21
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE
RECYCLING
W
Om milieu- en gezondheidsproblemen door gevaarlijke stoen te vermijden, mogen
apparaten en oplaadbare en niet oplaadbare batterijen met een van deze symbolen
niet samen met het huishoudelijk afval worden verwijderd. Breng elektrische en
elektronische producten en, indien van toepassing, oplaadbare en niet-oplaadbare
batterijen, altijd naar een ocieel recycling-/inzamelpunt.
Voor meer recepten, surft u naar: https://de.georgeforemangrills.com/rezepte
RECEPTEN
CHILI EN LIMOEN VLINDERKIP VOOR 4 PERSONEN
• 4 vlinder-kiplets
• 3 eetlepels chilipoeder
• 2 eetlepels olijfolie
• Sap en pulp van 1 limoen
• 4 teentjes knoook, jngehakt
• 1 theelepel gemalen koriander
• 1 theelepel gemalen komijn
• Zout en peper naar smaak
1. Om de marinade maken, moet u alle ingrediënten mengen met uitzondering van de kip. Giet de
marinade over de kip, zorg dat de kip volledig bedekt is. Bedek met plastic folie en laat gedurende
minstens 2 uur in de koelkast marineren.
2. Verhit de grill tot maximum en bak de kip 8-10 minuten, afhankelijk van de dikte, totdat het sap uit
de kip loopt.
GEGRILDE FOREL, GEVULD MET CITROEN EN PETERSELIE VOOR 4 PERSONEN
• 4 gevlinderde forellen
• 5 schijes citroen per vis
• 6-8 verse peterselieblaadjes per vis
• 2 teentjes knoook, gehakt, per vis
• 1 eetlepel olijfolie per vis
• Zout en peper naar smaak
1. Open de forel en controleer of deze geen graten meer bevat door zachtjes met uw vinger over het
vlees te gaan. Kruid beide helften van de vis, op een helft legt u een schije citroen en een beetje
peterselie. Besprenkel de look over de vis.
2. Sprenkel een beetje olijfolie. Vouw de vis weer samen.
3. Verhit de grill tot maximum. Bak 5-8 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis.
SANDWICH MET FETA, RODE UI EN RODE PAPRIKA VOOR 4 PERSONEN
• 2 dikke plakken volkorenbrood
• 50 g fetakaas
• ½ rode ui, dun gesneden
• ½ rode peper, ontdaan van pitten en dun
gesneden
• ½ rode peper, ontdaan van pitten en dun
gesneden
• 2 eetlepels balsamico-azijn
• Zout en peper naar smaak
1. Meng de ui, rode paprika, balsamico-azijn, zout en peper. Bak op maximale warmte gedurende 1-2
minuten tot ze zacht zijn.
2. Neem een plakje brood en leg de paprika op het brood. Verkruimel de feta en bedek het met het
andere plakje brood.
3. Weeg de grillplaten schoon met een papieren doek en grill de sandwich gedurende 2-3 minuten.