Bauknecht BSZH 5000/01 IN Program Chart

Type
Program Chart
5019 410 54901
BSZH 5000
PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL BE
Eerste-Laatste...
steunhoogten
1.Het bedieningspaneel
2.Ventilator* (niet zichtbaar)
3.Verwarmingselement bovenwarmte
4.Ovenlampje
5.Ventilator
6.Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar)
7.Scharnieren ovendeur
8.Ovenkoeldeur
*N.B.:
De ventilator wordt alleen ingeschakeld als de oven een
bepaalde temperatuur heeft bereikt.
Nadat de oven is uitgeschakeld, kan de ventilator echter nog een
bepaalde tijd blijven draaien om voor goede koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
Rooster Druipplaat
Bakplaat
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR EEN
BESCHRIJVING VAN HET GEBRUIK VAN DE OVEN.
OVENFUNCTIETABEL
Functie-
symbool
Functie
Voorinstelling
temperatuur/hoogte
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
0 OVEN UIT - -
OVENLAMPJE - Om de ovenlamp in te schakelen.
MLTF
(Warm houden)
35C
Om een constante temperatuur op 35°C of
60°C te handhaven.
STATISCH 200C
Om voedsel op één hoogte te bereiden.
Voorverwarmen.
GEBAK
(Statisch+Ventilator)
175C
Om voedsel op twee hoogten te bereiden,
op dezelfde temperatuur.
GRILL 3
Voor het grillen van kleine stukjes vlees,
toast, enz...
TURBOGRILL
(Grill+Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
PROGRAMMA P1
Voor het bakken van pizza, brood,
focaccia.
Eerste
Laatste
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt
aangesloten na een stroomuitval, verschijnt op het display “”.
Om de oven aan te zetten:
draai
knop 1
op
“0”
.
druk op
toets 2
. Op het display verschijnt “--:--”.
1. Keuzeknop: om de ovenfuncties in te stellen.
2. Knop voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen (steeds eenmaal indrukken).
3. Knop voor instelling van: de tijd, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding beëindigd moet
worden, de temperaturen, de verwarmingsniveaus (Functie
P
).
2
13
OPMERKING: bij het bereiden van vlees met ventilatie- of
statische functies, wordt geadviseerd om tevens de
bruiningsfunctie te gebruiken (niveau 1 t/m 3).
(*): Symbool betekent “Voorverwarmen” en DIT IS GEEN
FUNCTIE. Dit symbool is ALLEEN zichtbaar op het glas van de
binnendeur van de oven.
VOEDSEL Functie
Voorver-
warmen
(*)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Tempe-
rature
(°C)
Berei-
dingstijd
(minuten)
VLEES
Lamsvlees,
geitenvlees,
schapenvlees
10 minuten 2 200 60 - 80
10 minuten 2 190 60 - 80
Braadstuk
(lamsvlees,
varkensvlees,
rundvlees)
(1 kg)
10 minuten 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
Kip,
konijn,
eend
10 minuten 2 200 70 - 80
- 2 190 70 - 80
Kalkoen
(6 kg) + niveau
3
bruinen
10 minuten 1 200 160 - 180
10 minuten 1 190 150 - 180
Gans (2 kg)
10 minuten 2 200 120 - 130
10 minuten 2 190 110 - 120
VIS (HELE)
(1-2 kg)
Brasem, baars,
tonijn, zalm,
forel
10 minuten 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 60 - 70
VIS (MOTEN)
(1 kg)
Zwaardvis,
tonijn, zalm,
kabeljauw
10 minuten 2 200 45 - 55
10 minuten 2 190 45 - 55
VOEDSEL Functie
Voorver-
warmen
(*)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Tempe-
rature
(°C)
Berei-
dingstijd
(minuten)
GROENTEN
Gevulde
paprika's
10 minuten 2 190 35 - 45
- 2 190 50 - 60
Gevulde
tomaten
10 minuten 2 200 50 - 55
- 2 190 35 - 45
Gebakken
aardappelen
10 minuten 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
Rauwe
gegratineerde
groenten
(bv. venkel,
kool, asperges,
selderij)
10 minuten 2 200 35 - 45
- 2 190 40 - 50
VOEDSEL Functie
Voorver-
warmen
(*)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Tempe-
rature
(°C)
Berei-
dingstijd
(minuten)
DESSERTS,
GEBAK, ENZ.
Cakes
(biscuitdeeg)
10 minuten 2 160 30 - 40
- 3 160 30 - 40
Gevulde
pasteien
(met kaas)
- 2 180 90 - 95
- 2 170 90 - 95
Taarten
10 minuten 2 180 25 - 35
- 2 180 30 - 40
Appelstrudel
10 minuten 2 200 40 - 45
- 2 180 45 - 50
Koekjes
10 minuten 2 180 20 - 30
- 2 - 4 180 25 - 35
Roomsoesjes
10 minuten 2 - 4 190 25 - 35
10 minuten 2 - 4 190 30 - 40
Pasteien
10 minuten 2 200 50 - 55
10 minuten 2 200 40 - 50
Lasagne 10 minuten 2 200 45 - 55
Gevulde
vruchtentaarten
b.v. Ananas,
perzik
10 minuten 2 200 35 - 45
- 2 180 40 - 50
Schuimgebak
10 minuten 2 90 120 - 150
- 2 - 4 100 120 - 150
Pasteitjes
10 minuten 2 200 15 - 25
10 minuten 2 - 4 200 20 - 30
Soufflé
10 minuten 2 190 30 - 40
10 minuten 2 190 40 - 50
BEREIDINGSTABEL VOOR DE GRILL-FUNCTIE
VOEDSEL Functie
Voorver-
warming
(*)
Hoogte
(vanaf de
bodem)
Bruinings-
niveau
Berei-
dingstijd
(minuten)
Lendestuk 5 minuten 4 5 35 - 45
Koteletten 5 minuten 4 5 30 - 40
Worstjes 5 minuten 4 5 30 - 40
Varkenskarbonade 5 minuten 4 5 25 - 35
Vis 5 minuten 4 5 30 - 40
Kippenpoten 5 minuten 4 5 35 - 40
Kebab 5 minuten 4 5 30 - 35
Magere
varkensribbetjes
5 minuten 4 5 20 - 35
Halve kip 5 minuten 3 5 45 - 50
Halve kip - 3 5 45 - 55
Hele kip - 3 5 60 - 70
Braadstuk
(varkensvlees,
rundvlees)
- 3 5 75 - 90
Eend - 2 5 80 - 90
Lamspoot - 3 5 90 - 120
Rosbief - 3 5 90 - 120
Gebakken
aardappelen
- 3 5 40 - 50
Moten zwaardvis - 3 5 35 - 45
BEREIDINGSTABELLEN
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht BSZH 5000/01 IN Program Chart

Type
Program Chart