Princess 112309 Handleiding

Categorie
Sandwich makers
Type
Handleiding
Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
Instructions for use . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Mode d’emploi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Anleitung . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
Instrucciones de Uso . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Istruzioni d’uso . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Bruksanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Brugsanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26
Bruksanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Käyttöohje . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32
Instruções de utilização . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39
18 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42
MAART 2008 V1
NL
UK
F
D
E
I
S
DK
N
SF
P
GR
ARAB
4
PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL ART. 112309
Lees deze gebruiksaanwijzing op uw gemak even door en bewaar de gebruiksaanwijzing om later nog
eens te kunnen raadplegen.
De PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL is ideaal om snel een smakelijke tosti te maken met
bijv. kaas of ham, en is tevens erg geschikt voor vis, vlees, groenten, sandwiches, enz. Deze contactgrill
heeft verwijderbare grillplaten. Deze grillplaten zijn voorzien van een antiaan-baklaag zodat geen boter of
olie nodig is waardoor het voedsel veel minder vet en olie absorbeert, dus lekker ‘light’ resultaat. De grill-
platen zijn verwijderbaar en daardoor heel gemakkelijk schoon te maken. Compleet met een ‘power’- en
een ‘ready’-lampje, automatische thermostaat en oververhittingsbeveiliging.
Wij raden u aan om voor het eerste gebruik de grillplaten met een vochtige doek te reinigen en eventuele
labels te verwijderen.
GEBRUIKSTIPS
Steek de stekker in het stopcontact (het 'power'-lampje gaat aan). Het duurt ongeveer 5 minuten voordat
het apparaat opgewarmd is. Gedurende deze tijd kunt u de ingrediënten alvast klaarleggen. Zodra de
grillplaten op temperatuur zijn, gaat het 'ready'-lampje aan.
Open nu de PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL en leg het voedsel op de gebruikelijke manier
op de onderste grillplaat. Sluit de sandwich grill (druk de platen hierbij niet met veel kracht op elkaar) en
vergrendel de bakplaten met de clip om de handgreep.
Bij het sluiten van de sandwich grill kan enige stoom ontstaan. Wees voorzichtig dat u zich hier niet aan
brandt. Er kan met de baktijd wat geëxperimenteerd worden om het beste resultaat te verkrijgen.
Opmerking: gedurende het bakken gaat het 'ready'-lampje aan en uit; dit duidt erop dat de thermostaat z'n
werk doet en de ingestelde temperatuur telkens bijgeregeld wordt.
Zodra het voedsel klaar is, kunt u de sandwich grill openen en het voedsel eruit nemen, eventueel met
behulp van een houten of kunststof spatel. Gebruik om beschadiging van de antiaanbaklaag te voorkomen
nooit metalen spatels e.d.
Indien u de sandwich grill direct weer wilt gebruiken kunt u deze dichtgeklapt laten staan om op de juiste
temperatuur te blijven. Trek de stekker uit het stopcontact indien het apparaat niet meer gebruikt wordt.
SCHOONMAKEN
HAAL EERST DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT
Maak de sandwich grill na ieder gebruik schoon. Dit voorkomt dat voedselresten gaan vastkoeken. Laat
na gebruik de PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL eerst afkoelen. Giet nooit koud water op
de grillplaten; dit zou het apparaat beschadigen en geeft risico op spatten van heet water. Gebruik geen
schurende of agressieve middelen.
DOMPEL DE SANDWICH GRILL NOOIT ONDER IN WATER OF EEN ANDERE VLOEISTOF.
Reinig de grillplaten met bijv. keukenpapier. Moeilijk te verwijderen resten kunnen eerst
losgeweekt worden met wat bakolie (even 5 minuutjes laten inweken).
De buitenzijde kan met een vochtige doek afgenomen worden.
PRINCESS-TIPS
- Gebruik deze sandwich grill alleen voor huishoudelijk gebruik.
- Zorg dat het snoer of een eventueel verlengsnoer zodanig weggelegd wordt dat niemand
erover kan struikelen en dat het de hete grillplaten niet raakt.
- Bij dit type toestel kan een beschadigd snoer uitsluitend met speciaal gereedschap door
onze servicedienst vervangen worden.
5
- Gebruik deze sandwich grill niet buitenshuis.
- Houdt goed toezicht op de sandwich grill wanneer kinderen erbij kunnen. De grillplaten en
buitenzijde worden immers erg heet. Wees natuurlijk zelf ook voorzichtig. Laat het apparaat goed
afkoelen voordat het opgeruimd wordt.
- Sluit de sandwich grill alleen op een geaard stopcontact aan.
- Zorg ervoor dat kinderen niet met dit apparaat spelen.
- Het is niet zonder gevaar om dit apparaat te laten gebruiken door kinderen of personen met een
geestelijke of lichamelijke handicap, of met te weinig ervaring of deskundigheid. De voor de veiligheid
van deze gebruikers verantwoordelijke persoon dient ze duidelijke instructies te geven voor of ze te
begeleiden bij het gebruik van dit apparaat.
- Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik met een externe timer of afzonderlijke afstandsbediening.
RECEPTEN
TOSTI MET GORGONZOLA MET ANANAS
Ingrediënten:
3 sneetjes brood
gorgonzola
plak ananas
Bereiding:
Sneetjes brood besmeren met gorgonzola. 2 sneetjes beleggen met een plak ananas. Andere boterham
erop leggen. De dubbele boterhammen aan de buitenkant licht met boter besmeren. In de sandwich grill
de boterhammen aan beide zijden goudbruin bakken.
VOLKOREN TOSTI MET ROOKVLEES EN BANAAN
Ingrediënten:
2 sneetjes volkorenbrood
boter of margarine
1 plak gesneden jonge kaas
(1 eetlepel kerriesaus)
2 plakjes rookvlees
1/2 banaan in plakjes
Bereiding:
Bestrijk de sneetjes brood dun met boter. Snij de korstjes van de kaas. Leg het plakje kaas op de
onbesmeerde kant van een sneetje brood. Strijk de kerriesaus erover uit en leg de plakjes rookvlees
en banaan erop. Dek het geheel af met het andere sneetje brood met de besmeerde kant naar buiten.
Bak de tosti in de sandwich grill in enkele minuten goudbruin.
Tip: deze tosti is ook lekker met ham, rauwe ham of gebraden kipfilet in plaats van rookvlees.
TOSTI VAN SUIKERBROOD
Ingrediënten:
50 gram amandelspijs (pak à 300 gram)
8 sneetjes suikerbrood
4 eetlepels roomboter
4 eetlepels hazelnootpasta
Bereiding:
Leg het amandelspijs van tevoren in de koelkast. Besmeer de sneetjes suikerbrood met de
roomboter. Schaaf met behulp van een kaasschaaf dunne plakjes van de amandelspijs en
beleg hiermee 4 sneetjes van het suikerbrood. Besmeer de andere 4 sneetjes met
hazelnootpasta. Leg een sneetje met hazelnootpasta op een sneetje met amandelspijs.
Bak de suikerbroodtosti’s circa 3 minuten in de sandwich grill.
6
GEROOSTERD VLEES MET GROENTEN
Benodigdheden voor 4 personen:
400 gram runderhaasstukjes, 400 gram kalfshaasfilet, 1 meloen, 1 dl gembersiroop, 1 paprika, 1 ui,
1 witte kool, 8 shii-takes.
Rijst met doperwten: 400 gram rijst, 7 dl dasjii-komboe, 2 eetlepels saké, 50 gram dop-erwten.
Goma-zoesaus: 3 eetlepels witte of zwarte sesamzaadjes, 6 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels dasji,
sap van 1 citroen.
Bereiding van vlees en groenten:
Snij de runderhaas in blokjes van 2 centimeter en rangschik ze op een mooi plateau. Snij de kalfshaasfilet in
dunne plakjes en rangschik ze eveneens op het plateau. Haal de zaadlijsten uit de meloen, haal de schil eraf
en bestrijk de parten meloen met gembersiroop. Snij de ui en paprika in ringen (verwijder de zaadlijsten),
haal de steeltjes van de shii-takes en snij de kool in reepjes. Leg de groenten vervolgens op een schaal.
Bereiding rijst:
Vermeng de rijst met de saké en de dasjii-komboe en laat dit een uur staan. Daarna kookt u de rijst gaar
volgens de voorschriften op het pak. Aan het eind van de kooktijd doet u de doperwten erdoor. Verhit de
sandwich grill. Schroei het vlees snel aan beide zijden dicht. Daarna bakt u de groente knapperig op de
plaat (nu en dan omroeren met een houten spatel). Tenslotte bakt u de meloen al kerend op de plaat.
GEBAKKEN ASPERGES OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE MET CHAMPIGNONS
Benodigdheden voor 4 personen:
1,5 kilo asperges wit of groen, 400 gram champignons, 1 teentje knoflook, 1 sjalot, 2 blaadjes
basilicum, 600 gram spinazie, 1 sinaasappel, 100 gram halvarine, 10 gram verse kervel, 10 gram bieslook,
1 eetlepel maïzena.
Bereiding:
Schil de asperges met de dunschiller en kook ze in weinig water ongeveer 2 minuten. Zodra het water
kookt, het vocht laten afkoelen. Rasp de schil van de sinaasappel zonder het wit, was de spinazie en
ontdoe deze van de steeltjes. Snij het sjalotje fijn, evenals de knoflook. Borstel het zand van de
champignons en snij ze in plakjes.
Saus:
Neem een steelpan en smelt er 50 gram halvarine in. Doe de fijngesneden kervel, bieslook en basilicum in
de pan en zet dit 2 minuten op een klein vuur. Voeg dan 1 pollepel aspergevocht toe met de maïzena.
Even laten doorkoken en op smaak brengen met wat peper en zout. Leg de halfgare asperges op keuken-
papier te drogen.
Verwarm de sandwich grill, smeer deze met wat halvarine in en strooi de sjalot en de knoflook erop. Roer
dit door elkaar met een spateltje en bak dan ook de gesneden champignons. Als ze gaar en lichtbruin zijn,
doet u ze in een grote schaal. Vervolgens smeert u de plaat nogmaals in met halvarine en strooit u er de
sinaasappelrasp op. Voeg de spinazie toe en bak dit gaar. Zorg er wel voor dat u regelmatig omschept. Doe
tenslotte de spinazie in een voorverwarmde groenteschaal. Om de asperges te laten garen smeert u de plaat
weer in met halvarine. De asperges bakt u nu lichtbruin. Als ze gaar zijn, legt u de spinazie in het midden
van het bord, daarop legt u de asperges en er omheen rangschikt u de champignons en de kruidensaus. Dit
slanke gerecht smaakt voortreffelijk met een licht wit wijntje.
ZALMFILET MET GEBAKKEN RADIJS EN EEN DILLE-MOSTERDSAUS
Benodigdheden voor 4 personen:
4 maal 150 gram zalmmoten, 1 bosje grote radijzen, 8 snijbonen, 20 nieuwe
aardappeltjes, 1/2 bosje dille, 1 pot mayonaise, 1 potje Dijon mosterd, maïsolie.
Zalm op de plaat:
Verwijder het vel van de zalm, evenals het donkere vet en de graten. Snij de zalmfilet in
moten van elk 150 gram en bestrijk ze met een beetje olie. Zet de radijs 1 uur op koud
water en snij ze daarna in schijfjes. Hak de uiteinden van de snijbonen en snij ze in lange

Documenttranscriptie

NL Gebruiksaanwijzing UK Instructions for use . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7 .................................. 4 F Mode d’emploi D Anleitung E Instrucciones de Uso . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16 I Istruzioni d’uso . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19 S Bruksanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 DK Brugsanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26 N Bruksanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29 SF Käyttöohje P Instruções de utilização GR ARAB ...................................... 10 ............................................ 13 ........................................... 32 ............................ 35 ....................................................... 39 18 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42 MAART 2008 V1 PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL ART. 112309 Lees deze gebruiksaanwijzing op uw gemak even door en bewaar de gebruiksaanwijzing om later nog eens te kunnen raadplegen. De PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL is ideaal om snel een smakelijke tosti te maken met bijv. kaas of ham, en is tevens erg geschikt voor vis, vlees, groenten, sandwiches, enz. Deze contactgrill heeft verwijderbare grillplaten. Deze grillplaten zijn voorzien van een antiaan-baklaag zodat geen boter of olie nodig is waardoor het voedsel veel minder vet en olie absorbeert, dus lekker ‘light’ resultaat. De grillplaten zijn verwijderbaar en daardoor heel gemakkelijk schoon te maken. Compleet met een ‘power’- en een ‘ready’-lampje, automatische thermostaat en oververhittingsbeveiliging. Wij raden u aan om voor het eerste gebruik de grillplaten met een vochtige doek te reinigen en eventuele labels te verwijderen. GEBRUIKSTIPS Steek de stekker in het stopcontact (het 'power'-lampje gaat aan). Het duurt ongeveer 5 minuten voordat het apparaat opgewarmd is. Gedurende deze tijd kunt u de ingrediënten alvast klaarleggen. Zodra de grillplaten op temperatuur zijn, gaat het 'ready'-lampje aan. Open nu de PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL en leg het voedsel op de gebruikelijke manier op de onderste grillplaat. Sluit de sandwich grill (druk de platen hierbij niet met veel kracht op elkaar) en vergrendel de bakplaten met de clip om de handgreep. Bij het sluiten van de sandwich grill kan enige stoom ontstaan. Wees voorzichtig dat u zich hier niet aan brandt. Er kan met de baktijd wat geëxperimenteerd worden om het beste resultaat te verkrijgen. Opmerking: gedurende het bakken gaat het 'ready'-lampje aan en uit; dit duidt erop dat de thermostaat z'n werk doet en de ingestelde temperatuur telkens bijgeregeld wordt. Zodra het voedsel klaar is, kunt u de sandwich grill openen en het voedsel eruit nemen, eventueel met behulp van een houten of kunststof spatel. Gebruik om beschadiging van de antiaanbaklaag te voorkomen nooit metalen spatels e.d. Indien u de sandwich grill direct weer wilt gebruiken kunt u deze dichtgeklapt laten staan om op de juiste temperatuur te blijven. Trek de stekker uit het stopcontact indien het apparaat niet meer gebruikt wordt. SCHOONMAKEN HAAL EERST DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT Maak de sandwich grill na ieder gebruik schoon. Dit voorkomt dat voedselresten gaan vastkoeken. Laat na gebruik de PRINCESS CLASSIC SANDWICH GRILL eerst afkoelen. Giet nooit koud water op de grillplaten; dit zou het apparaat beschadigen en geeft risico op spatten van heet water. Gebruik geen schurende of agressieve middelen. DOMPEL DE SANDWICH GRILL NOOIT ONDER IN WATER OF EEN ANDERE VLOEISTOF. Reinig de grillplaten met bijv. keukenpapier. Moeilijk te verwijderen resten kunnen eerst losgeweekt worden met wat bakolie (even 5 minuutjes laten inweken). De buitenzijde kan met een vochtige doek afgenomen worden. PRINCESS-TIPS - Gebruik deze sandwich grill alleen voor huishoudelijk gebruik. - Zorg dat het snoer of een eventueel verlengsnoer zodanig weggelegd wordt dat niemand erover kan struikelen en dat het de hete grillplaten niet raakt. - Bij dit type toestel kan een beschadigd snoer uitsluitend met speciaal gereedschap door onze servicedienst vervangen worden. 4 - Gebruik deze sandwich grill niet buitenshuis. - Houdt goed toezicht op de sandwich grill wanneer kinderen erbij kunnen. De grillplaten en buitenzijde worden immers erg heet. Wees natuurlijk zelf ook voorzichtig. Laat het apparaat goed afkoelen voordat het opgeruimd wordt. - Sluit de sandwich grill alleen op een geaard stopcontact aan. - Zorg ervoor dat kinderen niet met dit apparaat spelen. - Het is niet zonder gevaar om dit apparaat te laten gebruiken door kinderen of personen met een geestelijke of lichamelijke handicap, of met te weinig ervaring of deskundigheid. De voor de veiligheid van deze gebruikers verantwoordelijke persoon dient ze duidelijke instructies te geven voor of ze te begeleiden bij het gebruik van dit apparaat. - Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik met een externe timer of afzonderlijke afstandsbediening. RECEPTEN TOSTI MET GORGONZOLA MET ANANAS Ingrediënten: 3 sneetjes brood gorgonzola plak ananas Bereiding: Sneetjes brood besmeren met gorgonzola. 2 sneetjes beleggen met een plak ananas. Andere boterham erop leggen. De dubbele boterhammen aan de buitenkant licht met boter besmeren. In de sandwich grill de boterhammen aan beide zijden goudbruin bakken. VOLKOREN TOSTI MET ROOKVLEES EN BANAAN Ingrediënten: 2 sneetjes volkorenbrood boter of margarine 1 plak gesneden jonge kaas (1 eetlepel kerriesaus) 2 plakjes rookvlees 1/2 banaan in plakjes Bereiding: Bestrijk de sneetjes brood dun met boter. Snij de korstjes van de kaas. Leg het plakje kaas op de onbesmeerde kant van een sneetje brood. Strijk de kerriesaus erover uit en leg de plakjes rookvlees en banaan erop. Dek het geheel af met het andere sneetje brood met de besmeerde kant naar buiten. Bak de tosti in de sandwich grill in enkele minuten goudbruin. Tip: deze tosti is ook lekker met ham, rauwe ham of gebraden kipfilet in plaats van rookvlees. TOSTI VAN SUIKERBROOD Ingrediënten: 50 gram amandelspijs (pak à 300 gram) 8 sneetjes suikerbrood 4 eetlepels roomboter 4 eetlepels hazelnootpasta Bereiding: Leg het amandelspijs van tevoren in de koelkast. Besmeer de sneetjes suikerbrood met de roomboter. Schaaf met behulp van een kaasschaaf dunne plakjes van de amandelspijs en beleg hiermee 4 sneetjes van het suikerbrood. Besmeer de andere 4 sneetjes met hazelnootpasta. Leg een sneetje met hazelnootpasta op een sneetje met amandelspijs. Bak de suikerbroodtosti’s circa 3 minuten in de sandwich grill. 5 GEROOSTERD VLEES MET GROENTEN Benodigdheden voor 4 personen: 400 gram runderhaasstukjes, 400 gram kalfshaasfilet, 1 meloen, 1 dl gembersiroop, 1 paprika, 1 ui, 1 witte kool, 8 shii-takes. Rijst met doperwten: 400 gram rijst, 7 dl dasjii-komboe, 2 eetlepels saké, 50 gram dop-erwten. Goma-zoesaus: 3 eetlepels witte of zwarte sesamzaadjes, 6 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels dasji, sap van 1 citroen. Bereiding van vlees en groenten: Snij de runderhaas in blokjes van 2 centimeter en rangschik ze op een mooi plateau. Snij de kalfshaasfilet in dunne plakjes en rangschik ze eveneens op het plateau. Haal de zaadlijsten uit de meloen, haal de schil eraf en bestrijk de parten meloen met gembersiroop. Snij de ui en paprika in ringen (verwijder de zaadlijsten), haal de steeltjes van de shii-takes en snij de kool in reepjes. Leg de groenten vervolgens op een schaal. Bereiding rijst: Vermeng de rijst met de saké en de dasjii-komboe en laat dit een uur staan. Daarna kookt u de rijst gaar volgens de voorschriften op het pak. Aan het eind van de kooktijd doet u de doperwten erdoor. Verhit de sandwich grill. Schroei het vlees snel aan beide zijden dicht. Daarna bakt u de groente knapperig op de plaat (nu en dan omroeren met een houten spatel). Tenslotte bakt u de meloen al kerend op de plaat. GEBAKKEN ASPERGES OP EEN BEDJE VAN SPINAZIE MET CHAMPIGNONS Benodigdheden voor 4 personen: 1,5 kilo asperges wit of groen, 400 gram champignons, 1 teentje knoflook, 1 sjalot, 2 blaadjes basilicum, 600 gram spinazie, 1 sinaasappel, 100 gram halvarine, 10 gram verse kervel, 10 gram bieslook, 1 eetlepel maïzena. Bereiding: Schil de asperges met de dunschiller en kook ze in weinig water ongeveer 2 minuten. Zodra het water kookt, het vocht laten afkoelen. Rasp de schil van de sinaasappel zonder het wit, was de spinazie en ontdoe deze van de steeltjes. Snij het sjalotje fijn, evenals de knoflook. Borstel het zand van de champignons en snij ze in plakjes. Saus: Neem een steelpan en smelt er 50 gram halvarine in. Doe de fijngesneden kervel, bieslook en basilicum in de pan en zet dit 2 minuten op een klein vuur. Voeg dan 1 pollepel aspergevocht toe met de maïzena. Even laten doorkoken en op smaak brengen met wat peper en zout. Leg de halfgare asperges op keukenpapier te drogen. Verwarm de sandwich grill, smeer deze met wat halvarine in en strooi de sjalot en de knoflook erop. Roer dit door elkaar met een spateltje en bak dan ook de gesneden champignons. Als ze gaar en lichtbruin zijn, doet u ze in een grote schaal. Vervolgens smeert u de plaat nogmaals in met halvarine en strooit u er de sinaasappelrasp op. Voeg de spinazie toe en bak dit gaar. Zorg er wel voor dat u regelmatig omschept. Doe tenslotte de spinazie in een voorverwarmde groenteschaal. Om de asperges te laten garen smeert u de plaat weer in met halvarine. De asperges bakt u nu lichtbruin. Als ze gaar zijn, legt u de spinazie in het midden van het bord, daarop legt u de asperges en er omheen rangschikt u de champignons en de kruidensaus. Dit slanke gerecht smaakt voortreffelijk met een licht wit wijntje. ZALMFILET MET GEBAKKEN RADIJS EN EEN DILLE-MOSTERDSAUS Benodigdheden voor 4 personen: 4 maal 150 gram zalmmoten, 1 bosje grote radijzen, 8 snijbonen, 20 nieuwe aardappeltjes, 1/2 bosje dille, 1 pot mayonaise, 1 potje Dijon mosterd, maïsolie. Zalm op de plaat: Verwijder het vel van de zalm, evenals het donkere vet en de graten. Snij de zalmfilet in moten van elk 150 gram en bestrijk ze met een beetje olie. Zet de radijs 1 uur op koud water en snij ze daarna in schijfjes. Hak de uiteinden van de snijbonen en snij ze in lange 6
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48

Princess 112309 Handleiding

Categorie
Sandwich makers
Type
Handleiding