
TABEL MET KOOKTIJDEN VOOR DE EVELYN
GERECHT KOOKTIJD STAND TEMPERATUUR
Pasteitjes, croissant 1 min. per kant 2, 4 80ºC
Gebakken ei 2 min. 2, 4, 6 150ºC
Pannenkoeken 1-2 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Omelet 2 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Verse kaas 1 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Toast 1 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Sandwiches 2 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC
Courgette, knoflook,
paddestoelen, aubergine,
tomaten, paprika, ui, etc.
2 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Gesneden: aardappelen,
pompen, wortel
3 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Worstjes 2-3 min. per kant 2, 4, 6 150ºC
Entrecôte van kalfsvlees 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Kalfsfilet of varkensfilet 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Lamskoteletjes 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC
Varkenskarbonade 3 min. per kant 2, 4, 6, 8 170ºC
Konijn (in stukjes) 3-4 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Visspies 2 min. per kant 2, 4, 6 160ºC
Tonijn, zalm
makreel, zwaardvis, etc.
2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 160ºC
Schaaldieren 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Inktvis, etc. 2-3 min. per kant 2, 4, 6, 8 180ºC
Pizza’s 7-10 min. 2, 4, 6, 8, 10 240ºC
Paella 35-45 min. 2, 4, 6, 8, 10 160ºC-240ºC