Downloaded from www.vandenborre.be
106
1. WAARSCHUWINGEN VOOR HET GEBRUIK ................................................................................................... 107
2. WAARSCHUWINGEN VOOR DE VEILIGHEID ................................................................................................. 109
3. ZORG VOOR HET MILIEU ................................................................................................................................ 111
3.1 Onze zorg voor het milieu ........................................................................................................................... 111
3.2 Uw zorg voor het milieu ............................................................................................................................... 111
4. KEN UW TOESTEL ............................................................................................................. 112
4.1 Beschrijving van de bedieningen van het frontpaneel ................................................................................. 113
5. BESCHIKBARE ACCESSOIRES ........................................................................................ 114
5.1 Het gebruik van het rooster of de schaal .................................................................................................... 114
5.2 Het gebruik van het roostervlak .................................................................................................................. 115
5.3 Het gebruik van de reducties ...................................................................................................................... 115
5.4 Het gebruik van de stok van het draaispit (enkel op sommige modellen) ................................................... 115
6. GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT ....................................................................................... 116
6.1 Algemene waarschuwingen en advies ........................................................................................................ 116
6.2 Inschakeling van de branders van de kookplaat ......................................................................................... 116
6.3 Praktisch advies voor het gebruik van de branders van de kookplaat ........................................................ 116
6.4 Diameter van de recipiënten ....................................................................................................................... 117
7. GEBRUIK VAN DE OVEN ................................................................................................... 118
7.1 Voordat het toestel gebruikt wordt .............................................................................................................. 118
7.2 Vlakken ....................................................................................................................................................... 118
7.3 Bergruimte (enkel op sommige modellen) .................................................................................................. 118
7.4 Koelventilatie ............................................................................................................................................... 118
7.5 Interne verlichting ........................................................................................................................................ 118
7.6 Algemene waarschuwingen en advies voor het gebruik ............................................................................. 119
7.7 Elektronische programmeereenheid ........................................................................................................... 120
8. BEREIDINGEN MET DE OVEN .......................................................................................... 122
8.1 Advies en handigheidjes voor de bereiding ................................................................................................ 123
8.2 Indicatieve tabel van de bereidingen ........................................................................................................... 124
9. REINIGING EN ONDERHOUD ........................................................................................... 125
9.1 Het reinigen van roestvrij staal .................................................................................................................... 125
9.2 Dagelijkse gewone reiniging ....................................................................................................................... 125
9.3 Voedselvlekken of -resten ........................................................................................................................... 125
9.4 Reiniging van de onderdelen van de kookplaat .......................................................................................... 125
9.5 Reiniging van de oven ................................................................................................................................. 126
9.6 VAPOR CLEAN: geassisteerde reiniging van de oven (enkel op sommige modellen) ............................... 128
10. BUITENGEWOON ONDERHOUD ................................................................................... 130
10.1 Vervanging van de lamp ........................................................................................................................... 130
10.2 Demontage van de deur ............................................................................................................................ 130
10.3 Demontage van de pakking (behalve pyrolytische modellen) ................................................................... 131
10.4 Demontage van de interne ruiten .............................................................................................................. 131
11. INSTALLATIE ................................................................................................................... 132
11.1 Montage in meubels .................................................................................................................................. 132
11.2 Verluchting van de lokalen en afvoer van de verbranding ........................................................................ 133
11.3 Gasaansluiting .......................................................................................................................................... 134
11.4 Elektrische aansluiting .............................................................................................................................. 136
11.5 Positionering van de plint (enkel op sommige modellen) .......................................................................... 137
11.6 Plaatsing en nivellering van het toestel ..................................................................................................... 137
12. AANPASSING AAN DE VERSCHILLENDE GASTYPES ................................................ 138
12.1 Vervanging van de straalpijpen van de kookplaat ..................................................................................... 138
12.2 Schikking branders .................................................................................................................................... 138
12.3 Tabel met kenmerken van de branders en de straalpijpen ....................................................................... 139
12.4 Afsluitende handelingen ............................................................................................................................ 140
AANWIJZINGEN VOOR DE GEBRUIKER: hier vindt u advies betreffende het gebruik, de
beschrijving van de bedieningen en de correcte handelingen voor de reiniging en het onderhoud
van het toestel.
AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATEUR: deze zijn bedoeld voor de gekwalificeerde technicus
die de installatie, de indienststelling en de keuring van het toestel moet uitvoeren.
Surf voor meer informatie over de producten naar www.smeg.it
Inhoudsopgave