maximumcapaciteit
●
gebaksdeeg (gewicht van het bloem)
400 g
●
vlees 500 g
●
Overschrijd het op de kom
aangegeven maximumniveau niet.
de schijven gebruiken
De schijven die hieronder worden
beschreven, bevinden zich in de
verpakking en kunnen aan de hand
van de nummers op de schijven als
volgt worden geïdentificeerd:
Schijf 1 – rasp-/Parmezaanse
schijf. Om Parmezaanse kaas en
aardappelen te raspen voor Duitse
knoedels.
Schijf 2 - fijn snipperen. Voor kaas,
chocola, noten en stevig fruit of
stevige groenten.
Schijf 3 - grof snipperen. Voor kaas
en stevig fruit of stevige groenten.
Schijf 4 – dunne plakken. Voor
kaas en stevig fruit of stevige
groenten.
Schijf 5 – dikke plakken. Voor kaas
en stevig fruit of stevige groenten
Schijf 6 - julienne. Snijdt
aardappelen voor frietjes en
ingrediënten voor ovenschotels en
dipsauzen (bijv. wortel, appel en
peer)
1
Plaats de mixer op het werkoppervlak
met de snelheidsknop naar voren
gericht.
2 Til de afdekking van het aansluitpunt
voor de medium snelheid op .
3 Plaats het koppelstuk zo op het
aansluitpunt dat de driehoek ▼ naar
u gericht is en draai naar rechts tot
het op zijn plaats vastklikt.
4 Zet de kom op het koppelstuk met
de handgreep aan de achterkant van
de mixer; draai hem naar rechts om
hem te vergrendelen.
5 Selecteer de gewenste snijschijf en
zet hem op de drijfas van het
koppelstuk– hij past slechts op één
manier. Het cijfer op de schijf moet
naar boven wijzen. Ga voorzichtig
met de snijschijven om, ze
zijn erg scherp. Houd de
schijf bij de vingergreep vast.
6 Zet het deksel op de kom door de
vulopening achter de handgreep te
plaatsen; om het deksel te
vergrendelen, duwt u het naar
beneden en draait hem naar rechts.
De deksel kan op vier verschillende
manieren op de kom gezet worden.
●
Als u problemen hebt om de
deksel op de kom te passen,
verwijdert u het hulpstuk en
zet u de mixer korte tijd aan.
Zet het hulpstuk weer op de
mixer.
7 Beslis welke vulschacht u wilt
gebruiken. De stamper bevat een
kleinere vulschacht voor het
verwerken van afzonderlijke stukken
of dunne ingrediënten.
gebruik van de kleine
vulschacht
●
Zet eerst de grote stamper in de
vulschacht.
gebruik van de grote
vulschacht
●
Gebruik beide stampers tezamen .
8 Voeg de voedselingrediënten toe via
de vulschacht.
9 Schakel het apparaat in en duw de
duwer gelijkmatig naar beneden – u
mag nooit uw vingers in de
vulopening steken. Voor de
meeste bewerkingen met de snij-.
rasp- en julienneschijf, gebruikt u
snelheid 1 of 2. Voor een groter
vermogen verhoogt u de snelheid
tot 3.
belangrijk – laat de kom niet tot
het niveau van de snijschijf vullen:
leeg de kom regelmatig.
●
Nadat u klaar bent met de
verwerking van het voedsel, kunt u
de hoeveelheid voedsel op de
snijschijf verminderen door de duwer
een paar keer op en neer te
bewegen.
10 Zet het apparaat uit en haal de
stekker uit het stopcontact.
11 Verwijder het hulpstuk van de mixer
door het naar links te draaien en op
te tillen. Haal het hulpstuk uit elkaar.
(Om de kom van het koppelstuk te
verwijderen, houdt u de basis van
het koppelstuk vast, draait de kom
naar links en tilt hem op . Als u
problemen hebt bij het verwijderen
8