
26 Nederlands
Slim koken
Slim koken
Richtlijnen voor Automatisch bereiden
Voedsel Portiegrootte
(g)
Aanwijzingen
A1 Diepvrieslasagne 400-450 Leg de diepvrieslasagne in een ovenvaste schaal. De
schaal op het lage rooster zetten. Laat het gerecht
na het bereiden gedurende 3-4 minuten nagaren.
A2 Dunne
diepvriespizza
300-350
400-450
Leg de diepgevroren pizza op het lage rooster. Laat
ze na de bereiding 1-2 minuten rusten.
A3 Kant-en-
klaarmaaltijd
(3 componenten)
300-350
400-450
De maaltijd op een ovenvast bord plaatsen en
afdekken met magnetronfolie. Dit programma is
geschikt voor maaltijden die uit 3 componenten
bestaan (bijvoorbeeld vlees met jus, groenten
en aardappelen, rijst of pasta). Na de bereiding
2-3 minuten laten staan.
A4 Kant-en-
klaarmaaltijd
(1 component)
300-350
400-450
De maaltijd op een ovenvast bord plaatsen en
afdekken met magnetronfolie. Na de bereiding
2-3 minuten laten staan.
A5 Geroosterde vis 300-400
500-600
Smeer de buitenkant van de vis (forel of brasem)
in met olie en voeg kruiden toe. Leg de stukken vis
naast elkaar, in tegenovergestelde richting, op het
hoge rooster. Omkeren wanneer het geluidssignaal
klinkt. Na de bereiding 2-3 minuten laten staan.
A6 Geroosterd
rundvlees
800-1000
1200-1400
Bestrijk het vlees met olie en kruid het met peper
en zout. Leg het vlees op het lage rooster, eerst
met de vetrand naar beneden. Na het bakken in
aluminiumfolie wikkelen en 10-15 minuten laten
rusten.
A7 Geroosterd
varkensvlees
800-1000
1200-1400
Bestrijk het varkensvlees met olie en kruid het met
peper en zout. Leg het vlees op het lage rooster,
eerst met de vetrand naar beneden. Na het bakken
in aluminiumfolie wikkelen en 10-15 minuten laten
rusten.
Voedsel Portiegrootte
(g)
Aanwijzingen
A8 Gegrilde kiplet 300-400
500-600
Spoel de kiplet af, marineer deze en leg ze op
het hoge rek. Omkeren wanneer het geluidssignaal
klinkt. Na de bereiding 2-3 minuten laten staan.
A9 Gegrilde zalmlets 300-400
500-600
Bestrijk de zalmlets in met olie en kruiden.
Verdeel de moten gelijkmatig over het hoge rooster.
Omkeren wanneer het geluidssignaal klinkt. Na de
bereiding 2-3 minuten laten staan.
A10 Gegrilde vislet 500-600 Bestrijk de vislets in met olie en kruiden. Verdeel
de vislet gelijkmatig over het hoge rooster.
Omkeren wanneer het geluidssignaal klinkt. Na de
bereiding 2-3 minuten laten staan.
A11 Bevroren broodjes 400-500 Plaats de bevroren broodjes op het lage rooster. Na
de bereiding 1-2 minuten laten staan.
A12 Brownies 700-750 Doe het voormengsel, het ei, het water, de
zonnebloemolie in een kom en meng dit goed.
Giet het mengsel in een glazen schaal op het lage
rooster. Na de bereiding, 10 minuten laten staan.
Desgewenst kunt u de brownie van noten voorzien.
A13 Ovengroenten 200-250
300-350
Snijd verse groenten (bijv. paprika, ui, courgette
en champignons) en bestrijk deze met olie en
specerijen. Leg ze op het bruineerbord. Zet het bord
op het hoge rooster. Na de bereiding 2-3 minuten
laten staan.
A14 Diepgevroren
aardappelkroketten
300-350
400-450
Verdeel de diepgevroren aardappelkroketten
gelijkmatig over het bruineerbord. Zet de schaal op
het lage rooster. Na de bereiding 2-3 minuten laten
staan.
MC35R8088CC_EN_DE68-04603A-00_NL.indd 26 2020-03-04 12:21:18