Moulinex QA150110 Handleiding

Type
Handleiding
9
NLNL
Waarschuwing: Lees het boekje met veiligheidsadvies en
deze instructies zorgvuldig door voordat u het apparaat in
gebruik neemt.
BESCHRIJVING
A
Motoreenheid
B
Komgedeelte
A1
Snelkiesregelaar
B1
Deksel
A2
Ontgrendelknop van de multifunctionele kop
B2
Kom
A3
Eenheid multifunctionele kop
C
Mixeraccessoires
A4
Hogesnelheidsuitvoer
C1
Mixer
A5
Deksel hogesnelheidsuitvoer
C2
Kneder
A6
Uitgang voor mixeraccessoires
C3
Garde
A7
Lagesnelheidsuitvoer
D
Minihakmolen
A8
Deksel lagesnelheidsuitvoer
D1
Deksel minihakmolen
D2
Kom minihakmolen
AAN DE SLAG
Was alle accessoires voor het eerste gebruik in zeepsop
(zie het hoofdstuk 'Reiniging'). Afspoelen en afdrogen.
Plaats het apparaat op een vlakke, schone en droge ondergrond. Zorg ervoor dat de snelkiesregelaar
(A1) op de stand "0" is ingesteld en steek de stekker van het apparaat in het stopcontact.
U kunt het apparaat op verschillende manieren starten (zie afbeeldingen A1):
- Ononderbroken werking (impulsen):
Deze pulsstand geeft u meer controle bij het bereiden van voedsel.
- Continuwerking:
Kies de gewenste stand tussen "1" en "6/max." afhankelijk van het voedsel dat u bereidt.
Draai de knop (A1) naar "0" om het apparaat te stoppen.
Belangrijk: Het apparaat start alleen als het deksel (A5) en de kop (A3) in de juiste positie
zijn vergrendeld. Als u het deksel (A5) en/of de kop (A3) ontgrendelt terwijl het apparaat in
werking is, stopt het apparaat onmiddellijk. Vergrendel het deksel en/of de kop weer, draai
de bedieningsknop (A1) terug naar de stand "0" en blijf het apparaat op de normale manier
gebruiken door de gewenste snelheid te kiezen.
1 - MENGEN / KNEDEN / KLOPPEN / EMULGEREN / KLUTSEN
Afhankelijk van de aard van de etenswaren kunt u de roestvrijstalen kom (B1) en het deksel (B2)
gebruiken om een licht mengsel van maximaal 1,8 kg te bereiden.
BENODIGDE ACCESSOIRES: Roestvrijstalen kom (B1), antispatdeksel (B2), kneder (C1) of mixer
(C2) of garde (C3).
10
NLNL
1.1 - MONTAGE
Volg afbeelding 1.1 t/m 1.4
1.2 - GEBRUIK, TIPS EN DEMONTAGE
Start door de snelkiesregelaar (A1) op de in het recept vermelde gewenste snelheid te draaien.
• Tijdens de bereiding kunt u ingrediënten toevoegen via de opening in het deksel (B2).
Draai de knop (A1) naar "0" om het apparaat te stoppen.
Tips:
KNEDEN (maximale gebruiksduur: 13 minuten)
- Gebruik de kneder (C1) op stand "1". U kunt max. 500 g bloem kneden (bijvoorbeeld
witbrood, meergranenbrood, kruimeldeeg, zoet gebak, enz.).
MENGEN (maximale gebruiksduur: 10 minuten).
- Gebruik de mixer (C2) met een snelheid tussen stand "1" en "6/max.".
- U kunt max. 1,8 kg licht mengsel mengen (cake, koekjes, enz.).
- Gebruik de mixer (C2) nooit om zwaar deeg of vers pastadeeg (lasagne, rigatoni, bigoli, enz.)
te kneden.
KLOPPEN / EMULGEREN / KLUTSEN (maximale gebruikstijd: 10 minuten)
- Gebruik de garde (C3) met een snelheid tussen stand "1" en "6/max.".
- U kunt mayonaise, aioli, sauzen, geklopt eiwit (3-8 eiwitten), slagroom (tot 800 ml)
enzovoort bereiden.
- Gebruik de garde (C3) nooit om licht deeg te kneden of te mengen.
Demontage: Wacht tot het apparaat volledig tot stilstand is gekomen en voer vervolgens de
montagestappen in afbeelding 1.1 t/m 1.4 in omgekeerde volgorde uit.
2 - KLEINE HOEVEELHEDEN FIJN HAKKEN (*AFHANKELIJK VAN HET MODEL)
BENODIGDE ACCESSOIRES (D*): Deksel voor minihakmolen (D1), kom voor minihakmolen (D2)
2.1 - MONTAGE
Volg afbeelding 2.1, 2.2 en 2.3.
2.2 - GEBRUIK, TIPS EN DEMONTAGE
• Met de minihakmolen kunt u het volgende zeer fijn hakken:
- varkensvlees (spek), rundvlees: 250 g / 5 sec. / "Puls".
- 100 g bloem, 60 g water, 2 g gist: 10 sec. / “Puls”.
• Deze minihakmolen is niet bedoeld voor harde producten zoals koffie of voor vloeistoffen.
Demontage: Wacht tot het apparaat volledig tot stilstand is gekomen en voer vervolgens de
montagestappen in afbeeldingen 2.1 t/m 2.3 in omgekeerde volgorde uit.
3 - KLEINE HOEVEELHEDEN GROF HAKKEN (AFHANKELIJK VAN HET MODEL)
BENODIGD ACCESSOIRE: Gemonteerde molen.
- Hak in een paar seconden met de pulsfunctie: gedroogde vijgen, gedroogde abrikozen, enz.
Hoeveelheid / maximale duur: 100 g / 5 sec.
11
NLNL
REINIGING
• Haal de stekker uit het stopcontact.
Dompel het apparaat (A) niet onder in water en plaats het niet onder stromend water. Veeg het
apparaat schoon met een droge of licht vochtige doek.
• Demonteer de accessoires volledig en spoel deze kort na gebruik af.
Hanteer alle messen met de nodige voorzichtigheid om letsel te voorkomen
(afbeelding 10).
Was en spoel de accessoires af en droog ze af. Ze zijn allemaal vaatwasmachinebestendig,
behalve de kneder (C1) en de mixer (C2).
WAT TE DOEN ALS UW APPARAAT NIET WERKT
- Zie het hoofdstuk "Aan de slag"
Werkt uw apparaat nog altijd niet? Neem contact op met een erkend servicecentrum
(zie de lijst in het serviceboekje).
BESCHIKBARE ACCESSOIRES
Zie pagina 2 en de merkwebsite.
Opmerking: U kunt alleen een accessoire kopen na het tonen van het instructieboekje of het
apparaat.
VERWIJDERING VAN VERPAKKING EN HET APPARAAT
De verpakking bestaat uit milieuvriendelijke materialen en kan daarom worden
afgevoerd conform de geldende recyclingmaatregelen in uw regio. Neem voor het
afvoeren van het apparaat contact op met uw gemeente.
ELEKTRONISCHE OF ELEKTRISCHE PRODUCTEN
Bescherm het milieu!
Het apparaat bevat talrijke materialen die hergebruikt of gerecycled kunnen worden.
Breng het naar een inzamelpunt voor verdere verwerking.
BASISRECEPTEN
Slagroom
Ingrediënten: 400 ml koude vloeibare room (minimaal 30% vet), 35 g poedersuiker.
Doe alle ingrediënten in de koude mixerkom en plaats het deksel en de garde. Laat de motor
gedurende 3 minuten draaien op stand 5 en verhoog de snelheid gedurende 1 minuut tot stand 6.
Houd de consistentie van de slagroom vanaf 3 minuten en 30 seconden in de gaten, omdat deze
afhankelijk van de temperatuur en de hoeveelheid vet in de room snel kan veranderen.
Schuimgebakjes
Ingrediënten: 4 eiwitten (120 g), 120 g basterdsuiker, 120 g poedersuiker.
Verwarm de oven voor op 95 °C. Doe de eiwitten en de basterdsuiker in de mengkom en plaats
vervolgens het deksel en de garde. Laat de motor 4 minuten draaien op stand 6. Til de mixerkop op
en voeg de 120 g poedersuiker toe. Klop nog 2 minuten op stand 6.Vul een spuitzak met een tuit
met groeven en spuit vormpjes op bakpapier dat op een plaat ligt. Bak 2 uur op 95 °C.
12
NLNL
Cakebeslag
Ingrediënten: 200 g suiker, 200 g boter op kamertemperatuur, 4 eieren (200 g), 200 g bloem, 2
theelepels bakpoeder (4 g).
Doe alle ingrediënten in de kom en plaats het deksel en de mixer. Laat het apparaat eerst 30
seconden op stand 1 en vervolgens 2 minuten op stand 6 draaien. Til na deze 2 minuten en 30
seconden de mixerkop op en schraap met een spatel langs de zijkanten van de kom. Klop het beslag
daarna nog 1 minuut op stand 6. Schenk het beslag in een met boter bedekte en met bloem bestoven
cakevorm en bak 1 uur in een oven die op 180 °C is voorverwarmd.
Pannenkoekbeslag
Ingrediënten: 250 g bloem, 500 g melk, 4 eieren, 2 zakjes vanillesuiker, 6 g zout.
Doe de eieren, vanillesuiker en melk in de mengkom. Plaats het deksel en de garde en meng op
stand 6. Voeg de bloem met een lepel geleidelijk toe via de opening in het deksel. Als alle bloem
is opgenomen, laat u het geheel 1 minuut mengen en zeeft u het beslag vervolgens door een fijne
zeef. Laat het beslag ten minste 1 uur op kamertemperatuur rusten voordat u pannenkoeken maakt.
Mayonaise
Ingrediënten: 2 eierdooiers, 20 g mosterd, een snufje zout, 250 ml olie.
Doe de eierdooiers, de mosterd en het zout in de mengkom. Plaats het deksel en de garde en start
het apparaat op stand 6. Voeg de olie in ongeveer 3 minuten geleidelijk toe via de opening in het
deksel. Wanneer alle olie in de emulsie is opgenomen, verwijdert u de kom en de garde. Schraap met
uw hand langs de zijkanten van de kom en meng de mayonaise om deze steviger te maken. Drie of
vier keer roeren is voldoende. Consumeer binnen 24 uur.
Brooddeeg
Ingrediënten: 300 g warm water van 30 °C, 500 g bloem, 10 g zout, 1 zakje gedroogde gist (5 g).
Doe de bloem, het zout en de gedroogde gist in de mengkom. Plaats het deksel en de kneder en start
de mixer op stand 1. Schenk het water er in 1 minuut geleidelijk bij, zoals bij de mayonaise, en laat
het geheel 10 minuten kneden. Dek het deeg af en laat het 1 uur staan bij 35 °C. Het deeg moet
rijzen tot ongeveer twee keer het volume. Vorm het brood en laat het weer 1 uur bij 35 °C staan.
Het deeg moet weer rijzen tot ongeveer twee keer het volume. Bak het deeg 30 minuten in een
oven die op 220 °C is voorverwarmd. Plaats een kom water onder in de oven om vocht te creëren.
Pizzadeeg
Ingrediënten voor vijf pizza's van 22 cm: 500 g bloem, 280 g warm water van 30 °C, 30 g olijfolie,
1 zakje gedroogde bakgist (5 g), 8 g zout, 10 g suiker.
Doe de bloem, de olie, de gist, het zout en de suiker in de mengkom. Plaats het deksel en de kneder
en start de mixer op stand 1. Schenk het water er in 1 minuut geleidelijk bij, zoals bij de mayonaise,
en laat het geheel 10 minuten kneden. Dek het deeg af en laat het anderhalf uur staan bij 35 °C. Het
deeg moet rijzen tot ongeveer twee keer het volume. Verdeel het deeg in vijf stukken van elk 165 g.
Strooi bloem over het werkoppervlak en rol vervolgens de vijf stukken uit tot schijven van 22 cm.
Leg de deegschijven op bakpapier en garneer met toppings naar keuze. Laat de pizza's 15 minuten
rusten en bak ze één voor één gedurende 12 minuten in een oven die op 230 °C is voorverwarmd.

Documenttranscriptie

Waarschuwing: Lees het boekje met veiligheidsadvies en deze instructies zorgvuldig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. BESCHRIJVING A Motoreenheid B Komgedeelte A1 Snelkiesregelaar B1 Deksel A2 Ontgrendelknop van de multifunctionele kop A3 Eenheid multifunctionele kop B2 Kom C Mixeraccessoires A4 Hogesnelheidsuitvoer C1 Mixer A5 Deksel hogesnelheidsuitvoer C2 Kneder A6 Uitgang voor mixeraccessoires C3 Garde A7 Lagesnelheidsuitvoer D Minihakmolen A8 Deksel lagesnelheidsuitvoer D1 Deksel minihakmolen D2 Kom minihakmolen AAN DE SLAG • Was  alle accessoires voor het eerste gebruik in zeepsop (zie het hoofdstuk 'Reiniging'). Afspoelen en afdrogen. • Plaats het apparaat op een vlakke, schone en droge ondergrond. Zorg ervoor dat de snelkiesregelaar (A1) op de stand "0" is ingesteld en steek de stekker van het apparaat in het stopcontact. • U kunt het apparaat op verschillende manieren starten (zie afbeeldingen A1): - Ononderbroken werking (impulsen): Deze pulsstand geeft u meer controle bij het bereiden van voedsel. - Continuwerking: Kies de gewenste stand tussen "1" en "6/max." afhankelijk van het voedsel dat u bereidt. • Draai de knop (A1) naar "0" om het apparaat te stoppen. Belangrijk: Het apparaat start alleen als het deksel (A5) en de kop (A3) in de juiste positie zijn vergrendeld. Als u het deksel (A5) en/of de kop (A3) ontgrendelt terwijl het apparaat in werking is, stopt het apparaat onmiddellijk. Vergrendel het deksel en/of de kop weer, draai de bedieningsknop (A1) terug naar de stand "0" en blijf het apparaat op de normale manier gebruiken door de gewenste snelheid te kiezen. 1 - MENGEN / KNEDEN / KLOPPEN / EMULGEREN / KLUTSEN Afhankelijk van de aard van de etenswaren kunt u de roestvrijstalen kom (B1) en het deksel (B2) gebruiken om een licht mengsel van maximaal 1,8 kg te bereiden. BENODIGDE ACCESSOIRES: Roestvrijstalen kom (B1), antispatdeksel (B2), kneder (C1) of mixer (C2) of garde (C3). 9 NL 1.1 - MONTAGE Volg afbeelding 1.1 t/m 1.4 1.2 - GEBRUIK, TIPS EN DEMONTAGE • Start door de snelkiesregelaar (A1) op de in het recept vermelde gewenste snelheid te draaien. • Tijdens de bereiding kunt u ingrediënten toevoegen via de opening in het deksel (B2). • Draai de knop (A1) naar "0" om het apparaat te stoppen. Tips: KNEDEN (maximale gebruiksduur: 13 minuten) -G  ebruik de kneder (C1) op stand "1". U kunt max. 500 g bloem kneden (bijvoorbeeld witbrood, meergranenbrood, kruimeldeeg, zoet gebak, enz.). MENGEN (maximale gebruiksduur: 10 minuten). NL - Gebruik de mixer (C2) met een snelheid tussen stand "1" en "6/max.". - U kunt max. 1,8 kg licht mengsel mengen (cake, koekjes, enz.). - Gebruik de mixer (C2) nooit om zwaar deeg of vers pastadeeg (lasagne, rigatoni, bigoli, enz.) te kneden. KLOPPEN / EMULGEREN / KLUTSEN (maximale gebruikstijd: 10 minuten) - Gebruik de garde (C3) met een snelheid tussen stand "1" en "6/max.". -U  kunt mayonaise, aioli, sauzen, geklopt eiwit (3-8 eiwitten), slagroom (tot 800 ml) enzovoort bereiden. - Gebruik de garde (C3) nooit om licht deeg te kneden of te mengen. Demontage: Wacht tot het apparaat volledig tot stilstand is gekomen en voer vervolgens de montagestappen in afbeelding 1.1 t/m 1.4 in omgekeerde volgorde uit. 2 - KLEINE HOEVEELHEDEN FIJN HAKKEN (*AFHANKELIJK VAN HET MODEL) BENODIGDE ACCESSOIRES (D*): Deksel voor minihakmolen (D1), kom voor minihakmolen (D2) 2.1 - MONTAGE Volg afbeelding 2.1, 2.2 en 2.3. 2.2 - GEBRUIK, TIPS EN DEMONTAGE • Met de minihakmolen kunt u het volgende zeer fijn hakken: - varkensvlees (spek), rundvlees: 250 g / 5 sec. / "Puls". - 100 g bloem, 60 g water, 2 g gist: 10 sec. / “Puls”. • Deze minihakmolen is niet bedoeld voor harde producten zoals koffie of voor vloeistoffen. Demontage: Wacht tot het apparaat volledig tot stilstand is gekomen en voer vervolgens de montagestappen in afbeeldingen 2.1 t/m 2.3 in omgekeerde volgorde uit. 3 - KLEINE HOEVEELHEDEN GROF HAKKEN (AFHANKELIJK VAN HET MODEL) BENODIGD ACCESSOIRE: Gemonteerde molen. -H  ak in een paar seconden met de pulsfunctie: gedroogde vijgen, gedroogde abrikozen, enz. Hoeveelheid / maximale duur: 100 g / 5 sec. 10 REINIGING • Haal de stekker uit het stopcontact. • Dompel het apparaat (A) niet onder in water en plaats het niet onder stromend water. Veeg het apparaat schoon met een droge of licht vochtige doek. • Demonteer de accessoires volledig en spoel deze kort na gebruik af. Hanteer alle messen met de nodige voorzichtigheid om letsel te voorkomen (afbeelding 10). • Was en spoel de accessoires af en droog ze af. Ze zijn allemaal vaatwasmachinebestendig, behalve de kneder (C1) en de mixer (C2). WAT TE DOEN ALS UW APPARAAT NIET WERKT - Zie het hoofdstuk "Aan de slag" Werkt uw apparaat nog altijd niet? Neem contact op met een erkend servicecentrum (zie de lijst in het serviceboekje). NL BESCHIKBARE ACCESSOIRES Zie pagina 2 en de merkwebsite. Opmerking: U kunt alleen een accessoire kopen na het tonen van het instructieboekje of het apparaat. VERWIJDERING VAN VERPAKKING EN HET APPARAAT De verpakking bestaat uit milieuvriendelijke materialen en kan daarom worden afgevoerd conform de geldende recyclingmaatregelen in uw regio. Neem voor het afvoeren van het apparaat contact op met uw gemeente. ELEKTRONISCHE OF ELEKTRISCHE PRODUCTEN Bescherm het milieu! Het apparaat bevat talrijke materialen die hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Breng het naar een inzamelpunt voor verdere verwerking. BASISRECEPTEN Slagroom Ingrediënten: 400 ml koude vloeibare room (minimaal 30% vet), 35 g poedersuiker. Doe alle ingrediënten in de koude mixerkom en plaats het deksel en de garde. Laat de motor gedurende 3 minuten draaien op stand 5 en verhoog de snelheid gedurende 1 minuut tot stand 6. Houd de consistentie van de slagroom vanaf 3 minuten en 30 seconden in de gaten, omdat deze afhankelijk van de temperatuur en de hoeveelheid vet in de room snel kan veranderen. Schuimgebakjes Ingrediënten: 4 eiwitten (120 g), 120 g basterdsuiker, 120 g poedersuiker. Verwarm de oven voor op 95 °C. Doe de eiwitten en de basterdsuiker in de mengkom en plaats vervolgens het deksel en de garde. Laat de motor 4 minuten draaien op stand 6. Til de mixerkop op en voeg de 120 g poedersuiker toe. Klop nog 2 minuten op stand 6.Vul een spuitzak met een tuit met groeven en spuit vormpjes op bakpapier dat op een plaat ligt. Bak 2 uur op 95 °C. 11 Cakebeslag Ingrediënten: 200 g suiker, 200 g boter op kamertemperatuur, 4 eieren (200 g), 200 g bloem, 2 theelepels bakpoeder (4 g). Doe alle ingrediënten in de kom en plaats het deksel en de mixer. Laat het apparaat eerst 30 seconden op stand 1 en vervolgens 2 minuten op stand 6 draaien. Til na deze 2 minuten en 30 seconden de mixerkop op en schraap met een spatel langs de zijkanten van de kom. Klop het beslag daarna nog 1 minuut op stand 6. Schenk het beslag in een met boter bedekte en met bloem bestoven cakevorm en bak 1 uur in een oven die op 180 °C is voorverwarmd. Pannenkoekbeslag NL Ingrediënten: 250 g bloem, 500 g melk, 4 eieren, 2 zakjes vanillesuiker, 6 g zout. Doe de eieren, vanillesuiker en melk in de mengkom. Plaats het deksel en de garde en meng op stand 6. Voeg de bloem met een lepel geleidelijk toe via de opening in het deksel. Als alle bloem is opgenomen, laat u het geheel 1 minuut mengen en zeeft u het beslag vervolgens door een fijne zeef. Laat het beslag ten minste 1 uur op kamertemperatuur rusten voordat u pannenkoeken maakt. Mayonaise Ingrediënten: 2 eierdooiers, 20 g mosterd, een snufje zout, 250 ml olie. Doe de eierdooiers, de mosterd en het zout in de mengkom. Plaats het deksel en de garde en start het apparaat op stand 6. Voeg de olie in ongeveer 3 minuten geleidelijk toe via de opening in het deksel. Wanneer alle olie in de emulsie is opgenomen, verwijdert u de kom en de garde. Schraap met uw hand langs de zijkanten van de kom en meng de mayonaise om deze steviger te maken. Drie of vier keer roeren is voldoende. Consumeer binnen 24 uur. Brooddeeg Ingrediënten: 300 g warm water van 30 °C, 500 g bloem, 10 g zout, 1 zakje gedroogde gist (5 g). Doe de bloem, het zout en de gedroogde gist in de mengkom. Plaats het deksel en de kneder en start de mixer op stand 1. Schenk het water er in 1 minuut geleidelijk bij, zoals bij de mayonaise, en laat het geheel 10 minuten kneden. Dek het deeg af en laat het 1 uur staan bij 35 °C. Het deeg moet rijzen tot ongeveer twee keer het volume. Vorm het brood en laat het weer 1 uur bij 35 °C staan. Het deeg moet weer rijzen tot ongeveer twee keer het volume. Bak het deeg 30 minuten in een oven die op 220 °C is voorverwarmd. Plaats een kom water onder in de oven om vocht te creëren. Pizzadeeg Ingrediënten voor vijf pizza's van 22 cm: 500 g bloem, 280 g warm water van 30 °C, 30 g olijfolie, 1 zakje gedroogde bakgist (5 g), 8 g zout, 10 g suiker. Doe de bloem, de olie, de gist, het zout en de suiker in de mengkom. Plaats het deksel en de kneder en start de mixer op stand 1. Schenk het water er in 1 minuut geleidelijk bij, zoals bij de mayonaise, en laat het geheel 10 minuten kneden. Dek het deeg af en laat het anderhalf uur staan bij 35 °C. Het deeg moet rijzen tot ongeveer twee keer het volume. Verdeel het deeg in vijf stukken van elk 165 g. Strooi bloem over het werkoppervlak en rol vervolgens de vijf stukken uit tot schijven van 22 cm. Leg de deegschijven op bakpapier en garneer met toppings naar keuze. Laat de pizza's 15 minuten rusten en bak ze één voor één gedurende 12 minuten in een oven die op 230 °C is voorverwarmd. 12
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60

Moulinex QA150110 Handleiding

Type
Handleiding