Panasonic SD-206, SD206, SD206BEL, SD206_UK de handleiding

  • Hallo! Ik ben een AI-chatbot die speciaal is getraind om je te helpen met de Panasonic SD-206 de handleiding. Ik heb het document al doorgenomen en kan je duidelijke en eenvoudige antwoorden geven.
Basic Principles when Baking with .......7
-Basic Features.................................................................7
Baking Programs.............................................................8
Parts identification...........................................................9
Control panel-display/functions......................................10
How to use................................................................11–16
-To use the timer for baking loaves only
with the BAKE mode.....................................................14
-Using the BAKE RAPID mode ......................................14
-Using the DOUGH mode ..............................................15
-Using the BAKE ONLY mode .................................15–16
How to clean...................................................................16
Slicing and storing the bread.........................................17
Leakage of bread ingredients from the bread pan.........17
Specifications.................................................................17
Display Indications for Abnormal Conditions................18
Before calling for service.........................................19–20
Brot- und Teigprogramme............................................21
- Wahl des Programms.................................................21
- Wahl des Brot-/Teigtyps.............................................21
- Wahl der Brotgröße und des Bräunungsgrads..........21
Zubereitungsphasen der Programme inkl.
Brot-/Teigtypen.............................................................22
Schematische Ansicht des Gerätes..............................23
Bedienfeld.....................................................................24
Bedienung des Brotbackautomaten.......................25–30
-Brotbacken mit Zeitvorwahl........................................28
-Der Betrieb "Brot schnell"...........................................28
-Der Teigbetrieb........................................................... 29
-Das Programm "Backen"......................................29–30
Reinigung und Pflege..................................................30
Lagerung des Brotes....................................................31
Austreten von Zutaten aus der Backform.....................31
Technische Daten.........................................................31
Anzeige bei Funktionsstörungen..................................32
Überprüfungstabelle...............................................33–34
Basisprincipes bij het bakken met de
....35
Basiskenmerken ........................................................35
Verloop van het bakproces .........................................36
Onderdelen................................................................37
Bedieningspaneel-Display/Funkties.............................38
Gebruiksaanwijzing..............................................3944
-Gebruiken van de timer.................................................42
-Gebruik van de BAKE RAPID modus .........................42
-Gebruik van de DOUGH modus.................................43
-Gebruik van de BAKE ONLY modus.......................4344
Het toestel schoonmaken...........................................44
Snijden en bewaren van het brood..............................45
De ingrediënten lopen over in het bakblik ....................45
Technische gegevens.................................................45
Aanduidingen op het display bij ongewone situaties.....46
Alvorens een beroep te doen op een Service Center
(dienst-na-verkoop)..............................................4748
Principes de base pour la cuisson du
pain à l’aide du ................................49
Caractéristiques de base...........................................49
Procédures de cuisson..............................................50
Nomenclature des pièces ..........................................51
Fonctions du panneau de commande/Panneau d’affichage
.
..52
Mode d’emploi....................................................53–58
-Utilisation du programmateur......................................56
-Utilisation du mode BAKE RAPID.............................56
-Utilisation du mode DOUGH ....................................57
-Utilisation du mode BAKE ONLY...........................57–58
Nettoyage de l’appareil..............................................58
Découpage du pain en tranches et conservation.........59
Fuites au niveau du moule.........................................59
Caractéristiques techniques.......................................59
Indications en cas de défaillance................................60
Mesures à prendre avant d’appeler
le service technique..............................................61–62
Het soort brood kiezen
De bak modus kiezen
Basiskenmerken
Basisprincipes bij het bakken met de
Nederlands
Verloop van het bakproces
Nederlands
Modus
Basic Bake
Basic Bake
Sandwich
Whole Wheat
Bake
Whole Wheat
Bake Sandwich
Multigrain
Bake
Whole Wheat
Bake Rapid
Whole Wheat
Bake Raisin
French Bake Bake Only
Basic
Bake Rapid
Basic
Bake Raisin
Whole Wheat
Dough
Whole Wheat
Dough Raisin
Multigrain
Dough
French Dough Pizza Dough
Basic Dough
Basic Dough
Raisin
Modus
Maatlepeltje
Maatbeker (ong. 240 ml)
Bakblik
Kneedmes
Handvat
Bedieningspaneel
Houder voor het kneedmes
Snoer
Stekker
Deksel
Toestel
Onderdelen
Plaatsen
Toebehoren
Nederlands
Display
SELECT (KIEZEN)
TIMER
Verklikker
START/STOP
MENU
Vergewis u ervan dat u de funktie van elke toets goed begrijpt alvorens de
in gebruik te nemen.
Opmerking: Het bedieningspaneel van het toestel is bedekt met een beschermende film om
krassen of schade tijdens het transport te vermijden.
U kunt deze film verwijderen en weggooien.
Bedieningspaneel-Display/Funkties
Nederlands
Handelingen Opmerkingen
1
2
3
4
5
6
Gebruiksaanwijzing
Nederlands
7
Opmerkingen
Handelingen
8
9
10
Nederlands
Beep
Beep
Handelingen Opmerkingen
onmiddellijk
12
13
14
15
11
De bakvorm is bijzonder
heet.
Plaats de bakvorm niet op
een plastic oppervlak. Wees
voorzichtig bij het hanteren
van de bakvorm.
Het brood en het kneedmes
zullen bijzonder heet zijn.
Nederlands
Gebruiken van de timer (alleen BAKE (BAKKEN) functie)
Opmerkingen
Handelingen
Voer dezelfde stappen uit als op bladzijden 40 tot en met 41, behalve stap 9.
Vanaf stap 9 volgt u de onderstaande instructies.
9:00 uur
‘s avonds
begintijd
6:30 ‘s morgens
eindtijd
(9 uur en
30 minuten)
12
9
6
3
Nederlands
Handelingen Opmerkingen
8
9
10
11
Handelingen Opmerkingen
1
2
3
Nederlands
Toestel en deksel
Temperatuursensor
Maatbeker en maatlepeltje
Handelingen Opmerkingen
4
5
6
Alvorens het toestel te reinigen, haalt u de stekker uit het stopcontact en laat u het afkoelen.
Het toestel schoonmaken
Nederlands
O
Snijden van zelfgebakken brood
Bewaren van zelfgebakken brood
Snijden en bewaren van het brood
Technische gegevens
-
-
De ingrediënten lopen over in het bakblik
Nederlands
Reden/Oorzaak
Situatie
Oplossing/Herstarten
ALERT
TEMP
TEMP
Aanduidingen op het display bij ongewone situaties
Ja
Nee
Nederlands
Alvorens een beroep te doen op een Service Center
Kijk het volgende na:
BAKRESULTATEN:
WERKINGSFOUTENPROBLEMEN MET DE INGREDIENTEN
Nederlands
(dienst-na-verkoop)
Geen gist of niet genoeg gist
Nederlands
1/64