De Dietrich DOV1145B de handleiding

Categorie
Magnetrons
Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

NL GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Oven
Geachte Klant,
Een kennismaking met de producten van De Dietrich is een unieke emo-
tie, die alleen door waardevolle voorwerpen wordt opgeroepen.
Bij de eerste blik voelt u zich ertoe aangetrokken. De kwaliteit van het
ontwerp wordt benadrukt door de tijdloze esthetiek en de verzorgde af-
werking, waardoor elk voorwerp elegant en geraffineerd is, in perfecte
harmonie met de andere.
Vervolgens krijgt u een onweerstaanbare zin om het aan te raken. Het
ontwerp van De Dietrich steunt op robuuste, eersteklas materialen: au-
thenticiteit heeft de voorkeur.
Door de meest vooruitstrevende technologie te combineren met edele
materialen verzekert De Dietrich u van producten van hoge kwaliteit in di-
enst van de kookkunst, een passie die door alle keukenliefhebbers ge-
deeld wordt.
Wij wensen u veel genoegen bij het gebruik van dit nieuwe apparaat en
zien uw suggesties en vragen met plezier tegemoet. Wij nodigen u uit
om deze te richten aan onze klantenservice of op onze website.
Wij nodigen u uit om uw product te registreren op www.de-dietrich.com
om te profiteren van alle voordelen van het merk.
Wij danken u voor uw vertrouwen.
De Dietrich
U vindt alle informatie over het merk op www.de-dietrich.com
Bezoek de Galerie De Dietrich, 6 rue de la Pépinière in Parijs VIII, Fran-
krijk
Geopend van dinsdag tot zaterdag, van 10 tot 19 uur.
Klantenservice : 0892 02 88 04
2
INHOUD
1 / BESTEMD VOOR DE GEBRUIKER
Stomen___________________________________________________ 04
2 / BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT
· Werkingsprincipe ___________________________________________ 05
Voorstelling van de oven
____________________________________
05
Accessoires
_______________________________________________
06
Voorstelling van de programmaschakelaar _____________________ 07
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Instellen van de tijd _________________________________________ 08
voorgeprogrammeerde baktijden voor de verschillende functies_________ 08
Onmiddellijk stomen________________________________________ 09
De oven stoppen tijdens het bakken___________________________ 10
Aan het einde van de kooktijd ________________________________ 10
Waterbeheer ______________________________________________ 10
Uitgesteld bakken __________________________________________ 11
Gebruik van de functie timer _________________________________ 12
Vergrendeling van de bediening (kinderbeveiliging) ______________ 13
CONTRAST INSTELLEN ___________________________________ 14
Demo Modus______________________________________________ 14
4 / BESCHRIJVING VAN DE FUNCTIES EN TABEL MET BAKTIJDEN _____ 15
Tabel met baktijden van de oven ______________________________ 16-17
5 / BIJ PROBLEMEN______________________________________________ 18
6 / KLANTENSERVICE
Ingrepen
__________________________________________________
19
NL
3
1 / BESTEMD VOOR DE GEBRUIKER
STOMEN
Algemeen
Stomen heeft talloze voordelen als u zich aan de regels houdt. Met deze gezonde en natuurlij-
ke kookwijze behouden gerechten hun lekkere smaak. Een fijne of gekruide saus vormt het ex-
traatje dat het verschil maakt.
Er komen geen geuren vrij. U hoeft geen kruiden of specerijen in het kookwater te doen. U kunt
wel vis lekker doen geuren, door hem op een bedje van algen te leggen. Hetzelfde kunt u doen
met gevogelte op een bosje rozemarijn of dragon.
Vlees, vis en groenten worden gelijktijdig gekookt.
Deegwaren, rijst en puree worden zachtjes opgewarmd, zonder het risico dat ze gaan plakken
of uitdrogen.
Vergemakkelijkt de bereiding van crèmes, flans, rijsttaarten... afgedekt met aluminiumfolie, het
condenswater verzwakt ze niet.
U hoeft vooraf geen zout toe te voegen, zelfs niet in het kookwater.
Om een stuk vlees er mooier te doen uitzien, laat u het snel aan alle kanten bruinen in de pan,
met hete boter.
Vergeleken met koken met water heeft stomen niets dan voordelen:
Het gaat snel: het koken begint onmiddellijk, terwijl in een pot water de kooktijd van de gerech-
ten pas begint te lopen zodra het kookpunt is bereikt.
Het is goed voor de lijn: de (in water oplosbare) vitaminen en minerale zouten gaan niet verlo-
ren, aangezien ze amper oplossen in het gecondenseerde vocht dat de gerechten bedekt.
Bovendien worden bij het koken geen vetten gebruikt.
De stoom houdt de smaak van de gerechten in stand. Stomen voegt geen geur of smaak toe van
grillen of bakken. Geur en smaak verminderen ook niet, aangezien de gerechten niet worden
aangelengd in water.
Keerzijde van de medaille: het heeft geen zin op deze manier vis te koken die niet meer vers is,
of groenten die al een week in de koelkast liggen: dat draait zeker uit op een ramp!
De stoom brengt geen smaken of geuren oven; u kunt dus gerust tijd winnen door bijvoorbeeld
een stuk vis en een dessert zij aan zij klaar te maken. Zorg er wel voor dat ze elkaar niet raken.
Stomen is ook geschikt om gerechten te blancheren, op te warmen of warm te houden, in het
bijzonder sauzen.
Laat het vlees zoals gevogelte, kalfsvlees, varkensvlees eerst wat aanbraden in de pan, opdat ze
een smakelijk goudkleurig kleurtje aannemen. Vervolgens kan u ze stomen.
Wanneer u de voedingsmiddelen in stukken snijdt, koken ze sneller en homogener dan wanneer
ze nog heel zijn.
NL
4
2 / BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT
PRESENTATIE VAN UW OVEN
A
B
Display
Waterbuis
Stoomgenerator
C
D
E
Bedieningspaneel
Reservoir
Afvoergoot
B
A
D
C
E
F
F
WERKINGSPRINCIPE
Het water van het reservoir komt langs een
buis in de ovenruimte terecht. Het wordt dan
omgezet in stoom door contact met een heet
oppervlak dat zich beneden in de ruimte be-
vindt:
dit is de stoomgenerator.
U hoeft geen extra water in de kookschotel te
doen1. Om perfect te kunnen koken met
stoom, wordt bij uw oven kookgerei geleverd
dat daarvoor speciaal ontworpen is.
Let op
Vul vooraf ALTIJD het waterreservoir
tot het maximumpeil. Duw het reservoir
HELEMAAL TERUG in de behuizing, tot u
voelt dat het VOORBIJ EEN INKEPING
komt.
Let op
Tijdens het koken wordt de oven heet.
Er ontsnapt hete stoom wanneer u de
ovendeur opent. Houd kinderen op een
afstand.
NL
5
2 / BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT
TOEBEHOREN
• Uitneembaar reservoir (fig.4)
Reservoir waarmee uw oven zelfstandig van
water kan worden voorzien.
Het heeft een inhoud van ongeveer 1 liter
(maximumpeil).
fig.3
fig.4
• Rooster (fig.3)
Verwijderbaar ovenrooster van roestvrij staal:
moet altijd worden aangebracht.
Advies
—- De schotels en het rooster mogen
in de vaatwasser.
Advies
—- De schotels en het rooster mogen
in de vaatwasser.
Let op
Het gebruik van gedemineraliseerd
water is verboden (niet voor voeding)1.
• Schaal etenswaren (fig.1)
Roestvrij stalen schotel met gaatjes, waar-
door de gerechten niet in aanraking komen
met het condensatiewater.
fig.1
• Condensschotel (fig.2)
Roestvrij stalen schaal voor opvang van het
condenswater.
fig.2
Advies
Voor het bakken, plaats de schotel
fig.1 op de schotel fig.2 in de andere
richting, zodat ze niet in elkaar passen (zie
schema hiernaast).
Voor het opbergen, plaats de schotel fig.1
op de schotel fig.2 in dezelfde richting,
zodat ze in elkaar passen.
NL
6
2 / BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT
PRESENTATIE VAN DE PROGRAMMASCHAKELAAR
A
A
B
Weergave van de bakwijzen
Indicator bakduur
Display bakduur/timer
Indicator timer
Indicator einde baktijd
C
D
E
Weergave van de klok
Indicator temperatuurstijging
Weergave van de oventemperatuur
Indicator voor het waterbeheer
Indicator vergrendeling van de toetsen
(kinderbeveiliging)
F
G
H
I
I
C
H
F
B
J
JED G
A
B
Toets voor temperatuurinstelling
Toets voor instelling temperatuur, baktijd, einde baktijd en timer
Toets stilzetten
C
C
A
B
NL
7
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
-
+
Instellen van de tijd
-
Tijdens het aansluiten van de oven
• Het display knippert op 12u00.
- Stel het uur in met behulp van de
keuzeknop.
Bijvoorbeeld: 12U30.
- Druk op de toets om de tijd te bevestigen.
De weergave knippert niet meer.
-
Klok op tijd zetten
-Druk enkele seconden op de toets
tot de display begint te knipperen , daarna
loslaten.
Een pieptoon geeft aan dat u kunt beginnen
met instellen.
-Pas de instelling van de tijd aan met de
toetsen
Druk op de toets om de tijd te bevestigen.
Let op
Indien u de nieuwe tijd niet bevestigt,
zal het display na enkele seconden zelf de
tijd bevestigen.
GEBRUIK VAN DE PROGRAMMASCHAKELAAR
-
+
5
4
1
2
3
1
2
3
5
4
NL
8
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Advies
Laat de ovendeur tijdens het koken dicht,
om de kookresultaten niet te beïnvloeden.
ONMIDDELLIJK STOMEN OP 100°C
Let op
In elk geval de oven nooit laten werken
zonder water in het reservoir.
UW OVEN HEEFT 8 STOOMFUNCTIES (zie
tabel p.18)
5
4
6
7
1
2
3
•Onmiddellijk bakken
— De programmaschakelaar moet alleen de ti-
jd weergeven. Deze mag niet knipperen.
- Selecteer de baktijd met de keuzek-
nop.
-Bijvoorbeeld:
Aanbevolen temperatuur 100°C.
Duur 25 minuten
- I
NSTELLEN VAN DE KOOKTIJD:
- Druk op toets . .
- 0:25 knippert
- Stel in met behulp van de keuzeknop.
Bijvoorbeeld: 30 minuten.
- De baktemperatuur wijzigen
- Druk op toets . de temperatuur knippert.
Stel in met behulp van de keuzeknop.
Bijvoorbeeld: 95°C.
- Zorg ervoor dat de deur van de oven goed dicht is.
- Druk op de toets om de tijd te
bevestigen.
Uw oven start en begint de seconden af te tellen.
-Om het bakken te stoppen, drukt u enkele
seconden op de toets .
4
5
6
7
1
2
3
NL
9
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Let op
Maak ALTIJD het reservoir leeg.
verschijnt 0m00s. Verdwijnen van de
animatie. Er weerklinkt 3 minuten lang een
onderbroken pieptoon.
Om de pieptoon te stoppen, drukt u op de
toets of opent u de deur.
U kan op elk moment de oven stoppen
door de toets ongeveer 1
seconde (lang) ingedrukt te houden.
Als er zich nog geen stoom heeft ontwikkeld
(ongeveer 1 minuut), stopt de oven onmiddel-
lijk en verdwijnt de tijd.
Als er zich al stoom heeft ontwikkeld, duurt
het nog 3 minuten. De stoom wordt afgevoerd
voordat de ovendeur geopend wordt.
DE OVEN STOPPEN TIJDENS HET BAKKEN
AAN HET EINDE VAN DE
KOOKTIJD
Bij problemen verbonden met het
watercircuit tijdens het bakken, knippert het
symbool en is een pieptoon hoorbaar (fig.1).
Dit probleem treedt met name op:
- wanneer het reservoir leeg is.
- wanneer het reservoir niet goed is
aangesloten.
Nadat u deze twee punten hebt gecontroleerd
gaat het bakken automatisch verder zodra u
de deur sluit.
WATERBEHEER
1
1
1
1
NL
10
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Tip:
U kunt op ieder moment de eindtijd wijzigen of inzien door op de knop te drukken.
Druk op de toets STOP om uw programmering te annuleren.
UITGESTELD BAKKEN
-
Uitgesteld bakken met gekozen eindti-
jd
Uitgesteld bakken is mogelijk in alle gevallen-
behalve voor de ontdooifuncties:
Volg de aanwijzingen bij bakcyclus instellen.
- Druk twee keer op de toets tot
de einde baktijd indicator knippert.
- De weergave voor het einde van de
bereidingstijd knippert om aan te geven
dat u deze kunt instellen..
- Draai de keuzeknop om de eindtijd van
het bakken te programmeren.
- Bijvoorbeeld:Einde bakduur 13u30 min.
- Druk op de toets om de tijd te
bevestigen.
Na enkele seconden registreert de oven au-
tomatisch de instelling.
De weergave van het einde van de bereiding-
stijd knippert niet meer.
-De display schakelt weer over op het uur van
de dag.
-Een display geeft aan dat uw oven in uit-
gestelde bakmodus is.
De ovenruimte wordt verlicht van bij de start
van de baktijd en gaat op het einde van het
bakken uit.
1
2
3
4
5
1
3
4
5
2
6
6
NL
11
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Let op
Het is mogelijk de programmering van de timer op elk moment te wijzigen of te annuleren;
om te annuleren, stel de tijd in op 0:00 en druk op STOP.
- De programmaschakelaar van uw oven kan
als onafhankelijke timer worden gebruikt zo-
dat u een tijd kunt aftellen zonder de oven te
laten werken.
Bij het gebruik van de timer wordt op de dis-
play de tijdweergave vervangen door weer-
gave van de timer.
- Druk op toets.
- Het symbool van de timer en
0m00s knipperen.
- Stel de temperatuur in met behulp van de
keuzeknop
- Druk opnieuw op de toets om
te bevestigen.
GEBRUIK VAN DE TIMERFUNCTIE
De display stopt met knipperen na een paar
seconden en de timer begint te lopen en telt
de tijd in seconden af.
Als de periode is afgelopen hoort u een reeks
pieptonen van de timer om u te waarschuwen.
U stopt de pieptonen door op een willekeurige
toets te drukken.
1
2
1
2
NL
12
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
VERGRENDELING VAN DE BEDIENING (KINDERBEVEILIGING)
OVENSTILSTAND
U kunt de toegang tot de bediening van de
oven verbieden door als volgt te werk te
gaan:
Als de oven af staat, druk tegelijk en ge-
durende enkele seconden op toets
en
STOP
.
Een “hangslot” verschijnt dan op de
display.
- de toegang tot de bedieningen van uw oven
is geblokkeerd.
Om te ontgrendelen drukt u gelijktijdig gedu-
rende enkele seconden op de toetsen
STOP
.
U heeft weer toegang tot de bediening
van uw oven.
Let op
U kunt de oven niet vergrendelen tijdens het bakken of wanneer u een bakcyclus heeft
geprogrammeerd.
1
2
1
2
DE FUNCTIE “STAND-BY”
-
Uw oven is voorzien van een functie stand-by (lange slaapstand)
- De display geeft de tijd weer.
- Na 4 min. zonder actie door de gebruiker gaat de display van het oven over op stand-by.
U kunt nu geen enkele toets gebruiken.
Om de display weer te activeren drukt u op de functiekeuzetoets.
- De display van de oven is weer operationeel, u kunt weer bereidingen uitvoeren.
NL
13
NL
3 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
-
Stel de tijd in op 00:10 (zie het instellen van
de tijd op p. 6)
- Druk op de toets tot -CO- wordt
weergegeven.
- Stel de bereidingstijd in met behulp van
de keuzeknop.
- Druk op de toets om de tijd te bevesti-
gen.
CONTRAST INSTELLEN
1
2
3
-
+
1
2
3
-
Stel de tijd in op 0:00:00 (zie het instellen van
de tijd op p. 6)
- Bevestig en druk gelijktijdig gedurende
10 s op de toetsen
STOP
tot DE-
MO wordt weergegeven.
- - Om terug te gaan naar de normale modus
drukt u nogmaals op de toetsen
STOP
tot DEMO VERDWIJNT.
DEMO MODUS
1
1
14
4 / BESCHRIJVING VAN DE FUNCTIES NL
Groenten en vlees
Hele en kwetsbare vis (forel)
Bereiding van fijne vis
(sardinefilet, poonfilet)
Eieren; gevulde tomaten zonder uitzakken.
Ovenschaaltjes, crème...
Terrines, kippenlevertjes.
Opwarmen kant en klaar gerechten.
Gesmolten chocola, boter.
Lauw fruit voor onmiddellijke consumptie
Ontdooien van visfilet vóór het paneren.
Rood fruit dat koud moet blijven (voor
taarten en
sauzen)
Ontdooien van vlees vóór het grillen (bijv:
worstjes
)
Meest gebruikte bereiding door
stomen
Voor de bereiding van
kwetsbare gerechten
Het vruchtvlees blijft smakelijk,
het collageen verschijnt niet
Voor de bereiding van
delicate etenswaren, fruit,
compotes
Zachtjes opwarmen
Zachtjes ontdooien zonder koken
FUNCTIES
Temperatuur
BAKKEN
VOORBEELDEN VAN BEREIDINGEN
100
85
75
90
95
80
55
60
°C
Baktijd
Temperatuur °C
Tijd
voorgeprogrammeerd
Minimum
insteltijd
Maximum
insteltijd
25 min.
15 min.
15 min.
20 min.
30 min.
15 min.
30 min.
30 min.
5 min.
5 min.
5 min.
5 min.
5 min.
5 min.
5 min.
5 min.
1 uur
1 uur
1 uur
1 uur
1 uur
1 uur
1 uur
1 uur
100
85
75
90
95
80
55
60
VOORGEPROGRAMMEERDE BAKTIJDEN VOOR DE
VERSCHILLENDE FUNCTIES
15
4 / BAKWIJZEN VAN DE OVEN NL
Aard
appels
Verse
erwten
Sperziebonen
Artisjokken
(kleine)
TIJDEN
Asperges
Broccoli
Wortelen
Knolselderie
Pompoen
Champignons
Courgettes
Chinese
artisjokken
Spinazie
Witlof
Venkel
Rapen
40 - 45 min.
35 - 40 min.
18 min.
20 - 22 min.
25 - 30 min.
15 - 20 min.
15 min.
10 - 15 min.
20 min.
20 min.
35 min.
30 min.
22 min.
30 - 35 min.
15 - 20 min.
20 - 25 min.
25 min.
40 - 45 min.
omgekeerd in de schotel
gelegd
verkort de tijd voor de punten
in bosjes
in schijfjes
in sneetjes
in blokjes
in schijfjes
binnenste verwijderd en gesneden
in 2 in de lengte
in 2 gesneden
in blokjes
Prei
25 min.
in 2 gesneden
in schijfjes gesneden
heel
• Deze tijden
hangen af van de
aard, de dikte en
de versheid van
de groenten.
Volg de aanwij-
zingen in de ko-
lom
“bereidin-
gen”
.
• De kooktijd bli-
jft hetzelfde voor
elke hoeveelheid.
Bijvoorbeeld:
1 of 4 artisjokken
zelfde kooktijd .
• Om de bak-
graad te contro-
leren, prik in het
dikste deel van
de groente; als
hij gaar is, zal u
geen weerstand
voelen.
(vers) roeren tijdens het
koken (diepvries)
/
Kool
30 - 35 min.
22 min.
30 - 35 min.
Spruitjes
Bloemen in kleine bosjes
Groen in schijfjes
in plakjes
GROENTEN
BEREIDING
OPMERKINGEN
Jakobsschelpen
Mosselen/
Alikruiken
Krab/
Noordzeekrab
Kreeft
Langoustines
10 - 12 min.
20 - 25 min.
25 min.
30 - 35 min.
12 - 15 min.
met aromaten
met aromaten
/
volgens het gewicht
/
• Leg de schelp-
dieren op het
rooster van de gla-
zen schotel, voeg
geurige kruiden
toe.
• Leg de schaal-
dieren op een
bedje van algen.
SCHELPDIEREN
SCHAALDIEREN
Appels/
perziken/peren
Compote
Pudding
10 - 15 min.
25 min.
10 min.
heel, geschild
vruchten in plakjes
in ovenschaaltjes
•Tijden
afhankelijk van
de rijpheid.
VRUCHTEN
CREMES
ETENSWAREN
Ongeacht de hoeveelheid
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
°C
90
95
95
95
90
90
95
90
16
4 / BAKWIJZEN VAN DE OVEN
Snoek
Kabeljauw/Koolvis
Gerookte schelvis
Haring
(Witte)
koolvis
Zeeduivel
Makreel
Wijting/Stokvis
Rog
• *Moten:
schijfjes vis van 2
tot 3 cm dik
(180/200 g) per
persoon.
• Eis heel verse
producten.
• Leg de vis in
zijn geheel in de
schotel, of op
blaadjes laurier,
venkel of andere
geurige kruiden.
• Na afloop van
de kooktijd
verwijdert u het
vel, dat heel
gemakkelijk
loskomt.
Poon
Poon/Tong
Hondshaai
Zalm
Tonijn
Hele
forel (1kg)
25 - 30 min.
13 - 15 min.
20 - 25 min.
15 min.
20 min.
15 - 20 min.
15 min.
20 min.
15 min.
25 - 30 min.
15 min.
10 min.
20 min.
15 - 20 min.
20 - 25 min.
20 - 25 min.
hele (1 kg)
moten (180 g)*
hele (1 kg)
filets
hele (200 g)
moten (180 g)
hele (250 g)
volgens dikte
filets
hele (200 g)
filets
grote stukken
(6 tot 10 cm lang)
moten (180/200 g)
moten (180/200 g)
heel (200 g)
13 tot 15 min.
Rundvlees
Gevogelte
(borststuk)
(Blinde vinken)
Worsten
15 - 30 min.
25 min.
20 - 25 min.
25 min.
20 min.
Rollade 800 g:
55 - 60 min.
Kippenbouten: 35 tot 40 min.
Kalkoen braadstuk: 50 tot 60
min.
Morteauworst 400 g
• Gril daarna in
een andere
schotel.
VLEES
Bloedworst
10 - 15 min.
RIJST, DEEGWAREN
GRIES
Rijstebrij
30 min.
100 g gewassen rijst - 20 cl
melk - 2 eetlepels suiker
Gries
20 min.
200 gr (1/4 liter water)
Doe rechtstreeks in een schotel en giet er water of melk bij. De stoom volstaat immers
niet om deze rijzende producten te verzadigen. Bedek de schotel met een
aluminiumfolie, zodat de waterdruppeltjes er niet in vallen.
7 min.
5 - 6 min.
8 min.
In de schaal: rechtstreeks op het rooster
geplaatst.
Zacht
: rechtstreeks op het rooster geplaatst.
Spiegelei
: gebroken in een aparte schotel op
het rooster en bedekt met huishoudfolie.
op basis van
heel verse
eieren bewaard
op
omgevingstem
peratuur
10 - 12 min.
Hard
TIJDEN
BEREIDING
OPMERKINGEN
ETENSWAREN
Ongeacht de hoeveelheid
°C
VIS
85
75
85
85
80
85
75
80
80
75
85
85
85
85
100
100
100
100
100
95
90
90
EIEREN
100
100
100
100
Cocotte: zie gedetailleerde recepten
100
90
100
NL
17
• Met een vork
losmaken aan het
einde van de
kooktijd.
Varkensvlees (varkenshaasje)
Goudbrasem (dorade)
5 / BIJ PROBLEMEN
Advies
Mocht u het probleem ondanks deze tips niet kunnen oplossen, neem dan contact op
met de aftersales service.
OPLOSSINGENMOGELIJKE
OORZAKEN
U CONSTATEERT:
Water- of stoomlek ter
hoogte van de deur
tijdens het koken.
- De ovendeur is niet goed
gesloten.
- De deurpakking is defect.
- Neem contact op met de
servicedienst.
- De oven krijgt geen
stroom.
- Elektronische kaart buiten
dienst.
Het display gaat niet aan
- Controleer de voeding (zekering
van uw installatie).
- 1Neem contact op met de
servicedienst.
U twijfelt over de goede werking van de oven. Dit betekent niet automatisch dat er een
defect is.
Controleer in elk geval eerst de volgende punten:
- De lamp is defect.
- De oven is niet aangesloten
of de zekering is defect.
De ovenlamp doet het
niet meer.
- Vervang de lamp.
- Sluit de oven aan of vervang de
zekering.
Let op
- Reparaties aan het apparaat mogen alleen door vaklieden uitgevoerd worden. Repa-
raties die niet volgens de regels uitgevoerd worden, kunnen gevaarlijk zijn voor de gebrui-
ker.
NL
18
NL
4 / KEURINGSTEST
Broccoli stoom 100% 500 g 18 min. schaal 1 in schaal 2
Diepvriesdoperwten stoom 100% 1000 g 27 min. schaal 1 in schaal 2
STOOMTESTS: volgens IEC 60350-1 Art. 8
6 / SERVICEDIENST
Eventuele ingrepen op het apparaat dienen
door een gekwalificeerde
alleenvertegenwoordiger van het merk te
worden uitgevoerd. Vermeld de “Service”
referentie van het apparaat (model, type,
serienummer). Deze inlichtingen staan op het
identificatieplaatje (Fig.1).
OORSPRONKELIJKE STUKKEN
Bij een onderhoudsingreep, dient u
uitsluitend om oorspronkelijke onderdelen te
vragen.
*
Service geleverd door Brandt Customer Services, vennootschap op aandelen met kapitaal van 2.5000.000
euro, 5/7 avenue des Béthunes, 95310 Saint Ouen l’Aumône - RCS Pontoise 440 303 303
BRANDT APPLIANCES SAS
7 rue Henri Becquerel
92500 RUEIL MALMAISON
230V ~ 50 Hz
MADE IN FRANCE
fig.1
INGREPEN
FagorBrandt SAS, huurder-beheerder – SAS met maatschappelijk kapitaal van 20 000 000 euro HR Nanterre 440 303 196.
NL
FagorBrandt SAS, huurder-beheerder – Aandelenvennootschap met een kapitaal van 20 000 000 euros RCS Nanterre 440 303 196.
NL
HOE HET APPARAAT TE STEMMEN
A
B
FR GUIDE D'UTILISATION
DA BRUGERVEJLEDNING
DE BETRIEBSANLEITUNG
EN USER GUIDE
ES MANUAL DE UTILIZACIÓN
IT MANUALE D'USO
NL GEBRUIKSAANWIJZING
PT MANUAL DE UTILIZAÇÃO
Four
Ovn
Backo fen
Oven
A
+
-
+
-
Horno
Forno
Oven
Forno
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20

De Dietrich DOV1145B de handleiding

Categorie
Magnetrons
Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor