Gebruik het keukenmachinehulpstuk
om te hakken, plakken te snijden, te
raspen en te snipperen.
veiligheid
●
De bladen en snijschijven zijn
scherp, hanteer ze zorgvuldig. Houd
het mesblad vast aan de vingergreep
bovenaan en uit de buurt van het
snijvlak, zowel bij gebruik als bij
reinigen.
●
Houd uw handen en
keukengereedschap uit de kom,
wanneer de mixer op het lichtnet is
aangesloten.
●
Gebruik nooit uw vingers om voedsel
in de invoerkoker te duwen. Gebruik
altijd de bijgeleverde stamper.
●
Zet het apparaat uit en trek de
stekker uit het stopcontact:
●●
alvorens onderdelen aan te
brengen of te verwijderen
●●
na gebruik
●●
voor het schoonmaken
●
Verwijder altijd eerst het mesblad
voordat u de inhoud uit de kom giet.
●
Haal het deksel pas van het hulpstuk
wanneer het mes of de snijschijf
volledig stilstaat.
●
Als u plakken gaat snijden, gaat
raspen of snipperen, laat de kom
dan niet tot aan de snijschijf
opvullen: de kom regelmatig legen.
●
Als bij gebruik van dit hulpstuk de
machine overmatig gaat trillen,
verminder dan de snelheid of stop
de machine en verwijder de inhoud.
●
Gebruik nooit een beschadigd
hulpstuk. Laat het nakijken of
repareren.
●
Laat kinderen niet met het hulpstuk
spelen of zelfstandig gebruiken.
●
Gebruik het apparaat alleen voor het
huishoudelijke gebruik waarvoor het
is bedoeld. Kenwood kan niet
aansprakelijk worden gesteld in het
geval dat het apparaat niet correct is
gebruikt, of waar deze instructies
niet worden opgevolgd.
mesblad
Gebruik het mesblad om rauw en
gekookt vlees, gekookte eieren,
groenten, noten, paté en dips fijn te
hakken en ook om brood en koekjes
te verkruimelen. Het kan ook worden
gebruikt voor het maken van
zandgebakdeeg en kruimelige
bovenlagen.
●
Gebruik het mesblad niet om
ijsblokjes of andere harde
voedingsmiddelen, bijvoorbeeld
kruiden, fijn te hakken; dit kan het
hulpstuk beschadigen.
●
Gebruik het mes niet om een zware
massa zoals brooddeeg te mengen;
dit kan het hulpstuk of de machine
beschadigen. Gebruik de deeghaak
in de voedselmixer.
●
Gebruik het hulpstuk niet om
vloeibare ingrediënten te mengen,
aangezien ze via het deksel kunnen
weglekken. Voor dit doel is een
blender verkrijgbaar. Wanneer u
echter dikke soep enz. maakt, zeef
dan de vaste ingrediënten, maak ze
fijn in de blender en voeg ze weer
toe aan het vloeibare deel.
6
Nederlands
Vouw voor het lezen a.u.b. de voorpagina met illustraties uit