28 29
NL NL
RECEPT
INGREDIËNTEN PROCEDURE
BEREI-
DINGS-
TIJD
MWF 426 MWF 427
10
Garnalen
10
Garnalen
Vers
150g-500g
/50g
• Gebruik grote garnalen. Vet de crispplaat
licht in. Plaats de vis als de crispplaat is
voorverwarmd. Draai het voedsel als dit
wordt aangegeven.
7min-
13min
11
Bologne-
se-vlees
(4 porties)
11
Bologne-
se-vlees
(4 porties)
300 g rundergehakt
340 g tomatensaus
4 eetlepels olijfolie
½ theelepel gedroogde
basilicum
1 bouillonblokje
een snuifje zout
• Los het bouillonblokje op in een pyrex
ovenschotel met deksel op in olijfolie om
een pasta te vormen.
• Voeg de resterende ingrediënten toe en
meng alles goed dooreen.
• Dek de schotel af met het deksel
• Druk eenmaal op de toets Auto Cook
(Automatisch bereiden) om het gewens-
te recept te selecteren en druk dan op
de toets Jet Start.
• Als u dat wordt gevraagd in de gebru-
ikersinterface, verwijdert u de schotel
uit de magnetron en roert u het voedsel
goed door. Plaats de schotel dan terug in
de magnetron.
• Druk op de toets Jet Start om door te
gaan met de bereidingscyclus.
14 minu-
ten
12
Gehakt-
brood
(4 porties
12
Gehakt-
brood
(4 porties
800 g gemalen rundvlees 2
sneden brood
4 eetlepels tomatensaus
1 geklopt ei
50 g geraspte mozzarella
1 kleine ui
8 gehakte groene olijven
4 eetlepels Worcestershire-
saus
2 eetlepels gehakte
peterselie
Knoook, oregano, zout en
peper
• Maal het brood, de ui, de knoook en de
peterselie. Meng het vlees met het ei en
de kruiden.
• Voeg het mengsel toe in een ingevet-
te bakvorm en zorg dat de randen en zi-
jkanten goed gevuld zijn. Verdeel de to-
matensaus en de kaas gelijkmatig over
de bovenkant, dek af met cellofaan.
• Druk eenmaal op de toets Automatisch
bereiden om het gewenste recept te
selecteren en druk dan op de toets Jet
Start.
17 min
13
Zalm met
groenten
(4 porties
13
Zalm met
groenten
(4 porties)
800g in sneden van 3 cm
gesneden zalm
150g kerstomaten, in
tweeën gesneden
100 g broccoli
100 g bloemkool
20 g prei
2 eetlepels olijfolie van de
eerste persing
Sap van 1 citroen
Zout en peper
• Kruid de zalm en groenten in een ma-
gnetronbestendige schotel met zout,
peper, olijfolie en citroen.
• Dek de schotel af en laat wat ruimte vrij
zodat de stoom kan ontsnappen.
• Druk eenmaal op de toets Automatisch
bereiden om het gewenste recept te
selecteren en druk dan op de toets Jet
Start.
• Verwijder aan het einde van de berei-
dingscyclus het deksel voorzichtig om
stoom te laten ontsnappen uit de schotel.
15 min
RECEPT
INGREDIËNTEN PROCEDURE
BEREI-
DINGSTIJD
MWF 426 MWF 427
14
Groenten-
roomsoep
(2 porties)
14
Groenten-
roomsoep
(2 porties)
200 g aardappelen
in blokjes gesne-
den
100 g broccoli
1 rijpe tomaat, in
blokjes gesneden
200 ml water
Zout, peper en ge-
raspte parmeza-
ankaas
• Meng alle ingrediënten, behalve de kaas, goed
dooreen in een magnetronbestendige schotel.
• Dek de schotel af en laat wat ruimte vrij zodat
de stoom kan ontsnappen.
• Druk eenmaal op de toets Automatisch berei-
den om het gewenste recept te selecteren en
druk dan op de toets Jet Start.
• Aan het einde van de bereidingscyclus klopt u
alle ingrediënten in een blender en dient u het
gerecht op terwijl het nog warm is met parme-
zaanse kaas bovenop het eten.
15 min
Groenten
(2 porties)
Groenten
(2 porties)
350g van uw fa-
voriete groente,
in kleine blokjes
gesneden
100 ml water op
kamertemperatuur
1 eetlepels olijfolie
1 theelepel zout
• Voeg alle ingrediënten samen in een magne-
tronbestendige schotel en meng alles goed
dooreen.
• Druk eenmaal op de toets Automatisch berei-
den om het gewenste recept te selecteren en
druk dan op de toets Jet Start.
• Aan het einde van de kookcyclus, verwijdert u
de schotel met behulp van warmtebestendige
handschoenen. Let op de stoom.
• Verwijder de knoook voordat u opdient (indi-
en gewenst).
9 minuten
16
Aardap-
pelen in de
pel
(4 porties)
16
Aardap-
pelen in de
pel
(4 porties)
1 kg middelgrote
aardappelen
4 eetlepels boter
100 g geraspte
kaas van uw keuze
Zout, peper en
strooikaas
• Was en droog de aardappelen en prik erin met
een vork.
• Plaats de aardappelen in een magnetronbes-
tendige schotel.
• Druk eenmaal op de toets Automatisch berei-
den om het gewenste recept te selecteren en
druk dan op de toets Jet Start.
• Als u dat door de gebruikersinterface wordt ge-
vraagd, draait u de aardappelen om. Wees
voorzichtig want de aardappelen zullen warm
zijn.
• Laat de aardappelen aan het einde van de be-
reidingscyclus afkoelen en snijd ze in twee.
Verwijder dan de aardappel uit de pel en leg de
pel aan de kant voor later.
• Kneed de aardappel tot een puree en meng
deze met de resterende ingrediënten.
• Vul de aardappelschillen met het mengsel,
strooi de kaas op de bovenkant en plaats het
gerecht 5 minuut in de magnetron om de kaas
te smelten.
12 min
17
Rijst
(2 porties)
/
1 kop voorgekook-
te witte rijst (180 g)
• Combineer alle ingrediënten in een magnet-
ronbestendige schotel met hoge randen (ca.
10cm).
• Plaats de schotel onafgedekt in de magnetron.
• Druk eenmaal op de toets Automatisch berei-
den om het gewenste recept te selecteren en
druk dan op de toets Jet Start.
• Aan het einde van de bereidingscyclus verwij-
dert u de houder uit de magnetron met warmte-
bestendige handschoenen.
• Als er water achterblijft in de schotel, meng dan
alles krachtig dooreen en laat het gerecht dan
2 minuten staan voordat u het opdient.
18 min