*Oven voorverwarmen tot de vermelde temperatuur .
•
In de stand Grill plaatst u de te grillen gerechten op het ovenrooster of het draaispit. Plaats de braadslee eronder of op de ovenbodem om de braadsappen op te vangen.
•
Gebruik de braadslee nooit als bakplaat (spatten!).
•
Voor een bereiding in bain-marie vult u de ovenschaal halfvol met heet water.
• Sluit altijd de ovendeur tijdens een bakcyclus .
In de stand Grill en bij gebruik van het draaispit mag u de temperatuur maximaal op 210°C (aanbevolen waarde in deze handleiding) instellen en
dient u de ovendeur te sluiten.
°C 30 60 90 120 150 180 210 240 270
Cijfer
123456789 maxi
THERMOSTAAT : CIJFER MET OVEREENSTEMMENDE GRADENWAARDE IN
➜
°C
90 ajoutez un peu d’eau
60-70
30-40 conseils au verso
50-55
50-70
1h30-2h15
15-25 posées sur grille
15-20
25-30
10-20
15-20
35-45 plat en terre
10-15
30
55-60
40-45
40-45
35-45
5-10
25-30
25-30 grand plat en verre
55-65
35-45
20-45 bain-marie
15-18 plat multiusages
45-50
1h30
5-10 plaques sur la grille
30-40 selon grosseur
30-40
30-40 moule 30cm
15-25 plat multiusages
35-45 plat multiusages
15-20
1h20-1h40 bain marie
30-40 moule 30cm
15-18 plat multiusages
30-45 moule 30cm
50 moule 21cm
40-45
30-50
1-2 sur la grille
1h30-3h selon la préparation
Bakduur
Bakgegevens
1
1
2
1
1
1
1
1
1
180°
180°
180°
180°
180°
180°
*240°
180°
*210°
2
2
TB
3
3
3
4
4
2-3
4
4-5
210°
180°
210°
210°
210°
210°
240°
240
210°
240°
*270°
2
2
2
1
2
1
2
2-3
2
2
2
3
1
2
1
2
2
3
2
2
3
3
2
2
2
2
2
2
3
2
2
1
1
*180°
*180°
*240°
210°
180°
180°
*180°
*240°
*180°
*180°
*180°
*210°
*180°
*180°
*180°
*180°
*180°
*180°
100°
*210°
*180°
*210°
*180°
*210°
*240°
*210°
*210°
*210°
*240°
*210°
*210°
*210°
180°
GERECHTEN
2
2
2
2
2-3
2
2
2
2
2
3
2
2
3
3
2
2
2
2
2
3
2
1
2
1
1
180°
180°
180°
180°
*210°
180°
180°
180°
180°
150°
180°
100°
*210°
*180°
*210°
210°
*210°
*180°
*180°
210°
*210°
180°
180°
180°
*210°
150°
TB
TB
3
3
3-4
4
4
3-4
4
4-5
210°
210°
*210°
*210-240°
210-240°
*270°
*270°
*270°
*270°
*270°
1
1
2
1
1
2
1
2
2
1
1
180°
180°
180°
180°
180°
*210°
180°
210°
*240°
180°
*210°
GECOMBINEERD BAKKEN
TRADITIO-
NEEL BAKKEN
Vlees
Varkensgebraad (1 kg)
Kalfsgebraad
Rundsgebraad
Lam (bout, schouder 2,5 kg)
Gevogelte (1 kg)
Grote stukken gevogeltev
Kippenbouten
Varkens- en kalfskoteletten
Rundskoteletten (1 kg)
Schapenkoteletten
Vissen
Gegrilde vissen
Gebakken vis (zeebrasem)
Vis in papillot
Groenten
Groentengratins
Gratin dauphinois
Lasagna
Gevulde tomaten
Patisserie
Biscuit de Savoie - Génoise
Biscuitrol
Brioche
Brownies
Cake - Evenveeltje
Clafoutis
Crèmes
Cookies - Zandkoekjes
Kouglof
Meringue
Madeleinekoekjes
Soezen
Koekjes van bladerdeeg
Savarin
Gebak van kruimeldeeg
Gebak van fijn bladerdeeg
Gebak van gistdeeg
Varia
Brochetten
Paté in een terrine
Pizza van kruimeldeeg
Pizza van brooddeeg
Quiches
Soufflé
Taarten
Brood
Geroosterd brood
Stoofpotten
(daube, baeckaofen)