![](//vs1.manuzoid.nl/store/data-gzf/e4187e1a97cf05b6d5a8badfae11e6c5/2/000289108.htmlex.zip/bg2f.jpg)
Nederlands - 19
Nr. Voedselitem Gewicht/kg Onderdeel
Plaat-
niveau
Aanbeveling
A:06 Geroosterd
rundvlees
1. 0,6 - 0,8
2. 0,9 - 1,1
3. 1,2 - 1,4
Universele
draadroosterplaat
2
1
Marineer vlees en leg het op het draadrooster.
Giet 1 kopje water op de universele plaat. Draai ze
om na de piep. Na het bakken in aluminiumfolie
wikkelen en 5 - 10 minuten laten staan.
A:07 Geroosterd
varkensvlees
1. 0,6 - 0,8
2. 0,9 - 1,1
Universele
draadroosterplaat
2
1
Leg het gemarineerde varkensvlees op
het draadrooster. Omkeren wanneer het
geluidssignaal klinkt
A:08 Lamskarbonades 1. 0,3 - 0,4
2. 0,5 - 0,6
Universele
draadroosterplaat
4
3
Marineer de lamskarbonades. Leg de
lamskarbonades op het draadrooster.
Omkeren wanneer het geluidssignaal klinkt.
De eerste instelling is voor dunne karbonades en
de tweede instelling is voor dikke karbonades.
A:09 Kipdelen 1. 0,5 - 0,7
2. 1,0 - 1,2
Draadrooster
Universele plaat
4
3
Smeer de kipdelen in met olie en kruiden. Leg de
kipdelen naast elkaar op het draadrooster.
A:10 Geroosterde kip 1. 0,8 - 1,0
2. 1,1 - 1,3
Universele
draadroosterplaat
2
1
Smeer de gekoelde kip in met olie en kruiden
en leg ze met de borst naar beneden op het
draadrooster.
A:11 Eendenfilet 1. 0,3 - 0,5
2. 0,6 - 0,8
Draadrooster
Universele plaat
4
3
Leg de eendenfilet op het draadrooster met de
vetrand naar boven. De eerste instelling is voor
één eendenfilet en de tweede instelling voor twee
dikke eendenfilets.
A:12 Rollade van kalkoen 1. 0,6 - 0,8
2. 0,9 - 1,1
Draadrooster
Universele plaat
2
1
Leg de kalkoenrollade op het draadrooster.
Omkeren wanneer het geluidssignaal klinkt
A:13 Gestoomde vis 1. 0,2 - 0,4
2. 0,5 - 0,7
3. 0,8 - 1,0
Draadrooster 2 Leg de bereide verse vis (bv. forel, schelvis of
kabeljauw) in een passende ovenvaste schaal
met deksel. Voeg vocht toe totdat de bodem van
de schaal bedekt is. Gebruik bv. 3 - 4 eetlepels
citroensap, witte wijn of water en doe de deksel
erop. Plaats de schaal op het draadrooster. Als u
liever een geroosterde vis heeft, bestrijkt u de huid
van de vis met olijfolie en bedekt u deze niet.
A:14 Geroosterde vis 1. 0,5 - 0,7
2. 0,8 - 1,0
Draadrooster
Universele plaat
4
3
Leg de vis om en om op het draadrooster.
De eerste stand is voor 2 vissen, de tweede is
voor 4 vissen. Het programma is geschikt voor
hele vissen, zoals forel, snoekbaars of brasem.
A:15 Zalmmoten 1. 0,3 - 0,4
2. 0,7 - 0,8
Draadrooster
Universele plaat
4
3
Leg de zalmmoten op het draadrooster.
Omkeren wanneer het geluidssignaal klinkt.
A:16 Ovenaardappelen 1. 0,4 - 0,6
2. 0,8 - 1,0
Bakplaat 2 Aardappelen afspoelen en doormidden snijden.
Bestrijken met olie, kruiden en specerijen.
Gelijkmatig over de bakplaat verspreiden.
De eerste instelling is voor kleine aardappelen
(elk 100 gr.) en de tweede instelling is voor grote
ovenaardappelen (elk 200 gr.).
A:17 Ovengroenten 1. 0,4 - 0,6
2. 0,8 - 1,0
Universele plaat 4 Leg de groenten, zoals in plakjes gesneden
courgette, paprika, aubergine, champignons en
tomaten op de universele plaat. Insmeren met een
mengsel van olijfolie, kruiden en tuinkruiden.
A:18 Gegratineerde
groenten
1. 0,4 - 0,6
2. 0,8 - 1,0
Draadrooster 2 Bereid gegratineerde groenten in een ovenvaste
ronde schotel. Plaats het gerecht op het
draadrooster in het midden van de oven.
06 AUTOMATISCHE BEREIDING
Neo Airvection_NV70H7584CS_EF_DG68-00544B-02_NL.indd 19 2015-03-02 �� 10:40:32