OBI 127 PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL
5019 610 54412
Eerste-Laatste...
steunhoogten
1.Het bedieningspaneel
2.Ventilator* (niet zichtbaar)
3.Verwarmingselement bovenwarmte (kan worden verlaagd)
4.Ovenlampje
5.Circulair verwarmingselement (niet zichtbaar)
6.Ventilator
7.Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar)
8.Scharnieren ovendeur
9.Ovenkoeldeur
*N.B.:
De ventilator schakelt alleen in wanneer de oven een
bepaalde temperatuur heeft bereikt.
De ventilator kan nog een bepaalde tijd blijven draaien nadat de
oven is uitgezet, om voor een goede koeling te zorgen.
ACCESSOIRES
• Rooster • Katalysatorpanelen
• Bakplaat • Opvangbak
RAADPLEEG HET INFORMATIEBLAD VAN HET PROGRAMMEERAPPARAAT VOOR DE
BESCHRIJVING VAN HET GEBRUIK VAN DE OVEN.
OVENFUNCTIETABEL
Functie-
symbool
Functie
Voorinstellingtempe-
ratuur/hoogte
Beschrijving van de functie
(zie de details in de gebruikshandleiding)
0 OVEN UIT - -
OVENLAMPJE - De ovenlamp inschakelen.
MLTF
(Warm houden)
35C
Om een constante temperatuur op 35°C of op
60°C te handhaven.
STATISCH 200C
Om voedsel op één hoogte te bereiden.
Voorverwarming.
GEBAK
(Statisch+Ventilator)
175C
Om op twee hoogten voedsel te bereiden, op
dezelfde temperatuur.
VENTILATOR 160C
Om voedsel op meer dan één hoogte te bereiden,
op dezelfde temperatuur.
TURBOVENTILATOR 160C
Voor bereiding van: grote vruchtencakes,
gevulde groenten, pasteitjes, gevogelte.
GRILL 3
Voor het grillen van kleine stukjes vlees, toast,
enz...
TURBOGRILL
(Grill+Ventilator)
3 Voor het grillen van grote stukken vlees.
PROGRAMMA P1 Voor het bakken van pizza, brood, focaccia.
Eerste
Laatste
DE OVEN AANZETTEN
Wanneer de oven voor het eerst wordt aangesloten op het elektriciteitsnet, of opnieuw wordt aangesloten
na een stroomuitval,
verschijnt op het display
“”
.
Om de oven aan te zetten:
• draai
knop 1
op
“0”
.
• druk op
toets 2
.
Op het display verschijnt “--:--”.
1 Keuzeknop: om de ovenfuncties in te stellen.
2. Knop voor keuze en bevestiging van de verschillende handelingen (steeds opnieuw indrukken).
3. Knop voor instelling van: de tijd, de bereidingstijd, de tijd waarop de bereiding beëindigd moet
worden, en de temperaturen (Functie
P
).
1
2
3