Varkensfilet met rozemarijn
Ingrediënten (4-6 porties)
Varkensfilet van 800 g
4
takjes rozemarijn
2 teentjes knoflook
500 g nieuwe aardappelen
60g boter
2 uien
Zout en peper
700 ml 30 - 40 min 170ºC 1 Combi stomen Moeilijkheidsgraad: Medium
Methode
1. Spoel de aardappelen
goed af en snij ze door
midden. Snij de uien fijn.
2. Kruid de varkensfilet met zout
en peper en schroei het vlees
dan in een beetje olie op
hoge temperatuur dicht.
3. Vet een ovenschaal in en vul
de schaal met de varkensfilet,
aardappelen, uien, rozemarijn
en knoflook. Voeg een paar
klontjes boter toe.
4. Bak het gerecht 30-40 minuten
in een voorverwarmde oven op
170°C (functie Combi stomen).
Rozemarijn en knoflook
zijn een perfect match
voor varkensfilet
in dit heerlijke
éénpansgerecht.