Tefal ef 3000 de handleiding

Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

www.tefal.com
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 1
Nederlands
U heeft zojuist een TEFAL apparaat aangeschaft
waarvoor onze dank. Lees de instructies in deze
gebruiksaanwijzing aandachtig door en houd hem bij
de hand.
Dit product is alleen geschikt voor huishoudelijk
gebruik.
TEFAL behoudt zich het recht voor om in het belang van de
consument op ieder willekeurig moment de eigenschappen of
onderdelen van zijn producten te wijzigen.
Demontage
1.Haal het apparaat uit de opbergzak (1) (afhankelijk
van het model).
Bij de eerste ingebruikname bevindt de opbergzak
(afhankelijk van het model) zich in het apparaat.
2.Verwijder de fonduevorkenhouder (6) van de
fonduepan (2) door de handvaten van de houder
voorzichtig naar buiten te trekken (zie stap a, en b
in het hiernaast afgebeelde schema).
3.Haal de 6 vorken uit de houder (6) (zie stap c, en d
in het hiernaast afgebeelde schema).
4.Verwijder, bij de eerste ingebruikname, de
opbergzak (1) (afhankelijk van het model).
5.Haal het voetstuk van het apparaat (5) uit de
fonduepan (2).
6.Verwijder het elektriciteitssnoer (4).
7.Haal het karton eruit (3).
Bewaar het voor het opbergen van het apparaat.
Voor de eerste ingebruikname:
Verwijder alle verpakkingen, stickers of accessoires
aan de binnen- en buitenkant van het apparaat.
• Maak de fonduepan schoon (2) (volg hierbij de
aanwijzingen uit de paragraaf “Na gebruik”).
• Neem de binnenzijde van de fonduepan af met
een zachte doek met olie (2).
c
c
d
d
6
a
a
b
b
2
6
1
2
3
4
5
6
5
4
2
1
3
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 15
Montage en voorverwarmen
Plaats de fonduepan (2) op het voetstuk van het
apparaat (5).
Zorg ervoor dat de fonduepan goed en stabiel op het
voetstuk van het apparaat staat.
Gebruik uitsluitend de bij het apparaat geleverde
fonduepan of een fonduepan die u bij een erkend
servicecentrum heeft gekocht.
Plaats geen aluminiumfolie of andere voorwerpen
tussen de fonduepan en het verwarmingselement.
Voorkom beschadigingen van de fonduepan door:
De fonduepan uitsluitend op het voetstuk waarvoor
hij gemaakt is te gebruiken (bijv.: de fonduepan nooit
in een oven, op het gas of een elektrische kookplaat
gebruiken...).
Zet het apparaat op een schone, vlakke en stevige
ondergrond, waar hij tijdens de gehele duur van het
fonduen zal blijven staan.
Gebruik bij voorkeur geen zachte ondergrond zoals bijv
een plastic tafelkleed (“Bulgomme”).
Zet het apparaat nooit direct op een kwetsbare
ondergrond (glazen tafel, tafelkleed, gelakt meubel...).
Belangrijke adviezen voor het gebruik
FONDUE MET OLIE:
• Gebruik telkens nieuwe olie.
• Gebruik geen mengsel van verschillende soorten
olie.
• Voeg nooit water toe aan de olie of een andere
vette substantie.
• Voeg geen tuinkruiden of andere specerijen toe
aan de olie.
• Wij raden u aan zonnebloemolie, arachideolie of
plantaardig frituurvet, zoals bijv. kokosolie, te
gebruiken.
• Gebruik geen gearomatiseerde oliën met
ingrediënten (bijv.: druivenpitten of tuinkruiden).
Spoel de fonduepan goed om en droog het af
voor gebruik als u de pan heeft schoongemaakt.
1
2
3
4
5
5
2
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 16
Nederlands
Vul de fonduepan (2).
Bij het vullen van de fonduepan dient u het minimum-
(1 l) en maximumniveau (1,25 l) aan de binnenzijde
van de fonduepan in acht te nemen.
Voor fondue met olie of bouillon dient u de fondue-
vorkenhouder (6) op de fonduepan (2) te plaatsen.
De fonduevorkenhouder (6) dient op de handvaten van
de fonduepan (7) te worden bevestigd.
De fonduevorkenhouder (6) is niet nodig bij kaasfondue,
Provençaalse fondue of chocoladefondue.
Rol het hele snoer uit.
Controleer of het elektriciteitsnet overeenkomt met
het vermogen en de spanning die onder het apparaat
staan aangegeven.
Sluit het apparaat uitsluitend aan op een stopcontact
met aardleiding.
Gebruikt u een verlengsnoer:
- dan dient dit voorzien te zijn van een aardleiding;
- dan dient u ervoor te zorgen dat niemand erover
kan struikelen.
Wanneer de netaansluitleiding is beschadigd dient
deze te worden vervangen door de fabrikant, zijn
servicedienst of een gelijkwaardig gekwalificeerd
persoon om een gevaarlijke sitiatie te voorkomen.
Sluit het elektriciteitssnoer aan op het apparaat en
vervolgens op het elektriciteitsnet: het controle-
lampje gaat branden.
Sluit het apparaat nooit aan als u het niet gebruikt.
Gebruik het apparaat nooit leeg.
Zet de thermostaat op stand 5 en laat het apparaat
voorverwarmen, volg hierbij de bij het gekozen
recept aangegeven instructies.
Bij de eerste ingebruikname kan er gedurende de eerste
minuten een beetje rook en een geur vrijkomen.
Laat het apparaat nooit zonder toezicht.
1
2
3
4
5
6
2
7
1
2
3
4
5
7
6
5
2
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 17
Fonduen
Na het voorverwarmen is het apparaat klaar voor
gebruik.
Verplaats het apparaat nooit als het gevuld is met
hete olie.
Dit apparaat is geen friteuse. Het is dus uitgesloten
om patat, beignets enz. in de fonduepan te bakken.
Zet de thermostaat op de gewenste stand of op de
in het recept aangegeven stand.
Iedere gast plaatst een fonduevork met daaraan het
te bakken ingrediënt in de fonduepan.
Afhankelijk van het recept worden de fonduevorken (8)
op hun plaats gehouden dankzij de fonduevorken-
houder (6).
Controleer eerst of de te bakken ingrediënten goed
uitgelekt zijn.
Gebruikt u diepvriesproducten, controleer dan of
deze geheel ontdooid zijn.
Laat de ingrediënten bakken volgens de aanwij-
zingen van het recept of de gewenste gaarheid.
Raak nooit de metalen delen van het voorverwarmde
of functionerende apparaat aan: deze zijn namelijk
zeer heet.
Na het bakken is het apparaat heet: ga er uiterst
voorzichtig mee om (het apparaat met hete olie mag
nooit verplaatst worden).
Gebruik het apparaat nooit zonder toezicht.
Voorkom beschadigen van de anti-aanbaklaag van
de fonduepan door:
• De bodem van de fonduepan niet met de fonduevorken
aan te raken; zo voorkomt u krassen.
• Niet direct in de fonduepan te snijden.
• Bij voorkeur een houten spatel te gebruiken bij het
bereiden van het recept.
1
2
3
4
5
8
6
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 18
Nederlands
Na gebruik
Zet de thermostaat op de minimum stand.
Haal de stekker uit het stopcontact en verwijder
vervolgens het elektriciteitssnoer van het apparaat:
het controlelampje gaat uit.
Laat het apparaat afkoelen.
Verwijder de fonduevorkenhouder (6) van de
fonduepan (2) door de handvaten van de houder
voorzichtig naar buiten te trekken (zie stap a, en b
in het hiernaast afgebeelde schema).
Verwijder de fonduepan van het voetstuk van het
apparaat en giet de pan leeg.
Maak de fonduepan , de fonduevorkenhouder en de
fonduevorken schoon met een sponsje, warm water
en een beetje afwasmiddel.
De fonduepan en de fonduevorkenhouder zijn geschikt
voor gebruik in de vaatwasmachine.
Gebruik geen metalen schuursponsje of schuurmid-
delen.
Zijn er levensmiddelen aangekoekt, laat de fonduepan
dan enige tijd in warm water weken alvorens hem
schoon te maken.
Bij kaasfondue raden wij u aan de fonduepan met
water te vullen en een nacht te laten weken alvorens
hem af te wassen.
Na het schoonmaken de fonduepan zorgvuldig
afspoelen en afdrogen alvorens hem opnieuw te
gebruiken.
Het verwarmingselement kan niet schoongemaakt
worden.
Is het verwarmingselement erg vuil, boen deze dan met
een droge doek af als hij afgekoeld is.
Dompel het apparaat (het verwarmingselement en
het elektriciteitssnoer) nooit onder in water of enige
andere vloeistof.
1
2
3
4
5
a
a
b
b
2
6
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 19
Opbergen
Controleer of het apparaat afgekoeld en niet meer
aangesloten is alvorens het op te bergen.
1.Verwijder de fonduevorkenhouder (6) van de
fonduepan (2) door de handvaten van de houder
voorzichtig naar buiten te trekken (zie stap a, en b
in het hiernaast afgebeelde schema).
2.Klik de fonduevorken in de houder (6) (zie stap e
en f in het hiernaast afgebeelde schema).
Drie vorken worden met de punt naar boven, de
overige drie met de punt naar beneden vastgeklikt.
3.Rol het elektriciteitssnoer (4) op en à leg het
onder het voetstuk van het apparaat in de
fonduepan (2).
Om de anti-aanbaklaag van de fonduepan te
beschermen raden wij u aan een velletje keukenrol of
het karton wat bijgeleverd wordt tussen de
fonduepan (2) en het voetstuk (4) te plaatsen.
4.Plaats het voetstuk van het apparaat (5) in de
fonduepan (2) (het verwarmingselement naar
boven).
5.Klik de fonduevorkenhouder (6) op de handvaten
van de fonduepan (2).
6.Doe het apparaat in de opbergzak (1) (afhankelijk
van het model).
Houd de opbergtas buiten bereik van kinderen.
Laat het apparaat afkoelen alvorens het in de tas
op te bergen.
Onderhoudstips:
- Was de opbergtas in de wasmachine op het
fijnewasprogramma en op lage temperatuur.
- Let op : de opbergtas kan tijdens het wassen
enigszins verkleuren.
- Uw opbergtas niet strijken.
f
f
e
e
6
1
2
3
4
5
6
4
5
2
1
3
1
2
3
4
5
a
a
b
b
2
6
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 20
Nederlands
Recepten
Fondues
Ter informatie staan de kooktijd, de bereidingstijd en het antal personen
per gerecht aangegeven. De kooktijd hangt echter af van de grootte van de
gebruikte levensmiddelen, de hoeveelheid ingrediënten en uw eigen smaak.
Kaasfondue
Voor 4 personen: • 1 teentje knoflook • 4 dl droge witte wijn • 1 theelepel
citroensap • 600 g grof geraspte kaas (1/2 Emmenthaler en 1/2 Gruyère)
• 1 borrelglas Kirsch • nootmuskaat • peper • stokbrood
Wrijf de binnenkant van de fonduepan in met het teentje knoflook
en zet de thermostaat op stand 5. Doe de wijn met het citroensap in
de fonduepan en meng dit 6 tot 7 minuten. Voeg de kaas toe en roer
met een houten lepel tot het een glad mengsel wordt. Zodra de kaas
gesmolten is, de Kirsch, een snufje nootmuskaat en wat peper
toevoegen. Zet de thermostaat terug naar stand 3 of 4.
Serveren met: stokbrood, rauwkost, verse salades.
Chinese fondue
Voor 4 personen: • 1,5 of 2 liter kippenbouillon (afhankelijk van het model)
• 2 teentjes knoflook • 2 plakjes gemberwortel • 200 g varkenshaas- of filet
• 200 g kipfilet • 200 g ossehaas of biefstuk • 200 g tahoe • 1 kg verse groenten
(combinatie van uien, champignons, worteltjes, prei, Chinese kool, courgette,
selderijknol, bamboespruiten (uit blik) en taugé) • citroensap
Saus: • 2 dl sojasaus • 1 eetlepel citroensap • 2 eetlepels honing • 2 plakjes
gemberwortel • 2 teentjes knoflook • 1 borrelglas sherry • 1 eetlepel sesamolie
Zet de thermostaat op stand 5. Schenk de bouillon in de fonduepan.
Voeg de fijngehakte knoflook en plakjes gemberwortel toe. Breng de
bouillon aan de kook.
Snij het vlees in zeer dunne plakjes en leg het op schaaltjes. Snij de
tahoe in dobbelsteentjes. Maak de groenten schoon. Snij de uien in
dunne plakken. Borstel de champignons schoon en besprenkel ze
met citroensap. Snij de prei, kool en selderijknol in reepjes.
Besprenkel de selderij met citroensap. Snij de worteltjes in stukjes.
Laat de bamboespruiten uitlekken. U kunt nu alle groenten (in
porties) aan de bouillon toevoegen en ieder kan zelf het vlees aan
een fonduevorkje in de bouillon gaar laten worden. De groenten
kunnen met behulp van een speciaal netje uit de bouilllon gehaald
worden. De bouillon wordt naarmate de maaltijd vordert, steeds
geuriger en krachtiger. Als alles op is kan deze bouillon in Chinese
rijstkommetjes geserveerd worden.
Saus: Verwarm de sojasaus met het citroensap en roer de honing
erdoor tot deze geheel is opgelost. Voeg de overige ingrediënten toe
en roer alles goed door elkaar.
Serveren met: witte rijst, een droge witte wijn of rosé of Chinese thee.
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 21
Fondues
Bourguignonne fondue
Voor 6 personen: • 1 liter olie • 200 g kalfsfilet (per persoon) in blokjes van 2 cm
gesneden
Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, dragonsaus, pikante saus, saus met
tuinkruiden
Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat
de olie 15 minuten voorverwarmen.
Iedereen prikt een stukje vlees aan de fonduevork en laat dit
ongeveer 1 tot 2 minuten in de olie bakken.
Kip fondue
Voor 6 personen: • 1 kip, zonder bot en in kleine stukjes gesneden • 4 worstjes,
in stukjes gesneden • 1 liter notenolie
Sauzen: mayonaise, cocktailsaus, saus met Roquefort en sjalotjes
Zet de thermostaat op stand 5. Giet de olie in de fonduepan en laat
de olie 15 minuten voorverwarmen.
Terwijl er gegeten wordt blijft de thermostaat op stand 5. Iedereen
prikt een stukje kip en een stukje worst aan de fonduevork en laat
dit ongeveer 4 minuten in de olie bakken. Na het bakken kunt u het
vlees eventueel bakken.
Antilliaanse visfondue
Voor 6 personen: • 500 g visfilet naar keuze • 3 teentjes knoflook • 1 ui
• mespuntje chilipeper (facultatief) • 2 grote aard-appelen, geschild en gekookt
• 6 gambas of 18 grote Noorse garnalen, gepeld • 1 citroen • zout • bloem
• 2 eieren • 1 liter olie
Sauzen: pittige mayonaise, creoolse saus, pili pili saus
Haal de vis, knoflook, ui, chilipeper en de aardappelen door een
groentenzeef. Klop de eieren los en roer deze door het mengsel.
Vorm hiervan balletjes ter grootte van een walnoot. Rol de
visballetjes door de bloem. Snij de gamba’s in 2 of 3 stukken en rol
deze, of de garnalen, ook door de bloem. Giet de olie in de
fonduepan en zet de thermostaat op stand 5. Verwarm de olie
gedurende 15 tot 20 minuten.
Prik de visballetjes en de gamba’s of garnalen aan een fonduevorkje
en bak de balletjes in 5 minuten en de gamba’s en garnalen in 2 tot
3 minuten gaar.
Serveren met: Creoolse rijst.
Recepten
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 22
Nederlands
Recepten
Fondues
Visfondue
Voor 6 personen: • 150 à 200 g vis (diverse soorten, naar keuze) per persoon
• bloem • boter • 3 uien • 4 takjes peterselie • 1/4 witte wijn • 1 eetlepel
mosterd • 1 liter olie
Snij de vis in blokjes en haal ze door de bloem.
Maak de saus als volgt: snipper de uien en fruit deze in een beetje
boter in een hapjes-of braadpan samen met 4 takjes peterselie. Doe
hier 1 eetlepel bloem bij. Meng de bloem er snel doorheen, voeg
geleidelijk de wijn en 3/4 liter water toe. Voeg vervolgens eventuele
visgraten toe. Laat het geheel 1 uur zachtjes koken. Zeef de nu
verkregen bouillon. Schenk de bouillon in een kom en meng er
1 eetlepel scherpe mosterd door. Houd de saus warm op een
réchaud.
Schenk de olie in de fonduepan. Zet de thermostaat op stand 5.
Verwarm de olie gedurende 15 tot 20 minuten.
Prik nu een blokje vis aan het fonduevorkje, dompel dit in de hete
olie en laat de vis goudbruin kleuren. Schenk er op het bord wat
warme saus over.
Provencaalse fondue
Voor 4 tot 6 personen: • 6 tomaten (of maximaal 800 g) • 50 g boter • 1/2 groene
paprika • 750 geraspte emmenthaler • 1/2 theelepeltje versgemalen zwarte
peper • vingergreep gedroogde marjoraan • 1 bekertje crême fraîche
• 1 theelepel allesbinder • 1 glas witte wijn • 2 theelepels paprikapoeder
• stokbrood
Snij het stokbrood in kleine stukjes. Dompel de tomaten 1 minuut
onder in kokend water, verwijder het vel en snijd ze in stukjes. Doe
de boter in de fonduepan en zet de thermostaat op stand 4 of 5. Laat
de boter smelten en voeg de tomaten en de in reepjes gesneden
groene paprika toe. Fruit alles gedurende 5 minuten. Zet de
thermostaat terug op stand 3 of 4 en voeg het paprikapoeder toe,
verwarm alles nog eens gedurende 2 minuten. Voeg de geraspte
kaas toe en laat deze al roerend met een houten spatel smelten.
Voeg de peper, de majoraan toe en de crème fraîche toe. Strooi de
allesbinder over het geheel en meng alle ingrediënten goed.
Verwarm de wijn in een pannetje en leng hier de fondue mee aan.
Zet de thermostaat op stand 2. Prik nu stukjes brood aan de vorkjes
en dompel deze in de fondue.
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 23
Fondues
Chocolade fondue
Voor 6 personen: • 500 g pure chocolade • 4 dl verse slagroom • 2 eetlepels
cognac (naar smaak) • stukjes fruit: peer, banaan, appel, aardbei, perzik, pruimen
Zet de thermostaat op stand 1. Laat de verse slagroom ongeveer
2 minuten warm worden. Rasp of schaaf de chocolade en laat die
10 minuten bij de slagroom smelten, terwijl u af en toe roert tot er
een mooie gelijkmatige massa ontstaan is. Daarna voegt u twee
eetlepels cognac toe. Als de fondue voor kinderen bestemd is dan
neemt u in plaats van cognac een vanillestokje. Tijdens het fonduen
laat u de thermostaat op stand 1 staan.
In chocolade fondue kunt u stukjes fruit dopen zoals peer, banaan,
appel, aardbei, perzik, ananas, pruimen, noot of amandel. Stukjes
stokbrood of geroosterd brood smaken er uitstekend bij.
Recepten
Sauzen
Sauzen op basis van mayonaise
Pittige mayonaise: Roer door een kommetje mayonaise
2 mespunten fijngehakte Spaanse pepers of sambal.
Cocktail: Roer door een kommetje mayonaise 3 eetlepels ketchup,
1 eetlepel scherpe mosterd, 1 eetlepel whisky of cognac, een snufje
cayennepeper en een scheutje citroensap.
Rose saus: Roer door een kommetje mayonaise 1 eetlepel ketchup,
peper, zout en een klein scheutje cognac.
Dragonsaus: Knip de blaadjes van 6 takjes verse dragon met een
schaar zeer fijn en meng ze door een kommetje mayonaise. Voeg
peper en zout naar smaak toe.
Knoflooksaus: Voeg met behulp van een knoflookpers 6 teentjes
knoflook aan een kommetje mayonaise toe. Roer de uitgeperste
knoflook samen met zout en peper naar smaak door de mayonaise.
Pikante saus: Roer door een kommetje mayonaise 1 afgestreken
dessertlepel fijngehakte sjalotten, 1 afgestreken dessertlepel
fijngehakte augurken, mosterd naar smaak, 1 volle theelepel
kappertjes en fijngehakte verse of gedroogde tuinkruiden (bijv.
peterselie) naar smaak.
Rode mayonaisesaus: Meng door een kommetje mayonaise
1 eetlepel geconcentreerde tomatenpuree, 2 theelepels paprika-
poeder en 1 afgestreken eetlepel gesnipperde sjalotten.
Mayonaise “tartare”: Voeg aan een kommetje mayonaise naar
smaak mosterd en fijngeknipte bieslook toe.
Paprika-mayonaise: Meng door een kommetje mayonaise zoveel
paprikapoeder dat de mayonaise een mooie oranje-rode kleur heeft.
Roer er voervolgens 1 mespuntje cayennepeper, 1 eetlepel cognac
en 2 theelepels kappertjes door.
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 24
Nederlands
Recepten
Sauzen
Sauzen op basis van boter
Met knoflook en peterselie: Voeg bij 125 gram zachte boter
4 uitgeperste of zeer fijngesneden teentjes knoflook en 2 eetlepels
zeer fijn gehakte peterselie. Tot gebruik in de koelkast bewaren.
Roquefort en sjalotjes: Stamp 2 gesnipperde sjalotjes en 50 g
verkruimelde roquefort kaas in een vijzel fijn. Roer dit mengsel door
125 g zachte boter. Eventueel afmaken met een klein scheutje
dragonazijn.
Sauzen op basis van creme fraiche
Met citroen: Pers het sap van 1 citroen uit en meng het met
1 eetlepel scherpe mosterd en 5 eetlepels crème fraîche en
versgemalen zwarte peper naar smaak.
Met tuinkruiden: Meng 2 eetlepels crème fraîche met het sap van
een halve citroen. Voeg naar smaak een keuze van verse of
gedroogde tuinkruiden toe (bijv. peterselie, bieslook, dille, tijm,
dragon).
Aurora: Meng 6 eetlepels crème fraîche met 1 eetlepel ketchup en
scheutje whisky. Voeg peper, zout en en mespuntje cayennepeper
toe.
Uiensaus: Snipper 4 grote uien en laat deze in een pan met een
klontje boter zacht worden zonder ze te laten kleuren. Bestrooien
met wat peper en cayennepeper. Doe 2 eetlepels crème fraîche in
een kommetje, roer er een snufje nootmuskaat door en voeg
vervolgens de uien toe. Mengen tot een mooie saus.
Appel-cider saus: Schil een appel, verwijder het klokhuis en snijd
het vruchtvlees in kleine blokjes. Verwarm de appelblokjes met een
klontje boter in een steelpan. Zodra de appel zacht begint te worden
1 glas cider toevoegen. De saus in laten dikken tot zij er uitziet als
appelmoes en af laten koelen. Meng er vervolgens 5 eetlepels crème
fraîche en wat versgemalen peper door.
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 25
Sauzen
Exotische sauzen
Scherpe sojasaus: Roer door een kommetje ketjap 6 eidooiers en
een kleine beetje geraspte mierikswortel.
Creoolse saus: Pel 2 bananen en snijd ze in plakjes. Bak deze zacht
en maak ze met een vork fijn. Meng er dan 2 eetlepels rum door.
Warm tot lauw serveren.
Pili-pili: Verwarm 2 kleine blikjes tomatenpuree en voeg daar
1 eetlepel pili pili-kruiden aantoe.
Overige sauzen
Met sjalotjes en azijn: Snipper 6 sjalotjes zeer fijn en roer deze
door een kommetje azijn. Voeg peper en zout toe.
Aioli: Meng 2 eidooiers met 4 uitgeperste teentjes knoflook en wat
zout en peper. Voeg scheutje voor scheutje 1/4 liter olijfolie toe. Klop
de olie telkens zorgvuldig door de saus . Roer aan het eind wat
citroensap door de saus.
Recepten
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:55 Page 26
RC 301 520 920 – Ref. 2017709.242 – 10/04
FondueCompact FNLDIE 1004 28/10/04 15:56 Page 64
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14

Tefal ef 3000 de handleiding

Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor