Brandt FSO1700X de handleiding

Categorie
Ovens
Type
de handleiding
nederlands
31
1
Instructiehandleiding
Zeer belangrijk: Lees voor gebruik van de oven deze handleiding in zijn geheel door. Documentatie en accessoires
zul je binnen in de oven aantreffen.
Deze handleiding is dusdanig vormgegeven dat de teksten betrekking hebben op de bijbehorende tekeningen.
2
Installatie
Gebruik
Ga na welk model oven u heeft (“a”, “b”, “c”,
d”) door het bedieningspaneel van het apparaat
te vergelijken met dat op de illustraties.
1.1 Het uitpakken. Verwijder alle
beschermingsmaterialen:
1.2 Aansluiting op het elektriciteitsnet. Houd
rekening met de gegevens die op het plaatje
met technische gegevens staan (1.2.1) en met
de afmetingen van het keukenmeubel waarin
je de oven gaat inbouwen (1.2.2, 1.2.3).
Het apparaat moet worden aangesloten op
het elektrische net d.m.v. een vaste enkelfase
aansluiting, waarbij je ervoor moet zorgen dat
de neutrale draad (blauw) aan neutraal wordt
aangesloten (1.2.4). Schuif de oven in het
midden van de opening (1.2.5). Zorg ervoor
dat de lus van de kabel niet bovenin blijft
liggen (1.2.6). Maak de oven in het meubel
vast met de twee meegeleverde schroefjes
(1.2.7).
0
Identifi catie
De oven verlicht alleen die toetsen die je kunt
gebruiken.
2.1 Instelling van de tijd. Tijdens het aansluiten van de
oven zal de display knipperen (2.1.1). Stel de tijd in
met , en druk op ter bevestiging (2.1.2).
Opmerking: Na een stroomstoring moet je de tijd
opnieuw instellen.
2.2 De tijd wijzigen. Doe de oven aan en druk
tweemaal op , de display zal knipperen
(2.2.1). Wijzig de tijd met , en bevestig
door te drukken op (2.2.2).
2.3 Waarschuwingsfunctie. Doe de oven aan
.
Druk op , op de display zal
verschijnen en knipperen (2.3.1). Pas de tijd aan
met
, . Bevestig door te drukken op
(2.3.2) om het aftellen te beginnen.
Wanneer de tijd verstreken is, zal de oven een
akoestisch signaal laten horen. Druk op een
willekeurige knop om het geluid uit te schakelen.
2.4 Voordat je jouw nieuwe oven voor de eerste
keer gaat gebruiken, moet je die leeg
opwarmen (zonder gerechten, in de positie
,
250ºC en gedurende 30 minuten). Er kan daarbij
rook of een vieze lucht ontstaan (dat is normaal
en komt door de opwarming van vetresten, etc.).
Nadat de oven afgekoeld is, maak je die voor
het eerste gebruik van binnen schoon met een
vochtige doek.
2.5 Accessoires. Afhankelijk van het model heb je
een standaard bakplaat
(2.5.1), een diepe
bakplaat
(2.5.2) en standaard rooster
(2.5.3) die onafhankelijk van elkaar gebruikt
kunnen worden. Bovendien kun je iedere
bakplaat combineren met het standaard rooster
(2.5.4) zodat die een eenheid vormen.
De roosters die gedeeltelijk (2.5.5) en volledig
uitgeschoven kunnen worden (2.5.6, 2.5.7)
dienen als steunen voor de bakplaten of de
combinaties van de bakplaat/rooster (2.5.8).
Wanneer de oven automatische uitschuifgeleiders
van het type “impulse” heeft, moet je die eerst
in de oven plaatsen zonder bakplaat (2.5.9).
De impulse-geleiders komen automatisch naar
buiten door het gewicht van de bakplaat wanneer
de oven geopend wordt; Afhankelijk van model
wanneer je dat niet wilt, moet je de vergrendeling
gebruiken (2.5.10). Bij de “impulse”-geleiders is
het noodzakelijk een bakplaat te gebruiken om de
te bereiden gerechten te plaatsen (2.5.11). Houd
rekening met de positie van de roosters wanneer
je ze in de oven plaatst. Ze beschikken over
inkepingen aan de zijkant die voorkomen dat ze
er uitglijden (2.5.12).
2.6 Positie van de accessoires. Er zijn 5 posities
waarin je de platen/roosters kunt plaatsen
.
2.7 Gerechten bereiden. Plaats het gerecht in
de oven. Selecteer de plaat/het rooster en
de aanbevolen positie ervan of raadpleeg de
bereidingstabel. Sluit de deur.
nederlands
32
EEN GERECHT BEREIDEN
2.8 Selecteer de manier van bereiden. Doe de oven
aan
en selecteer met ,
de gewenste
bereidingswijze, afhankelijk van het model:
Ontdooien. Ontdooit in zeer korte tijd elk willekeurig
product.
Traditionele warmte. Brood, taarten, gevulde
pasteitjes en mager vlees.
Intensieve onderwarmte. De krachtige
onderwarmte wordt op gelijkmatige wijze verdeeld;
ideaal voor paella’s en pizza’s.
Matige grill. Hamburgers, toast en
voedingsmiddelen van klein formaat.
Krachtige grill. Gegratineerde gerechten:
deegwaren, souf és en bechamelsaus.
Krachtige hete-luchtgrill. Gratineert door de
warmte op gelijkmatige wijze te verdelen. Ideaal voor
grote stukken gebraden vlees.
Turbo plus. De warmte wordt geproduceerd door
de centrale weerstand.
Traditionele hete lucht. Voor elk type gerecht. Er
kunnen tegelijkertijd verschillende gerechten worden
bereid zonder dat smaak of geur vermengd raken.
Kwetsbare voedingsmiddelen: Voor yoghurt en
het drogen van voedingsmiddelen (paddenstoelen).
3D-warmte. Hiermee kun je tegelijkertijd
voedingsmiddelen op verschillende bakplaten
bereiden.
Grill 4 niveaus. Het gratineren van gerechten duurt
langer dan bij een normale grill.
Warmhoudfunctie. Houdt reeds bereide gerechten
warm.
Raadpleeg de tabel om te zien welke functie het
meest geschikt is voor het gerecht dat je wilt
bereiden. Bevestig met en de oven zal gaan
functioneren.
2.9 Temperatuur wijzigen . Nadat je het
programma geselecteerd hebt, druk je op
. Wijzig de temperatuur met , . Bevestig
door te drukken op . Wanneer je de toets ºC
ingedrukt houdt, wordt de actuele temperatuur
binnen in de oven weergegeven.
Opmerking: Je kunt op elk moment de bereiding
stopzetten door te drukken op de toets .
Om de oven uit te schakelen, druk je op .
TIJDFUNCTIES
2.10 Selectie van de tijdsduur . Na selecteren van
het programma en wijzigen van de temperatuur,
indien dat nodig is, doe je het volgende: Druk op
totdat wordt weergegeven (2.10.1). Stel de
tijd in met , en bevestig met (2.10.2).
Het aftellen begint onmiddellijk nadat je de instelling
gemaakt hebt.
Wanneer de bereiding voltooid is, zal de oven
een akoestisch signaal laten horen. Druk op een
willekeurige knop om het geluid uit te schakelen.
2.11 Tijdstip van beëindiging selecteren
:
Selecteer een bereidingswijze, de temperatuur en
de tijdsduur (2.10). Druk op
totdat wordt
weergegeven (2.11.1). Druk op , om de
eindtijd van de bereiding in te stellen en bevestig
met
(2.11.2). Zolang de oven in de wachtstand
staat, zal de display een stippellijn weergeven die
voortdurend in beweging is
(2.11.3).
De bereiding stopt op het aangegeven tijdstip. Bij
beëindiging zal de oven een akoestisch signaal
laten horen. Druk op een willekeurige knop om het
geluid uit te schakelen.
Opmerking: Tijdens de bereiding knippert de
thermometer
. Wanneer de geselecteerde
temperatuur bereikt wordt, klinkt er een pieptoon.
2.12 Automatische uitschakeling: Wanneer je
vergeten mocht zijn de oven uit te schakelen, dan
schakelt deze zich na een bepaalde tijdsduur zelf
automatisch uit. Bij een temperatuur van minder
dan 100ºC schakelt de oven zich na 10 uur uit. Bij
een temperatuur van meer dan 100ºC schakelt de
oven zich na 3 uur uit.
2.13 Celeris-functie
. Aanbevolen voor gerechten
waarvoor de oven voorverwarmd dient te worden.
Pyrolyse-oven: Selecteer een functie (2.9). Druk
op
en druk opnieuw gedurende 5 seconden op
totdat op de display
wordt weergegeven.
Bevestig door te drukken op
. (2.13.1) Wanneer
de temperatuur bereikt is, zal
verdwijnen.
Niet-pyrolytische oven: Zet de oven aan en
selecteer een functie (2.9). Druk op
(2.13.2). De
oven zal snel de temperatuur bereiken die nodig is
voor deze functie. Nadat de temperatuur bereikt
is, zal het symbool
verdwijnen en kan je de
gerechten in de oven plaatsen.
Opmerking: Bij sommige programma’s kan de
Celeris-functie niet gebruikt worden.
2.14 Restwarmte
. Het symbool
zal na het
uitschakelen van de oven worden weergegeven
op het scherm zolang de temperatuur in de oven
hoger dan 60°C is.
2.15 Functie toetsblokkering: Zorgt ervoor dat
aanraken door kinderen geen gevolgen heeft.
Wanneer de oven functioneert of helemaal is
uitgeschakeld, houd je de toets gedurende
enkele seconden ingedrukt (2.15.1). Om de
blokkering van de oven op te heffen herhaal je deze
handeling. Bij sommige modellen druk je, wanneer
de oven functioneert of helemaal is uitgeschakeld,
de toets gedurende enkele seconden in
(2.15.1). Om de blokkering op te heffen herhaal je
deze handeling.
Opmerking: Wanneer je de oven blokkeert terwijl
die functioneert, kan je die uitschakelen door
ingedrukt te houden.
nederlands
33
3
Onderhoud en
reiniging
3.1 Schoonmaken van bakplaten en roosters.
Ze mogen in de vaatwasmachine. Wanneer
je ze met de hand schoonmaakt, kun je een
gewoon schoonmaakmiddel gebruiken. Laat ze
een poosje inweken om het schoonmaken te
vergemakkelijken.
Niet-zelfreinigende ovens.
3.2 Modellen met gladde wanden. Maak de oven
schoon wanneer die matig warm is met een
doekje bevochtigd met warm water en zeep.
3.3 Modellen met ruwe zelfreinigende wanden.
Bij deze ovens zijn achterwand en de zijwanden
gecoat met een zelfreinigende emaillaag die tijdens
het functioneren van de oven het vet verwijdert.
De zijwanden zijn omkeerbaar waardoor de
levensduur van de coating verdubbeld wordt.
Wanneer de wanden zichzelf niet meer voldoende
reinigen, is het nodig hun functioneren te
herstellen. Verwijder daartoe alle accessoires en
schalen uit de oven. Maak alle niet-zelfreinigende
oppervlakken van de oven grondig schoon.
Selecteer de functie .
Stel de temperatuur in op 250º C en selecteer een
tijd tussen 30 en 60 minuten, afhankelijk van de
mate van vervuiling van de onderdelen.
Wanneer het reinigingsprogramma klaar is en de
oven afkoelt, ga je met een vochtige spons over
de zelfreinigende onderdelen die daarna opnieuw
volledig functioneel zullen zijn.
2.16 Functie Recepten
. Zet de oven aan
Druk op
(2.16.1) en selecteer uit de lijst met
recepten met de toetsen , het juiste recept.
a b c dRecept
Gevulde tomaten
Gebakken rode paprika
Paella
Pastei van heek met gamba’s
Prei-bladerdeeggerecht
Rijst met konijn
Pizza 4 kaassoorten (verse deegmassa)
Gebakken heek of kabeljauw
Zalm in biersaus
Forel met champignons
Langoustines
Zeeduivel met venusschelpen
Gebakken zeebrasem
Gebakken gestreepte tonijn met ui
Open ansjovis
Langoest
Varkenslende
Gebraden lamsvlees
Gebraden kalfsvlees
Gebraden konijn
Gebraden kip
Kalfskotelet
Gelardeerde lende
Gevuld vleesrolletje
Eend a l’orange
Gebraden kwartels
Traditionele cake
Muffi ns
Gebakken eiervla
Voorgebakken brood en stokbroodjes
Amandeltaart
Appeltaart
Soesjes
Boomstammetje
Gepofte appelen
bevestig met (2.16.2). Pas het gewicht aan
met , en bevestig met (2.16.3). Stel in
hoe gaar je het gerecht wilt maken ( weinig gaar
tot erg gaar) met , en bevestig
met (2.16.4). De oven gaat functioneren
(2.16.5). Voor recepten met een (*) is het nodig de
oven voor te verwarmen , behalve bij uitgesteld
programmabegin. Wanneer de temperatuur
bereikt is, wordt er een waarschuwing afgegeven
d.m.v. enkele pieptonen. Op dat moment kun je
het gerecht in de oven plaatsen. Wanneer je dat
wilt, kun je een eindtijd voor de bereiding instellen
(2.11.1, 2.11.2). Wanneer de bereiding voltooid
is, zal de oven een akoestisch signaal laten horen.
Druk op een willekeurige knop om het geluid uit te
schakelen.
Opmerking: Wanneer je tijdens de bereiding
ingedrukt houdt, wordt er informatie weergegeven
over het recept dat bereid wordt (2.16.6).
2.17 Functioneren van de binnenverlichting van
de oven: Wanneer de oven in de spaarstand
functioneert, zal het licht slechts gedurende enkele
seconden aangaan wanneer een ºC ingedrukt
wordt. Je kunt die functie uitschakelen zodat de
verlichting permanent blijft branden tijdens de
bereiding. Daartoe moet je bij een uitgeschakelde
oven tegelijkertijd op de toetsen
, drukken
totdat je een pieptoon hoort. Om terug te keren
naar de spaarstand moet je deze handeling
herhalen.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nederlands
34
Pyrolyse-ovens
3.4 Reiniging door middel van pyrolyse.
• De reiniging vindt plaats door verwijdering van het
vuil op hoge temperaturen.
• Rook en geuren worden verwijderd door ze door
een katalysator te geleiden.
• Het is niet noodzakelijk te wachten totdat de oven
erg vet is om de reiniging uit te voeren.
• Na de pyrolyse, wanneer de oven koud is, haal je
een vochtige doek door de oven om de restanten
van de witte as te verwijderen.
• Voordat de pyrolyse wordt uitgevoerd, dienen
alle accessoires uit de oven verwijderd te
worden, inclusief de roosters en bakplaten en de
telescopische geleidingen.
• Wanneer er zich overmatige hoeveelheden vuil
in de oven bevinden, verwijder die dan vóór de
pyrolyse om te vermijden dat ze ontvlammen en
te veel rook veroorzaken.
• Tijdens de pyrolyse worden de oppervlakken
warmer dan bij normaal gebruik; houd kinderen
op afstand.
Je kunt kiezen tussen drie soorten pyrolyse om de
reiniging uit te voeren.
Pyro Turbo
: De duur van deze reiniging
bedraagt 2 uur.
Opmerking: Hierbij is het mogelijk de geëmailleerde
bakplaat door middel van pyrolyse te reinigen.
Plaats de plaat op niveau 2 en verwijder vooraf het
teveel aan vet dat zich heeft opgehoopt.
Pyro Eco : De duur van deze reiniging
bedraagt 1 uur en 30 minuten.
Auto Pyro : De duur hangt af van de mate van
vervuiling van de oven.
Om de functie in te schakelen zet je de oven aan
en drukt op totdat de gewenste wijze van
reinigen verschijnt. Bevestig met (3.4.1). De
pyrolyse begint onmiddellijk.
Opmerking: Bij pyrolyse liggen de parameters voor
tijd en temperatuur vast en kunnen niet gewijzigd
worden.
In het begin van het proces bereikt de oven een
zeer hoge temperatuur en wordt de deur om
redenen van veiligheid vergrendeld; het symbool
wordt weergegeven (3.4.3). Wanneer de
temperatuur daalt, zal het symbool verdwijnen
en kan je de deur openen.
3.5 Uitgestelde begintijd van de pyrolyse: Je kunt
het tijdstip waarop de pyrolyse klaar moet zijn,
programmeren. Zet de oven aan en druk op
om de juiste pyrolysemethode te selecteren
(3.5.1). Druk op totdat het symbool . wordt
weergegeven. Voer de eindtijd van de reiniging in
met , . Bevestig met (3.5.2).
3.6 Reiniging van de binnenwanden. Haal de
geleidingen aan de zijkanten eruit om de
restanten vet of as te verwijderen die mogelijk
zijn achtergebleven na de reinigingsprocedures.
Er zijn twee manieren van bevestiging van
de zijgeleidingen, die afhankelijk zijn van het
model: zonder steun (3.6.1, 3.6.2) of met steun
(3.6.3, 3.6.4). Nadat je die verwijderd hebt,
maak je de zijwanden schoon met een vochtig
doekje (3.6.5). Nadat de wanden van de oven
schoongemaakt zijn, plaats je de geleidingen
opnieuw.
Wanneer jouw oven over een inklapbare gril
beschikt, moet je die omhoog trekken en er
druk op uitoefenen om hem naar beneden te
bewegen (3.6.6) en de bovenwand met een
vochtige doek schoon te maken (3.6.7).
3.7 Schoonmaken van ovenruiten
Buitenzijde schoonmaken: Gebruik een
zachte doek die bevochtigd is met een
reinigingsmiddel voor ruiten.
Binnenzijde schoonmaken: Wanneer de
binnenzijde van de ruiten vuil is, kun je die er
uithalen om ze schoon te maken.
Wanneer de oven koud is, open je de deur
volledig (3.7.1) en zet die vast met de rode
stoppen die meegeleverd zijn in het zakje met
toebehoren (3.7.2). Steek de twee overige
onderdelen erin die fungeren als hefboom om
de ruit er uit te lichten (3.7.3). Haal de ruit eruit
(3.7.4), maak die schoon en daarna droog
met een doekje (3.7.5). Wanneer dat nodig is,
verwijder dan alle ruiten aan de binnenzijde
van de deur. Dit geheel kan bestaan uit een
of twee ruiten afhankelijk van het model met
een zwarte bevestigingsstop in elke hoek.
Om ze te verwijderen, plaats je jouw hand in
de onderzijde van de deur en trek je die naar
boven (3.7.6). Wanneer die er uitgelicht zijn,
verwijder je de stoppen om de ruiten schoon te
maken (3.7.7).
Wanneer de ruiten schoon zijn (3.7.8) plaatst
u ze opnieuw in de rubberen houders met de
uitstulping naar boven (3.7.9) en plaats je ze
zo dat “L” zich links en “R” zich rechts van
de scharnieren bevindt (3.7.10). Ten slotte
nederlands
35
6
Milieu
4
5
Oplossen van
problemen
Veiligheid
Sommige problemen kun je zelf oplossen.
4.1 4.1 De oven wordt niet warm. Controleer of
die aangesloten is en of de zekering intact is.
Verhoog de geselecteerde temperatuur.
4.2 De binnenverlichting functioneert niet.
Vervang het lampje of vervang de zekering.
4.3 Tijdens de bereiding komt er rook uit. Verlaag
de temperatuur en/of maak de oven schoon.
4.4 De reiniging door middel van pyrolyse
kan niet worden uitgevoerd. Controleer of
de deur goed gesloten is. Er is een defect
in het vergrendelingssysteem of in de
temperatuursensor. Neem contact op met de
Technische Dienst.
4.5 De oven laat een pieptoon horen. De
geselecteerde temperatuur is bereikt. Het
bereidingsproces is beëindigd.
4.6 De oven maakt lawaai na de bereiding. Dat
is normaal, de ventilator blijft draaien totdat de
temperatuur aan binnen- en buitenzijde lager is.
4.7 Storingsmeldingen.
Defect temperatuursensor.
Deur geblokkeerd (4.7.1).
Het is onmogelijk de pyrolyse uit te
voeren.
Storing deurvergrendeling.
Softwarefout.
Stroomstoring tijdens de bereiding.
Automatische uitschakeling vanwege
functioneren gedurende verscheidene
uren (4.7.2).
Verricht geen handelingen aan de oven. Voor
reparatie moet je contact opnemen met de
technische dienst.
Bij het ontwerp van de oven heeft men rekening
gehouden met de bescherming van het milieu.
Respecteer het milieu. Verwarm de oven alleen
voor wanneer dat nodig is (raadpleeg de tabel).
Gebruik bij voorkeur alleen bakvormen met een
donkere kleur. Bij lange bereidingstijden schakelt u
de oven 5 of 10 minuten voor het einde uit.
Behandeling van elektrisch en elektronisch afval.
Het symbool
geeft aan dat het apparaat
niet dient te worden weggegooid in een gewone
container voor huishoudelijk afval.
Breng uw oven naar een speciaal inzamelpunt.
Door het recycleren van huishoudelijke apparaten
worden negatieve gevolgen voor gezondheid en
milieu voorkomen en bespaart u energie en geld.
Voor meer informatie neemt u contact op met de
plaatselijke autoriteiten of met de winkel waar u de
oven heeft gekocht.
De installatie van de oven dient te worden
uitgevoerd door een geautoriseerd installateur met
inachtneming van de instructies en de schema’s
van de fabrikant.
De elektrische installatie dient geschikt te zijn voor
het maximale vermogen dat staat aangegeven op
het productplaatje en het stopcontact dient te zijn
geaard in overeenstemming met de desbetreffende
regelgeving.
Het stroomnet dat de oven voedt dient te zijn
voorzien van een omnipolaire schakelaar met een
afstand tussen de contacten van ten minste 3 mm.
Wanneer de voedingskabel beschadigd is moet
deze, om gevaar te voorkomen, worden vervangen
door de afdeling after-sales of door bevoegd
personeel.
Vergewis u ervan dat het apparaat uitgeschakeld
is voordat u het lampje vervangt om eventuele
stroomschokken te voorkomen.
Gebruik voor het schoonmaken van de deur
geen schuurmiddelen of harde metalen sponsjes,
aangezien die krassen kunnen maken op het
oppervlak en de glasplaat kunnen doen breken.
Laat kleine kinderen niet in de buurt van de oven
komen. Tijdens het functioneren worden sommige
gewoon toegankelijke onderdelen warm.
Zorg ervoor dat u de verwarmingselementen in de
oven niet aanraakt.
Dit apparaat is niet bedoeld voor het gebruik door
personen (inclusief kinderen) met verminderde
lichamelijke, sensorische of geestelijke capaciteiten
of personen zonder ervaring met of kennis van
het apparaat, tenzij zij begeleid worden bij of
geïnstrueerd zijn over het gebruik van het apparaat
door een persoon die verantwoordelijk is voor
hun veiligheid. Gebruik door kinderen dient onder
toezicht te gebeuren om te voorkomen dat ze met
het apparaat spelen.
plaats je de resterende ruit zó dat je het woord
PYROLYTIC kunt lezen (3.7.11). Verwijder de
stoppen waarmee de deur vergrendeld was
(3.7.12) en sluit de deur.
Waarschuwingen bij schoonmaken:
Controleer of de oven uit is.
Laat de ruit eerst afkoelen voordat je die er
uithaalt.
Gebruik nooit een stoomreiniger.
3.8 Buitenzijde van de oven schoonmaken Gebruik
neutrale producten. Maak alles goed droog met
een zachte doek.
nederlands
36
lamsvlees
1,2 Kg
kalkoen
4 Kg
Bereidingstabel
Gerecht
kalfsvlees
1,5 Kg
190º C
150º C
200º C
170º C
210º C
190º C
200º C
210º C
220º C
200º C
210º C
200º C
200º C
190º C
130º C
75º C
210º C 1
2
2
2
2
2
4
2
2
2
2
2
1
1
1
1
50 - 60 min nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
ja
ja
ja
ja
ja
ja
nee
nee
nee
85 - 95 min
40 - 50 min
115 - 125 min
50 - 60 min
30 - 40 min
15 - 19 min
7 - 9 min
4 - 5 min
13 - 17 min
7 - 9 min
18 - 22 min
18 - 22 min
15 - 19 min
30 - 40 min
180º C
220º C
190º C
230º C
210º C
220º C
230º C
240º C
220º C
220º C
220º C
220º C
210º C
150º C
pizza
gebakken rode
paprika
1,25 Kg
muffi ns
gegrilde heek
1,5 Kg
varkensvlees
1,5 Kg
brood
gevulde
tomaten
4 eenh.
karamelpudding
kreeft in de
oven bereid
1 Kg
kip
1,25 Kg
ontdooien
voor elk type
gerecht
gegrilde vis
1 Kg
kabeljauw in
de oven bereid
1,5 Kg
Programma en temperatuur Tijd Positie
Voor-
verwar-
men
Accessoires
vlees en gevogeltegroentenvis en schaal- en schelpdieren overige
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6

Brandt FSO1700X de handleiding

Categorie
Ovens
Type
de handleiding