1
0 Zet het apparaat uit en haal de
stekker uit het stopcontact.
1
1 Verwijder het hulpstuk van het
a
ansluitpunt door het naar links te
draaien en op te tillen. Haal het
h
ulpstuk uit elkaar. (Om de kom
v
an het koppelstuk te verwijderen,
houdt u de basis van het
k
oppelstuk vast, draait de kom
n
aar links en tilt hem op . Als u
problemen hebt bij het verwijderen
van het koppelstuk van de kom,
zet u de kom en het koppelstuk
weer op het aansluitpunt. Draai het
geheel naar links tot u niet verder
kan; draai de kom vervolgens
verder om hem van het koppelstuk
te ontgrendelen .)
tips
●
Snijd het voedsel in stukken
alvorens het in de kom te plaatsen.
Vlees, brood, groenten en andere
voedingsmiddelen met een
vergelijkbare textuur moeten in
blokjes van ongeveer 2 x 2cm
worden gesneden. Koekjes
moeten in stukken worden
gebroken en via de vulschacht
worden toegevoegd terwijl de
machine loopt.
●
Als u soep wilt mengen, de vaste
ingrediënten uitzeven en in de kom
plaatsen. Na verwerking voegt u ze
weer toe aan het vloeibare deel.
●
Bij het maken van gebaksdeeg
gebruikt u vast vet uit de koelkast
dat u in blokjes van 2 x 2 cm
snijdt. Vermeng met het bloem
totdat het deeg kruimelig wordt.
Voeg via de vulschacht geleidelijk
voldoende water toe om het deeg
te vormen. Schakel het apparaat
zodra de ingrediënten vermengd
zijn.
●
Zorg dat u bij gebruik van het
mesblad het voedsel niet te lang
verwerkt.
●
Gebruik de K-klutser in de
mengkom om cakemixen te
maken; dit geeft betere resultaten.
s
nijschijven
Gebruik snelheid 1 en 2 voor
d
e meeste activiteiten.
A
ls meer vermogen nodig is,
verhoogt u de snelheid tot
s
nelheid 3.
G
ebruik de snij-/raspschijf om fruit,
g
roenten en kaas te snijden of te
raspen en de julienneschijf om
groenten, zoals aardappels en
wortelen.
belangrijk – laat de kom niet tot
het niveau van de snijschijf vullen:
leeg de kom regelmatig.
De schijven die hieronder worden
beschreven, bevinden zich in de
verpakking en kunnen aan de hand
van de nummers op iedere schijf
als volgt worden geïdentificeerd:
Schijf 1 – extra fijn raspen. Om
Parmezaanse kaas en aardappelen
te raspen voor Duitse knoedels.
Schijf 2 - fijn snipperen. Voor
kaas, chocola, noten en stevig fruit
of stevige groenten.
Schijf 3 - grof snipperen. Voor
kaas en stevig fruit of stevige
groenten.
Schijf 4 – dunne plakken. Voor
kaas en stevig fruit of stevige
groenten.
Schijf 5 – dikke plakken. Voor
kaas en stevig fruit of stevige
groenten
Schijf 6 - julienne. Snijdt
aardappelen voor frietjes en
ingrediënten voor ovenschotels en
dipsauzen (bijv. wortel, appel en
peer).
de schijven gebruiken
1 Plaats de keukenmachine op het
werkoppervlak met de
snelheidsknop naar voren gericht.
2 Neem de afdekking van het
aansluitpunt voor hoge snelheid .
3 Plaats het koppelstuk zo op het
aansluitpunt dat de driehoek ▼
naar u gericht is en draai naar
rechts tot het op zijn plaats
vastklikt.
10