AEG BS730410WM Snelstartgids

Type
Snelstartgids
PROCOMBI OVEN
SNELSTART-
GIDS
VERKORTE INSTRUCTIES
NL
We helpen u op
weg. Gebruik
het recept op de
ommezijde om de
verschillende functies
van het apparaat te
ontdekken.
21 3 4 5 7 8 9 106
Sensorveld
Display
Aan/Uit
Opties
Mijn favoriete programma
Temperatuur/Snel opwarmen
Omlaag, omhoog
OK
Ovenverlichting
Klok
Kookwekker
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Varkensfilet met rozemarijn
Ingrediënten (4-6 porties)
Varkensfilet van 800 g
4
takjes rozemarijn
2 teentjes knoflook
500 g nieuwe aardappelen
60g boter
2 uien
Zout en peper
700 ml 30 - 40 min 170ºC 1 Combi stomen Moeilijkheidsgraad: Medium
Methode
1. Spoel de aardappelen goed
af en snij ze door midden.
Snij de uien fijn..
2. Kruid de varkensfilet met zout
en peper en schroei het vlees
dan in een beetje olie op
hoge temperatuur dicht.
3. Vet een ovenschaal in en vul
de schaal met de varkensfilet,
aardappelen, uien, rozemarijn
en knoflook. Voeg een paar
klontjes boter toe.
4. Bak het gerecht 30-40 minuten
in een voorverwarmde oven op
170°C (functie Combi stomen).
Rozemarijn en knoflook
zijn een perfect match
voor varkensfilet
in dit heerlijke
éénpansgerecht.
Combi stomen
170°C
0:30-0:40
Ga naar www.aeg.com voor
meer informatie over het
koken met uw stoomoven.
Eenmaal drukken
Kook- en bakassistent
892964897-A-472013
1. Groenten
2. Aardappelgratin
3. Volkorenbrood
4. Broodjes
5. Visfilet
6. Gepocheerde vis (forel)
7. Pruimenkrakeling
8. Kalfsschenkel
9. Rijst
10. Lasagne
11. Deeg laten rijzen
12. Gebraden vlees
13. Geroosterd varkensvlees
14. Geroosterd kalfsvlees
15. Geroosterd lamsvlees
16. Geroosterd wild
17. Hele kip
18. Pizza
19. Quiche Lorraine
20. Citroencake
21. Kwarktaart
22. Cannelloni
23. Kant-en-klare Taart
24. Kant-en-klare Pizza
25. Kant-en-klare Aardappelgere-
chten
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BS730410WM Snelstartgids

Type
Snelstartgids