Philips HD4426/00 Handleiding

Categorie
Barbecues
Type
Handleiding
Algemene beschrijving (fig. 1)
A Stekker
B Thermostaatunit met netsnoer en temperatuurlampje
C Temperatuurregelaar met aan/uitknop
D Onderstel
E Lekbak
F Uitneembare grillplaat (alleen HD4426)
G Uitneembare grillplaat met bakgedeelte (alleen HD4427)
H Koelblijvende handgrepen
I Aansluitpunt voor de thermostaatunit
Belangrijk
Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de
gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen.
Controleer of het voltage aangegeven op de onderkant van het apparaat overeenkomt met
de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit.
Indien het netsnoer beschadigd is, moet het worden vervangen door Philips, een door Philips
geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te
voorkomen.
Sluit de thermostaatunit niet aan op netspanning voordat u deze in het apparaat hebt
gestoken.
Zorg ervoor dat de binnenkant van het aansluitpunt geheel droog is voordat u de
thermostaatunit erop aansluit.
Gebruik uitsluitend de bijgeleverde thermostaatunit (model: TKSP-S007I).
Sluit het apparaat alleen aan op een geaard stopcontact.
Laat het netsnoer niet over de rand van de tafel of het aanrecht hangen waarop het apparaat
staat en houd het netsnoer uit de buurt van de hete gedeelten van het apparaat.
Plaats het apparaat op een vlakke, stabiele ondergrond en zorg dat er voldoende vrije ruimte
rondom het apparaat is.
De lekbak moet tijdens het grillen altijd in het apparaat geplaatst zijn.
Laat de grillplaat altijd opwarmen voordat u er etenswaren op gaat bereiden.
De aanraakbare oppervlakken kunnen heet worden wanneer het apparaat in werking is.
Houd het apparaat buiten het bereik van kinderen.
Laat het apparaat nooit zonder toezicht werken.
Pas op voor spattend vet wanneer u vet vlees of worstjes grilt.
Haal na gebruik altijd de stekker uit het stopcontact.
Schakel altijd het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u de
thermostaatunit verwijdert uit het aansluitpunt op het apparaat.
Dompel het netsnoer met de thermostaatunit niet in water of een andere vloeistof.
Het apparaat is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis en dient niet buitenshuis te
worden gebruikt.
Voor het eerste gebruik
1 Verwijder eventuele stickers van het apparaat en maak de behuizing schoon met een
vochtige doek.
2 Maak het apparaat en de grillplaat grondig schoon (zie hoofdstuk 'Schoonmaken').
B
Er kan wat rook uit het apparaat komen wanneer u het voor de eerste keer gebruikt. Dit is normaal.
NEDERLANDS18
19
Het apparaat gebruiken
1 Plaats de lekbak in het onderstel (fig. 2).
2 Vul de lekbak met zoveel water dat de bodem bedekt is (fig. 3).
- Het water in de lekbak voorkomt rook en nare luchtjes, doordat voedseldeeltjes zo niet kunnen
verbranden.
- Om de lekbak makkelijker te kunnen schoonmaken, kunt u deze met aluminiumfolie bekleden
voordat u de bak met water vult.
- Wanneer u de lekbak met aluminiumfolie bekleedt, zorg er dan voor dat de folie niet over de
randen van de lekbak hangt, omdat dat een goede luchtcirculatie belemmert.
3 Plaats de grillplaat in het onderstel (fig. 4).
De grillplaat past slechts op één manier in het onderstel.
4 Vet de grillplaat licht in met een beetje boter of olie.
5 Steek de thermostaatunit in het aansluitpunt aan de zijkant van het apparaat (fig. 5).
6 Steek de stekker in het stopcontact.
7 Draai de temperatuurregelaar naar een stand die geschikt is voor de etenswaren die u wilt
grillen (zie 'Grilltijd' in dit hoofdstuk).
Het temperatuurlampje gaat aan.
8 Leg de etenswaren op de grillplaat wanneer het temperatuurlampje is uitgegaan.
Pas op: de grillplaat is heet!
B
Tijdens het grillen gaat het temperatuurlampje af en toe aan en uit. Dit geeft aan dat het
verwarmingselement in- en uitgeschakeld wordt om te zorgen dat de grillplaat op de juiste
temperatuur blijft.
9 Draai de etenswaren af en toe om met een houten of kunststof spatel of tang.
10 Verwijder de etenswaren wanneer deze gaar zijn.
Gebruik een houten of kunststof spatel of tang om de etenswaren van de grillplaat te verwijderen.
Gebruik geen voorwerpen van metaal of voorwerpen die scherp zijn en krassen.
11 Veeg overtollige olie van de grillplaat met een stuk keukenpapier voordat u nieuwe
ingrediënten op de grillplaat legt. Dit zorgt voor een optimaal grillresultaat.
12 Om verder te gaan met grillen, legt u nieuwe ingrediënten op de grillplaat wanneer het
temperatuurlampje is uitgegaan.
Grilltijd
In de tabel aan het eind van deze gebruiksaanwijzing vindt u een aantal etenswaren die u met deze
tafelgrill kunt bereiden. De tabel geeft aan welke temperatuur u moet selecteren en hoe lang de
etenswaren moeten worden gegrild. De tijd die nodig is om het apparaat voor te verwarmen is niet
in de bereidingstijden inbegrepen. De grilltijd en grilltemperatuur hangen af van het soort
etenswaren (bijv. vlees), de dikte en de temperatuur van de etenswaren en natuurlijk van uw eigen
smaak. U kunt ook gebruikmaken van de aanduidingen op het onderstel van de tafelgrill.
Schoonmaken
Gebruik nooit schurende schoonmaakmiddelen of -materialen, aangezien de antiaanbaklaag van
de plaat hierdoor wordt beschadigd.
NEDERLANDS
20
Dompel het netsnoer met de thermostaatunit niet in water of een andere vloeistof.
1 Zet de temperatuurregelaar op de 'uit'-stand.
2 Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen.
3 Verwijder de thermostaatunit door deze uit het apparaat te trekken (fig. 6).
4 Verwijder de grillplaat door deze aan de handgrepen van het onderstel te tillen. De grillplaat
kan niet worden verwijderd als de thermostaatunit nog in het apparaat zit (fig. 7).
Veeg altijd overtollige olie met een stuk keukenpapier van de grillplaat voordat u deze verwijdert
om schoon te maken.
5 Verwijder de lekbak door deze uit het onderstel te tillen (fig. 8).
6 Reinig de grillplaat, de lekbak en het onderstel met een zachte doek of spons en warm water
met een beetje afwasmiddel, of in de vaatwasmachine.
Aangekoekte etensresten en vet kunnen worden verwijderd door de grillplaat 5 minuten in heet
water met een beetje afwasmiddel te laten weken. U kunt aangekoekte etensresten en vet ook
losweken door wat citroensap over de grillplaat te druppelen.
7 Droog de grillplaat, de lekbak en het onderstel af en zet het apparaat weer in elkaar.
De binnenkant van het aansluitpunt voor de thermostaatunit moet geheel droog zijn voordat u
de thermostaatunit er weer op aansluit. Droog de binnenkant van het aansluitpunt met een
droge doek. Schud indien nodig eerst achtergebleven water eruit.
8 Reinig de buitenkant van de thermostaatunit met een vochtige doek.
Tips
De grillplaat is ideaal voor het bereiden van vlees, gevogelte, vis en groente. Vet en vocht
druppelen door de grillplaat in de lekbak, waardoor er nauwelijks rookontwikkeling
plaatsvindt en u eten bereidt dat gezond is en weinig vet bevat (fig. 9).
Het bakgedeelte (alleen HD4427) is zeer geschikt voor het bereiden van vis, eieren, ham,
champignons, tomaten, uien enz. Dit gedeelte is ook handig om etenswaren warm te houden
(fig. 10).
U kunt de tafelgrill ook als thermostatische warmhoudplaat gebruiken, die uw gerechten
automatisch op de gewenste temperatuur houdt. Bedek de grillplaat met aluminiumfolie
waarvan de glimmende zijde naar boven wijst en stel de temperatuurregelaar in op stand 2 of 3.
Mals vlees is het meest geschikt om te grillen.
Vleessoorten als biefstuk of spareribs worden malser als u ze een nacht laat marineren.
Draai het gegrilde eten niet te vaak om. Wanneer de etenswaren aan beide zijden bruin zijn,
moeten ze op een lagere temperatuur worden gegrild. Zo voorkomt u uitdrogen en bereikt
u een gelijkmatig grillresultaat.
Als u bevroren etenswaren wilt ontdooien, wikkelt u deze in aluminiumfolie en stelt u de
temperatuurregelaar in op stand 3 of 4. Draai de etenswaren af en toe om. De ontdooitijd
hangt af van het gewicht van de etenswaren.
Wanneer u saté, kip, varkensvlees of kalfsvlees bereidt, schroei het vlees dan eerst op hoge
temperatuur dicht (stand 5). Indien nodig kunt u hierna de temperatuurregelaar een stand
lager zetten om het vlees te grillen totdat het gaar is.
Wanneer u saté of kebab maakt, week de bamboe of houten spiesen dan eerst in water om
te voorkomen dat ze tijdens het grillen verschroeien. Gebruik geen metalen spiesen.
Worstjes knappen tijdens het grillen vaak open. U kunt dit voorkomen door er met een
vork enkele gaatjes in te prikken.
Met vers vlees krijgt u een beter grillresultaat dan met bevroren of ontdooid vlees. Strooi
pas na het grillen zout op het vlees. Hierdoor blijft het vlees sappig. Zorg ervoor dat de
stukken vlees die u gaat bereiden niet te dik zijn (ongeveer 1,5 cm) voor het beste resultaat.
NEDERLANDS
21
De tafelgrill is niet geschikt voor het bereiden van gepaneerde etenswaren.
Milieu
Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar
lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op
die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. 11).
Garantie & service
Als u informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website
(www.philips.com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt
het telefoonnummer in het 'worldwide guarantee'-vouwblad). Als er geen Customer Care Centre
in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer of neem contact op met de afdeling Service van Philips
Domestic Appliances and Personal Care BV.
NEDERLANDS
De tafelgrill is niet geschikt voor het bereiden van gepaneerde etenswaren.
Temperatuurstand
4-5
4-5
4
4-5
4-5
4-5
4-5
5
5
5
5
5
5
2-3
3-4
Grilltijd (minuten)
5-7
3-4
4-6
6-8
8-10
6-15
8-12
Afhankelijk van de dikte van het
vlees en uw persoonlijke smaak.
4-7
4-7
4-5
8-10
8-10
Soort etenswaren
Zalm- of tonijnmoot
Gamba's
Vis (kleine stukjes)
Kalkoen-/kipfilet
Worstjes
Hamburger (bevroren,
voorgebakken)
Lamskotelet
Vlees met korte bereidingstijd (bijv.
biefstuk/kalfsfilet)
Stukjes vlees
Groenten/fruit
Groenten/fruit bedekt met kaas
Mixed grill (kleine stukjes)
Sjasliek/saté
Warmhouden
Ontdooien

Documenttranscriptie

18 NEDERLANDS Algemene beschrijving (fig. 1) A B C D E F G H I Stekker Thermostaatunit met netsnoer en temperatuurlampje Temperatuurregelaar met aan/uitknop Onderstel Lekbak Uitneembare grillplaat (alleen HD4426) Uitneembare grillplaat met bakgedeelte (alleen HD4427) Koelblijvende handgrepen Aansluitpunt voor de thermostaatunit Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig te kunnen raadplegen. ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ Controleer of het voltage aangegeven op de onderkant van het apparaat overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. Indien het netsnoer beschadigd is, moet het worden vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. Sluit de thermostaatunit niet aan op netspanning voordat u deze in het apparaat hebt gestoken. Zorg ervoor dat de binnenkant van het aansluitpunt geheel droog is voordat u de thermostaatunit erop aansluit. Gebruik uitsluitend de bijgeleverde thermostaatunit (model: TKSP-S007I). Sluit het apparaat alleen aan op een geaard stopcontact. Laat het netsnoer niet over de rand van de tafel of het aanrecht hangen waarop het apparaat staat en houd het netsnoer uit de buurt van de hete gedeelten van het apparaat. Plaats het apparaat op een vlakke, stabiele ondergrond en zorg dat er voldoende vrije ruimte rondom het apparaat is. De lekbak moet tijdens het grillen altijd in het apparaat geplaatst zijn. Laat de grillplaat altijd opwarmen voordat u er etenswaren op gaat bereiden. De aanraakbare oppervlakken kunnen heet worden wanneer het apparaat in werking is. Houd het apparaat buiten het bereik van kinderen. Laat het apparaat nooit zonder toezicht werken. Pas op voor spattend vet wanneer u vet vlees of worstjes grilt. Haal na gebruik altijd de stekker uit het stopcontact. Schakel altijd het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact voordat u de thermostaatunit verwijdert uit het aansluitpunt op het apparaat. Dompel het netsnoer met de thermostaatunit niet in water of een andere vloeistof. Het apparaat is uitsluitend bedoeld voor gebruik binnenshuis en dient niet buitenshuis te worden gebruikt. Voor het eerste gebruik 1 Verwijder eventuele stickers van het apparaat en maak de behuizing schoon met een vochtige doek. 2 Maak het apparaat en de grillplaat grondig schoon (zie hoofdstuk 'Schoonmaken'). B Er kan wat rook uit het apparaat komen wanneer u het voor de eerste keer gebruikt. Dit is normaal. NEDERLANDS 19 Het apparaat gebruiken 1 Plaats de lekbak in het onderstel (fig. 2). 2 Vul de lekbak met zoveel water dat de bodem bedekt is (fig. 3). Het water in de lekbak voorkomt rook en nare luchtjes, doordat voedseldeeltjes zo niet kunnen verbranden. - Om de lekbak makkelijker te kunnen schoonmaken, kunt u deze met aluminiumfolie bekleden voordat u de bak met water vult. - Wanneer u de lekbak met aluminiumfolie bekleedt, zorg er dan voor dat de folie niet over de randen van de lekbak hangt, omdat dat een goede luchtcirculatie belemmert. - 3 Plaats de grillplaat in het onderstel (fig. 4). De grillplaat past slechts op één manier in het onderstel. 4 Vet de grillplaat licht in met een beetje boter of olie. 5 Steek de thermostaatunit in het aansluitpunt aan de zijkant van het apparaat (fig. 5). 6 Steek de stekker in het stopcontact. 7 Draai de temperatuurregelaar naar een stand die geschikt is voor de etenswaren die u wilt grillen (zie 'Grilltijd' in dit hoofdstuk). Het temperatuurlampje gaat aan. 8 Leg de etenswaren op de grillplaat wanneer het temperatuurlampje is uitgegaan. Pas op: de grillplaat is heet! B Tijdens het grillen gaat het temperatuurlampje af en toe aan en uit. Dit geeft aan dat het verwarmingselement in- en uitgeschakeld wordt om te zorgen dat de grillplaat op de juiste temperatuur blijft. 9 Draai de etenswaren af en toe om met een houten of kunststof spatel of tang. 10 Verwijder de etenswaren wanneer deze gaar zijn. Gebruik een houten of kunststof spatel of tang om de etenswaren van de grillplaat te verwijderen. Gebruik geen voorwerpen van metaal of voorwerpen die scherp zijn en krassen. 11 Veeg overtollige olie van de grillplaat met een stuk keukenpapier voordat u nieuwe ingrediënten op de grillplaat legt. Dit zorgt voor een optimaal grillresultaat. 12 Om verder te gaan met grillen, legt u nieuwe ingrediënten op de grillplaat wanneer het temperatuurlampje is uitgegaan. Grilltijd In de tabel aan het eind van deze gebruiksaanwijzing vindt u een aantal etenswaren die u met deze tafelgrill kunt bereiden. De tabel geeft aan welke temperatuur u moet selecteren en hoe lang de etenswaren moeten worden gegrild. De tijd die nodig is om het apparaat voor te verwarmen is niet in de bereidingstijden inbegrepen. De grilltijd en grilltemperatuur hangen af van het soort etenswaren (bijv. vlees), de dikte en de temperatuur van de etenswaren en natuurlijk van uw eigen smaak. U kunt ook gebruikmaken van de aanduidingen op het onderstel van de tafelgrill. Schoonmaken Gebruik nooit schurende schoonmaakmiddelen of -materialen, aangezien de antiaanbaklaag van de plaat hierdoor wordt beschadigd. 20 NEDERLANDS Dompel het netsnoer met de thermostaatunit niet in water of een andere vloeistof. 1 Zet de temperatuurregelaar op de 'uit'-stand. 2 Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. 3 Verwijder de thermostaatunit door deze uit het apparaat te trekken (fig. 6). 4 Verwijder de grillplaat door deze aan de handgrepen van het onderstel te tillen. De grillplaat kan niet worden verwijderd als de thermostaatunit nog in het apparaat zit (fig. 7). Veeg altijd overtollige olie met een stuk keukenpapier van de grillplaat voordat u deze verwijdert om schoon te maken. 5 Verwijder de lekbak door deze uit het onderstel te tillen (fig. 8). 6 Reinig de grillplaat, de lekbak en het onderstel met een zachte doek of spons en warm water met een beetje afwasmiddel, of in de vaatwasmachine. Aangekoekte etensresten en vet kunnen worden verwijderd door de grillplaat 5 minuten in heet water met een beetje afwasmiddel te laten weken. U kunt aangekoekte etensresten en vet ook losweken door wat citroensap over de grillplaat te druppelen. 7 Droog de grillplaat, de lekbak en het onderstel af en zet het apparaat weer in elkaar. De binnenkant van het aansluitpunt voor de thermostaatunit moet geheel droog zijn voordat u de thermostaatunit er weer op aansluit. Droog de binnenkant van het aansluitpunt met een droge doek. Schud indien nodig eerst achtergebleven water eruit. 8 Reinig de buitenkant van de thermostaatunit met een vochtige doek. Tips ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ ◗ De grillplaat is ideaal voor het bereiden van vlees, gevogelte, vis en groente. Vet en vocht druppelen door de grillplaat in de lekbak, waardoor er nauwelijks rookontwikkeling plaatsvindt en u eten bereidt dat gezond is en weinig vet bevat (fig. 9). Het bakgedeelte (alleen HD4427) is zeer geschikt voor het bereiden van vis, eieren, ham, champignons, tomaten, uien enz. Dit gedeelte is ook handig om etenswaren warm te houden (fig. 10). U kunt de tafelgrill ook als thermostatische warmhoudplaat gebruiken, die uw gerechten automatisch op de gewenste temperatuur houdt. Bedek de grillplaat met aluminiumfolie waarvan de glimmende zijde naar boven wijst en stel de temperatuurregelaar in op stand 2 of 3. Mals vlees is het meest geschikt om te grillen. Vleessoorten als biefstuk of spareribs worden malser als u ze een nacht laat marineren. Draai het gegrilde eten niet te vaak om. Wanneer de etenswaren aan beide zijden bruin zijn, moeten ze op een lagere temperatuur worden gegrild. Zo voorkomt u uitdrogen en bereikt u een gelijkmatig grillresultaat. Als u bevroren etenswaren wilt ontdooien, wikkelt u deze in aluminiumfolie en stelt u de temperatuurregelaar in op stand 3 of 4. Draai de etenswaren af en toe om. De ontdooitijd hangt af van het gewicht van de etenswaren. Wanneer u saté, kip, varkensvlees of kalfsvlees bereidt, schroei het vlees dan eerst op hoge temperatuur dicht (stand 5). Indien nodig kunt u hierna de temperatuurregelaar een stand lager zetten om het vlees te grillen totdat het gaar is. Wanneer u saté of kebab maakt, week de bamboe of houten spiesen dan eerst in water om te voorkomen dat ze tijdens het grillen verschroeien. Gebruik geen metalen spiesen. Worstjes knappen tijdens het grillen vaak open. U kunt dit voorkomen door er met een vork enkele gaatjes in te prikken. Met vers vlees krijgt u een beter grillresultaat dan met bevroren of ontdooid vlees. Strooi pas na het grillen zout op het vlees. Hierdoor blijft het vlees sappig. Zorg ervoor dat de stukken vlees die u gaat bereiden niet te dik zijn (ongeveer 1,5 cm) voor het beste resultaat. NEDERLANDS 21 De tafelgrill is niet geschikt voor het bereiden van gepaneerde etenswaren. Milieu ◗ Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. 11). Garantie & service Als u informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www.philips.com) of neem contact op met het Philips Customer Care Centre in uw land (u vindt het telefoonnummer in het 'worldwide guarantee'-vouwblad). Als er geen Customer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer of neem contact op met de afdeling Service van Philips Domestic Appliances and Personal Care BV. Soort etenswaren Grilltijd (minuten) Temperatuurstand Zalm- of tonijnmoot 5-7 4-5 Gamba's 3-4 4-5 Vis (kleine stukjes) 4-6 4 Kalkoen-/kipfilet 6-8 4-5 Worstjes 8-10 4-5 Hamburger (bevroren, voorgebakken) 6-15 4-5 Lamskotelet 8-12 4-5 Vlees met korte bereidingstijd (bijv. Afhankelijk van de dikte van het biefstuk/kalfsfilet) vlees en uw persoonlijke smaak. 5 Stukjes vlees 4-7 5 Groenten/fruit 4-7 5 Groenten/fruit bedekt met kaas 4-5 5 Mixed grill (kleine stukjes) 8-10 5 Sjasliek/saté 8-10 5 Warmhouden 2-3 Ontdooien 3-4 De tafelgrill is niet geschikt voor het bereiden van gepaneerde etenswaren.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84

Philips HD4426/00 Handleiding

Categorie
Barbecues
Type
Handleiding