6
De oven zal automatisch inschakelen na een
tijdsperiode die berekend is om de bereiding te laten
eindigen op het uur dat u gekozen hebt.
Start uitgesteld
TEMPERATUUR STARTEN IN
EINDTIJD
Let op: U kunt deze functie onmiddellijk activeren en de
wachttijd annuleren door te drukken op .
Deze instelling kan alleen worden toegepast wanneer de
oven niet voorverwarmd hoeft te worden.
. BRUINEN
Met een aantal ovenfuncties kunt u de bovenkant van
de gerechten een bruin korstje geven door de grill in
te schakelen als de bereiding voltooid is.
Bereiding geëindigd op 20:00
v. verlengen,OK v. bruinen
Indien nodig drukt u op voor het inschakelen van
een bruiningsfase van vijf minuten. Bereiding met
behulp van de functie die momenteel is geselecteerd
kan ook worden verlengd door op
te drukken.
Om te stoppen met de bruiningsfunctie drukt u op
om de oven uit te schakelen of druk op voor
toegang tot het hoofdmenu.
. VOLAUTOMATISCHE RECEPTEN
De oven heeft 28 volautomatische recepten waarin
de optimale functies en bereidingstemperaturen
staan geprogrammeerd. Lees en download ons
receptenboek van www.hotpoint.eu,om het
meeste uit deze functie te halen en de optimale
bereidingsresultaten te behalen
Selecteer "Recepten" uit het hoofdmenu met behulp van
of . Druk op om te bevestigen en toegang
te krijgen tot de lijst met beschikbare gerechten.
Gebruik
of om door de lijst te bladeren, druk
op
om uw keuze te bevestigen.
Pollo arrosto
CONTROLLO
Automatico
TEMPO COTTURA
TEMPO FINE
19:20
-00:32
Gebraden kip
REGELING
Automatisch
BEREIDINGSTIJD
EINDTIJD
Druk op en zet het gerecht in de oven. Druk
nogmaals op
om de functie in te schakelen.
Met deze recepten kunt u een tijdstip einde
bereidingstijd instellen.
Let op: Er klinkt een geluidssignaal en op het display wordt
aangegeven welke acties de geselecteerde functie moet
ondernemen en wanneer, bijv. het voedsel draaien of de
voortgang van het bereiden controleren.
.RECEPTEN GAARTHERM.
Met de gaarthermometer kan de binnentemperatuur
van de gerechten tijdens de bereiding worden
gemeten.
Gebruik
of om "Recepten gaartherm." te
selecteren in het hoofdmenu en druk op
.
Selecteer het gerecht dat u wilt uit de beschikbare
lijst en druk op
om te bevestigen.
Let op: Door "Vlees naar wens" te selecteren kunt u alle
instellingen (voor de temperatuur van de oven en de
temperatuur van de gaarthermometer) veranderen. Bij de
andere recepten kunt u slechts een aantal instellingen wijzigen.
Steek de gaarthermometer diep in
het vlees. Vermijd botten of vette
delen.
Voor gevogelte, de thermometer in
het midden van de borst steken en
holle plekken vermijden.
Plaats het voedsel in de oven en
sluit de stekker aan door deze in de
aansluiting aan de rechterkant van
de ovenruimte te steken.
Bereiden
TEMPERATUUR GAARTHERMOM
HUIDIGE TEMP
(Indien mogelijk) de
voorgeprogrammeerde instellingen wijzigen zoals
vereist of druk op
.
Er is een signaal te horen en de display toont wanneer
de voedselthermometer de gewenste temperatuur
bereikt heeft.
Zodra de bereiding klaar is kan het resultaat worden
geperfectioneerd door de bereidingstijd te verlengen.
Druk op
of om de tijdsduur in te stellen: De
oven zal automatisch de "Conventioneel"-functie
gebruiken.
Let op: Er klinkt een geluidssignaal en er wordt een
bericht weergegeven als de thermometer niet correct is
aangesloten.
GEBRUIK VAN DE GAARTHERMOMETER MET
HANDMATIGE FUNCTIES
De gaarthermometer kan ook worden gebruikt
met een aantal handmatige functies, voor optimale
resultaten bij het bereiden van vlees.
Selecteer een handmatige functie en sluit de
thermometer aan: In het display verschijnt linksboven
de temperatuur die de thermometer moet bereiken.
Conventioneel
TEMPERATUUR GAARTHERMOM
Gebruik om deze instelling te wijzigen of om de
cursor naast de waarde te verplaatsen en druk op
.
Wanneer de instelling begint te knipperen op het
display stelt u de gewenste waarde in met behulp van
of
en drukt u vervolgens op om te bevestigen.
Lees en download de Gids voor Gebruik en
Onderhoud op www.hotpoint.eu voor een tabel met
de aanbevolen temperaturen voor elk type vlees