10 Zet het apparaat uit en haal de
stekker uit het stopcontact.
11 Verwijder het hulpstuk van het
aansluitpunt door het naar links
te draaien en op te tillen. Haal
het hulpstuk uit elkaar. (Om
de kom van het koppelstuk te
verwijderen, houdt u de basis van
het koppelstuk vast, draait de kom
naar links en tilt hem op 2. Als u
problemen hebt bij het verwijderen
van het koppelstuk van de kom,
zet u de kom en het koppelstuk
weer op het aansluitpunt. Draai het
geheel naar links tot u niet verder
kan; draai de kom vervolgens
verder om hem van het koppelstuk
te ontgrendelen 3.)
tips
l
Snijd het voedsel in stukken
alvorens het in de kom te plaatsen.
Vlees, brood, groenten en andere
voedingsmiddelen met een
vergelijkbare textuur moeten in
blokjes van ongeveer 2 x 2cm
worden gesneden. Koekjes moeten
in stukken worden gebroken en via
de vulschacht worden toegevoegd
terwijl de machine loopt.
l
Als u soep wilt mengen, de vaste
ingrediënten uitzeven en in de kom
plaatsen. Na verwerking voegt u ze
weer toe aan het vloeibare deel.
l
Bij het maken van gebaksdeeg
gebruikt u vast vet uit de koelkast
dat u in blokjes van 2 x 2 cm
snijdt. Vermeng met het bloem
totdat het deeg kruimelig wordt.
Voeg via de vulschacht geleidelijk
voldoende water toe om het deeg
te vormen. Schakel het apparaat
zodra de ingrediënten vermengd
zijn.
l
Zorg dat u bij gebruik van het
mesblad het voedsel niet te lang
verwerkt.
l
Gebruik de K-klutser in de
mengkom om cakemixen te
maken; dit geeft betere resultaten.
snijschijven
Gebruik snelheid 1 en 2 voor
de meeste activiteiten.
Als meer vermogen nodig is,
verhoogt u de snelheid tot
snelheid 3.
Gebruik de snij-/raspschijf om
fruit, groenten en kaas te snijden
of te raspen en de julienneschijf
om groenten, zoals aardappels en
wortelen.
belangrijk – laat de kom niet tot
het niveau van de snijschijf vullen:
leeg de kom regelmatig.
De schijven die hieronder worden
beschreven, bevinden zich in de
verpakking en kunnen aan de hand
van de nummers op iedere schijf
als volgt worden geïdentificeerd:
Schijf 1 – extra fijn raspen. Om
Parmezaanse kaas en aardappelen
te raspen voor Duitse knoedels.
Schijf 2 - fijn snipperen. Voor
kaas, chocola, noten en stevig fruit
of stevige groenten.
Schijf 3 - grof snipperen. Voor
kaas en stevig fruit of stevige
groenten.
Schijf 4 – dunne plakken. Voor
kaas en stevig fruit of stevige
groenten.
Schijf 5 – dikke plakken. Voor
kaas en stevig fruit of stevige
groenten
Schijf 6 - julienne. Snijdt
aardappelen voor frietjes en
ingrediënten voor ovenschotels en
dipsauzen (bijv. wortel, appel en
peer).
de schijven gebruiken
1 Plaats de keukenmachine op
het werkoppervlak met de
snelheidsknop naar voren gericht.
2 Neem de afdekking van het
aansluitpunt voor hoge snelheid 1.
3 Plaats het koppelstuk op het
aansluitpunt en draai het naar
rechts totdat het vastklikt.
10