Downloaded from www.vandenborre.be
Inhoudsopgave
1. WAARSCHUWINGEN VOOR HET GEBRUIK ..................................................................... 112
2. WAARSCHUWINGEN VOOR DE VEILIGHEID .................................................................. 114
3. ZORG VOOR HET MILIEU .................................................................................................. 116
3.1 Onze zorg voor het milieu ........................................................................................................................... 116
3.2 Uw zorg voor het milieu .............................................................................................................................. 116
4. KEN UW TOESTEL ............................................................................................................. 117
4.1 Beschrijving van de bedieningen van het frontpaneel ................................................................................ 118
5. BESCHIKBARE ACCESSOIRES ........................................................................................ 119
5.1 Het gebruik van het rooster of de schaal .................................................................................................... 119
5.2 Het gebruik van het roostervlak .................................................................................................................. 120
5.3 Het gebruik van de reducties ...................................................................................................................... 120
5.4 Het gebruik van de stok van het draaispit (enkel op sommige modellen) ................................................... 120
6. GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT ........................................................................................ 121
6.1 Algemene waarschuwingen en advies ........................................................................................................ 121
6.2 Inschakeling van de branders van de kookplaat ......................................................................................... 121
6.3 Praktisch advies voor het gebruik van de branders van de kookplaat ........................................................ 121
6.4 Diameter van de recipiënten ....................................................................................................................... 122
7. GEBRUIK VAN DE OVEN ................................................................................................... 123
7.1 Voordat het toestel gebruikt wordt .............................................................................................................. 123
7.2 Vlakken ....................................................................................................................................................... 123
7.3 Bergruimte (enkel op sommige modellen) .................................................................................................. 123
7.4 Glazen bedekking (enkel op sommige modellen) ....................................................................................... 124
7.5 Koelventilatie (enkel op sommige modellen) ............................................................................................... 124
7.6 Interne verlichting ........................................................................................................................................ 124
7.7 Algemene waarschuwingen en advies voor het gebruik ............................................................................. 125
7.8 Elektronische programmeereenheid ........................................................................................................... 126
8. BEREIDINGEN MET DE OVEN .......................................................................................... 128
8.1 Advies en handigheidjes voor de bereiding ................................................................................................ 129
8.2 Indicatieve tabel van de bereidingen .......................................................................................................... 130
9. REINIGING EN ONDERHOUD ............................................................................................ 131
9.1 Het reinigen van roestvrij staal .................................................................................................................... 131
9.2 Dagelijkse gewone reiniging ....................................................................................................................... 131
9.3 Voedselvlekken of -resten ........................................................................................................................... 131
9.4 Reiniging van de onderdelen van de kookplaat .......................................................................................... 131
9.5 Reiniging van de oven ................................................................................................................................ 133
9.6 VAPOR CLEAN: geassisteerde reiniging van de oven (enkel op sommige modellen) ............................... 134
10. BUITENGEWOON ONDERHOUD ................................................................................... 136
10.1 Vervanging van de lamp ........................................................................................................................... 136
10.2 Demontage van de deur ........................................................................................................................... 136
10.3 Demontage van de pakking (behalve pyrolytische modellen) ................................................................... 137
10.4 Demontage van de interne ruiten .............................................................................................................. 137
11. INSTALLATIE ................................................................................................................... 138
11.1 Montage in meubels .................................................................................................................................. 138
11.2 Verluchting van de lokalen en afvoer van de verbranding ........................................................................ 139
11.3 Gasaansluiting .......................................................................................................................................... 140
11.4 Elektrische aansluiting .............................................................................................................................. 142
11.5 Positionering van de plint (enkel op sommige modellen) .......................................................................... 143
11.6 Plaatsing en nivellering van het toestel ..................................................................................................... 143
12. AANPASSING AAN DE VERSCHILLENDE GASTYPES ................................................. 144
12.1 Vervanging van de straalpijpen van de kookplaat .................................................................................... 144
12.2 Schikking branders ................................................................................................................................... 144
12.3 Tabel met kenmerken van de branders en de straalpijpen ....................................................................... 145
12.4 Afsluitende handelingen ............................................................................................................................ 146
AANWIJZINGEN VOOR DE GEBRUIKER: hier vindt u advies betreffende het gebruik, de
beschrijving van de bedieningen en de correcte handelingen voor de reiniging en het onderhoud
van het toestel.
AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATEUR: deze zijn bedoeld voor de gekwalificeerde technicus
die de installatie, de indienststelling en de keuring van het toestel moet uitvoeren.
Surf voor meer informatie over de producten naar www.smeg.com
111