Bauknecht ESZH 5460/01 IN Program Chart

Type
Program Chart
5019 410 54891/A
ESZH 5460
PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL BE
Eerste-Laatste...
steunhoogten
1.Het bedieningspaneel
2.Ventilator* (niet zichtbaar)
3.Verwarmingselement bovenwarmte
4.Ovenlampje
5.Ventilator
6.Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar)
7.Scharnieren ovendeur
8.Ovenkoeldeur
*N.B.:
De ventilator wordt alleen ingeschakeld wanneer de
oven of kookplaat een bepaalde temperatuur hebben bereikt.
De ventilator kan op twee snelheden draaien:
1) Hoge snelheid
2) Lage snelheid
De snelheid van de ventilator is afhankelijk van de
temperatuur van de apparaten.
Nadat de oven en/of de kookplaat uitgeschakeld zijn, kan de
ventilator echter nog een bepaalde tijd blijven draaien om
voor goede koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
Rooster Druipplaat
Bakplaat
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR EEN BESCHRIJVING VAN
HET GEBRUIK VAN DE OVEN.
OVENFUNCTIETABEL
Functiesym-
bool
Functie
Voorinstelling
temperatuur/
hoogte
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
0 OVEN UIT - -
OVENLAMPJE - Om de ovenlamp in te schakelen.
MLTF
(Warm houden)
35C
Om een constante temperatuur op 35°C of op
60°C te handhaven.
STATISCH 200C
Om voedsel op één hoogte te bereiden.
Voorverwarmen.
GEBAK
(Statisch+Ventilator)
175C
Om voedsel op twee hoogten te bereiden, op
dezelfde temperatuur.
GRILL 3
Voor het grillen van kleine stukjes vlees,
toast, enz...
TURBOGRILL
(Grill+Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
PROGRAMMA P1 Voor het bakken van pizza, brood, focaccia.
BOOSTER 200C Voor snelle voorverwarming van de oven.
Eerste
Laatste
TABEL KOOKPLAATFUNCTIES
Functiesym-
bool
Functie
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
WARM HOUDEN Constante temperatuur, 60°C.
TWEE-ZONES
Voor uitbreiding van het verwarmde gebied met het tweede
deel van de ovale of rechthoekige kookzones.
ICP
(Eerste fase bij het koken)
Voor een snellere verwarming van de geselecteerde kookzone.
SNELKOKEN Om water snel aan de kook te brengen.
GEMATIGD VERWARMEN Constante temperatuur, 35°C.
1-10 VERWARMINGSSTANDEN -
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt aangesloten na
een stroomuitval, verschijnt op het display .
Om de oven aan te zetten:
draai
knop 1
op
0
.
druk op
toets 2
. Op het display verschijnt --:--.
1. Keuzeknop: om de ovenfuncties in te stellen.
2. Knop voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen (steeds eenmaal indrukken).
3. Knop voor instelling van: de tijd, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding beëindigd moet worden, de
temperaturen, de verwarmingsniveaus (Functie
P
).
4. Bedieningsknop voor de kookzone linksvoor* 0 1 ...10
5. Bedieningsknop voor de kookzone linksachter* 0 1 ...10
6. Bedieningsknop voor de kookzone rechtsachter* 0 1 ...10
7. Bedieningsknop voor de kookzone rechtsvoor* 0 1 ...10
*) De bedieningsknoppen van de kookplaat zijn onderling niet uitwisselbaar. Na reiniging of onderhoud
moeten de knoppen op de oorspronkelijke positie teruggeplaatst te worden.
1
2 4 5 6
7
3
OPMERKING: bij het bereiden van vlees met ventilatie- of
statische functies, wordt tevens geadviseerd om de
bruiningsfunctie te gebruiken (niveau 1 t/m 3).
(*): Symbool betekent Voorverwarmen en DIT IS GEEN
FUNCTIE. Dit symbool is ALLEEN zichtbaar op het glas van
de binnendeur van de oven.
VOEDSEL Functie
Voorver-
warmen
(*)
Hoogte
(vanaf
de
bodem)
Tempé-
rature
(°C)
Berei-
dingstijd
(minuten)
VLEES
Lamsvlees,
geitenvlees,
schapenvlees
10 minuten 2 200 60 - 80
10 minuten 2 190 60 - 80
Braadstuk
(lamsvlees,
varkensvlees,
rundvlees)
(1 kg)
10 minuten 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
Kip,
konijn,
eend
10 minuten 2 200 70 - 80
- 2 190 70 - 80
Kalkoen
(6 kg) +
hoogte 3
bruinen
10 minuten 1 200 160 - 180
10 minuten 1 190 150 - 180
Gans (2 kg)
10 minuten 2 200 120 - 130
10 minuten 2 190 110 - 120
VIS (HELE)
(1-2 kg)
Brasem, baars,
tonijn, zalm,
forel
10 minuten 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 60 - 70
VIS (MOTEN)
(1 kg)
Zwaardvis,
tonijn, zalm,
kabeljauw
10 minuten 2 200 45 - 55
10 minuten 2 190 45 - 55
VOEDSEL Functie
Voorver-
warmen
(*)
Hoogte
(vanaf
de
bodem)
Tempér
ature
(°C)
Berei-
dingstijd
(minu-ten)
GROENTEN
Gevulde
paprika's
10 minuten 2 190 35 - 45
- 2 190 50 - 60
Gevulde
tomaten
10 minuten 2 200 50 - 55
- 2 190 35 - 45
Gebakken
aardappelen
10 minuten 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
Rauwe
gegratineerde
groenten
(b.v. venkel,
kool, asperges,
selderij)
10 minuten 2 200 35 - 45
- 2 190 40 - 50
VOEDSEL Functie
Voorver-
warmen
(*)
Hoogte
(vanaf
de
bodem)
Tempér
ature
(°C)
Berei-
dingstijd
(minu-
ten)
DESSERTS,
GEBAK, ENZ.
Cakes
(biscuitdeeg)
10
minuten
2 160 30 - 40
- 3 160 30 - 40
Gevulde pasteien
(met kaas)
- 2 180 90 - 95
- 2 170 90 - 95
Taarten
10
minuten
2 180 25 - 35
- 2 180 30 - 40
Appelstrudel
10
minuten
2 200 40 - 45
- 2 180 45 - 50
Koekjes
10
minuten
2 180 20 - 30
- 2 - 4 180 25 - 35
Roomsoesjes
10
minuten
2 - 4 190 25 - 35
10
minuten
2 - 4 190 30 - 40
Pasteien
10
minuten
2 200 50 - 55
10
minuten
2 200 40 - 50
Lasagne
10
minuten
2 200 45 - 55
Gevulde
vruchtentaarten
bv. Ananas, perzik
10
minuten
2 200 35 - 45
- 2 180 40 - 50
Schuimgebak
10
minuten
2 90 120 - 150
- 2 - 4 100 120 - 150
Pasteitjes
10
minuten
2 200 15 - 25
10
minuten
2 - 4 200 20 - 30
Soufflé
10
minuten
2 190 30 - 40
10
minuten
2 190 40 - 50
BEREIDINGSTABEL VOOR DE GRILL-FUNCTIE
VOEDSEL Functie
Voorver-
warmen
(*)
Hoogte
(vanaf
de
bodem)
Niveau
voor
bruinen
Berei-
dingstijd
(minu-
ten)
Lendestuk 5 minuten 4 5 35 - 45
Koteletten 5 minuten 4 5 30 - 40
Worstjes 5 minuten 4 5 30 - 40
Varkenskarbonade 5 minuten 4 5 25 - 35
Vis 5 minuten 4 5 30 - 40
Kippenpoten 5 minuten 4 5 35 - 40
Kebab 5 minuten 4 f5 30 - 35
Magere
varkensribbetjes
5 minuten 4 5 20 - 35
Halve kip 5 minuten 3 5 45 - 50
Halve kip - 3 5 45 - 55
Hele kip - 3 5 60 - 70
Braadstuk
(varkensvlees,
rundvlees)
- 3 5 75 - 90
Eend - 2 5 80 - 90
Lamspoot - 3 5 90 - 120
Rosbief - 3 5 90 - 120
Gebakken
aardappelen
- 3 5 40 - 50
Moten zwaardvis - 3 5 35 - 45
BEREIDINGSTABELLEN
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht ESZH 5460/01 IN Program Chart

Type
Program Chart