43
NL
RECEPTEN
HOEVEEL-
HEID
BEREI-
DINGS-
DUUR
ACCESSOIRE VOORBEREIDING
8-DESSERTS / GEBAK
P3
Cake
600g 9,5min
Meng 170 g meel, 10 g bakpoeder, 170 g suiker,
50 g gesmolten margarine, 100 ml. melk; giet dit
in een met broodkruimels ingevette crispplaat.
P4
Geroosterde
noten
50g-
200g
2-4min
Voeg noten toe nadat de crispplaat is voorver-
warmd.Omroeren wanneer de oven dit vraagt.
P5
Vruchten
150g-
500g
sensor
Geschild en in partjes gesneden, op het stoom-
rooster plaatsen. Voeg 100 ml water toe aan de
bodem en sluit de pan met het deksel.
P6
Moscovisch
gebak [licht]
900g 45min
Meng 250 g meel, 15 g bakpoeder, 25 g suiker,
50 g gesmolten margarine, 100 ml. melk; giet dit
in een container met bakpapier.
P7
Muns
350g 22min
Klop 170 g margarine en 170 g suiker tot het
zacht met een bleke kleur wordt. klop er de 3 ei-
eren in, een tegelijk. Vouw voorzichtig de 225 g
gezeefde bloem gemengd met 7 g bakpoeder
en 0,25 g zout er in. Weeg 28 g van het meng-
sel af in papieren vormen en plaats deze even-
redig verspreid op de bakplaat. Als de oven is
voorverwarmd,plaats dan crispplaat in de mag-
netron op het onderste rooster.
P8
Biscuits
250g 17,5min
Meng 250 g bloem, 100 g suiker en 1,5 g zout
door elkaar. Smeer daar 125 g margarine in.
Klop 1 ei en voeg dat aan het mengsel toe. Mix
alle ingrediënten,weeg telkens 20 g af, maak
daar een balletje van, gebruik een vork om de
bal tweemaal in te drukken. Als de oven is voor-
verwarmd, plaats dan de magnetron- en oven-
veilige schotel in de magnetron op het onder-
ste rooster.
P9
Meringues
100g 38,5min
Klop 2 eiwitten en 80 g suiker. Bestrooi dit met
vanille en amandelolie. Vorm 10-12 stuks op de
crispplaat. Als de oven is voorverwarmd, plaats
dan de magnetron- en ovenveilige schotel in
de magnetron op het onderste rooster.
P10
Yoghurt
600g
(150g*4)
6hrs
Plaats 62 g yogurt in 4 keramische bekers (15,5
g voor elk), voeg 125 ml melk toe aan elke be-
ker (gebruik lang houdbare melk, bij kamer-
temperatuur,vet 3,5%), bedek de schaal met
magnetronfolie en plaats hem in een cirkel op
de draaitafel.
6TH SENSE CHEF MENU (MWP 339)
Testschotel
magnetron
Magnetron- en
ovenvaste schotel
Crispplaat en
crisphandgreep
Stoompan Stoompan
(bodem en deksel)
Laag rooster Hoog rooster