Het hulpstuk met hakmes gebruiken
Het hulpstuk met hakmes is geschikt voor het fijnhakken van vlees, kaas, uien, kruiden, look, wortelen enz.
1. Controleer of de stekker van de motorstaaf uit het stopcontact is gehaald.
2. Zet voorzichtig het hakmes bovenop
de pen in het midden van de
hakpot.
3. Doe de ingrediënten in de hakpot. Doe het deksel op de
hakpot door het stevig op de pen in het midden te
duwen. Draai het deksel rechtsom tot het vastklikt.
• Pas de lipjes op het deksel in de
uitsparingen van de hakpot.
• Snijd vlees in blokjes voordat u het in de
hakpot doet.
4. Bevestig de motorstaaf op het verbindingsstuk bovenaan het
deksel van de hakpot en druk om te vergrendelen.
5. Sluit de motorstaaf aan op een stopcontact.
6. Draai het snelheidswiel naar de gewenste snelheidsstand.
7. Houd de hakpot vast en schakel de motorstaaf in door de
snelheidsknop ingedrukt te houden.
• Laat het hakmes ononderbroken draaien voor een egalere
consistentie van de ingrediënten of laat het apparaat pulseren
voor een mengsel met brokjes.
• U kunt ook op de Turbo-knop drukken om het apparaat met
korte stoten te gebruiken.
8. Laat de snelheidsknop los wanneer de gewenste consistentie van
de ingrediënten is bereikt en haal de stekker van de motorstaaf
uit het stopcontact.
9. Druk op ontgrendelknop voor hulpstukken en verwijder het
deksel van de hakpot van de motorstaaf.
10. Til het hakmes voorzichtig uit de hakpot en verwijder daarna
het voedsel.
Tips voor het fijnhakken van voedsel
Voedsel Hoeveelheid
Voorbereiding Approximatieve
duur
Vlees 250 g Snijd in blokjes van 2cm
15 seconden
Kruiden 50 g Verwijder stelen 10 seconden
Amandelen/noten
150 g Gebruik hele noten 15 seconden
Kaas 100 g Snijd in blokjes van 1 cm
10 seconden
Uien 150 g Snijd in vier parten 10 seconden
Downloaded from www.vandenborre.be