10
NL
BESCHRIJVING
A Afneembare hakmolen
A1 Aluminium behuizing
A2 Schroef
A3 Zelfslijpend mes van roestvrij staal
A4 Roosters (afhankelijk van het model)
A4a Fijnmazig rooster (hakt zeer fijn)
A4b Middenmazig rooster (hakt fijn)
A4c Grofmazig rooster (hakt grof)
A5 Aluminium moer
B Afneembare schaal
C Vleesstamper
D Aan/uit-knop
E Motorblok
GEBRUIK
Hakmolen
(zie fig. 1.1 tot en met 1.4)
Maak de volledige hoeveelheid te verwerken voedsel klaar, verwijder beenderen, kraakbeen en pezen.
Snij het vlees in stukken (ongeveer 2 x 2 cm).
Tip: wanneer u al het vlees hebt gemalen, kunt u enkele stukken brood door de machine duwen om
het laatste gehakt eruit te krijgen.
GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Maak vóór het eerste gebruik alle accessoires schoon met water en zeep. Spoel ze af en dep ze
onmiddellijk voorzichtig droog.
Het rooster en het mes moeten ingevet blijven. Wrijf ze in met olie.
Laat het apparaat niet zonder inhoud werken wanneer de roosters niet zijn ingevet.
Steek nooit uw vingers of een voorwerp in de aanvoerbuis.
F Worsthulpstuk (afhankelijk van het model)
G Kibbehvormer (afhankelijk van het model)
G1 Opzetstuk
G2 Ring
H Groentesnijder (afhankelijk van het model)
H1 Kegelmagazijn / aanvoerbuis
H2 Duwstaaf
H3 Kegels (afhankelijk van het model)
H3a Kegel voor grof raspen (rood)
H3b Kegel voor fijn raspen (oranje)
H3c Kegel voor grof snijden (donkergroen)
H3d Kegel voor fijn snijden (lichtgroen)
H3e Kegel voor het snijden van frieten
H3f Accessoire voor het snijden van blokjes
I Opbergstuk (afhankelijk van het model)
Opgelet: bij dit apparaat wordt een boekje met veiligheidsvoorschriften (LS-123456) geleverd.
Neem dit boekje aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt en bewaar het nadien
zorgvuldig.