Brandt DKV7340A de handleiding

Type
de handleiding
NL GEBRUIKSHANDLEIDING
OVEN
STOOMOVEN
2
455
1
B
A
C
2
H
I
J
K
B
A
D
C
F
G
E
3
A
B
D
C
A
B
4
C
4
D
E
4
F
GEACHTE CLIËNTE,
GEACHTE CLIËNT,
NL
De producten van De Dietrich ontdekken, betekent unieke emoties voelen.
U wordt er onmiddellijk, vanaf de eerste oogopslag, door aangetrokken.
De kwaliteit van het design uit zich in de tijdloze vormgeving
en de verzorgde afwerkingen die elk voorwerp elegant en ver jnd
maken in perfecte harmonie . Dan komt de onweerstaanbare drang
om deze aan te raken.
De Dietrich-design speelt in op robuuste en prestigieuze materialen;
het authentieke krijgt de voorkeur. Door het combineren van de meest
geavanceerde technologie met edele materialen, maakt De Dietrich
oerdegelijke producten ten dienste van culinaire hoogstandjes, een passie
die wordt gedeeld door al wie van lekker koken houdt. Wij wensen u veel
voldoening bij het gebruik van dit nieuwe toestel.
Wij danken u voor uw vertrouwen.
2
VEILIGHEID EN BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN
BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES. LEES ZE AAN-
DACHTIG EN BEWAAR ZE VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK.
Deze handleiding is beschikbaar op de website van het merk.
Dit apparaat mag
worden gebruikt door
kinderen vanaf 8 jaar,
en door personen met
lichamelijke, sensorische
of geestelijke beperkingen
of door personen zonder
ervaring en kennis, als ze
onder toezicht staan of vooraf
instructies gekregen hebben
over hoe ze het apparaat
veilig moeten gebruiken, en
begrepen hebben aan welke
risico’s ze zich blootstellen.
Kinderen mogen niet met
het apparaat spelen. De
reiniging en het onderhoud
mogen alleen onder toezicht
aan kinderen overgelaten
worden.
Laat kinderen nooit
onbewaakt, om te vermijden
dat ze met het apparaat
zouden spelen.
WAARSCHUWING:
Het apparaat
en de bereikbare onderdelen
ervan worden warm tijdens
het gebruik. Zorg ervoor dat
u de verwarmingselementen
in de oven niet aanraakt. Het
apparaat moet buiten het
bereik van kinderen jonger
dan 8 jaar worden gehouden,
tenzij ze voortdurend in het
oog worden gehouden.
— Gebruik geen
stoomreiniger.
— Geen schuurmiddelen
of harde metalen krabbers
gebruiken om de glazen
deur van de oven schoon
te maken. Deze kunnen
krassen op het oppervlak
en breuk van het glas
veroorzaken.
LET OP : Verzeker u
ervan dat het apparaat
van het elektriciteitsnet is
afge-koppeld voordat u de
lamp vervangt, om elk
elektro-cutiegevaar te
vermijden. Wacht tot het
apparaat afgekoeld is.
Gebruik een rubberen
handschoen om het
3
VEILIGHEID EN BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN
losschroeven van het
vensterkapje en het lampje
te vereenvoudigen.
Het stopcontact moet
na de installatie goed
bereikbaar zijn. Het
apparaat moet van het
elektriciteitsnet kunnen
worden afgekoppeld, door
middel van een stekker in
het stopcontact of door een
schakelaar te installeren op
de vaste voedingsleidingen,
volgens de installatieregels.
Indien de voedingskabel
is beschadigd, moet deze
door de fabrikant, de
klantenservice of een ander
gekwalificeerd persoon
veiligheidshalve worden ver-
vangen.
— Centreer de oven in het
meubel en bewaar daarbij
een afstand van minstens
10 mm tot het meubel
ernaast. Het materiaal van
het inbouwmeubel moet
warmte-bestendig zijn (of
bekleed zijn met dergelijk
materiaal). Bevestig de
oven voor meer stabiliteit in
het meubel met behulp van
2 schroeven door de daartoe
voorziene gaten.
Dit apparaat moet op meer dan
850 mm van de grond
geïnstalleerd worden.
— Het apparaat mag niet
achter een decoratieve
deur worden geplaatst, om
oververhitting te voorkomen.
Bij het bakken, wordt het
apparaat warm. Er ontsnapt
hete stoom wanneer u
de ovendeur opent. Houd
kinderen uit de buurt.
4
1
INSTALLATIE
De oven moet worden aangesloten
met een standaard voedingskabel met
3 geleiders van 1 mm² (1 fase +
1 N + aarding) die moeten worden
aangesloten op het netwerk via
een stopcontact conform met de
IEC 60083-norm of een meerpolige
schakelaar in overeenstemming met de
installatieregels.
Contoleer dat:
- het vermogen va de installatie
voldoende is (220-240 Volt~ 16 Ampère),
Als de elektriciteitsinstallatie van uw
woning gewijzigd moet worden om uw
apparaat aan te sluiten, doet u best
een beroep op een gekwalificeerde
elektricien.
Bij onderhoudsverrichtingen moet het
toestel afgekoppeld worden van het
elektriciteitsnet, moeten de zekeringen
afgekoppeld of verwijderd worden.
Let op:
De beveiligingsdraad (groen-
geel) is aangesloten op de
aardaansluiting
van het apparaat
en moet worden aangesloten op de
aardaansluiting van de installatie.
Als de oven om het even welk
probleem geeft, koppelt u het toestel
af of verwijdert u de zekering die met
de lijn overeenkomt waarop de oven
is aangesloten.
Let op:
Onze verantwoordelijkheid zal
niet worden geclaimd in het geval
van een ongeval of incident als
gevolg van een onbestaande, defecte
of onjuiste aarding.
KEUZE VAN HET PLAATSEN EN
INBOUW
Dit apparaat moet op meer dan 850
mm van de grond geïnstalleerd worden.
Het kan in kolom geïnstalleerd
worden zoals aangegeven op het
installatieschema (fig. A).
Let op: als de bodem van een meubel
open is, moet de ruimte tussen de muur
en de plank waarop de oven staat,
maximaal 70 mm* zijn ( g. B).
Gebruik uw apparaat niet onmiddellijk
(wacht 1 tot 2 uur) na het van een koude
ruimte naar een warme ruimte gebracht
te hebben, want door de condens kan
er een storing optreden.
Centreer de oven in het meubel
en bewaar daarbij een afstand van
minstens 10 mm tot het meubel ernaast.
Het materiaal van het inbouwmeubel
moet warmtebestendig zijn (of bekleed
zijn met dergelijk materiaal).
Boor een gat van Ø 2 mm voor in de
wand van het meubel om te vermijden
dat het hout barst.
Bevestig de oven voor meer stabiliteit
in het meubel met behulp van 2
schroeven door de daartoe voorziene
gaten (fig. C).
ELEKTRISCHE AANSLUITING
Let op :
De installatie mag uitsluitend
worden uitgevoerd door gekwali-
ficeerde installateurs en monteurs.
De elektrische aansluiting moet
verzekerd worden door een correcte
inbouw. De elektrische aansluiting
moet verwezenlijkt worden voordat het
apparaat in het meubel geplaatst wordt.
5
5
2 VOORSTELLING VAN DE OVEN
Weergave van de bakmodi
Weergave van de baktijd
Weergave van de klok en de
temperatuur van de oven
Temperatuurstijgingsindicator
Weergave timer en eindtijd van het
bakken
Indicator voor het waterbeheer
Weergave van het gewicht
HET BEDIENINGSPANEEL
HET DISPLAY
Aan / Uit
Temperatuur instellen
Instelling van de tijd, de baktijd en
de eindtijd van het bakken, de timer
Toegang tot het MENU instellingen
Het betreft een draaiknop “push-pull”, voor het kiezen van de programma’s,
het verhogen of verlagen van de waarden en het bevestigen.
De tekeningen van de knop hebben de volgende symbolen:
1
2
3
4
5
6
7
1
3
7
5
2
3
4
DE TOETSEN
DE BEDIENINGSKNOP
1
1
2
3
4
Bedieningsslotindicator
Indicator functie “Recepten”
Baktijdindicator
Timerindicator
Bakeinde-indicator
4
6
2
DRUK op het midden van
de knop om te bevestigen.
DRAAI aan de knop.
Opmerking:
Na het weergeven van de tijd dooft de
display standaard na enkele minuten zonder
actie door de gebruiker. Deze functie kan niet
gewijzigd worden met de functie “weergave
van de tijd” van het menu instellingen.
6
2 VOORSTELLING VAN DE OVEN
VOORSTELLING VAN DE OVEN
Afneembaar reservoir (fig.J)
Verwijderbaar reservoir voor de
watervoorziening van de oven.
De capaciteit is ongeveer 1 liter
(maximum niveau).
Rooster (fig.K)
Verwijderbaar steunrooster in roestvrij
staal: moet zich in de oven bevinden.
DE ACCESSOIRES
Steunschaal voor voedsel ( g. H).
Geperforeerde roestvrijstalen schaal
om contact tussen het voedsel en het
condensatiewater te vermijden.
Opvangschaal voor condenswater
(fig.I)
Roestvrijstalen schaal die toelaat om het
condenswater op te vangen.
Tip
Zet de schaal fig.H op schaal fig.I
voor het bakken in omgekeerd richting
zodat ze niet in elkaar passen.
Zet de schaal fig.H op schaal fig.I voor
het opbergen in dezelfde richting zodat
ze in elkaar passen.
A
B
Display
Aansluiting leiding watertoevoer
Stoomgenerator
Bedieningsstrook
Lamp
Reservoir
Goot
C
D
E
F
G
7
3 INSTELLINGEN
INSCHAKELING VAN DE TIJD ( g. A)
Bij het opstarten knippert het scherm op
12:00.
Stel de tijd in door aan de knop te draaien
en druk om te bevestigen.
Bij een stroomonderbreking knippert de
weergave van de tijd.
WIJZIGING VAN DE TIJD ( g. B)
Houd de toets enkele seconden
ingedrukt totdat de tijd knippert. Stel de
juiste tijd in door aan de knop te draaien
en druk om te bevestigen.
TIMER (fig. C)
Deze functie kan alleen gebruikt worden
wanneer de oven uit staat.
Druk op de toets .
0:00 knippert. Stel de timer in door
aan de knop te draaien en druk om te
bevestigen, het aftellen begint.
Wanneer de tijd verstreken is, klinkt er
een geluidssignaal. Om dit te stoppen,
drukt u op een willekeurige toets.
N.B.: Het is mogelijk om op elk gewenst
moment de timerprogrammering te
wijzigen of te annuleren.
Keer voor het annuleren terug naar het
menu van de timer en zet deze op 00:00.
BEDIENINGSSLOT Kinderslot (fig. D)
Druk tegelijkertijd op de toetsen
en
totdat het symbool wordt
weergegeven op het scherm. Het
bedieningsslot is toegankelijk tijdens het
bakken en wanneer de oven uitstaat.
N.B.: alleen de toets
blijft actief
tijdens het bakken.
Druk voor het ontgrendelen tegelijkertijd
op de toetsen
en totdat het
symbool
van het scherm verdwijnt.
MENU INSTELLINGEN ( g. E)
U kunt diverse parameters van uw oven
zelf instellen:
lamp, contrast, geluidssignaal en demo-
modus.
Houd daarvoor de toets
enkele
seconden ingedrukt voor toegang tot het
menu instellingen.
Zie onderstaande tabel:
Om de verschillende parameters, indien
nodig, te wijzigen, draait u aan de knop
en drukt u hierop om te bevestigen.
Om op ieder willekeurig moment het
menu instellingen te verlaten, drukt u op
.
Geluidssignalen -
pieptonen:
Stand ON, geluidssignalen
actief.
Stand OFF, geen
geluidssignalen.
Contrast:
Het percentage lichtsterkte
van het display kan ingesteld
worden tussen 10 en 100%.
DEMO-modus:
Schakel de “DEMO”-modus in
/ uit; dit is modus die gebruikt
wordt om het apparaat te
demonstreren. Schakel deze
uit om uw oven operationeel
te maken.
Weergave van de tijd:
Standaard positie ON: SLEEP
wordt weergegeven en de
display dooft na enkele
minuten.
Positie OFF: de display blijft
branden.
Standaard
geïnstalleerde
parameters
8
4 BAKKEN
WERKING SPRINCIPE
Het water in het reservoir komt in de
binnenkant van de oven via een buis. Dit
water wordt omgezet in stoom door contact
met een heet oppervlak dat zich bevindt in
het onderste deel van de binnenkant van
de oven: het is de stoomgenerator.
Het is niet nodig om water aan de
bakschaal toe te voegen. Om een REËEL
KOKEN MET STOOM te garanderen,
wordt de oven geleverd met een speciaal
ontworpen kooksysteem voor perfect
bakken.
GEBRUIK VAN HET RESERVOIR
Vul VERPLICHT het waterreservoir tot
aan het maximumniveau vóór het bakken.
Plaats het reservoir terug in de houder tot
OP HET EINDE, wanneer u een KLIK VAN
EEN NOK voelt.
WATERBEHEER
Als er zich een probleem voordoet i.v.m. het
watercircuit tijdens het bakken, verschijnt
de indicator voor het waterbeheer en klinkt
er een pieptoon.
Deze storing heeft met name betrekking
op:
- een leeg reservoir.
- een slecht gemonteerd reservoir.
Na het controleren van deze twee punten,
herstart automatisch het bakken na het
sluiten van de deur.
Opgelet
Bij het bakken, wordt het apparaat
warm. Er ontsnapt hete stoom wanneer u
de ovendeur opent. Houd kinderen uit de
buurt.
9
4 BAKKEN
1 - Modus «Expert» handmatig :
Temperatuur, min. 55°C, max. 100°C
Met deze modus kunt u zelf alle
bakparameters instellen: temperatuur en
baktijd.
2 - Opwarmmodus
:
Aanbevolen temperatuur 95°C
U kunt zelf de baktijd instellen.
Uw oven heeft 5 bakmodi met stoom:
HANDLEIDING VOOR IONTDOOIEN
GROENTEN
Als schijven (spinazie ....) geplaatst in de schaal 25 min
Als een blok geplaatst in de schaal 40/45 min
VIS
Forel (geheel) geplaatst in de schaal 30 min
Zalmmoten
geplaatst in de schaal, om te draaien na verloop
van de halve tijd
25 min
Filets (beschermd door
een folie)
geplaatst in de schaal
15/20 min
volgens dikte
Garnalen geplaatst in de schaal 10/12 min
VLEES
Kippenbouten
geplaatst in de schaal, om te draaien na verloop
van de halve tijd
40/45 min
Gevogelteborsten
(beschermd door een lm)
25 min
Worsten geplaatst in de schaal 25 min
Koteletten
(varkensvlees, kalfsvlees,…)
geplaatst in de schaal, beschermd door een folie,
en om te draaien na verloop van de halve tijd
25/30 min
Patéblokjes (voor spiesen) halverwege de baktijd scheiden 55/60 min
FRUIT
Rode vruchten gemengd geplaatst in de schaal 15 min
Compote (appel...) beschermd door een lm 35/40 min
GEBAK
Beignets bewaard in de verpakking, geplaatst op het rooster 15 min
Chocoladebroodjes bewaard in de verpakking, geplaatst op het rooster 15 min
3 - Ontdooimodus :
Aanbevolen temperatuur 65°C
U kunt zelf de baktijd instellen (zie
ontdooigids).
10
4 BAKKEN
4 - Een modus culinaire gids met 32
recepten: De «Recepten»-functie kiest
voor u de gepaste bakparameters volgens
het te bereiden voedingsmiddel en zijn
gewicht.
Voedingsmiddelen 32 recepten
Broccoli P 1
Bloemkool P 2
broccoli P 3
Snijbonen P 4
wortelen P 5
aardappelschotel P 6
Erwten P 7
Prei P 8
Asperges P 9
Volledige verse vis P 10
Verse vis lets P 11 (1)
Vis en zeevruchten P 12
Kippenbouten P 13
Gerookte varkenslende P 14 (1)
Escalopes van gevogelte P 15
Volledige varkens let P 16
5 - Een modus opslaan «MEMO»: U
kunt 3 bakprogramma’s van uw keuze in
het geheugen opslaan en deze vervolgens
gebruiken.
Voedingsmiddelen 32 recepten
Worsten P 17
Hardgekookt ei P 18 (1)
Medium gekookt ei P 19 (1)
Zachtgekookt ei P 20 (1)
Basmati-rijst P 21 (2)
Zwarte rijst P 22 (2)
Couscous P 23 (2)
Gestoomde rijst P 24 (2)
Kleverige rijst P 25 (2)
Gestoomde diepvriesravioli P 26 (1)(2)
Gestoomde verse ravioli P 27 (1)
Ravioli P 28 (1)
Sterilisatie zuig essen P 29 (1)
Sterilisatie van groenten P 30 (1)
Sterilisatie van fruit P 31 (1)
Yoghurt P 32 (1)(2)
(1) Geen gewichtsafstelling mogelijk voor deze recepten
(2) Deze posities laten geen vertraagde start toe
11
4 BAKKEN
Opgelet
Vul VERPLICHT het water-
reservoir tot aan het maximumniveau
vóór het bakken. Plaats het reservoir
terug in de houder tot OP HET EINDE,
wanneer u een KLIK VAN EEN NOK
voelt.
ONMIDDELLIJK BAKKEN ( g. A)
Het display mag enkel het uur
weergeven. Het mag niet knipperen.
Draai de knop op de gewenste bakfunctie
en bevestig.
Uw oven adviseert u een wijzigbare
temperatuur en duur, afhankelijk van de
bakmodus.
De oven verwarmt en de
temperatuur-indicator
knippert. Een reeks geluids-
signalen weerklinkt wanneer de oven de
ingestelde temperatuur bereikt.
DE TEMPERATUUR
PROGRAMMEREN ( g. B)
Enkel in de modus «EXPERT».
Druk op
.
Pas de temperatuur aan door aan de
knop te draaien en druk op deze om te
bevestigen.
DE BAKDUUR PROGRAMMEREN
( g. C)
Begin onmiddellijk met bakken en druk
daarna op
, de baktijd knippert,
instellen is dan mogelijk.
Draai aan de knop om de baktijd in te
stellen. Druk om te bevestigen.
Uw oven is voorzien van de functie
“SMART ASSIST” die tijdens het
programmeren van de tijdsduur u een
veranderbare baktijd aanbeveelt aan de
hand van de gekozen bakwijze.
De registratie van de baktijd gebeurt
automatisch na een paar seconden. Het
aftellen van de tijdsduur begint zodra
de baktemperatuur bereikt is.
BAKKEN MET UITGESTELDE START
( g. D)
Procedure zoals bij de geprogrammeerd
tijdsduur. Na het instellen van de baktijd
drukt u op de toets
. De weergave
knippert, stel het einde van de baktijd in
door aan de knop te draaien.
De registratie van het einde van de
baktijd gebeurt automatisch in een paar
seconden. Het display met kookeinde
stopt met knipperen.
MODUS «CULINAIRE GIDS» ( g. E)
De functie “CULINAIRE GIDS” kiest voor
u de gepaste bakparameters volgens
het te bereiden voedingsmiddel en zijn
gewicht.
ONMIDDELLIJK BAKKEN
Selecteer “Culinaire gids” op het scherm
door aan de knop te draaien en bevestig
uw keuze.
Het symbool
wordt weergegeven en
“Gids” scrollt over het scherm.
32 recepten zijn voorgeprogrammeerd.
Zie tabel op pagina 10.
Ga met de knop langs de geheugens en
druk op uw keuze om deze te bevestigen.
Op het scherm wordt knipperend een
gewicht voorgesteld. Voer het ware
gewicht van uw voedingsmiddel in door
12
4 BAKKEN
aan de knop te draaien en bevestig uw
keuze.
De oven berekent automatisch de ideale
bakduur en geeft deze weer, hij start
onmiddellijk.
Indien u dat wenst, kunt u de eindbaktijd
wijzigen door een druk op de toets
en de nieuwe eindbaktijd weer te geven
wanneer de oven gestart is.
Bevestig door op de knop te drukken.
De oven schakelt uit en start later
weer om het bakken te voltooien op de
gewenste tijd.
EEN BAKPROCES OPSLAAN ( g. F)
U kunt 3 bakprogramma’s van uw
keuze in het geheugen opslaan en deze
vervolgens gebruiken.
- Een geheugen programmeren:
Selecteer in de Expert modus een
bakwijze, een temperatuur en een baktijd
en druk vervolgens op de knop totdat
“MEM1” verschijnt. Kies een van de 3
geheugens door aan de knop te draaien
en bevestig voor het opslaan. Bevestig
opnieuw om het bakken te starten.
N.B.: Als de 3 geheugens zijn
geregistreerd, zal iedere nieuwe
registratie in de plaats van de vorige
komen.
Tijdens het opslaan in het geheugen
is geen uitgestelde start mogelijk.
- Selecteer een van de 3 reeds
geregistreerde geheugens ( g. F):
Draai aan de knop, ga naar MEMO en
bevestig. Ga met de knop langs de
geheugens en bevestig degene van uw
keuze. De bereiding begint, maar heeft u
de mogelijkheid van een uitgestelde start
(2 drukken op
, tijdsinstelling baktijd en
validatie).
Opgelet
Laat na het bakken VERPLICHT het
reservoir af.
13
Opgelet
Voor alle reiniging van de oven,
moet de oven uitgeschakeld zijn.
Vooraleer tot de demontage over te
gaan moet het toestel afkoelen en
moet men er zich van vergewissen dat
het toestel van het elektriciteitsnet is
afgekoppeld.
Let op
Geen schuurmiddelen, schuur-
sponsjes of harde metalen krabbers
gebruiken om de glazen deur van de
oven schoon te maken. Deze kunnen
krassen op het oppervlak en breuk
van het glas veroorzaken.
BUITENOPPERVLAK
Gebruik een zachte, vochtige doek
met glasreiniger. Gebruik geen schuur-
middelen noch harde spons.
Onderhoud van de accessoires.
Wasbaar in de vaatwasser of met de
hand met een beetje afwasmiddel. Laat
deze weken als ze erg vuil zijn.
Reinigen van de binnenkant van de
oven (na ieder bakproces).
Veeg de binnenkant van de oven met
een droge doek schoon na afkoelen van
de stoomgenerator en laat de binnenkant
van de oven drogen met de deur half
geopend.
Schoonmaken leiding watertoevoer
(1 keer per maand).
Verwijder de watertoevoerleiding door
deze los te schroeven.
Verwijder de kalkafzetting die zich
eventueel zou gevormd hebben aan
de binnenzijde (met een dun, puntig
voorwerp type spies of breinaald).
Schoonmaken stoomgenerator
(1 keer per maand).
Giet een 1/2 glas witte azijn op de
generator.
Laat een paar minuten inwerken, maak
schoon en spoelen met water.
Geen sponzen, schuurmiddelen, of
ontkalkingsmiddelen voor koffiezet-
apparaten gebruiken.
Reinigen van de goot.
Verwijder de goot door deze omhoog te
trekken, veeg deze af en zet deze terug
vast met de drie uitsparingen daartoe
voorzien.
5 ONDERHOUD
14
6 STORINGEN EN OPLOSSINGEN
7 MILIEU
De oven is ontworpen met respect
voor het leefmilieu.
Veel materialen van dit apparaat
inclusief de verpakking zijn recyclebaar.
Doe mee aan de recycling en draag bij
aan de bescherming van het milieu door
dit materiaal in de hiervoor bestemde
gemeentecontainers te deponeren.
Daarom is het voorzien van
dit logo, dat aangeeft dat de
gebruikte apparaten van
ander afval dienen te worden
gescheiden.
De recyclage van de apparaten die
door uw fabrikant wordt georganiseerd,
wordt op deze manier onder de beste
omstandigheden uitgevoerd, overe-
enkomstig de Europese richtlijn
2002/96/EG betreffende elektrisch en
elektronisch afval. Informeer bij uw
gemeente of bij uw verkoper naar de
dichtstbijzijnde inzamelplaats voor uw
oude apparaten.
Wij danken u voor uw bijdrage aan de
bescherming van het milieu.
ORIGINELE ONDERDELEN
Eis bij een interventie het gebruik van
uitsluitend gecertificeerde reserve-
onderdelen.
Het display brandt niet.
Controleer de stroom (elektrische
zekering van de installatie).
Lekkage van water of stoom bij de
deur tijdens het koken. Controleer of
de deur van de oven goed gesloten is.
De ovenverlichting werkt niet.
Zorg ervoor dat de oven correct is
aangesloten.
De oven wordt niet warm. Zorg ervoor
dat de oven correct is aangesloten.
Controleer of de oven niet in de “DEMO”
modus staat (zie menu instellingen).
Neem contact op met de servicedienst
als de storing aanhoudt.
15
8 SERVICEDIENST
INTERVENTIES
Eventuele interventies aan uw apparaat
moeten worden uitgevoerd door een
gekwalificeerde professionele technicus
van het merk. Om bij het opbellen
de verwerking van uw verzoek te
vergemakkelijken, gelieve de volledige
referentie van uw apparaat bij de hand
te houden (commerciële referentie,
servicereferentie, serienummer). Deze
informatie wordt weergegeven op het
identificatieplaatje.
B: Commerciële referentie
C: Servicereferentie
H: Serienummer
LET OP:
• In het belang van de voortdurende
verbetering van onze producten
behouden wij ons het recht voor om
technische, functionele of esthetische
veranderingen in hun kenmerken toe te
passen met betrekking tot technische
verbeteringen.
• Om gemakkelijk de referenties van uw
apparaat te kunnen vinden, raden wij u
aan deze hier te noteren.
Nr
SERVICE:
Made in France
TYPE:
16
BEKWAAMHEIDSPROEVEN VOOR DE FUNCTIE
STOOMTESTEN: Volgens IEC 60350-1 Art. 8
Broccoli
stoom 100% 500 g
18 min schotel 1 in schotel 2
Diepvrieserwten
stoom 100%
1000 g 27 min schotel 1 in schotel 2
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23

Brandt DKV7340A de handleiding

Type
de handleiding