Bauknecht EMZH 3460/01 IN Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

Eerste-Laatste...
steunhoogten
1. Het bedieningspaneel
2. Ventilator* (niet zichtbaar)
3. Verwarmingselement bovenwarmte (kan
worden verlaagd)
4. Ovenlampje
5. Circulair verwarmingselement (niet zichtbaar)
6. Ventilator
7. Verwarmingselement onderwarmte
(niet zichtbaar)
8. Zijlampje
9. Deurscharnier
10.Ovenkoeldeur
*N.B.:
De ventilator schakelt alleen in wanneer de
oven of kookplaat een bepaalde temperatuur hebben
bereikt. De ventilator kan op twee snelheden draaien:
1) Hoge snelheid
2) Lagere snelheid
De snelheid van de ventilator is afhankelijk van de
temperatuur van de apparaten.
De ventilator kan nog een bepaalde tijd blijven
draaien nadat de oven en/of de kookplaat uitgezet
zijn, om voor een goede koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
Rooster
(Al naar gelang het model) Bakplaat
Opvangbak
OVENFUNCTIETABEL
Functie-
symbool
Functie
Voorinstelling
temperatuur/hoogte
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
0 OVEN UIT - -
OVENLAMP - Om de ovenlamp in te schakelen.
MLTF
(Warmhouden)
35C
Om een constante temperatuur te
handhaven, op 35°C of op 60°C.
STATISCH 200C
Om voedsel te bereiden op één hoogte.
Voorverwarming.
GEBAK
(Statisch+Ventilator)
175C
Om op twee hoogten voedsel te bereiden,
op dezelfde temperatuur.
VENTILATOR 160C
Om op meer dan een hoogte voedsel te
bereiden, op dezelfde temperatuur.
TURBOVENTILATOR 160C
Voor bereiding van: grote vruchtencakes,
gevulde groenten, pasteitjes, gevogelte.
GRILL 3
Voor het grillen van kleine stukjes vlees,
toast, enz.
TURBOGRILL
(Grill+Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
PROGRAMMA P1 Voor het bakken van pizza, brood, focaccia.
BOOSTER 200C Voor snelle voorverwarming van de oven.
Eerste
Laatste
PRODUCTINFORMATIEBLAD
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR DE
BESCHRIJVING VAN HET GEBRUIK VAN DE OVEN.
TABEL KOOKPLAATFUNCTIES
Functie-
symbool
Functie
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
WARMHOUDEN Constante temperatuur, 60°C.
TWEE-ZONES
Voor uitbreiding van het verwarmde gebied met het
tweede deel van de ovale of rechthoekige kookzones.
ICP
(Eerste Kookfase)
Voor een snellere verwarming van de geselecteerde
kookzone.
SNELKOKEN Om water snel aan de kook te brengen.
GEMATIGD VERWARMEN Constante temperatuur, 35°C.
1-10 VERWARMINGSSTANDEN -
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt
aangesloten na een stroomuitval,
verschijnt op het display
“”
.
Om de oven aan te zetten:
draai
knop 1
op
0
.
druk op
toets 2
.
Op het display verschijnt --:--.
1. Keuzeknop: om de ovenfuncties te kiezen.
2. Toets voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen (steeds opnieuw
indrukken).
3. Knop voor instelling van: de tijd, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding beëindigd
moet worden, de temperaturen, de verwarmingsniveaus en de bereidingstijden (Functie
P
).
4. Bedieningsknokp voor de kookzone linksvoor* 0 1 ... 10
5. Bedieningsknop voor de kookzone linksachter* 0 1 ... 10
6. Bedieningsknop voor de kookzone rechtsachter* 0 1 ... 10
>>
7. Bedieningsknop voor de kookzone rechtsvoor* 0 1 ... 10
>>
*) De bedieningsknoppen van de kookplaat zijn niet onderling te verwisselen. Na reiniging of onderhoud
moeten ze op hun oorspronkelijke posities worden teruggezet.
EMZH 3460/01
NL
1
2
3
4 5 6
7
5019 100 53081
OPMERKING:
bij het bereiden van vlees met ventilatie- of statische
functies, is het ook raadzaam de bruiningsfunctie te gebruiken
(niveau 1 t/m 3).
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Temperatuur
(°C)
Berei-
dingstijd
(minuten)
VLEES
Lamsvlees,
geitenvlees,
schapenvlees
X 2 200 60 - 80
X 2 190 70 - 90
X 2 190 60 - 80
Braadstuk
(Lamsvlees,
varkensvlees,
rundvlees)
(kg. 1)
X 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
- 2 190 60 - 80
Kip,
konijn,
eend
X 2 200 70 - 80
- 2 190 60 - 70
- 2 190 70 - 80
Kalkoen
(kg. 6) + niveau 3
bruinen
X 1 200 160 - 180
X 1 190 150 - 180
X 1 190 150 - 180
Gans (2 Kg)
X 2 200 120 - 130
X 2 190 100 - 120
X 2 190 110 - 120
VIS (HELE)
(1-2 kg)
Brasem, baars,
tonijn, zalm, forel
X 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 65 - 75
- 2 - 3 190 60 - 70
VIS (MOTEN)
(1 kg.)
Zwaardvis, tonijn,
zalm, kabeljauw
X 2 200 45 - 55
- 3 190 50 - 55
X 2 190 45 - 55
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Temperatuur
(°C)
Berei-
dingstijd
(minuten)
GROENTEN
Gevulde paprika's
X 2 200 50 - 60
X 2 190 35 - 45
- 2 180 55 - 60
- 2 190 50 - 60
Gevulde tomaten
X 2 200 50 - 55
- 2 180 50 - 60
- 2 190 35 - 45
Gebakken
aardappelen
X 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
- 2 190 45 - 50
Rauwe
gegratineerde
groenten
(b.v. venkel, kool,
asperges, selderij)
X 2 200 35 - 45
- 3 180 40 - 50
- 2 190 40 - 50
BEREIDINGTABEL VOOR DE GRILL-FUNCTIE
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(5 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Niveau
voor bruinen
Berei-
dingstijd
(minuten)
Lendestukken X 4 5 35 - 45
Koteletten X 4 5 30 - 40
Worstjes X 4 5 30 - 40
Varkenskarbonade X 4 5 25 - 35
Vis X 4 5 30 - 40
Kippenpoten X 4 5 35 - 40
Kebab X 4 5 30 - 35
Magere
varkensribbetjes
X 4 5 20 - 35
Halve kip X 3 5 45 - 50
Halve kip - 3 5 45 - 55
Hele kip - 3 5 60 - 70
Braadstuk
(varkensvlees,
rundvlees)
- 3 5 75 - 90
Eend - 2 5 80 - 90
Lamspoot - 3 5 90 - 120
Rosbief - 3 5 90 - 120
Gebakken
aardappelen
- 3 5 40 - 50
Moten zwaardvis - 3 5 35 - 45
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(10 min.)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Temperatuur
(°C)
Berei-
dingstijd
(minuten)
GEBAK,
DESSERTS,
ENZ..
Cakes
(biscuitdeeg)
X 2 160 30 - 40
- 3 150 35 - 45
- 3 160 30 - 40
Gevulde pasteien
(met kaas)
- 2 180 90 - 95
- 2 160 70 - 80
- 2 170 90 - 95
Taarten
X 2 180 25 - 35
- 3 180 45 - 50
- 2 180 30 - 40
Appelstrudel
X 2 200 40 - 45
X 3 200 45 - 50
- 2 180 45 - 50
Koekjes
X 2 180 20 - 30
- 1 - 3 160 30 - 40
- 2 - 4 180 25 - 35
Roomsoesjes
X 2 - 4 190 25 - 35
X 1 - 3 180 40 - 50
X 2 - 4 190 30 - 40
Hartige taarten
X 2 200 50 - 55
X 3 180 55 - 60
X 2 200 40 - 50
Lasagna
X 2 200 45 - 55
- 2 190 45 - 55
- 2 190 45 - 55
Gevulde
vruchtentaarten
b.v. Ananas,
Perzik
X 2 200 35 - 45
- 2 180 45 - 50
- 2 180 40 - 50
Schuimgebak
X 2 90 120 - 150
- 1 - 3 80 150 - 180
- 2 - 4 100 120 - 150
Pasteitjes
X 2 200 15 - 25
X 1 - 3 190 25 - 30
X 2 - 4 200 20 - 30
Soufflés
X 2 190 30 - 40
- 2 180 55 - 65
X 2 190 40 - 50
BEREIDINGSTABELLEN
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht EMZH 3460/01 IN Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor