35
NL
RECEPTEN HOEVEELHEID
BEREIDINGS-
DUUR
ACCESSOIRES VOORBEREIDING
P3
Crisp cake
[Dual Crisp]
600g 9,5 min
Meng 170 g meel, 10 g bakpoeder, 170
g suiker, 50 g gesmolten margarine,
100 ml. melk; giet dit in een met brood-
kruimels ingevette magnetron- en oven-
veilige schaal.
P4
Geroosterde
noten
[Dual Crisp]
50g-200g 2-4 min
Voeg noten toe als de schotel is voor-
verwarmd. Omroeren wanneer de oven
dit vraagt.
P5
Vruchten
[stomen]
150g-500g sensor
Geschild en in partjes gesneden, op het
stoomrooster plaatsen. Voeg 100 ml
water toe aan de bodem en sluit de pan
met het deksel.
P6
Moscovisch
gebak [licht]
900g 45 min
Meng 250g meel, 15g bakpoeder, 250g
suiker, 50 g gesmolten margarine, 100
ml. melk; giet dit in een met container
met bakpapier.
P7
Mufns
[Hete lucht]
350g 22 min
Klop 170 g margarine en 170 g suiker tot
het zacht met een bleke kleur wordt. klop er
de 3 eieren in, een tegelijk. Vouw voorzich-
tig de 225 g gezeefde bloem gemengd met
7 g bakpoeder en 0,25 g zout er in. Weeg 28
g van het mengsel af in papieren vormen en
plaats deze evenredig verspreid op de bak-
plaat.
Als de oven is voorverwarmd, plaats dan
de magnetron- en ovenveilige schotel in de
magnetron op het onderste rooster.
P8
Biscuits
[Hete lucht]
250g 17,5 min
Meng 250 g bloem, 100 g suiker en 1,5 g
zout door elkaar. Smeer daar 125 g marga-
rine in. Klop 1 ei en voeg dat aan het meng-
sel toe. Mix alle ingrediënten, weeg telkens
20 g af, maak daar een balletje van, gebruik
een vork om de bal tweemaal in te drukken.
Als de oven is voorverwarmd, plaats dan
de magnetron- en ovenveilige schotel in de
magnetron op het onderste rooster.
P9
Meringues
[Hete lucht]
100g 38,5 min
Klop 2 eiwitten en 80 g suiker. Bestrooi dit
met vanille en amandelolie. Vorm in 10-12
stukken op een magnetron- en ovenveilige
schotel. Als de oven is voorverwarmd, plaats
dan de magnetron- en ovenveilige schotel in
de magnetron op het onderste rooster.
P10
Yoghurt
600g
(150g*4)
6 uur
Plaats 62 g yogurt in 4 keramische bekers
(15,5 g voor elk), voeg 125 ml melk toe aan
elke beker (gebruik lang houdbare melk,
bij kamertemperatuur, vet 3,5%), bedek de
schaal met magnetronfolie en plaats hem in
een cirkel op de draaitafel.
6TH SENSE CHEF MENU (CHEFMENU)