*Oven voorverwarmen tot de vermelde temperatuur. DS = Draaispit.
•
In de stand Grill plaatst u de te grillen gerechten op het ovenrooster of het draaispit. Plaats de braadslee eronder of op de ovenbodem om de braadsappen op te vangen.
•
Gebruik de braadslee nooit als bakplaat (spatten!).
•
Voor een bereiding in bain-marie vult u de ovenschaal halfvol met heet water.
• Sluit altijd de ovendeur tijdens een bakcyclus.
In de stand Grill en bij gebruik van het draaispit mag u de temperatuur maximaal op 220°C (aanbevolen waarde in deze handleiding) instellen en
dient u de ovendeur te sluiten.
CZ5701690-00-NL
GERECHTEN
TRADITIONEEL BAKKEN
GECOMBINEERD BAKKEN
Inschuifsleuf
Inschuifsleuf
Inschuifsleuf
Inschuifsleuf
Bakduur
Bakgegevens
Inschuifsleuf
Inschuifsleuf
Inschuifsleuf
Vlees
Varkensgebraad (1 kg)
Kalfsgebraad
Rundsgebraad
Lam (bout, schouder 2,5 kg)
Gevogelte (1 kg)
Grote stukken gevogeltev
Kippenbouten
Varkens- en kalfskoteletten
Rundskoteletten (1 kg)
Schapenkoteletten
Vissen
Gegrilde vissen
Gebakken vis (zeebrasem)
Vis in papillot
Groenten
Groentengratins
Gratin dauphinois
Lasagna
Gevulde tomaten
Patisserie
Biscuit de Savoie - Génoise
Biscuitrol
Brioche
Brownies
Cake - Evenveeltje
Clafoutis
Crèmes
Cookies - Zandkoekjes
Kouglof
Meringue
Madeleinekoekjes
Soezen
Koekjes van bladerdeeg
Savarin
Gebak van kruimeldeeg
Gebak van fijn bladerdeeg
Gebak van gistdeeg
Varia
Brochetten
Paté in een terrine
Pizza van kruimeldeeg
Pizza van brooddeeg
Quiches
Soufflé
Taarten
Brood
Geroosterd brood
Stoofpotten
(daube, baeckaofen)
200
200
*240
*220
200
200
*200
*220
*200
*200
*200
165
*220
*180
*180
*180
200
165
*200
100
*220
*200
*220
*180
*210
*220
*210
*200
*210
*220
*210
*200
*200
180
2
2
2
1
2
1
2
2-3
2
2
2
1
3
1
2
1
2
2
3
2
2
3
3
2
2
2
2
2
2
3
2
2
1
1
180
*200
*180
180
*180
180
*220
1
1
1
1
1
1
1
220
210
220
220
220
240
275
275
240-275
275
DS
DS
3
3
3-4
4
4
3-4
4
4-5
180
*200
180
150
*200
205
*220
*205
200
*220
205
210
*200
2
2-3
2
2
3
1
2
2
2
2
3
2-1
2
1
1
220
200
210
210
210
220
3
2
DS
3
3
4
2-3
180
180
180
180
180
180
180
180
165
180
180
180
100
180
200
180
170
2
2
2
1
2
2
2
2
2
1
2
3
1
2
3
2
1
1
180
180
180
180
180
*210
180
210
*240
180
*210
1
1
2
1
1
2
1
2
2
1
1
90
voeg wat water bij.
60-70
30-40
50-55
50-70
1h30-2h15
15-25
op het rooster
15-20
25-30
10-20
15-20
35-45
aarden schaal
10-15
30
55-60
40-45
40-45
35-45
5-10
25-30 * in stand
25-30
grote glazen schaal
55-65 * in stand
35-45
20-45 bain-marie
15-18 bakplaat
45-50 speciale bakvorm
1h30 bakplaat
5-10 bakplaat op rooster
30-40 volgens grootte
5-10 Bakplaat
30-40
30-40 alum. bakvorm 30 cm
15-25 bakplaat
35-45 Bakplaat
15-30
1h20-1h40 bain marie
30-40 alum. bakvorm 30 cm
15-18 Bakplaat
30-45 alum. bakvorm 30 cm
50 glazen bakvorm 21 cm
40-45 bakvorm met
hoge randen
30-50 *
in stand
1-2 op het rooster
1h30-3h
volgens
gerecht
THERMOSTAAT : CIJFER MET OVEREENSTEMMENDE GRADENWAARDE IN
➜
°C
°C 30 60 90 120 150 180 210 240 275
Cijfer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 maxi
Laat alle vlees minstens 1 uur op kamertemperatuur staan alvorens het in de oven te plaatsen.