12
Veiligheidsinstructies
• Het meettoestel mag niet worden gebruikt in een gesloten
bakoven.
• Reinig de sensor vóór en na ieder gebruik zorgvuldig.
• Het meettoestel is niet waterdicht. Dompel de meetpunt
tot ca. 10 mm onder de behuizing onder in de vloeistof.
• Pak het toestel alleen vast aan de handgreep. De meetpunt
mag tijdens de meting niet worden aangeraakt, omdat hij
dan zeer heet kan zijn.
• Als de gemeten temperatuur buiten het meetbereik ligt,
geeft het apparaat ‚Err H‘ aan.
• De meetpunt mag niet met externe spanning worden
gebruikt. Bij de omgang met spanningen van meer dan
24V AC resp. 60V DC dient uiterst voorzichtig te worden
gewerkt. Bij contact met de elektrische geleiders bestaat
bij deze spanningen al levensgevaar door elektrische
schokken.
• Bij gebruik in de buurt van hoge spanningen of onder
hoge elektromagnetische wisselvelden kan de meet-
nauwkeurigheid worden beïnvloed.
• Gebruik het apparaat uitsluitend doelmatig binnen de
aangegeven specicaties.
• Het meetapparaat hoort niet thuis in kinderhanden.
• Borg de meetpunt als u het apparaat niet gebruikt door de
insteeksensor in te klappen.
Gevogelte
medium well done
Eend 85 °C
Eendenborst 64 °C
Gans 78 °C 91 °C
Gebraden kalkoen 70 °C
Kalkoense hen 84 °C
Kippenborst 85 °C
Parelhoenborst 70 °C
Poulet 85 °C
Struisvogel, letsteak 58 °C
Vis
well done
Forel 65 °C
Garnalen 62 °C
Mousse de poisson 65 °C
Roodbaars 55 °C
Snoek 63 °C
Snoekbaars 62 °C
Tonijn 62 °C
Zalm 60 °C
Zeeduivel 62 °C
Zeeduivel glazig 58 °C
Lam
medium well done
Lam 82 °C
Lamsbout 60 °C 71 °C
Lamscarré 55 °C
Lamskarbonade 55 °C
Lamsrug 65 °C 78 °C
NL