Downloaded from www.vandenborre.be
Inhoudsopgave
1. WAARSCHUWINGEN VOOR HET GEBRUIK .................................................................... 124
2. WAARSCHUWINGEN VOOR DE VEILIGHEID .................................................................. 126
3. ZORG VOOR HET MILIEU .................................................................................................. 128
3.1 Onze zorg voor het milieu ........................................................................................................................... 128
3.2 Uw zorg voor het milieu .............................................................................................................................. 128
4. KEN UW TOESTEL ............................................................................................................. 129
4.1 Beschrijving van de bedieningen van het frontpaneel ................................................................................ 130
5. BESCHIKBARE ACCESSOIRES ........................................................................................ 131
5.1 Het gebruik van het rooster of de schaal .................................................................................................... 131
5.2 Het gebruik van het roostervlak .................................................................................................................. 131
6. GEBRUIK VAN DE KOOKPLAAT ........................................................................................ 132
6.1 Positie van de bereidingszones .................................................................................................................. 132
6.2 Pannen die voor de inductieplaat kunnen worden gebruikt ........................................................................ 133
6.3 Beperking van de bereidingsduur ............................................................................................................... 133
6.4 Bescherming tegen oververhitting van de plaat .......................................................................................... 133
6.5 Advies om energie te besparen .................................................................................................................. 133
6.6 Vermogensniveaus ..................................................................................................................................... 134
6.7 Herkenning van de pan ............................................................................................................................... 134
6.8 Restwarmte ................................................................................................................................................. 134
6.9 Verwarmingsversneller ............................................................................................................................... 134
6.10 Functie Booster ......................................................................................................................................... 135
6.11 Vermogenbeheer ...................................................................................................................................... 135
6.12 Blokkering bedieningen ............................................................................................................................. 135
7. GEBRUIK VAN DE OVEN ................................................................................................... 136
7.1 Voordat het toestel gebruikt wordt .............................................................................................................. 136
7.2 Vlakken ....................................................................................................................................................... 136
7.3 Bergruimte (enkel op sommige modellen) .................................................................................................. 136
7.4 Koelventilatie ............................................................................................................................................... 136
7.5 Interne verlichting ........................................................................................................................................ 136
7.6 Algemene waarschuwingen en advies voor het gebruik ............................................................................. 137
7.7 Elektronische programmeereenheid ........................................................................................................... 138
8. BEREIDINGEN MET DE OVEN .......................................................................................... 140
8.1 Advies en handigheidjes voor de bereiding ................................................................................................ 141
8.2 Indicatieve tabel van de bereidingen .......................................................................................................... 142
9. REINIGING EN ONDERHOUD ............................................................................................ 143
9.1 Het reinigen van roestvrij staal .................................................................................................................... 143
9.2 Dagelijkse gewone reiniging ....................................................................................................................... 143
9.3 Voedselvlekken of -resten ........................................................................................................................... 143
9.4 Reiniging van de glaskeramische plaat ...................................................................................................... 144
9.5 Wekelijkse reiniging .................................................................................................................................... 144
9.6 Reiniging van de oven ................................................................................................................................ 145
9.7 VAPOR CLEAN: geassisteerde reiniging van de oven (enkel op sommige modellen) ............................... 146
10. BUITENGEWOON ONDERHOUD ................................................................................... 148
10.1 Vervanging van de lamp ........................................................................................................................... 148
10.2 Demontage van de deur ........................................................................................................................... 148
10.3 Demontage van de pakking (behalve pyrolytische modellen) ................................................................... 149
10.4 Demontage van de interne ruiten .............................................................................................................. 149
11. INSTALLATIE ................................................................................................................... 150
11.1 Montage in meubels .................................................................................................................................. 150
11.2 Elektrische aansluiting .............................................................................................................................. 151
11.3 Positionering van de plint (enkel op sommige modellen) .......................................................................... 152
11.4 Plaatsing en nivellering van het toestel ..................................................................................................... 152
AANWIJZINGEN VOOR DE GEBRUIKER: hier vindt u advies betreffende het gebruik, de
beschrijving van de bedieningen en de correcte handelingen voor de reiniging en het onderhoud
van het toestel.
AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATEUR: deze zijn bedoeld voor de gekwalificeerde technicus
die de installatie, de indienststelling en de keuring van het toestel moet uitvoeren.
Surf voor meer informatie over de producten naar www.smeg.com
123