljauw
3
X 2 200 45 - 55
5
- 3 190 50 - 55
4
X 2 190 45 - 55
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidings-
tijd
(minuten)
GROENTEN
Gevulde
paprikas
6
X 2 200 50 - 60
3
X 2 190 35 - 45
5
- 2 180 55 - 60
4
- 2 190 50 - 60
Gevulde tomaten
3
X 2 200 50 - 55
5
- 2 180 50 - 60
4
- 2 190 35 - 45
Gebakken
aardappelen
3
X 2 200 40 - 50
5
- 2 190 45 - 50
4
- 2 190 45 - 50
Rauwe
gegratineerde
groenten
(b.v. venkel,
kool, asperges,
selderij)
3
X 2 200 35 - 45
5
- 3 180 40 - 50
4
- 2 190 40 - 50
BEREIDINGSTABEL VOOR DE GRILL-FUNCTIE
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(5 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Niveau voor
bruinen
Bereidings-
tijd
(minuten)
Lendestuk
7
X 4 5 35 - 45
Koteletten
7
X 4 5 30 - 40
Worstjes
7
X 4 5 30 - 40
Varkenskarbonade
7
X 4 5 25 - 35
Vis
7
X 4 5 30 - 40
Kippenpoten
7
X 4 5 35 - 40
Kebab
7
X 4 5 30 - 35
Magere
varkensribbetjes
7
X 4 5 20 - 35
Halve kip
7
X 3 5 45 - 50
Halve kip
8
- 3 5 45 - 55
Hele kip
8
- 3 5 60 - 70
Braadstuk
(varkensvlees,
rundvlees)
8
- 3 5 75 - 90
Eend
8
- 2 5 80 - 90
Lamspoot
8
- 3 5 90 - 120
Rosbief
8
- 3 5 90 - 120
Gebakken
aardappelen
8
- 3 5 40 - 50
Moten zwaardvis
8
- 3 5 35 - 45
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidings-
tijd
(minuten)
DESSERTS,
GEBAK, ENZ.
Cakes
(biscuitdeeg)
3
X 2 160 30 - 40
5
- 3 150 35 - 45
4
- 3 160 30 - 40
Gevulde
pasteien
(met kaas)
3
- 2 180 90 - 95
5
- 2 160 70 - 80
4
- 2 170 90 - 95
Taarten
3
X 2 180 25 - 35
5
- 3 180 45 - 50
4
- 2 180 30 - 40
Appelstrudel
3
X 2 200 40 - 45
5
X 3 200 45 - 50
4
- 2 180 45 - 50
Koekjes
3
X 2 180 20 - 30
5
- 1 - 3 160 30 - 40
4
- 2 - 4 180 25 - 35
Roomsoesjes
3
X 2 - 4 190 25 - 35
5
X 1 - 3 180 40 - 50
4
X 2 - 4 190 30 - 40
Pastei
3
X 2 200 50 - 55
5
X 3 180 55 - 60
4
X 2 200 40 - 50
Lasagne
3
X 2 200 45 - 55
5
- 2 190 45 - 55
6
- 2 190 45 - 55
Gevulde
vruchtentaarten
b.v. Ananas,
Perzik
3
X 2 200 35 - 45
5
- 2 180 45 - 50
4
- 2 180 40 - 50
Schuimgebak
3
X 2 90 120 - 150
5
- 1 - 3 80 150 - 180
4
- 2 - 4 100 120 - 150
Pasteitjes
3
X 2 200 15 - 25
5
X 1 - 3 190 25 - 30
4
X 2 - 4 200 20 - 30
Soufflé
3
X 2 190 30 - 40
5
- 2 180 55 - 65
4
X 2 190 40 - 50
BEREIDINGSTABELLEN
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht BLZH 4009 SW Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor