Kenwood OV 2630 & OV2630B de handleiding

Categorie
Sandwich makers
Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK
www.kenwood.co.uk
55712/1
English 2 - 7
Nederlands 8 - 13
Français 14 - 19
Deutsch 20 - 25
Italiano 26 - 31
De Kenwood Quartz mini oven met Quartz
buizentechnologie maakt het mogelijk om een groot aantal
gerechten met vis, vlees, gevogelte, gebak, enz. geurloos
en rookloos klaar te maken. Deze oven biedt ook de
volgende functies: ontdooien, braden, grillen, bakken en
aan het spit roosteren.
De afmetingen van de oven stellen u in staat taarten met
een maximumdoorsnede van 28 cm, rechthoekige
schotels van maximaal 30 x 28 cm en een kip van 1 kg te
bereiden.
veiligheid
Lees alle aanwijzingen.
Raak de hete oppervlakken van de oven niet aan. De
temperatuur van de toegankelijke oppervlakken kan
tijdens bedrijf van het apparaat hoog zijn. Gebruik altijd
de handgreep en knoppen.
De oven, het netsnoer en de stekker niet
onderdompelen in water of andere vloeistoffen.
Dit apparaat niet gebruiken in het geval van zichtbare
tekenen van schade aan de oven of het netsnoer. Laat
mankementen nakijken of repareren: zie paragraaf
‘klantenservice’.
Zorg dat het snoer niet over de rand van de tafel of het
werkoppervlak hangt of tegen een heet oppervlak komt.
Jonge kinderen of zieke personen mogen dit apparaat
niet zonder toezicht gebruiken. Laat kinderen niet met
het apparaat spelen.
De minioven mag niet worden gebruikt nabij of onder
gordijnen of andere brandbare materialen.
De luchtopeningen aan de achterkant van de oven niet
blokkeren of afdekken. Zorg altijd voor voldoende
ventilatie rond de oven terwijl deze in bedrijf is.
Plaats niets op de deur wanneer hij open staat.
Gebruik het apparaat niet buitenshuis.
Laat de oven nooit onbeheerd achter terwijl hij
aanstaat.
Na gebruik altijd uitzetten en de stekker uit het
stopcontact trekken.
Wees voorzichtig tijdens grillen; tijdens bedrijf van de
oven de kwartsbuizen niet aanraken en voorkomen dat
bakplaten of voedsel direct daarmee in contact komen.
Gebruik het apparaat uitsluitend voor het beoogde
huishoudelijke doel.
voordat u de stekker in het stopcontact
steekt
Controleer, voordat u het apparaat aanzet, of de voltage
van het elektriciteitsnet overeenkomt met de op het
typeplaatje aangegeven voltage.
Opmerking: Dit apparaat voldoet aan EG-richtlijn
inzake radiostoring nr. 89/336/EEG.
vóór het eerste gebruik
1 Verwijder alle etiketten en eventuele verpakking uit de
oven.
2 Reinig de roosters, de druipbak en het braadspit met
warm zeepwater. Grondig drogen.
3 Omdat deze oven iets anders werkt dan een
traditionele oven, kan het nodig zijn de door
producenten opgegeven bereidingstijden en
temperaturen aan te passen om de gewenste resultaten
te bereiken.
4 Folie dat wordt gebruikt voor afdekking van artikelen
tijdens de bereiding, mag niet direct in contact komen
met het verwarmingselement onderin of de
kwartsbuizen.
5 Voedingsmiddelen zoals gevulde pasteien, pizza’s, enz.
die tijdens de bereiding kunnen overlopen, moeten op
een bakplaat worden gezet om te voorkomen dat ze op
het verwarmingselement onderin spatten.
ken uw Kenwood Turbo Quartz
minioven
handgreep aan deur
druipbak
braadspit
rek
kwartsbuizen (boven in de oven)
regelpaneel
verwarmingselement onderin
regelknop
controlelampje
temperatuurregelaar
timer
NL
8
standen van roosters in de oven
Het geleverde rek kan omgekeerd worden tot 4
verschillende rekposities.
regelpaneel
regelknop
Draai de regelknop om de vereiste bereidingsmethode te
selecteren.
stand 1:
Zowel de verwarmingselementen onderin de oven als
de Quartz buizen staan aan en worden door de
thermostaat geregeld.
Dankzij de kwartstechnologie kan de oven in minder
dan 5 minuten een temperatuur van 250°C bereiken.
Voorverwarmen is onnodig, zodat het stroomverbruik
veel lager is.
Bij deze bereidingsmethode blijven de smaak en
voedingswaarden van het voedsel behouden.
Deze stand kan ook worden gebruikt voor ontdooien
en opwarmen.
stand 2:
Het verwarmingselement onderin de oven functioneert
voortdurend op de hoogste stand.
Als de temperatuur op ‘0’ wordt gezet, functioneert
alleen het verwarmingselement onderin de oven.
Tijdens de laatste 10 minuten van de bereiding
kunnen de kwartsbuizen worden ingeschakeld door
de temperatuurregelaar op de vereiste temperatuur
(zie de bereidingstabellen) te zetten om het voedsel
aan de bovenkant te bruineren, knapperig te maken
of te grillen.
Deze stand is ideaal voor het maken van hartige of
zoete taarten en pasteien.
stand 3: braadspit
In deze stand werken alleen de kwartsbuizen.
Wanneer u etenswaren aan het spit roostert, moet de
ovendeur half open staan.
Tijdens het grillen moet het voedsel zo dicht mogelijk
bij de kwartsbuizen worden geplaatst zonder dat het
ermee in contact komt.
De temperatuurregelaar moet op 10 worden gezet.
stand 4: grillen
In deze stand werken alleen de kwartsbuizen.
Wanneer u de grill gebruikt, moet de ovendeur half
open staan.
Tijdens het grillen moet het voedsel zo dicht mogelijk
bij de kwartsbuizen worden geplaatst zonder dat het
ermee in contact komt.
De temperatuurregelaar moet op 10 worden gezet.
controlelampje
Het lampje gaat aan als de oven wordt aangezet, en
gaat uit zodra de ingestelde temperatuur is bereikt.
temperatuurregelaar
De temperatuurregelaar kan in 10 standen worden
gezet.
Positie Temp
1 60°C
2 80°C
3 100°C
4 120°C
5 140°C
6 160°C
7 180°C
8 200°C
9 225°C
10 250°C
timer
De kooktimer kan worden ingesteld op maximaal 120
minuten.
De oven werkt alleen als een bereidingstijd is
geselecteerd.
de Kenwood Quartz oven gebruiken
selectie van bereidingsmethode
De oven werkt alleen als een bereidingstijd is
geselecteerd.
De oven gaat automatisch uit zodra de timer “0” heeft
bereikt.
9
stand 1
Zet de regelknop op 1 .
Zet de temperatuurregelaar op de vereiste temperatuur.
Zet de temperatuurregelaar op 1, als u voedsel wilt
ontdooien of opwarmen.
Stel met de timer de bereidingstijd in.
Raadpleeg de bereidingstabellen voor de tijden en
temperaturen die voor individuele recepten moeten
worden gebruikt.
stand 2
Zet de regelknop op 2 . Alleen het
verwarmingselement onderin zal continu op vol
vermogen werken.
De temperatuurregelaar moet op “0” worden gezet,
tenzij de kwartsbuizen bovenin nodig zijn, alsook om
het voedsel aan de bovenzijde te bruineren, te grillen of
knapperig te maken.
Raadpleeg de bereidingstabellen voor de geschatte
tijden en temperaturen die voor individuele recepten
moeten worden gebruikt.
Stel met de timer de gewenste kooktijd in.
stand 3 : aan het spit roosteren
Zet de regelknop op 3 .
Zet de temperatuurregelaar op de maximumstand,
d.w.z. stand 10.
Breng het braadspit aan . Tijdens roosteren aan
het spit moet de deur half open blijven staan.
Stel met de timer de vereiste bereidingstijd in.
Raadpleeg de bereidingstabellen voor de geschatte
tijden die moeten worden aangehouden.
stand 4 : grillen met kwartsbuizen
Zet de regelknop op 4 .
Zet de temperatuurregelaar op de maximumstand,
d.w.z. stand 10.
Plaats het voedsel zo dicht mogelijk bij de kwartsbuizen
zonder dat het daarmee in aanraking komt. Tijdens
grillen moet de deur half open blijven staan.
Plaats de druipbak onder het grillrooster om kooknat en
vet op te vangen.
Stel met de timer de vereiste bereidingstijd in.
Raadpleeg de bereidingstabellen voor de geschatte
tijden die voor individuele recepten moeten worden
aangehouden.
10
bereidingstabellen
stand 1
Schotel/recept Stand Stand Bereidingstijd
temperatuurregelaar
500 g brood (5 min voorverwarmen) 1 eerst 10, dan 8 - 9 45 min
Soufflé (3 min voorverwarmen) 1 8 25 min
Pizza 1 8 25 min
Quiche Lorraine 1 8 20 min
Vis – kabeljauw, brasem, zalm, enz. 1 8 - 9 10 - 15 min
Vlees
Rundvlees 1 9 - 10 20 min
Lamsbout 1 9 - 10 20 min
Varkensvlees 1 9 - 10 25 min
Kalfsvlees 1 9 - 10 20 min
Eend 1 9 - 10 60 - 90 min
Konijn/haas 1 9 - 10 40 - 45 min
Kip 1 9 - 10 60 - 90 min
stand 2
Schotel/recept Stand Stand Bereidingstijd
temperatuurregelaar
Schuimgebak 1 3 25 min
Taarten of pasteien eerst 2, dan 1 eerst 0, dan 8 25 min*
Omgekeerde appeltaart
Custardpudding met vruchten
(2 - 3 min voorverwarmen)
Cakes eerst 2, dan 1 8 - 9 30 min*
Biscuits of koekjes eerst 2, dan 1 7 - 8 30 min*
Fruitsoufflé eerst 2, dan 1 8 - 9 12 min*
(2 - 3 min voorverwarmen)
Custardtaart met appel eerst 2, dan 1 8 - 9 25 min*
Gegiste vruchtencake eerst 2, dan 1 7 35 min
Sandwich met gesmolten ham en kaas 2 8 10 min
Bladerdeeg 2 eerst 10 , dan 8 20 min
Open, hartige taart
* De laatste 10 minuten bij een hogere temperatuur en in stand 1.
11
Aan het spit roosteren
Schotel/recept Stand Stand Bereidingstijd
temperatuurregelaar
Aan het spit roosteren
Rund- of schapenvlees 3 10 35 min
Varkensvlees 3 10 45 min
Kalfsvlees 3 10 45 min
Gevogelte, d.w.z. kip, kalkoen, eend 3 10 60 - 110 min
Grillen
Schotel/recept Stand Stand Bereidingstijd
temperatuurregelaar
Grillen
Toast 4 8 – 10 10 min
Gegratineerde gerechten eerst 1, dan 4 eerst 4, dan 10 Stand 1 - 10 min
Stand 4 - 10 min
Biefstuk 4 10 10 min
Lams- of kalfskarbonade 4 10 10 min
Worstjes 4 10 10 min
Vissticks 4 10 10 min
12
onderhoud en reiniging
Zet de oven uit, trek de stekker uit het stopcontact en
laat de oven volledig afkoelen, voordat u hem
schoonmaakt.
buitenzijde van oven
Met een vochtige doek en niet-schurend
schoonmaakmiddel afvegen en grondig drogen.
binnenzijde van oven
De deur met warm water en een niet-schurend
schoonmaakmiddel reinigen.
Het verwarmingselement onderin kan iets worden
opgelicht om de onderzijde van de oven te reinigen.
Het verwarmingselement voorzichtig
oplichten om schade te voorkomen.
Vetdeeltjes op de kwartsbuizen verdampen gewoonlijk
tijdens bedrijf van de oven. Probeer niet de
kwartsbuizen te reinigen, omdat ze daardoor
beschadigd kunnen raken.
De oven heeft zelfreinigende panelen die bedekt zijn
met poreus email dat vet opneemt. Het oppervlak niet
met scherp gereedschap of een schuursponsje
afschrapen en niet met producten op basis van
wasmiddelen reinigen. Doe het volgende om het
zelfreinigende oppervlak te reinigen en zorgen dat het
langer meegaat:
a) Nadat u vettige etenswaren in de oven heeft bereid,
verwarmt u de lege oven 15 minuten lang met de
deur open, op stand 2, met de temperatuur op de
hoogste stand.
b) Grote vetspatten moeten met een vochtige spons
worden afgeveegd, nadat de oven is afgekoeld.
roosters, druipbak en braadspit
Direct na gebruik in warm zeepwater afwassen.
Ze kunnen ook in de afwasmachine worden
afgewassen.
klantenservice
Als het snoer is beschadigd, moet het om
veiligheidsredenen door Kenwood of een bevoegde
Kenwood-monteur worden vervangen.
Neem voor reparaties binnen of buiten de
garantieperiode, service of bestelling van
reserveonderdelen contact op met de dealer waar u het
apparaat heeft gekocht.
leidraad voor het opsporen en oplossen van fouten
Werkt de oven niet? Controleer of de stekker in het stopcontact zit.
Staat de timer aan?
Staat de temperatuurregelaar op 0?
Staat de regelknop op 0?
Als niets van het bovenstaande geldt, controleer dan de zekering of
stroomonderbreker van uw installatie.
Geeft de oven te veel rook af? De bereidingstemperatuur is te hoog ingesteld.
Tijdens gebruik van de oven in de stand voor grillen of roosteren
aan het spit met de kwartsbuizen is de ovendeur gesloten.
Als de oven tijdens grillen rook afgeeft, probeer dit dan tegen te
gaan door wat water in de druipbak te doen.
Wordt de oven te snel vuil? De bereidingstemperatuur is te hoog ingesteld.
Nadat u vettige etenswaren in de oven heeft bereid, maakt u de
oven schoon door hem eerst 15 minuten lang met de deur open,
op stand 2 en de temperatuur op de hoogste stand te verwarmen.
specificaties
Uitwendige afmetingen 360mm (B) X 350mm (D) X 250mm (H)
Inwendige afmetingen 360mm (B) X 310mm (D) X 235mm (H)
Gewicht 9 kg
Inhoud 26 liter
Vermogen van kwartsbuizen 1100W
Vermogen van verwarmingselement onderin 600W
13

Documenttranscriptie

Kenwood Limited, New Lane, Havant, Hampshire PO9 2NH, UK www.kenwood.co.uk 55712/1 English Nederlands 2-7 8 - 13 Français 14 - 19 Deutsch 20 - 25 Italiano 26 - 31 NL De Kenwood Quartz mini oven met Quartz buizentechnologie maakt het mogelijk om een groot aantal gerechten met vis, vlees, gevogelte, gebak, enz. geurloos en rookloos klaar te maken. Deze oven biedt ook de volgende functies: ontdooien, braden, grillen, bakken en aan het spit roosteren. ● De afmetingen van de oven stellen u in staat taarten met een maximumdoorsnede van 28 cm, rechthoekige schotels van maximaal 30 x 28 cm en een kip van 1 kg te bereiden. vóór het eerste gebruik 1 Verwijder alle etiketten en eventuele verpakking uit de oven. 2 Reinig de roosters, de druipbak en het braadspit met warm zeepwater. Grondig drogen. 3 Omdat deze oven iets anders werkt dan een traditionele oven, kan het nodig zijn de door producenten opgegeven bereidingstijden en temperaturen aan te passen om de gewenste resultaten te bereiken. 4 Folie dat wordt gebruikt voor afdekking van artikelen tijdens de bereiding, mag niet direct in contact komen met het verwarmingselement onderin of de kwartsbuizen. 5 Voedingsmiddelen zoals gevulde pasteien, pizza’s, enz. die tijdens de bereiding kunnen overlopen, moeten op een bakplaat worden gezet om te voorkomen dat ze op het verwarmingselement onderin spatten. veiligheid ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● voordat u de stekker in het stopcontact steekt Controleer, voordat u het apparaat aanzet, of de voltage van het elektriciteitsnet overeenkomt met de op het typeplaatje aangegeven voltage. Opmerking: Dit apparaat voldoet aan EG-richtlijn inzake radiostoring nr. 89/336/EEG. Lees alle aanwijzingen. Raak de hete oppervlakken van de oven niet aan. De temperatuur van de toegankelijke oppervlakken kan tijdens bedrijf van het apparaat hoog zijn. Gebruik altijd de handgreep en knoppen. De oven, het netsnoer en de stekker niet onderdompelen in water of andere vloeistoffen. Dit apparaat niet gebruiken in het geval van zichtbare tekenen van schade aan de oven of het netsnoer. Laat mankementen nakijken of repareren: zie paragraaf ‘klantenservice’. Zorg dat het snoer niet over de rand van de tafel of het werkoppervlak hangt of tegen een heet oppervlak komt. Jonge kinderen of zieke personen mogen dit apparaat niet zonder toezicht gebruiken. Laat kinderen niet met het apparaat spelen. De minioven mag niet worden gebruikt nabij of onder gordijnen of andere brandbare materialen. De luchtopeningen aan de achterkant van de oven niet blokkeren of afdekken. Zorg altijd voor voldoende ventilatie rond de oven terwijl deze in bedrijf is. Plaats niets op de deur wanneer hij open staat. Gebruik het apparaat niet buitenshuis. Laat de oven nooit onbeheerd achter terwijl hij aanstaat. Na gebruik altijd uitzetten en de stekker uit het stopcontact trekken. Wees voorzichtig tijdens grillen; tijdens bedrijf van de oven de kwartsbuizen niet aanraken en voorkomen dat bakplaten of voedsel direct daarmee in contact komen. Gebruik het apparaat uitsluitend voor het beoogde huishoudelijke doel. ken uw Kenwood Turbo Quartz minioven        8 handgreep aan deur druipbak braadspit rek kwartsbuizen (boven in de oven) regelpaneel verwarmingselement onderin regelknop controlelampje temperatuurregelaar timer standen van roosters in de oven Het geleverde rek kan omgekeerd worden tot 4 verschillende rekposities. ● ● regelpaneel ● regelknop Draai de regelknop om de vereiste bereidingsmethode te selecteren. ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● stand 1: Zowel de verwarmingselementen onderin de oven als de Quartz buizen staan aan en worden door de thermostaat geregeld. Dankzij de kwartstechnologie kan de oven in minder dan 5 minuten een temperatuur van 250°C bereiken. Voorverwarmen is onnodig, zodat het stroomverbruik veel lager is. Bij deze bereidingsmethode blijven de smaak en voedingswaarden van het voedsel behouden. Deze stand kan ook worden gebruikt voor ontdooien en opwarmen. stand 4: grillen In deze stand werken alleen de kwartsbuizen. Wanneer u de grill gebruikt, moet de ovendeur half open staan. Tijdens het grillen moet het voedsel zo dicht mogelijk bij de kwartsbuizen worden geplaatst zonder dat het ermee in contact komt. De temperatuurregelaar moet op 10 worden gezet. controlelampje ● Het lampje gaat aan als de oven wordt aangezet, en gaat uit zodra de ingestelde temperatuur is bereikt. temperatuurregelaar ● De temperatuurregelaar kan in 10 standen worden gezet. stand 2: Het verwarmingselement onderin de oven functioneert voortdurend op de hoogste stand. Als de temperatuur op ‘0’ wordt gezet, functioneert alleen het verwarmingselement onderin de oven. Tijdens de laatste 10 minuten van de bereiding kunnen de kwartsbuizen worden ingeschakeld door de temperatuurregelaar op de vereiste temperatuur (zie de bereidingstabellen) te zetten om het voedsel aan de bovenkant te bruineren, knapperig te maken of te grillen. Deze stand is ideaal voor het maken van hartige of zoete taarten en pasteien. Positie Temp 1 60°C 2 80°C 3 100°C 4 120°C 5 140°C 6 160°C 7 180°C 8 200°C 9 225°C 10 250°C timer ● De kooktimer kan worden ingesteld op maximaal 120 minuten. ● De oven werkt alleen als een bereidingstijd is geselecteerd. stand 3: braadspit In deze stand werken alleen de kwartsbuizen. Wanneer u etenswaren aan het spit roostert, moet de ovendeur half open staan. Tijdens het grillen moet het voedsel zo dicht mogelijk bij de kwartsbuizen worden geplaatst zonder dat het ermee in contact komt. De temperatuurregelaar moet op 10 worden gezet. de Kenwood Quartz oven gebruiken selectie van bereidingsmethode ● ● 9 De oven werkt alleen als een bereidingstijd is geselecteerd. De oven gaat automatisch uit zodra de timer “0” heeft bereikt. ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● stand 1 Zet de regelknop op 1 . Zet de temperatuurregelaar op de vereiste temperatuur. Zet de temperatuurregelaar op 1, als u voedsel wilt ontdooien of opwarmen. Stel met de timer de bereidingstijd in. Raadpleeg de bereidingstabellen voor de tijden en temperaturen die voor individuele recepten moeten worden gebruikt. stand 2 Zet de regelknop op 2 . Alleen het verwarmingselement onderin zal continu op vol vermogen werken. De temperatuurregelaar moet op “0” worden gezet, tenzij de kwartsbuizen bovenin nodig zijn, alsook om het voedsel aan de bovenzijde te bruineren, te grillen of knapperig te maken. Raadpleeg de bereidingstabellen voor de geschatte tijden en temperaturen die voor individuele recepten moeten worden gebruikt. Stel met de timer de gewenste kooktijd in. stand 3 : aan het spit roosteren Zet de regelknop op 3 . Zet de temperatuurregelaar op de maximumstand, d.w.z. stand 10. Breng het braadspit aan . Tijdens roosteren aan het spit moet de deur half open blijven staan. Stel met de timer de vereiste bereidingstijd in. Raadpleeg de bereidingstabellen voor de geschatte tijden die moeten worden aangehouden. stand 4 : grillen met kwartsbuizen Zet de regelknop op 4 . Zet de temperatuurregelaar op de maximumstand, d.w.z. stand 10. Plaats het voedsel zo dicht mogelijk bij de kwartsbuizen zonder dat het daarmee in aanraking komt. Tijdens grillen moet de deur half open blijven staan. Plaats de druipbak onder het grillrooster om kooknat en vet op te vangen. Stel met de timer de vereiste bereidingstijd in. Raadpleeg de bereidingstabellen voor de geschatte tijden die voor individuele recepten moeten worden aangehouden. 10 bereidingstabellen stand 1 Schotel/recept Stand Stand temperatuurregelaar Bereidingstijd 500 g brood (5 min voorverwarmen) 1 eerst 10, dan 8 - 9 45 min Soufflé (3 min voorverwarmen) 1 8 25 min Pizza 1 8 25 min Quiche Lorraine 1 8 20 min Vis – kabeljauw, brasem, zalm, enz. 1 8-9 10 - 15 min Rundvlees 1 9 - 10 20 min Lamsbout 1 9 - 10 20 min Varkensvlees 1 9 - 10 25 min Kalfsvlees 1 9 - 10 20 min Vlees Eend 1 9 - 10 60 - 90 min Konijn/haas 1 9 - 10 40 - 45 min Kip 1 9 - 10 60 - 90 min Stand Stand temperatuurregelaar Bereidingstijd stand 2 Schotel/recept Schuimgebak 1 3 25 min Taarten of pasteien Omgekeerde appeltaart Custardpudding met vruchten (2 - 3 min voorverwarmen) eerst 2, dan 1 eerst 0, dan 8 25 min* Cakes eerst 2, dan 1 8-9 30 min* Biscuits of koekjes eerst 2, dan 1 7-8 30 min* Fruitsoufflé (2 - 3 min voorverwarmen) eerst 2, dan 1 8-9 12 min* Custardtaart met appel eerst 2, dan 1 8-9 25 min* Gegiste vruchtencake eerst 2, dan 1 7 35 min Sandwich met gesmolten ham en kaas 2 8 10 min Bladerdeeg Open, hartige taart 2 eerst 10 , dan 8 20 min * De laatste 10 minuten bij een hogere temperatuur en in stand 1. 11 Aan het spit roosteren Schotel/recept Stand Stand temperatuurregelaar Bereidingstijd Aan het spit roosteren Rund- of schapenvlees 3 10 35 min Varkensvlees 3 10 45 min Kalfsvlees 3 10 45 min Gevogelte, d.w.z. kip, kalkoen, eend 3 10 60 - 110 min Stand Stand temperatuurregelaar Bereidingstijd Grillen Schotel/recept Grillen Toast 4 8 – 10 10 min eerst 1, dan 4 eerst 4, dan 10 Stand 1 - 10 min Stand 4 - 10 min Biefstuk 4 10 10 min Lams- of kalfskarbonade 4 10 10 min Gegratineerde gerechten Worstjes 4 10 10 min Vissticks 4 10 10 min onderhoud en reiniging ● ● ● ● ● ● wasmiddelen reinigen. Doe het volgende om het zelfreinigende oppervlak te reinigen en zorgen dat het langer meegaat: a) Nadat u vettige etenswaren in de oven heeft bereid, verwarmt u de lege oven 15 minuten lang met de deur open, op stand 2, met de temperatuur op de hoogste stand. b) Grote vetspatten moeten met een vochtige spons worden afgeveegd, nadat de oven is afgekoeld. Zet de oven uit, trek de stekker uit het stopcontact en laat de oven volledig afkoelen, voordat u hem schoonmaakt. buitenzijde van oven Met een vochtige doek en niet-schurend schoonmaakmiddel afvegen en grondig drogen. binnenzijde van oven De deur met warm water en een niet-schurend schoonmaakmiddel reinigen. Het verwarmingselement onderin kan iets worden opgelicht om de onderzijde van de oven te reinigen. Het verwarmingselement voorzichtig oplichten om schade te voorkomen. Vetdeeltjes op de kwartsbuizen verdampen gewoonlijk tijdens bedrijf van de oven. Probeer niet de kwartsbuizen te reinigen, omdat ze daardoor beschadigd kunnen raken. De oven heeft zelfreinigende panelen die bedekt zijn met poreus email dat vet opneemt. Het oppervlak niet met scherp gereedschap of een schuursponsje afschrapen en niet met producten op basis van ● ● roosters, druipbak en braadspit Direct na gebruik in warm zeepwater afwassen. Ze kunnen ook in de afwasmachine worden afgewassen. klantenservice ● ● 12 Als het snoer is beschadigd, moet het om veiligheidsredenen door Kenwood of een bevoegde Kenwood-monteur worden vervangen. Neem voor reparaties binnen of buiten de garantieperiode, service of bestelling van reserveonderdelen contact op met de dealer waar u het apparaat heeft gekocht. leidraad voor het opsporen en oplossen van fouten Werkt de oven niet? Controleer of de stekker in het stopcontact zit. Staat de timer aan? Staat de temperatuurregelaar op 0? Staat de regelknop op 0? Als niets van het bovenstaande geldt, controleer dan de zekering of stroomonderbreker van uw installatie. Geeft de oven te veel rook af? De bereidingstemperatuur is te hoog ingesteld. Tijdens gebruik van de oven in de stand voor grillen of roosteren aan het spit met de kwartsbuizen is de ovendeur gesloten. Als de oven tijdens grillen rook afgeeft, probeer dit dan tegen te gaan door wat water in de druipbak te doen. Wordt de oven te snel vuil? De bereidingstemperatuur is te hoog ingesteld. Nadat u vettige etenswaren in de oven heeft bereid, maakt u de oven schoon door hem eerst 15 minuten lang met de deur open, op stand 2 en de temperatuur op de hoogste stand te verwarmen. specificaties Uitwendige afmetingen Inwendige afmetingen Gewicht Inhoud Vermogen van kwartsbuizen Vermogen van verwarmingselement onderin 360mm (B) X 350mm (D) X 250mm (H) 360mm (B) X 310mm (D) X 235mm (H) 9 kg 26 liter 1100W 600W 13
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34

Kenwood OV 2630 & OV2630B de handleiding

Categorie
Sandwich makers
Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor