Groupe Brandt FC1240W de handleiding

Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

*Oven voorverwarmen tot de vermelde temperatuur .
In de stand Grill plaatst u de te grillen gerechten op het ovenrooster of het draaispit. Plaats de braadslee eronder of op de ovenbodem om de braadsappen op te vangen.
Gebruik de braadslee nooit als bakplaat (spatten!).
Voor een bereiding in bain-marie vult u de ovenschaal halfvol met heet water.
Sluit altijd de ovendeur tijdens een bakcyclus .
In de stand Grill en bij gebruik van het draaispit mag u de temperatuur maximaal op 210°C (aanbevolen waarde in deze handleiding) instellen en
dient u de ovendeur te sluiten.
°C 30 60 90 120 150 180 210 240 270
Cijfer
123456789 maxi
THERMOSTAAT : CIJFER MET OVEREENSTEMMENDE GRADENWAARDE IN
°C
90 ajoutez un peu d’eau
60-70
30-40 conseils au verso
50-55
50-70
1h30-2h15
15-25 posées sur grille
15-20
25-30
10-20
15-20
35-45 plat en terre
10-15
30
55-60
40-45
40-45
35-45
5-10
25-30
25-30 grand plat en verre
55-65
35-45
20-45 bain-marie
15-18 plat multiusages
45-50
1h30
5-10 plaques sur la grille
30-40 selon grosseur
30-40
30-40 moule 30cm
15-25 plat multiusages
35-45 plat multiusages
15-20
1h20-1h40 bain marie
30-40 moule 30cm
15-18 plat multiusages
30-45 moule 30cm
50 moule 21cm
40-45
30-50
1-2 sur la grille
1h30-3h selon la préparation
Bakduur
Bakgegevens
1
1
2
1
1
1
1
1
1
180°
180°
180°
180°
180°
180°
*240°
180°
*210°
2
2
TB
3
3
3
4
4
2-3
4
4-5
210°
180°
210°
210°
210°
210°
240°
240
210°
240°
*270°
2
2
2
1
2
1
2
2-3
2
2
2
3
1
2
1
2
2
3
2
2
3
3
2
2
2
2
2
2
3
2
2
1
1
*180°
*180°
*240°
210°
180°
180°
*180°
*240°
*180°
*180°
*180°
*210°
*180°
*180°
*180°
*180°
*180°
*180°
100°
*210°
*180°
*210°
*180°
*210°
*240°
*210°
*210°
*210°
*240°
*210°
*210°
*210°
180°
GERECHTEN
2
2
2
2
2-3
2
2
2
2
2
3
2
2
3
3
2
2
2
2
2
3
2
1
2
1
1
180°
180°
180°
180°
*210°
180°
180°
180°
180°
150°
180°
100°
*210°
*180°
*210°
210°
*210°
*180°
*180°
210°
*210°
180°
180°
180°
*210°
150°
TB
TB
3
3
3-4
4
4
3-4
4
4-5
210°
210°
*210°
*210-240°
210-240°
*270°
*270°
*270°
*270°
*270°
1
1
2
1
1
2
1
2
2
1
1
180°
180°
180°
180°
180°
*210°
180°
210°
*240°
180°
*210°
GECOMBINEERD BAKKEN
TRADITIO-
NEEL BAKKEN
Vlees
Varkensgebraad (1 kg)
Kalfsgebraad
Rundsgebraad
Lam (bout, schouder 2,5 kg)
Gevogelte (1 kg)
Grote stukken gevogeltev
Kippenbouten
Varkens- en kalfskoteletten
Rundskoteletten (1 kg)
Schapenkoteletten
Vissen
Gegrilde vissen
Gebakken vis (zeebrasem)
Vis in papillot
Groenten
Groentengratins
Gratin dauphinois
Lasagna
Gevulde tomaten
Patisserie
Biscuit de Savoie - Génoise
Biscuitrol
Brioche
Brownies
Cake - Evenveeltje
Clafoutis
Crèmes
Cookies - Zandkoekjes
Kouglof
Meringue
Madeleinekoekjes
Soezen
Koekjes van bladerdeeg
Savarin
Gebak van kruimeldeeg
Gebak van fijn bladerdeeg
Gebak van gistdeeg
Varia
Brochetten
Paté in een terrine
Pizza van kruimeldeeg
Pizza van brooddeeg
Quiches
Soufflé
Taarten
Brood
Geroosterd brood
Stoofpotten
(daube, baeckaofen)
Elke volledige of gedeeltelijke reproductie van dit document is verboden
Verwarm de oven gedurende 5 minuten met de heteluchtfunctie voor op
40-50 °C. Zet de oven uit en laat het deeg 25-30 minuten rijzen dankzij de
restwarmte.
Procedure: Voor recepten van deeg op basis van gist.
Doe het deeg in een ovenvaste schaal, verwijder de inschuifrails en plaats de schaal op de bodem.
Recept met gist
Ingrediënten:
Bloem 2 kg
Water 1240 ml
Zout 40 g
4 pakjes gedroogde bakkersgist
Meng het deeg met de mixer en laat het rijzen in de oven
.
CZ57002344-00-NL
KEURINGSTESTS VOLGENS NORM IEC 60350
VOEDING-
SMIDDEL
T°C
TEMPS
RICHEL
OPMERKINGEN
Zandkoekjes
(7.5.2)
180°C
180°C
175°C
TRADITIONNEEL HETELUCHT
TRADITIONEEL
TRADITIONNEEL HETELUCHT
15/18 min
15/18 min
15/18 min
3
3
4-1
VOORVERWARMING
VOORVERWARMING
Cakejes
(7.5.3)
160°C
185°C
160°C
TRADITIONNEEL HETELUCHT
TRADITIONEEL
TRADITIONNEEL HETELUCHT
25 min
20/25 min
25 min
3
3
4-1
ZONDERVOORVERWARMING
VOORVERWARMING
VOORVERWARMING
Zachte taart
zonder vet
(7.6.1)
180°C
180°C
150°C
ONDERVERWARMING MET HETELUCHT
TRADITIONEEL
TRADITIONNEEL HETELUCHT
35/45 min
35/45 min
50/60 min
1
2
3-1
VOORVERWARMING
Appeltaart
(7.6.2)
180°C
210°C
180°C
TRADITIONNEEL HETELUCHT
TRADITIONEEL
TRADITIONNEEL HETELUCHT
40/45 min
40/45 min
50/60 min
2
2
3-1
VOORVERWARMING
VOORVERWARMING
Gegratineerde
bovenzijde
(9.1)
270°C
Grill
1 min30
5
Voorverwarming 5 min
brood op grillpan +
deur gesloten
Bakken op meerdere niveau's in de stand
VERWARM UW OVEN VOOR ALVORENS DE OVENSCHAAL IN DE OVEN TE PLAATSEN
U kan gelijktijdig meerdere gerechten (dezelfde gerechten of verschillende gerechten) op dezelfde temperatuur bakken zonder dat de
smaak of geur van de gerechten op elkaar wordt overgedragen
. De gerechten kunnen tegelijk of met een tussenpauze in de oven worden
geplaatst. De bakduur van de gerechten (zie bakgids) dient wel te worden verlengd met ongeveer 10 tot 20 minuten.
Kleine soezen
2 emaillen platen
2 taarten
2 roosters
1 vis + 1 taart
2 roosters
1
5
4
3
2
1
5
4
3
2
1
5
4
3
2
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Groupe Brandt FC1240W de handleiding

Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor