Kenwood IM200 series Handleiding

Categorie
Accessoires voor mixer / keukenmachine
Type
Handleiding
Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK
www.kenwood.co.uk
4963/4
English 2 - 5
Français 6 - 10
Deutsch 11 - 14
Dansk 15 - 18
Svenska 19 - 22
Norsk 23 - 26
Suomi 27 - 30
Türkçe 31 - 34
Русский 35 - 40
Ekkgmij 41 - 45
Nederlands 46 - 49
Italiano 50 - 54
Português 55 - 58
Español 59 - 62
Ïesky 63 - 66
Magyar 67 - 70
Polski 71 - 75
UNFOLD
´¸∂w
76 - 79
veiligheid
Trek de stekker uit het stopcontact,
voordat u onderdelen aanbrengt of
verwijdert of het apparaat reinigt.
Houd kinderen uit de buurt van het
apparaat. Laat nooit het snoer
omlaaghangen waar kinderen het
kunnen vastpakken.
Gebruik nooit een beschadigd
apparaat. Laat mankementen
nakijken of repareren: zie paragraaf
‘klantenservice’.
Dompel het motorblok nooit onder in
water en laat het snoer of de stekker
nooit nat worden – u zou anders een
elektrische schok kunnen krijgen.
Gebruik nooit een ongeautoriseerd
accessoire.
Raak geen bewegende delen aan.
Houd uw handen, haar, kleding,
spatels en ander gereedschap uit de
buurt van het apparaat terwijl het in
bedrijf is, om de kans op letsel bij
personen en/of schade aan het
apparaat te verkleinen.
Gebruik het apparaat niet
buitenshuis.
Laat het apparaat nooit onbeheerd
achter.
Laat zieke personen het apparaat
niet zonder toezicht gebruiken.
Laat kinderen niet met het apparaat
spelen.
Gebruik het apparaat uitsluitend voor
het beoogde huishoudelijke doel.
Zorg altijd dat alles helemaal schoon
is, voordat u ijs of sorbet maakt.
Laat nooit ijs bevriezen dat geheel of
gedeeltelijk is ontdooid.
Ijs, sorbet, enz. dat rauwe
ingrediënten bevat, moet binnen één
week worden geconsumeerd. Maak
ijs niet te lang van tevoren, omdat ijs
het best smaakt als het vers is.
Ijs, sorbet, enz. dat rauwe eieren
bevat, mag niet aan jonge kinderen,
zwangere vrouwen of bejaarden
worden gegeven.
Zorg altijd dat bij het hanteren van
de kom uw handen zijn beschermd
om brandwonden door
bevriezing te voorkomen, vooral
wanneer u de kom voor het eerst uit
de vriezer haalt.
Gebruik de kom niet meer, als er
koelvloeistof uit lekt. De gebruikte
koelvloeistof is niet giftig.
Zet het apparaat niet op een heet
oppervlak, zoals een fornuis of
kookplaat, of in de buurt van een
open gasvlam.
voordat u de stekker in het
stopcontact steekt
Controleer of de netspanning
overeenkomt met de waarde
vermeld op de onderzijde van het
motorblok.
Dit apparaat voldoet aan EG-richtlijn
89/336/EEG.
vóór het eerste gebruik
1 Verwijder alle verpakking.
2 Was de onderdelen; zie ‘reiniging’.
3 Zet de kom vierentwintig uur van
tevoren in de vriezer.
4 Bereid het ijs- of sorbetmengsel (zie
de recepten). Laat het mengsel in de
koelkast afkoelen.
sleutelwoorden
aan/uit-schakelaar
motorblok
deksel
as
roerspaan
kom
hoe de ijsmachine moet
worden gebruikt
1 Schuif het motorblok op het deksel
tot het vastzit; de klemmetjes aan de
onderzijde komen daarbij met een
klik op hun plaats.
2 Zet de as in het motorblok en
bevestig dan de roerspaan.
3 Haal de kom uit de vriezer.
46
Nederlands
Vouw de voorpagina a.u.b. uit voor
dat u begint te lezen. Op deze manier
zijn de afbeeldingen zichtbaar
4 Laat het geassembleerde geheel op
de kom zakken en draai de
motorblok/deksel-combinatie
rechtsom om deze op zijn plaats
vast te zetten.
5 Zet het apparaat aan.
HET APPARAAT MOET AANSTAAN
VOORDAT HET IJS- OF
SORBETMENGSEL WORDT
TOEGEVOEGD, OM TE
VOORKOMEN DAT HET MENGSEL
DIRECT OP DE BINNENKANT VAN
DE KOM BEVRIEST.
6 Giet het ijs- of sorbetmengsel via de
vultrechter in de kom.
Stop met het gieten van het mengsel
in de kom altijd zodra het oppervlak
minimaal 2,5 cm onder de rand is,
omdat het mengsel tijdens het
bevriezen zal uitzetten.
7 Laat het mengsel kolken tot het
bevroren is of tot de gewenste
consistentie is bereikt; dit kan
maximaal 30 tot 40 minuten duren,
maar de meeste recepten zullen al
eerder klaar zijn.
belangrijk
Het apparaat tijdens het bevriezen
niet uitzetten en weer aanzetten,
omdat het mengsel anders in
contact met de kom kan bevriezen
en de roerspaan in zijn beweging
kan belemmeren.
Om te voorkomen dat de motor
oververhit raakt, wordt de
draairichting veranderd als het
mengsel te dik wordt. Zet het
apparaat uit als de draairichting
herhaaldelijk wordt veranderd, omdat
het mengsel dan klaar is.
In het onwaarschijnlijke geval dat de
motor oververhit raakt, wordt de
motor door een veiligheidsinrichting
uitgezet. Als dit gebeurt, zet het
apparaat dan uit, trek de stekker uit
het stopcontact en laat het
motorblok afkoelen.
8 Zet het apparaat uit en verwijder de
motorblok/deksel-combinatie door
deze linksom te draaien. Het ijs is nu
klaar om te serveren.
Het ijs hoort zo zacht te zijn dat je
het kunt oplepelen. Het ijs kan in een
afzonderlijke bak worden
overgebracht voor bewaring in de
vriezer of om het ijs vóór consumptie
vast te laten worden, als u dat
wenst.
belangrijk
Gebruik geen metalen gereedschap
om het mengsel uit de kom te
verwijderen.
Haal de kom pas uit de vriezer als u
op het punt staat om ijs te maken.
tips
Wij adviseren u de kom in de vriezer
te bewaren, zodat hij klaar voor
gebruik is. Doe hem in een plastic
zak, voordat u hem in de vriezer
doet. Laat de kom rechtop invriezen.
Controleer altijd of de kom helemaal
droog is, voordat u hem in de vriezer
doet.
De kom niet doorboren of verhitten.
De kom moet in een vriezer worden
gezet die gedurende 24 uur vóór
gebruik van de kom een temperatuur
van -18 °C of lager heeft.
Om optimale resultaten te behalen
moeten de ingrediënten vóór het
maken van ijs in de koelkast worden
gezet.
Als aan mengsels alcohol is
toegevoegd, bevriezen ze niet goed.
reiniging
Voordat het apparaat wordt
gereinigd, moet het altijd worden
uitgezet, moet de stekker uit het
stopcontact worden getrokken en
moet het apparaat uit elkaar worden
gehaald.
Dompel het motorblok nooit onder in
water en laat het snoer en de
stekker nooit nat worden.
47
Was onderdelen niet in de
afwasmachine.
kom
Probeer de kom pas te reinigen
nadat hij op kamertemperatuur is
gekomen.
1 Was de kom aan de binnenkant en
droog hem dan grondig. Dompel
hem niet onder in water.
roerspaan en as
Verwijder ze samen en scheid ze
dan.
1 Was ze en droog ze dan grondig.
deksel
Haal het deksel als volgt van het
motorblok:
1 Knijp, terwijl het deksel
ondersteboven is, één paar
klemmetjes samen om één kant van
het deksel los te maken en doe
daarna hetzelfde met het andere
paar klemmetjes.
2 Houd het deksel aan de achterkant
boven de plaats waar het snoer uit
het apparaat komt, en trek het dan
van het motorblok vandaan .
3 Was het deksel en droog het dan
grondig.
motorblok
Met een vochtige doek afvegen en
dan drogen.
onderhoud en
klantenservice
Als het snoer is beschadigd, moet
het om veiligheidsredenen door
KENWOOD of een bevoegde
KENWOOD-monteur worden
vervangen.
Indien u hulp nodig heeft bij:
het gebruik van de ijsmachine
onderhoud of reparaties
neem dan contact op met de zaak
waar u het apparaat heeft gekocht.
recepten
bananenijs
2 rijpe bananen
200 ml halfvolle melk
100 ml slagroom
50 g poedersuiker
Stamp de bananen fijn tot een
gladde massa. Vermeng deze massa
met de melk, slagroom en suiker.
Giet het mengsel in de kom terwijl
de roerspaan draait. Laat het
mengsel bevriezen tot de gewenste
consistentie is bereikt.
frambozen-yoghurtijs
200 g frambozen; als ze bevroren
zijn, eerst laten ontdooien
75 g poedersuiker
250 ml natuuryoghurt
Stamp de frambozen fijn of pureer
ze. Om een gladde massa te krijgen
kunt u door zeven de pitjes
verwijderen. Voeg de suiker en
natuuryoghurt toe en meng het
geheel door elkaar. Giet het mengsel
in de kom terwijl de roerspaan draait.
Laat het mengsel bevriezen tot de
gewenste consistentie is bereikt.
chocolade-pepermuntijs
225 ml halfvolle melk
50 g poedersuiker
225 ml slagroom
een paar druppels
pepermuntessence
75 g geraspte pure chocolade
48
Doe de melk en suiker in een
steelpan. Zet de steelpan op een
lage pit en roer de inhoud tot de
suiker is opgelost; laat de steelpan
dan staan tot de inhoud is
afgekoeld. Voeg al roerend de
slagroom en pepermuntessence toe
aan de afgekoelde melk. Giet het
mengsel in de kom terwijl de
roerspaan draait. Voeg de geraspte
chocolade via de vultrechter toe,
zodra het mengsel begint te
bevriezen. Laat het mengsel
bevriezen tot de gewenste
consistentie is bereikt.
aardbeienijs
350 g verse aardbeien
75 g poedersuiker
200 ml slagroom
sap van een halve citroen
Pureer de aardbeien tot een gladde
massa en voeg dan de overige
ingrediënten toe. Giet het mengsel in
de kom terwijl de roerspaan draait.
Laat het mengsel bevriezen tot de
gewenste consistentie is bereikt.
mager vanilleijs
500 ml taptemelk
50 g poedersuiker
75 ml magere melkpoeder
2,5 ml vanille-essence
Doe de melk en suiker in een
steelpan en strooi de melkpoeder
erop. Zet de steelpan op een lage
pit en roer de inhoud tot de suiker
en melkpoeder zijn opgelost; pas op
dat het mengsel niet gaat koken.
Haal de steelpan van de pit en laat
de inhoud afkoelen. Voeg al roerend
de vanille-essence toe. Giet het
mengsel in de kom terwijl de
roerspaan draait. Laat het mengsel
bevriezen tot de gewenste
consistentie is bereikt.
citroensorbet
200 g kristalsuiker
200 ml water
sap van een halve sinaasappel
175 ml citroensap (ca. 4 citroenen)
de helft van het eiwit uit een ei
Doe de suiker en het water in een
steelpan. Roer de inhoud op een
lage pit tot de suiker is opgelost.
Breng het mengsel aan de kook en
laat het 1 minuut koken. Haal de
steelpan van de pit en laat de inhoud
afkoelen.
Voeg het sinaasappelsap en
citroensap toe.
Klop het eiwit tot het bijna stijf is, en
voeg het dan al roerend toe aan het
citroenmengsel.
Giet het mengsel in de kom terwijl
de roerspaan draait. Laat het
mengsel bevriezen tot de gewenste
consistentie is bereikt.
vanilleijs op vlabasis
3 eierdooiers
75 g poedersuiker
225 ml halfvolle melk
225 ml slagroom
2,5 ml vanille-essence
Doe de eierdooiers en suiker in een
glazen kom en klop de eierdooiers
met de suiker. Breng de melk in een
steelpan langzaam aan de kook en
giet de melk dan op het eimengsel,
terwijl u het geheel opklopt. Breng
het mengsel terug in de pan en roer
voortdurend tot het mengsel dik
wordt en een film vormt op de
achterkant van de lepel. Laat het
mengsel niet koken, anders raakt het
ontmengd. Haal de steelpan van de
pit en laat de inhoud afkoelen. Voeg
al roerend de slagroom en vanille-
essence toe. Giet het mengsel in de
kom terwijl de roerspaan draait. Laat
het mengsel bevriezen tot de
gewenste consistentie is bereikt.
49

Documenttranscriptie

Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK www.kenwood.co.uk 4963/4 2-5 Français 6 - 10 Deutsch 11 - 14 Dansk 15 - 18 Svenska 19 - 22 Norsk 23 - 26 Suomi 27 - 30 Türkçe 31 - 34 Русский 35 - 40 Ekkgmij 41 - 45 Nederlands 46 - 49 Italiano 50 - 54 Português 55 - 58 Español 59 - 62 Ïesky 63 - 66 Magyar 67 - 70 Polski 71 - 75 w∂¸´ 76 - 79 UN FO LD English Nederlands Vouw de voorpagina a.u.b. uit voordat u begint te lezen. Op deze manier zijn de afbeeldingen zichtbaar ● veiligheid ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● Trek de stekker uit het stopcontact, voordat u onderdelen aanbrengt of verwijdert of het apparaat reinigt. Houd kinderen uit de buurt van het apparaat. Laat nooit het snoer omlaaghangen waar kinderen het kunnen vastpakken. Gebruik nooit een beschadigd apparaat. Laat mankementen nakijken of repareren: zie paragraaf ‘klantenservice’. Dompel het motorblok nooit onder in water en laat het snoer of de stekker nooit nat worden – u zou anders een elektrische schok kunnen krijgen. Gebruik nooit een ongeautoriseerd accessoire. Raak geen bewegende delen aan. Houd uw handen, haar, kleding, spatels en ander gereedschap uit de buurt van het apparaat terwijl het in bedrijf is, om de kans op letsel bij personen en/of schade aan het apparaat te verkleinen. Gebruik het apparaat niet buitenshuis. Laat het apparaat nooit onbeheerd achter. Laat zieke personen het apparaat niet zonder toezicht gebruiken. Laat kinderen niet met het apparaat spelen. Gebruik het apparaat uitsluitend voor het beoogde huishoudelijke doel. Zorg altijd dat alles helemaal schoon is, voordat u ijs of sorbet maakt. Laat nooit ijs bevriezen dat geheel of gedeeltelijk is ontdooid. Ijs, sorbet, enz. dat rauwe ingrediënten bevat, moet binnen één week worden geconsumeerd. Maak ijs niet te lang van tevoren, omdat ijs het best smaakt als het vers is. Ijs, sorbet, enz. dat rauwe eieren bevat, mag niet aan jonge kinderen, zwangere vrouwen of bejaarden worden gegeven. ● ● ● ● Zorg altijd dat bij het hanteren van de kom uw handen zijn beschermd om brandwonden door bevriezing te voorkomen, vooral wanneer u de kom voor het eerst uit de vriezer haalt. Gebruik de kom niet meer, als er koelvloeistof uit lekt. De gebruikte koelvloeistof is niet giftig. Zet het apparaat niet op een heet oppervlak, zoals een fornuis of kookplaat, of in de buurt van een open gasvlam. voordat u de stekker in het stopcontact steekt Controleer of de netspanning overeenkomt met de waarde vermeld op de onderzijde van het motorblok. Dit apparaat voldoet aan EG-richtlijn 89/336/EEG. vóór het eerste gebruik 1 Verwijder alle verpakking. 2 Was de onderdelen; zie ‘reiniging’. 3 Zet de kom vierentwintig uur van tevoren in de vriezer. 4 Bereid het ijs- of sorbetmengsel (zie de recepten). Laat het mengsel in de koelkast afkoelen. sleutelwoorden       aan/uit-schakelaar motorblok deksel as roerspaan kom hoe de ijsmachine moet worden gebruikt 1 Schuif het motorblok op het deksel tot het vastzit; de klemmetjes aan de onderzijde komen daarbij met een klik op hun plaats. 2 Zet de as in het motorblok en bevestig dan de roerspaan. 3 Haal de kom uit de vriezer. 46 8 Zet het apparaat uit en verwijder de motorblok/deksel-combinatie door deze linksom te draaien. Het ijs is nu klaar om te serveren. ● Het ijs hoort zo zacht te zijn dat je het kunt oplepelen. Het ijs kan in een afzonderlijke bak worden overgebracht voor bewaring in de vriezer of om het ijs vóór consumptie vast te laten worden, als u dat wenst. belangrijk ● Gebruik geen metalen gereedschap om het mengsel uit de kom te verwijderen. ● Haal de kom pas uit de vriezer als u op het punt staat om ijs te maken. 4 Laat het geassembleerde geheel op de kom zakken en draai de motorblok/deksel-combinatie rechtsom om deze op zijn plaats vast te zetten. 5 Zet het apparaat aan. ● HET APPARAAT MOET AANSTAAN VOORDAT HET IJS- OF SORBETMENGSEL WORDT TOEGEVOEGD, OM TE VOORKOMEN DAT HET MENGSEL DIRECT OP DE BINNENKANT VAN DE KOM BEVRIEST. 6 Giet het ijs- of sorbetmengsel via de vultrechter in de kom. ● Stop met het gieten van het mengsel in de kom altijd zodra het oppervlak minimaal 2,5 cm onder de rand is, omdat het mengsel tijdens het bevriezen zal uitzetten. 7 Laat het mengsel kolken tot het bevroren is of tot de gewenste consistentie is bereikt; dit kan maximaal 30 tot 40 minuten duren, maar de meeste recepten zullen al eerder klaar zijn. belangrijk ● Het apparaat tijdens het bevriezen niet uitzetten en weer aanzetten, omdat het mengsel anders in contact met de kom kan bevriezen en de roerspaan in zijn beweging kan belemmeren. ● Om te voorkomen dat de motor oververhit raakt, wordt de draairichting veranderd als het mengsel te dik wordt. Zet het apparaat uit als de draairichting herhaaldelijk wordt veranderd, omdat het mengsel dan klaar is. ● In het onwaarschijnlijke geval dat de motor oververhit raakt, wordt de motor door een veiligheidsinrichting uitgezet. Als dit gebeurt, zet het apparaat dan uit, trek de stekker uit het stopcontact en laat het motorblok afkoelen. ● ● ● ● ● ● tips Wij adviseren u de kom in de vriezer te bewaren, zodat hij klaar voor gebruik is. Doe hem in een plastic zak, voordat u hem in de vriezer doet. Laat de kom rechtop invriezen. Controleer altijd of de kom helemaal droog is, voordat u hem in de vriezer doet. De kom niet doorboren of verhitten. De kom moet in een vriezer worden gezet die gedurende 24 uur vóór gebruik van de kom een temperatuur van -18 °C of lager heeft. Om optimale resultaten te behalen moeten de ingrediënten vóór het maken van ijs in de koelkast worden gezet. Als aan mengsels alcohol is toegevoegd, bevriezen ze niet goed. reiniging ● ● 47 Voordat het apparaat wordt gereinigd, moet het altijd worden uitgezet, moet de stekker uit het stopcontact worden getrokken en moet het apparaat uit elkaar worden gehaald. Dompel het motorblok nooit onder in water en laat het snoer en de stekker nooit nat worden. ● recepten Was onderdelen niet in de afwasmachine. bananenijs kom Probeer de kom pas te reinigen nadat hij op kamertemperatuur is gekomen. 1 Was de kom aan de binnenkant en droog hem dan grondig. Dompel hem niet onder in water. ● 2 rijpe bananen 200 ml halfvolle melk 100 ml slagroom 50 g poedersuiker Stamp de bananen fijn tot een gladde massa. Vermeng deze massa met de melk, slagroom en suiker. Giet het mengsel in de kom terwijl de roerspaan draait. Laat het mengsel bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. roerspaan en as Verwijder ze samen en scheid ze dan. 1 Was ze en droog ze dan grondig. ● deksel Haal het deksel als volgt van het motorblok: 1 Knijp, terwijl het deksel ondersteboven is, één paar klemmetjes samen om één kant van het deksel los te maken  en doe daarna hetzelfde met het andere paar klemmetjes. 2 Houd het deksel aan de achterkant boven de plaats waar het snoer uit het apparaat komt, en trek het dan van het motorblok vandaan . 3 Was het deksel en droog het dan grondig. ● ● frambozen-yoghurtijs 200 g frambozen; als ze bevroren zijn, eerst laten ontdooien 75 g poedersuiker 250 ml natuuryoghurt Stamp de frambozen fijn of pureer ze. Om een gladde massa te krijgen kunt u door zeven de pitjes verwijderen. Voeg de suiker en natuuryoghurt toe en meng het geheel door elkaar. Giet het mengsel in de kom terwijl de roerspaan draait. Laat het mengsel bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. motorblok Met een vochtige doek afvegen en dan drogen. chocolade-pepermuntijs onderhoud en klantenservice ● ● ● ● 225 ml halfvolle melk 50 g poedersuiker 225 ml slagroom een paar druppels pepermuntessence 75 g geraspte pure chocolade Als het snoer is beschadigd, moet het om veiligheidsredenen door KENWOOD of een bevoegde KENWOOD-monteur worden vervangen. Indien u hulp nodig heeft bij: het gebruik van de ijsmachine onderhoud of reparaties neem dan contact op met de zaak waar u het apparaat heeft gekocht. 48 citroensorbet Doe de melk en suiker in een steelpan. Zet de steelpan op een lage pit en roer de inhoud tot de suiker is opgelost; laat de steelpan dan staan tot de inhoud is afgekoeld. Voeg al roerend de slagroom en pepermuntessence toe aan de afgekoelde melk. Giet het mengsel in de kom terwijl de roerspaan draait. Voeg de geraspte chocolade via de vultrechter toe, zodra het mengsel begint te bevriezen. Laat het mengsel bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. 200 g kristalsuiker 200 ml water sap van een halve sinaasappel 175 ml citroensap (ca. 4 citroenen) de helft van het eiwit uit een ei Doe de suiker en het water in een steelpan. Roer de inhoud op een lage pit tot de suiker is opgelost. Breng het mengsel aan de kook en laat het 1 minuut koken. Haal de steelpan van de pit en laat de inhoud afkoelen. Voeg het sinaasappelsap en citroensap toe. Klop het eiwit tot het bijna stijf is, en voeg het dan al roerend toe aan het citroenmengsel. Giet het mengsel in de kom terwijl de roerspaan draait. Laat het mengsel bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. aardbeienijs 350 g verse aardbeien 75 g poedersuiker 200 ml slagroom sap van een halve citroen Pureer de aardbeien tot een gladde massa en voeg dan de overige ingrediënten toe. Giet het mengsel in de kom terwijl de roerspaan draait. Laat het mengsel bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. vanilleijs op vlabasis 3 eierdooiers 75 g poedersuiker 225 ml halfvolle melk 225 ml slagroom 2,5 ml vanille-essence mager vanilleijs 500 ml taptemelk 50 g poedersuiker 75 ml magere melkpoeder 2,5 ml vanille-essence Doe de eierdooiers en suiker in een glazen kom en klop de eierdooiers met de suiker. Breng de melk in een steelpan langzaam aan de kook en giet de melk dan op het eimengsel, terwijl u het geheel opklopt. Breng het mengsel terug in de pan en roer voortdurend tot het mengsel dik wordt en een film vormt op de achterkant van de lepel. Laat het mengsel niet koken, anders raakt het ontmengd. Haal de steelpan van de pit en laat de inhoud afkoelen. Voeg al roerend de slagroom en vanilleessence toe. Giet het mengsel in de kom terwijl de roerspaan draait. Laat het mengsel bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. Doe de melk en suiker in een steelpan en strooi de melkpoeder erop. Zet de steelpan op een lage pit en roer de inhoud tot de suiker en melkpoeder zijn opgelost; pas op dat het mengsel niet gaat koken. Haal de steelpan van de pit en laat de inhoud afkoelen. Voeg al roerend de vanille-essence toe. Giet het mengsel in de kom terwijl de roerspaan draait. Laat het mengsel bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. 49
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82

Kenwood IM200 series Handleiding

Categorie
Accessoires voor mixer / keukenmachine
Type
Handleiding